Marketing je cudoChinaglia je napisao/la:kakav luzer je ovaj Klopp, vec dva izgubljena finala s Liverpoolom, izgubljena LP s Dortmundom
da se razumijemo, ne odnosi se na ligu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Marketing je cudoChinaglia je napisao/la:kakav luzer je ovaj Klopp, vec dva izgubljena finala s Liverpoolom, izgubljena LP s Dortmundom
Ne bih bas rekao da je luzer jer ima nekoliko osvojenih titula. A nije ni finale Lige prvaka ili EL los rezultat, mnogi bi rado igrali finale. Kada kazem mnogi, mislim na 95% trenera....Chinaglia je napisao/la:kakav luzer je ovaj Klopp, vec dva izgubljena finala s Liverpoolom, izgubljena LP s Dortmundom
Jes' on tada tab'o Reala i Barselonu. Sve osim tih finala.calcio je napisao/la: Ali ima slicnosti sa Hectorom Cuperom. Ako se sjecate tog lika koji je uvijek bio drugi.
Nije druze.moj uzor-S.G je napisao/la:Je li bio ofsajd kod onog gola za Sevilju?
AntonChigurh je napisao/la:Ma pet brate, nije trichi3llo je napisao/la:Vala ne znam kako neko moze rec da je Sevilla ovo cisto uzela kad ljudima nisu dva cista, mozda I tri, penala svirali.
Pisam se ja na dominaciju u drugom kad je hladno moglo I trebalo bit 3:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.