FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Nitro
Kontakt:

Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la Nitro » 26 jun 2016, 23:48

Ako je neko pratio, može li mi objasniti na koji način su Korejanci pobijedili Francuze?????????
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jun 2016, 23:49

Sa fb od tog portala
4 min ·
Izvučene pouke iz jučerašnjeg poraza

Jos malo pa ce reci da je njihovo smece od teksta pomoglo :D
Ne mozes tako pisati o momcima od 17 godina, nidje veze. Izgubili pa sta? Izgubili su i ti francuzi od Koreje pa smo mi Koreju pobjedili sa 20 poena. U mladim kategorijama se oscilacije cesto desavaju.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 26 jun 2016, 23:49

Nermine napusi nam se qrcine znamo da citas
This time next year we'll be millionaires.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 jun 2016, 23:50

Večeras skoro pa odlično odrađen meč. Nemam nekih zamjerki previše na večerašnju igru. Utrpali smo im 105 poena, što je za svaki respekt, mada smo opet primili 85, što me ne ohrabruje previše, ali ipak kad se vidi šta su žuti sve ubacivali, dobro je to. Mislim da smo opet imali tehničkih pogrešaka preko granice, što svakako moramo spustiti u nokaut fazi, jer će se svaka greška plaćati. Dvojac Musa-Čampara ako ovako bude nastavio, mislim da imamo dobre šanse protiv kengura. Samo me zanima, smije li ovdje iko baciti za 3 poena osim ovog dvojca, jer bilo je dosta situacija gdje su ostali igrači imali otvoren šut, ali niko se ne usuđuje baciti, osim onog pokušaja Bačvića pred kraj prvog poluvremena.
Mes Que Un Club

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 26 jun 2016, 23:52

Onda se pojedinci pitaju zašto je Musa odyebao novinare. Fuj djubrad.
Mislim da nikada nismo imali većeg pobjednika od Muse.

xaves
Kontakt:

Re: RE: Re: FIBA U17 svjetsko prvenstvo 2016

Post Postao/la xaves » 26 jun 2016, 23:53

Goalgetter je napisao/la:slika

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Nista novo za svakog ko zna ko je ovaj smrdljivi novinar..

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jun 2016, 23:55

Jos jednom sve cestitke momcima. Skoro pa perfektno odradjena utakmica. Koreance osim nekoliko vrlo lijepih akcija apsolutno nisu nista pokazali. Podsjetila me je utakmica na onu prosle godine kad smo izgubili protiv Finske jer su i oni zahvaljujuci pogodjenim tricama nas tada dobili. I ovi su danas imali nekoliko "ludi" trica. Sani da je pogodio ja mislim u trecem periodu onu tricu i da smo otisli na +16 (ne sjecam se skroz) mislim da bi tu prelomili utakmicu i pobjedili ovi sa vise razlike. Na kraju i ovo je vrlo dobar rezultat pogotovo jer sada slijedi knockout faza i dosta neugodna Australija. Reprezentacija koje je na zadnja dva svjetska prvenstva u ovom uzrastu zavrsila druga iza SAD:a.

Hvala svim dusmanima koji su jos jednom pokazala kakav smo mi pakas od naroda i sto su naljutili ovu djecu. Ovo je fantastican odgovor na sve te nebuloze koje su pisana a pogotovo perfektan odgovor na onu losu prestavu protiv Francuske. Dzanane oni ti ga mogu samo pu*iti. Majstore samo naprijed! Kamo srece da je vecina tvog mentaliteta i tvojih saigraca, pa gdje bi nam onda bio kraj?!!

Svaka cast cijeloj ekipi a pogotovo nasim vodecim igracima. Kakve samo brojke danas. Musa 36 poena i 11 skokova. Campara 24 poena i 7 asistencija. Cerkezovic trezi uzastopni double double bez promasenog suta! 14 poena, 10 skokova i 6 asistencija. Ako ovako nastavi mogao bi postati vrlo respektabilan igrac u buducnosti. Ja bi rekao iza nase velike trojke (Musa, Sikiras, Campara) najvazniji igrac ove reprezentacije. Idemo dalje, Mutic 88% iz igre, kakva suterska partija njega koji nije poceo utakmicu. Shvatio je da mora podignuti igru i ubacio je 14 poena. Aljosa jednu od najbolji utakmica je pruzio, barem po statistici. 7 poena, 7 skokova i 5 asistencija! Takodjer izrasta u bitnog igraca ove reprezentacije. Izdvojio sam njih ali i Kocic kao i Mirkovic su pruzili solidne partije. Takodjer velike pohvale nasem strucnjaku na klupi! Josipe majstore halal ti vjera! Kakve kombinacije smo mogli veceras vidjeti pa to je milina za oko.

Ipak ne trebamo letiti. Uzeli smo reprezentaciju koju smo i morali pobjediti jer smo nekoliko brojeva jaci i bolji od njih. Ali pobjeda mozda zlatna vrijedna za samopouzdanje pogotovo jer su nas jucer francuzi napumpali a opet kazem "dusmani" jedva docekali svojih pet minuta da pocnu s*ati na ovu fantasticnu generaciju djecaka. Govorim majerno djecaka i ljudi u prvom redu a tek onda sportista. Mogli bi se mnogi ugledati na ovu "djecurlijo" od 15, 16, 17 godina i kako se treba ustvari ponosati. Divim vam se svega mi! Naklon do poda.

Sad tek pocinje pravo prvenstvo. Australija u utorak. Nadao sam se prije prvenstva da cemo biti drugi. Eto to se i ostvarilo. Vidjetcemo na sta ce to izaci. Steta sto nismo fince izvukli ali i protiv aussija nista nije rijeseno. Idemo se boriti i akoBogda ponovo slaviti! I upisati novi dvoboj sa spanjolcima! Australija je dosta neugodna i kad se pogleda grupna faza stvarno je tesko bilo sta pametno reci. Volio bi kada neko sto je jos vise upuceniji napise nesto o njima pred pocetak utakmice. Bilo bi lijepo. Samo hrabro i ponosno momci!

Bice trenutaka kada lose ide. Bice trenutaka kada sut nece a protivnik rapsodije pravi. Kada Musa bude sutao 1/10 i kada nebudemo imali sanse. Ali nikada nisam sumnjao niti cu sumnjati u ove momke koji ce se znati vratiti na pravi kolosijek. Jucer je Pandza izjavio da ce utakmica sa korejancima pokazati ustvari sta ova repka vrijeda i koliko moze. Eh pa ljudi dobili ste odgovor! A to je da su ovo EVROPSKI SAMPIONI i ovako se vracas posle jedne lose partije. NIje bitno koliko ces puta pasti, vec kako ces utati i kako ces se vratiti na pobjedonosni put. Ponosam sam. Ali opet kazem, nikad sumnjao nisam! Kapetane ovo je pogotovo za tebe! Hvala ti sto si nas!

Volim te Bosno! :bih: :bih: :bih:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jun 2016, 00:04

Pandža ostani!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 27 jun 2016, 00:06

Rokoko87 je napisao/la:Pandža ostani!
Pandža odlaziii :mrgreen: :mrgreen: ;)

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 27 jun 2016, 00:06

Volim ovu djeco!!!

Ovog Pandzu je milina slusati,kako je stalozen momak svaka cast.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 27 jun 2016, 00:08

ovaj "novinar" preko zaltne djece podiže popularnost tom nekom portalu .info , ja lično prvi put čujem za taj portal , večeras sam ga otvorio i nikada više ... smeće od portala ..

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 27 jun 2016, 00:15

no rules je napisao/la:ovaj "novinar" preko zaltne djece podiže popularnost tom nekom portalu .info , ja lično prvi put čujem za taj portal , večeras sam ga otvorio i nikada više ... smeće od portala ..
Da ali novinar je prilicno poznat javnosti.
BosnaE

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 27 jun 2016, 00:22

newton_heath_lyr je napisao/la:
no rules je napisao/la:ovaj "novinar" preko zaltne djece podiže popularnost tom nekom portalu .info , ja lično prvi put čujem za taj portal , večeras sam ga otvorio i nikada više ... smeće od portala ..

Prije bih rekao da mu je mama poznata javnosti.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 27 jun 2016, 00:23

whitesnake je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:

Prije bih rekao da mu je mama poznata javnosti.
:lol: :lol: :lol:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 jun 2016, 00:31

Pazite se novinari, ovo je internet generacija. Cim nesto napisete Musa i drustvo ce to vidjeti :D

A inace trebaju shvatiti da onaj sto je pisao i nema pojma o sportu, ne moze biti novinar o sportu, a 95% pise o politici. Znaci nije relevantan.

saltcity
Kontakt:

Post Postao/la saltcity » 27 jun 2016, 00:36

de nek neko kaze ovom velezovcu da ne pise 'East europe in the house' na transparentu jer mi sa istocnom europom imamo veze koliko i beduini sa venecuelom :D

I jel i danas bila Jedna si jedina il ona nijema?

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 27 jun 2016, 00:38

Intermezzo je danas bila, sad si naši trebaju opet pobuniti :D

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 27 jun 2016, 00:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih ja napadao novinara nacinom na koji to vi radite. Bio je grub, poraz tinejdzera iz zemlje u kojoj je registrovano kosarkasa manje nego u Parizu (pretpostavljam) nije nikakva blamaza. Mozda je svjestan da je pogrijesio. Ali ne treba ni Musa ovako reagovati. On je jos djecak koji treba misliti samo o igri i svom razvoju. Nikako ne treba poceti razgovor sa recenicom "ovo sam cekao".
Ma nemoj. Majmun je docekao prvu priliku da ga popljuje (da bukvalno popljuje jer ono nije samo kritika, eto on strucnjak ce pojasnit sta to Musa, evropski prvak i MVP koji je donio zlato ovoj zemlji, treba da shvati) i sad bi Musa kao profesionalac trebao 'iskulirati' to zlo od novinara i tolerisati takva pisanja. Mozda i da, ali da je malo stariji i zreliji, ne zato sto bi mislio da je to prava stvar za uraditi, nego jer ga jednostavno ne bi doticalo. Ovako kao klinca kakav je jos uvijek, ocito da ga dotice. I nemam nikakav problem da se obracunava sa svakom budalom koja sebi da za pravo da pise onakve stvari, sve dok Musa za to obracunavanje ima pozadinu iza sebe a to su partije na terenu i znoj za drzavni dres, a Musa to ima i jos kako ima. Znam ja da si ti novinar, ali nemoj sviju ti sa tom pricom da bi Musa trebao nesto. Jedini ko bi trebao nesto promijeniti je majmun (i slicni majmuni) koji docekaju prvu priliku da svoje neke licne frustracije lijece na djetetu od 17 godina.

Musa, ocigledno, kao licnost izrasta u egoistu i dominantnu personu prepunu sampouzudanja. Na vama novinarima je da se nosite s tim, i prilagodjavate, ne na njemu. ;)
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 27 jun 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jun 2016, 00:51

Clutch je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih ja napadao novinara nacinom na koji to vi radite. Bio je grub, poraz tinejdzera iz zemlje u kojoj je registrovano kosarkasa manje nego u Parizu (pretpostavljam) nije nikakva blamaza. Mozda je svjestan da je pogrijesio. Ali ne treba ni Musa ovako reagovati. On je jos djecak koji treba misliti samo o igri i svom razvoju. Nikako ne treba poceti razgovor sa recenicom "ovo sam cekao".
Ma nemoj. Majmun je docekao prvu priliku da ga popljuje (da bukvalno popljuje jer ono nije samo kritika, eto on strucnjak ce pojasnit sta to Musa, evropski prvak i MVP koji je donio zlato ovoj zemlji, treba da shvati) i sad bi Musa kao profesionalac trebao 'iskulirati' to zlo od novinara i tolerisati takva pisanja. Mozda i da, ali je malo stariji i zreliji, ne zato sto bi mislio da je to prava stvar za uraditi, nego jer ga jednostavno ne bi doticalo. Ovako kao klinca kakav je jos uvijek, ocito da ga dotice. I nemam nikakav problem da se obracunava sa svakom budalom koja sebi da za pravo da pise onakve stvari, sve dok Musa za to obracunavanje ima pozadinu iza sebe a to su partije na terenu i znoj za drzavni dres, a Musa to ima i jos kako ima. Znam ja da si ti novinar, ali nemoj sviju ti sa tom pricom da bi Musa trebao nesto. Jedini ko bi trebao nesto promijeniti je majmun (i slicni majmuni) koji docekaju prvu priliku da svoje neke licne frustracije lijece na djetetu od 17 godina.

Musa, ocigledno, kao licnost izrasta u egoistu i dominantnu personu prepunu sampouzudanja. Na vama novinarima je da se nosite s tim, i prilagodjavate, ne na njemu. ;)
+1

Hvala Bogu da mu je Musa ovako odgovorio kao večeras, daBogda odgovorio svakom običnom čovjeku a posebno novinarima (koji znaju biti istinske prelivode, danas hvale sutra kuda) na ovakav način.

Ovako se postaje igrač, ovako se gradi pobjednički mentalitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 27 jun 2016, 00:54

Ima li klip one fenomenalna akcije iz drugog poluvremena gdje smo sa 5 brzih dodavanja došli do poena? Ono je za tv špice.

Zaključano

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.