Eric Bledsoe je danas uspješno operiran, u pitanju je ozljeda hrskavice kraj meniskusa! I za njega je sezona završena...
Phoenix Suns
Re: Phoenix Suns
fuck
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ko je ono rekao da su mu trebali dati maksimalan ugovor prije pocetka sezone?
Ocekivao sam nesto slicno cim sam vidio da je Barbosa doveden, tako da mi nije previse tesko palo. Veliki gubitak sigurno, kojim je ozbiljno ugrozen playoff. Dragic je ove sezone fenomenalan, igra na all star nivou, ali sumnjam da je sposoban sam odrzati ekipu na ovom nivou. Postoji razlog zasto on i Bledsoe igraju skupa, a to je jer nijedan od njih nije klasicni playmaker i obojica trebaju pomoc. Ne vidim ko bi mogao biti ta pomoc Dragicu, odnosno nije da ne vidim nego takvog nema u ekipi.
Bledsoe sada moze zaboraviti na maksimalan ugovor. Ako bude pametan pristat ce na manji ugovor od Sunsa makar mu neko drugi i bude davao vise, jer mu je ovo sada vec druga teza povreda koljena u karijeri i ako igdje ima sansu spasiti karijeru to je Phoenix. Ako ne bude htio, nek ide, samo da ga ne preplate poslije ove povrede.
Ocekivao sam nesto slicno cim sam vidio da je Barbosa doveden, tako da mi nije previse tesko palo. Veliki gubitak sigurno, kojim je ozbiljno ugrozen playoff. Dragic je ove sezone fenomenalan, igra na all star nivou, ali sumnjam da je sposoban sam odrzati ekipu na ovom nivou. Postoji razlog zasto on i Bledsoe igraju skupa, a to je jer nijedan od njih nije klasicni playmaker i obojica trebaju pomoc. Ne vidim ko bi mogao biti ta pomoc Dragicu, odnosno nije da ne vidim nego takvog nema u ekipi.
Bledsoe sada moze zaboraviti na maksimalan ugovor. Ako bude pametan pristat ce na manji ugovor od Sunsa makar mu neko drugi i bude davao vise, jer mu je ovo sada vec druga teza povreda koljena u karijeri i ako igdje ima sansu spasiti karijeru to je Phoenix. Ako ne bude htio, nek ide, samo da ga ne preplate poslije ove povrede.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja sam govorio da mu treba dati produzenje ugovora,ali nikad nisam rekao da treba dobiti max.,jer to ne zasluzuje ni kad je zdrav.Usput,izgleda da ovaj put meniskus nije mnogo ostecen,pa i on sam ocekuje da se vrati na parket ove godine...
Ostecenje meniskusa se nikad ne zna,dok se ne 'otvori' koljeno...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meniskus je izgleda odstranjen, a ne popravljen. Tako da ga nece biti 6 do 8 sedmica.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E ako je odstranjen,onda oporavak nece biti dug i on ce definitivno moci igrati u ovoj sezoni,ako bude zelio,a mislim da ce htjeti s obzirom da se 'bori' za ugovor.Dugorocno ce imati probleme ala Wade s tim koljenom,ali,posto je on mlad,nema prepreke da na kraju sezone potpise jak 3-4 godisnji ugovor!S tim nijedan tim nece pogrijesiti.Svaki jaci ugovor poslije toga je, opasnost,po meni.Donnie Darko je napisao/la:Meniskus je izgleda odstranjen, a ne popravljen. Tako da ga nece biti 6 do 8 sedmica.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
@Donnie šta misliš koliko možemo včrs bez njega? Slabo sam pratio memphis ove godine ..
#Ynwa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocekujem poraz sa ili bez Bledsoa. Memphis im jednostavno ne lezi, vec su ih pobjedili dva puta ove sezone, jednom raznijeli 20 razlike i to bez Randolpha.Liverpool. YNWA je napisao/la:@Donnie šta misliš koliko možemo včrs bez njega? Slabo sam pratio memphis ove godine ..
@nezalaganje, slazem se. Sumnjam da ce dobiti maks ugovor poslije ove povrede, ali nekih 11,12 miliona sigurno hoce. Mada ce ga Sunsi milion posto produzit, makar morali izjednacit i neku maksimalnu ponudu. Ionako ne planiraju jacati ekipu sa slobodnim igracima, jer imaju milion pikova za trejdat.
- Donnie Darko
- Kontakt:
jbt izadje Dragic i sta bude, raspad sistema. jesu jedno 10 suteva u nizu promasili.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad pomislim da su mogli Maclemora imat, a sad Ish Smith i Barbosa drugi par bekova. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbt ne sjecam se kad sam zadnji put komentariso ovako poslije utakmice, ali veceras moram. Ova vecerasnja zadnja cetvrtina Sunsa je valjda najruznija cetvrtina sto se napada tice otkad ih pratim jbt. Kolicina suteva koje su uspjeli profulat je brutalna. Sve su promasili. Pogodio cini mi se Morris tricu, te jednom daleku dvojku, ostalo su sve promasili. A 90% suteva su bile trice i duge dvojke.
Dragic silovan od strane Conleya. Odnosno cijeli tim silovan od strane Conleya. Tesko ce ovo ici bez Bledsoa. Vec sam se oprostio sa playofom, a nazalost i sa dobrim pikom. Bas odavno nisu imali 14. pik na draftu, sad ce dvije godine.
Nadam se da su sretni i zadovoljni petim pikom drafta, dok im Smith, Barbosa i Green cine kompaniju Dragicu na bekovskim pozicijama.
Dragic silovan od strane Conleya. Odnosno cijeli tim silovan od strane Conleya. Tesko ce ovo ici bez Bledsoa. Vec sam se oprostio sa playofom, a nazalost i sa dobrim pikom. Bas odavno nisu imali 14. pik na draftu, sad ce dvije godine.
Nadam se da su sretni i zadovoljni petim pikom drafta, dok im Smith, Barbosa i Green cine kompaniju Dragicu na bekovskim pozicijama.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sve se preko noci moze promijeniti...Donnie Darko je napisao/la:Jbt ne sjecam se kad sam zadnji put komentariso ovako poslije utakmice, ali veceras moram. Ova vecerasnja zadnja cetvrtina Sunsa je valjda najruznija cetvrtina sto se napada tice otkad ih pratim jbt. Kolicina suteva koje su uspjeli profulat je brutalna. Sve su promasili. Pogodio cini mi se Morris tricu, te jednom daleku dvojku, ostalo su sve promasili. A 90% suteva su bile trice i duge dvojke.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
0-3 protiv Grizzliesa ove sezone. Slabo. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:

Kad bi bilo pravde, bio bi all star ove sezone.
U konkurenciji 5 najboljih bekova lige 
Zadnja izmjena: Kawhi, dana/u 17 jan 2014, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
pored paula,westbrooka,currya,hardena,lillarda,teško
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa nece, ali bi trebao.
Jedini bekovi sa zapada koji imaju bolju sezonu od njega su Paul (koji mozda nece ni biti spreman za vikend), Lillard, Curry od playmakera i Harden od dvica.
Ali nece biti izabran jer ce Kobe biti u prvoj petorci, a Parker i Westbrook ce dobiti prednost u odnosnu na njega, neopravdano naravno.
Dragic je jednostavno nevjerovatan ove sezone. Ima bolju sezonu i od Irvinga, a ovaj ce startat na retardiranom istoku.
Jedini bekovi sa zapada koji imaju bolju sezonu od njega su Paul (koji mozda nece ni biti spreman za vikend), Lillard, Curry od playmakera i Harden od dvica.
Ali nece biti izabran jer ce Kobe biti u prvoj petorci, a Parker i Westbrook ce dobiti prednost u odnosnu na njega, neopravdano naravno.
Dragic je jednostavno nevjerovatan ove sezone. Ima bolju sezonu i od Irvinga, a ovaj ce startat na retardiranom istoku.
Bio bi vjerovatno starter na istoku,ali ovi nabrojani bekovi imaju bolju sezonu od njega.Osim Kobaje naravno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Westbrook nema sigurno, mozda je imao u onih 5 utakmica koje je odigrao.Kawhi je napisao/la:Bio bi vjerovatno starter na istoku,ali ovi nabrojani bekovi imaju bolju sezonu od njega.Osim Kobaje naravno.
Parkeru svaka cast, ali meni licno Dragic ima bolju sezonu od njega. Parker ima malo opusteniju sezonu, dok Dragic sam igra u Phoenixu, i igra herojski. Brojevi mu nisu toliko impresivni koliko je igra, zato sto je dijelio loptu sa Bledsoeom, plus je imao povredu koja ga je malo usporila u pocetku sezone.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mozda Dragic ima bolje brojeve od Parkera,ali sam nedavno pisao da se ne gleda samo to(iako Tony polako ulazi u formu zadnjih 6-7 tekmi),vec i uspjeh ekipe datog igraca,a ovu moju tvrdnju su x puta potvrdili i treneri,koji biraju rezerve.Ove sezone Parker igra najbolje od svih u SA i NIMALO nije nezasluzeno da igrac koji predvodi najbolju ekipu na Zapadu bude na All staru.Ako ne bi bio on,ko bi to bio iz SA tamo? Zamisli apsurda da niko ne bude iz SA na All staru,a ekipa ima najbolji omjer?Kakav cirkus bi to bio!:roll:Donnie Darko je napisao/la:Westbrook nema sigurno, mozda je imao u onih 5 utakmica koje je odigrao.Kawhi je napisao/la:Bio bi vjerovatno starter na istoku,ali ovi nabrojani bekovi imaju bolju sezonu od njega.Osim Kobaje naravno.
Parkeru svaka cast, ali meni licno Dragic ima bolju sezonu od njega. Parker ima malo opusteniju sezonu, dok Dragic sam igra u Phoenixu, i igra herojski. Brojevi mu nisu toliko impresivni koliko je igra, zato sto je dijelio loptu sa Bledsoeom, plus je imao povredu koja ga je malo usporila u pocetku sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.