Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Esmir Bajraktarević
Jedini bolesnici su oni koji pljuju selektora zato sto opravdano nije pozvao Bajraktarevica. S dr.strane pretjeruju i ovi sto su ga vec otpisali i predviđaju mu propalu karijeru maltene.
Za Esmira je najvažnije da se oporavio i za njega je najbolje da ovo okupljanje ostane u klubu i trenira pred očima svog trenera. Bit ce vise prilike da mu se posveti kada većina igrača bude odsutna zbog reprezentativnih obaveza.
Nije uopće iznenađenje što je ostao bez minutaze i pored 3:0.
Ne bi on ni protiv Arsenala dobio priliku, ali zbog 7:1 iz prve utakmice je imao prostora da ga nagradi s nekoliko minuta za 20. rođendan.
Valjda nekada neki progledaju i skontaju da ovo nije play station.
Povreda ga je usporila ali pred njim je vrijeme i mora jos vise da zapne, radi, napreduje kako bi se nametnuo.
Ovaj sto poredi Bajraktarevica i Čelika pokazuje da mu logika i pravilno rasudjivanje nisu jača strana.
Frajer poredi najosjetljiviju poziciju na terenu (stoper) s pozicijom krila, poredi Ligue1 i Eredivisie, poredi momka od 20 godina i momka koji još uvijek ima 18 godina. Svašta.
Mislim, zašto uopće ta poređenja?!
Za Esmira je najvažnije da se oporavio i za njega je najbolje da ovo okupljanje ostane u klubu i trenira pred očima svog trenera. Bit ce vise prilike da mu se posveti kada većina igrača bude odsutna zbog reprezentativnih obaveza.
Nije uopće iznenađenje što je ostao bez minutaze i pored 3:0.
Ne bi on ni protiv Arsenala dobio priliku, ali zbog 7:1 iz prve utakmice je imao prostora da ga nagradi s nekoliko minuta za 20. rođendan.
Valjda nekada neki progledaju i skontaju da ovo nije play station.
Povreda ga je usporila ali pred njim je vrijeme i mora jos vise da zapne, radi, napreduje kako bi se nametnuo.
Ovaj sto poredi Bajraktarevica i Čelika pokazuje da mu logika i pravilno rasudjivanje nisu jača strana.
Frajer poredi najosjetljiviju poziciju na terenu (stoper) s pozicijom krila, poredi Ligue1 i Eredivisie, poredi momka od 20 godina i momka koji još uvijek ima 18 godina. Svašta.
Mislim, zašto uopće ta poređenja?!
hurem je napisao/la: ↑14 mar 2025, 15:56Hahahahahahaha...
1. Navodjenjem primjera Asllanija si diskreditovao samog sebe za sva vremena. Navodis kao primjer Asllanija iz Intera, momka koji već nekoliko godina igra u Interu i ligama 5 i izgrađen je igrač, i momka koji je tek sletio na evropsko tlo, za 5 mjeseci odigrao čitavih 17 minuta na seniorskom nivou za PSV, skoro 3 mjeseca bez treninga i kluba i pored toga haman zadnjih mjesec dana bio povrijeđen, igraca koji tek treba da pokaze da li uopce vrijedi i da li je sposoban igrati na tom nivou. Hvala Bogu oporavio se i to je ono sto je u ovom trenutku najvažnije. Cisti splet sretnih okolnosti (po njega) je sto je dobio 10-ak minuta protiv Arsenala. Pisao sam o tome, ne bih da se ponavljam.
Uglavnom poredjenje Asllanija i Bajraktarevica je sramotno.
2. Milošević nikada ne bi pozvao Bajraktarevica za utakmice LN. Ne bi ni sada. Guardiola da je selektor, ne bi pozvao Bajraktarevica.
Možemo se svi zahvaliti Bogu što je u datim trenucima selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine bio i jeste Barbarez. Samo Barbarez ga je mogao pozvati za LN...samo Barbarez je mogao razmišljati o njemu za martovske kvalifikacione utakmice bez obzira na neigranje i povredu, na kraju ga nije pozvao i to je njegovo legitimno pravo koje mu niko ne može osporiti niti ima prostora za to. Ovo su kvalifikacije a ne LN i prijateljske utakmice.
Primjer Asllanije je po toj minutazi koja je tebi glavni argument (iako minutaza kao argument nema smisla iz vise razloga). Niko nije spominjao to ko je koliko formiran igrac (Asllani 3 godine stariji), vise je poenta na tome koliko je ko vazan za svoj tim. Ali poznato je da Albanija pravi uspjehe bas zbog toga sto ima strucnjaka na klupi, a mi wannabe trenera.
Vidjeli smo protiv Holandije koliko je Esmir nama vazan, a i protiv Madjara je jedini koji je mogao nesto 1 na 1. Znaci, bio je ok i formiran igrac dok je bio u MLS-u, ali to vise nije prelaskom u top klub? I to samo zbog cinjenice jer ne igra redovno ? Ili po onome sto "selektor" prica nije zasluzio svojim igrama od ranije.
Jos jedan od razloga zasto si ili ste kontradiktorni po ovom pitanju je Tahirovic.
Navode se periodi koliko ko nije igrao i onda hladno se pozove Tahirovic koji vjerovatno nije duze igrao od Bajraktarevica, ali magicnim prelaskom u super jaki Brondby on je odjednom postao igrac u top formi jer je odigrao dvije-tri utakmice u klubu gdje se konkurencija ne moze porediti sa PSV-om u ligi koja je malo jaca od kisele vode realno.
Ili je i Bajraktarevic trebao da predje u Brondby, pa da ga velemajstor primjeti?! Jer sta ce ti mali u PSV-u, vidis da mi kaznjavamo momke koji idu u jace klubove. Sram te bilo, pored Perisica i nekog tamo Bakayoka ne mozes se izboriti za minutazu. Bas si neizgradjen igrac.

Bolesnici i generalno opasni po drustvo su ljudi koji slijepo brane odluke lika koji je totalno nekvalifikovan za poziciju koju radi. Zamisli ti da li se moze igdje na svijetu desiti da se inzenjer koji je tek izasao sa studija stavi kao vodja projekta, bez dana iskustva, pa makar on dolazio i sa najboljih univerziteta na svijetu?! Ustvari, mozda i moze. To su vjerovatno gradjevine gdje bi ti i takvi kao ti voljeli da provodite vrijeme. A Boga mi ovaj nas je studije zavrsio davno, a gap u karijeri ogroman.
Posebno strucnjak koji govori "mali Amar igra krilo" svejedno da li je mislio na Dedica ili Memica niti jedan od njih dvojice ne igra krilo. Lik i ne zna ko sta igra. Dedica i Memica sam gledao skoro svaku utakmicu i sve koje sam gledao su igrali na wingbacku. Barbarez==NoDi.
Ili kada je nesto natuknuo da je kao za uspjeh Rumunije zasluzan kontinuitet trenera na klupi, a on duze na klupi nase reprezentacije.

Ili kada kaze ne trebaju mi igraci za 15-20 minuta (Dzeko iz Citya ne vjeruje sta prica), jer njemu valjda zamjene ne trebaju. On sve rjesava sa prvih 11.

Ali treba vjerovati u bajke.

Ovaj haso zajedno sa brigadom i nodijem postaju najgori accounti na forumu.
07.09.2024
Holandija - BIH 5:2
Bajraktarevic asistencija
Nodi je jedan od prvih poceo pisati na ovom pdf
Ne uzimajte me usta debili
Sta si gledaoo, cetiri utakmice u Plzenu?

Ja sam oko 30 utakmica Memica pogledao samo u Karvini
Nemas pojma o cemu pricas Memic je krilo koje ima 4 utakmica na wingbeka, a Dedic je poceo kao dijete krilo igrati i prekomadovan je u nekoj 17toj godinu na desnog beka ili tog wingbeka
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 mar 2025, 12:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Skautirao ga NoDi dok je špartao po terenima prve lige FBiH.
Jest, zato je dobio poziv dok je igrao u Karvini.NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:0207.09.2024
Sta si gledaoo, cetiri utakmice u Plzenu?![]()
Nemas pojma o cemu pricas Memic je krilo koje ima 4 utakmica na wingbeka, a Dedic je poceo kao dijete krilo igrati i prekomadovan je u nekoj 17toj godinu na desnog beka ili tog wingbeka

-
- Kontakt:
Dedić ti je još sa 14 godina prekomandovan sa krila na beka, sam je to rekao u onom intervjuu sa Emirom Delićem. Zickler ga je prebacio da vidi kako će se pokazati na beku i tu je i ostao.NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:0207.09.2024
Sta si gledaoo, cetiri utakmice u Plzenu?![]()
Hvala na ispravciCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:14
Dedić ti je još sa 14 godina prekomandovan sa krila na beka, sam je to rekao u onom intervjuu sa Emirom Delićem. Zickler ga je prebacio da vidi kako će se pokazati na beku i tu je i ostao.
Dobio je poziv zato sto je igrama u Karvini objezbjedio transfer u jaci klub sto je Vitoria Plzen i odmah se nametnuo u novom timu
Smeta mi sto me indirektno prozivas
Omalovazavas Barbareza i mene stavljas u isti kontekst
Barbarez kakav god da je trener, njegova karijera je nesto o cemu mozemo sanjati
Slazem se da grijesi u neiskustvu, ali ima dosta prostora za napredak
Imali smo iskusne trenera, pa nista nisu uradili
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Po tvrdnjama Barbareza sa presice igramo ono sto igracima odgovara i sto igraju u klubovima, kaze da on pazi na to i onda izjavi da je neki Amar igra krilo. Memic realno razvaljuje na wingbacku, a Dedic kao i svaki pravi wingback igra ofanzivnije.NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:28Dobio je poziv zato sto je igrama u Karvini objezbjedio transfer u jaci klub sto je Vitoria Plzen i odmah se nametnuo u novom timu
Barbarez kakav god da je trener, njegova karijera je nesto o cemu mozemo sanjati
Tebe sam uporedio jer ti volis igrace, najvise Dedica, da guras na krilo. Nije bilo lose namjere. Izvini ako sam te uvrijedio.

Onda se nemas sta izvinjavati do mene jeh1a2s3o4 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:44Po tvrdnjama Barbareza sa presice igramo ono sto igracima odgovara i sto igraju u klubovima, kaze da on pazi na to i onda izjavi da je neki Amar igra krilo. Memic realno razvaljuje na wingbacku, a Dedic kao i svaki pravi wingback igra ofanzivnije.NoDi80 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 12:28Dobio je poziv zato sto je igrama u Karvini objezbjedio transfer u jaci klub sto je Vitoria Plzen i odmah se nametnuo u novom timu
Tebe sam uporedio jer ti volis igrace, najvise Dedica, da guras na krilo. Nije bilo lose namjere. Izvini ako sam te uvrijedio.![]()
Izvini ti sto sam pogresno protumacio i izivini ako sam
Te uvrijedio
Sve najbolje ti nodi zeli kao i svima
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Haso, da ti približim...da je Tahirović ostao u Ajaxu i grijao tribine/klupu, ne bi dobio poziv za ove prve kvalifikacione utakmice, ne 100%, nego milion %.
Esmira se bas u LN moglo istrpiti. Dva su razloga, da ga kaparisemo kako ne bi zaigrao za SAD i da mu reprezentacija pomogne u transferu u Europu. Hvala Bogu u tome se uspjelo.
U Ligi nacija imaš prostora da zoves igraca Stupcanice ako treba, ali KVALIFIKACIJE su drugi svijet i tu nema prostora za takve stvari. Iz sličnog razloga je forsiran i Tahirović u LN, jer ta LN moze istrpiti takav tretman, a kako bi na kraju sačuvao kakvu takvu takmičarsku formu i obezbjedio sebi transfer u Brondby jer nam je u perspektivi itekako bitan igrac.
Ne možeš porediti igraca koji je igrao čitavu sezonu i po u Romi i Ajaxu, pa potom klupiran. I igraca koji ne zna sta je evropski fudbal, tek sletio iz MLS-a, bez kluba, treninga, povrijeđen, klupiran.
Spocitavati selektoru sto nije pozvao takvog igraca za najbitnije utakmice je krajnje bezobrazno. Nebitno je sta bismo ti ili ja voljeli, ali prostora za moralisanje ovdje nema. Ti si mozda vidio neke njegove finte. Vidio sam ih i ja, ali me nisu plaho zadivile koliko su mi zasmetali propusti u defanzivi. Mađarska nas je upravo pojela po njegovoj strani, već za doručak. Ručak im nije ni trebao.
Protiv Arsenala je dobio priliku kao nagradu za 20.rodjenan i zato sto je to bila nebitna "prijateljska" utakmica. Prebacio sam na tu utakmicu, vidio kako je kao dezorjentisano dijete ispao odmah u defanzivi i sjetio se Rumunije.
Bajraktarevic je zasluženo ostao bez poziva i tu sva priča završava.
Kao sto sam rekao, on je naša budućnost i mozda je bolje da ostane u klubu za ovo okupljanje, zbog mnogo razloga.
Mozda bismo i hajrovali od njega protiv Kipra zadnjih 15-ak minuta...ali teško se bilo voditi takvom logikom prilikom pravljenja spiska kada je još uvijek bio van svakog takmičarskog tretmana, pa čak i u tom Jong Ajaxu ili kako se vec zove.
Mislim smiješna rasprava, ali zaista.
Esmira se bas u LN moglo istrpiti. Dva su razloga, da ga kaparisemo kako ne bi zaigrao za SAD i da mu reprezentacija pomogne u transferu u Europu. Hvala Bogu u tome se uspjelo.
U Ligi nacija imaš prostora da zoves igraca Stupcanice ako treba, ali KVALIFIKACIJE su drugi svijet i tu nema prostora za takve stvari. Iz sličnog razloga je forsiran i Tahirović u LN, jer ta LN moze istrpiti takav tretman, a kako bi na kraju sačuvao kakvu takvu takmičarsku formu i obezbjedio sebi transfer u Brondby jer nam je u perspektivi itekako bitan igrac.
Ne možeš porediti igraca koji je igrao čitavu sezonu i po u Romi i Ajaxu, pa potom klupiran. I igraca koji ne zna sta je evropski fudbal, tek sletio iz MLS-a, bez kluba, treninga, povrijeđen, klupiran.
Spocitavati selektoru sto nije pozvao takvog igraca za najbitnije utakmice je krajnje bezobrazno. Nebitno je sta bismo ti ili ja voljeli, ali prostora za moralisanje ovdje nema. Ti si mozda vidio neke njegove finte. Vidio sam ih i ja, ali me nisu plaho zadivile koliko su mi zasmetali propusti u defanzivi. Mađarska nas je upravo pojela po njegovoj strani, već za doručak. Ručak im nije ni trebao.
Protiv Arsenala je dobio priliku kao nagradu za 20.rodjenan i zato sto je to bila nebitna "prijateljska" utakmica. Prebacio sam na tu utakmicu, vidio kako je kao dezorjentisano dijete ispao odmah u defanzivi i sjetio se Rumunije.
Kao sto sam rekao, on je naša budućnost i mozda je bolje da ostane u klubu za ovo okupljanje, zbog mnogo razloga.
Mozda bismo i hajrovali od njega protiv Kipra zadnjih 15-ak minuta...ali teško se bilo voditi takvom logikom prilikom pravljenja spiska kada je još uvijek bio van svakog takmičarskog tretmana, pa čak i u tom Jong Ajaxu ili kako se vec zove.
Pa opet se zovu igrači koji minimalno igraju u klubu ispred igrača koji su nositelji u svojim klubovima iako slijede kvalifikacije i strasno bitne utakmice. Realnost je da ce Benjo opet biti u 1. Postavi iako ni sa cim to ne zasluzuje.hurem je napisao/la: ↑16 mar 2025, 13:06Haso, da ti približim...da je Tahirović ostao u Ajaxu i grijao tribine/klupu, ne bi dobio poziv za ove prve kvalifikacione utakmice, ne 100%, nego milion %.
Činjenicu da mu je leđa čuvao Nail Omerović i da je istog 45 sec nakon ulaska sa terena iznio čovjek koji igra od početka utakmicu ćemo zanemariti, to je nebitno jer je Esmirov primarni zadatak defanziva a ne Nailov.

Prvi ja kazem da Esmir nije zasluzio poziv i da ga licno ne bih zovnuo na ovakav status u klubu taman da je Messi bez obzira sto moze biti od koristi 20-25 min i u slucaju da je rekreativac a ne profesionalni fudbaler i vec sam to pisao ali je problem sto je Barbarez NEDOSLIJEDAN po ko zna koji put i tu je tacka.
Ocekivao sam malo vise od ovih priglupih komentara. Ali sta ces, Barbarez da unajmi bolje advokate.
Kada se minutaza i kada je ko odigrao zadnju utakmice vise ne moze koristiti kao kriterij daj da banalizujemo stvari tako sto cemo reci da su se mogli zvati igraci Stupcanice. Pa sto nije zvao ako se moglo zvati?
Nigdje veze koliko odvodjenje u krajnost samo da bi pokusao odbraniti stvar koju po onim kriterijumima i "cinjenicama" koje si ti naveo vise nemaju smisla.
Znaci Tahirovic je do sredine februara u sezoni 24/25 odigrao 3 (tri) utakmice, od toga jednu za Ajax U21. I od prelaska u Brondby odigrao 4 utakmice, dvije kao starter jedom 90, jednom 65 i dva puta kao zamjena 3 i 10 minuta. Je li ga to Antonio Pintus licno sprema, pa je on u formi, a ovaj nije?
Besmislice pises, sam si kontradiktoran. Nema jasnog kriterija kojeg se drzi pri pozivima, nemoj sad da izmisljamo faktore kao igranje u Evropi. Mislim kakvo je to sra.nje? Tahirovic se sjeca igranja u Evropi. A kao MLS skart liga.
Ili da pojednostavimo, je li to i Bajraktarevic trebao da ode u Brondby? Jer tamo bi sigurno igrao.
Ne znam ni zasto se uopste raspravljam jer je ocigledno nekome dzaba govoriti. Ali mi smeta to sto se plasiraju poluistine i to se bezobrazno brani. Prica se da ima principe i kriterije, ali za neke je ok da ih malo olabavi dok se na nekima silji hurac. Takoreci selektivno primjenjivanje principa.
Da se drzi dosljedno principa ne bi ovoliko nervirao ljude i imao bi vise podrske.
I generalno na svaku kritiku selektoru pojavljuju se isti likovi koji svaki potez pokusavaju da opravdaju. Cudni neki ljudi.
Kada se minutaza i kada je ko odigrao zadnju utakmice vise ne moze koristiti kao kriterij daj da banalizujemo stvari tako sto cemo reci da su se mogli zvati igraci Stupcanice. Pa sto nije zvao ako se moglo zvati?
Nigdje veze koliko odvodjenje u krajnost samo da bi pokusao odbraniti stvar koju po onim kriterijumima i "cinjenicama" koje si ti naveo vise nemaju smisla.
Znaci Tahirovic je do sredine februara u sezoni 24/25 odigrao 3 (tri) utakmice, od toga jednu za Ajax U21. I od prelaska u Brondby odigrao 4 utakmice, dvije kao starter jedom 90, jednom 65 i dva puta kao zamjena 3 i 10 minuta. Je li ga to Antonio Pintus licno sprema, pa je on u formi, a ovaj nije?
Besmislice pises, sam si kontradiktoran. Nema jasnog kriterija kojeg se drzi pri pozivima, nemoj sad da izmisljamo faktore kao igranje u Evropi. Mislim kakvo je to sra.nje? Tahirovic se sjeca igranja u Evropi. A kao MLS skart liga.
Ili da pojednostavimo, je li to i Bajraktarevic trebao da ode u Brondby? Jer tamo bi sigurno igrao.
Ne znam ni zasto se uopste raspravljam jer je ocigledno nekome dzaba govoriti. Ali mi smeta to sto se plasiraju poluistine i to se bezobrazno brani. Prica se da ima principe i kriterije, ali za neke je ok da ih malo olabavi dok se na nekima silji hurac. Takoreci selektivno primjenjivanje principa.
Da se drzi dosljedno principa ne bi ovoliko nervirao ljude i imao bi vise podrske.
I generalno na svaku kritiku selektoru pojavljuju se isti likovi koji svaki potez pokusavaju da opravdaju. Cudni neki ljudi.
-
- Kontakt:
PSV je u petak ujutro upisao pobjedu u trening utakmici protiv FC Den Boscha. Momčad trenera Petera Bosza uspjela je ostvariti pobjedu od 3-1 protiv sub-prvaka iz Keuken Kampioen Divisie nakon poluvremena 1-0. Strijelci za PSV bili su Couhaib Driouech, Esmir Bajraktarević i 16-godišnji Austyn Jones.
Mislite li da PSV razmatra opciju da ga iduće sezone posudi nekom, kako bi stekao kontinuitet igranja i privikao se na evropski fudbal? To bi mu bilo odlična opcija po mom mišljenju.
Zavisi hoce li prodavat Langa i Bakayoka.. Ako prodaju njih dvojicu meni je skroz realno da on dobije priliku vec na startu slj. Sezone a ako ostanu onda ce morati otici na posudbu negdje bez dileme.. Ostanak Perisica je takodjer stvar koju treba uzet u razmatranje jer nije jos produzio ugovor a direktna konkurencija je Esmiru.
-
- Kontakt:
Ova njegova patnja i crni dani u PSV su produkt toga kad menadzer i on polete za ponudom i parama a ne racionalno.Tesko je bilo i za ocekivati da ce nesto napraviti i da ce igrati neku ulogu tu,steta umjesto da napreduje stagnira.
-
- Kontakt:
Sad ga evo malo gledam,kretnja u fazi odbrane mu je u najmanju ruku kriminalna katastrofa,dosta nekog trckaranja ali nikakve volje ni zara.Prema naprijed je imao jedan sut ali ostalo sve nesto nekonkretno,volio bih da grijesim ali mislim da se ovim nacinom nece naigrat fudbala u Holandiji niti u nekoj jacoj ligi.valjda se u drugom malo dozove ali ovo sto sam do sad vidio ....
Lose je ovo skroz, nit ima s kim odigrat nesto nit je on plaho zainteresovan. Sticem utisak da ga je neko zavezao i doveo da igra utakmicu, totalno bezvoljno djeluje.
Naprijed tu i tamo ima ponesto jer kad primi loptu vidi se da ima fudbal u malom prstu ali kad je u odbrana u pitanju katastrofa. Najgore od svega sto nece da potrci za bekom nego se setka po terenu, bas mi djeluje da je razocaran razvojem situacije dosad i minutazom u 1. Ekipi.
Naprijed tu i tamo ima ponesto jer kad primi loptu vidi se da ima fudbal u malom prstu ali kad je u odbrana u pitanju katastrofa. Najgore od svega sto nece da potrci za bekom nego se setka po terenu, bas mi djeluje da je razocaran razvojem situacije dosad i minutazom u 1. Ekipi.
Poneki bljesak i to je to. Totalno se cini nezainteresovan. Ovo gleda kao na degradaciju pa se tako i ponasa na terenu.
On bi trebao da doobro odskace u ovom timu, ali to naprosto nije slucaj. Opet ce ga izvaditi za 15-20 min drugog poluvremena.
Treba mu neko reci da ovdje mora biti 2 puta bolji od svih na terenu kako bi dobio 15ak minuta u prvom timu PSV-a.
On bi trebao da doobro odskace u ovom timu, ali to naprosto nije slucaj. Opet ce ga izvaditi za 15-20 min drugog poluvremena.
Treba mu neko reci da ovdje mora biti 2 puta bolji od svih na terenu kako bi dobio 15ak minuta u prvom timu PSV-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.