EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Opasna je grupa sto moze biti i prednost, trebamo se truditi da ne prospemo bodove kuci.
Evo neke moje prognoze gdje koliko mozemo skupiti bodova
-Luxsemburg - 6 (ako to ne osvojimo i ne zasluzujemo nista)
-Albanija - 6 (jako tesko ali se moraju potruditi)
-Bjelorusija - 4( ja prezadovoljan)
-Rumunija - 3 (mislim da vise ne mozemo)
-Francuska -1 (vazno je da u Sarajevu ne izgubimo)
Ovo bi bilo odlicno, jos se nadati da ce nam i ostali rezultati ici u prilog.....
Ovo bi bilo odlicno, jos se nadati da ce nam i ostali rezultati ici u prilog.....
Grupa je po mom misljenju veoma dobra za nas.
Sa francuzima imamo dobra iskustva u proslosti u one 2 prijateljske utakmice,pogotovo smo dobro igrali na kosevu(1:2),mislim da je bilo nezasluzen poraz.
Sad im dolazi novi selektor tako da ce trebati vremena da se stvari posloze.
Sto se tice rumuna u velikoj su krizi,nismo mogli dobiti povoljniju ekipu iz drugog sesira.
Albanija i bjelorusija su nezodni na svom terenu ali kvalitetom su dosta iza nas.
Luksemburg jeste najslabiji ali ne smije ih se podcijeniti niposto,u proslim kvalifikacijama su pokazali da i nisu toliko slabi.
Sa francuzima imamo dobra iskustva u proslosti u one 2 prijateljske utakmice,pogotovo smo dobro igrali na kosevu(1:2),mislim da je bilo nezasluzen poraz.
Sad im dolazi novi selektor tako da ce trebati vremena da se stvari posloze.
Sto se tice rumuna u velikoj su krizi,nismo mogli dobiti povoljniju ekipu iz drugog sesira.
Albanija i bjelorusija su nezodni na svom terenu ali kvalitetom su dosta iza nas.
Luksemburg jeste najslabiji ali ne smije ih se podcijeniti niposto,u proslim kvalifikacijama su pokazali da i nisu toliko slabi.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- NoName
- Kontakt:
Ovo je realna prognoza, može bolje ali i gore, naravno. 20 bodova će osigurati jedno od prva dva mjesta, suština su utakmice protiv ovih "ispod" nas, Lux, Alb i Bjr. Ako tu uzmemo ovih 16 bodova to bi bilo fantastično a sa Rumunima i Francuzima ćemo se nadigravat pa šta bude.hilmo je napisao/la:Opasna je grupa sto moze biti i prednost, trebamo se truditi da ne prospemo bodove kuci.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ekipa koja Bjelorusiji uzme najvise bodova,siguran je putnik na EP
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Samo bih promijenio Bjelorusiju u 3 boda,te Francusku u 3 boda. Ostalo slazem se.hilmo je napisao/la:Opasna je grupa sto moze biti i prednost, trebamo se truditi da ne prospemo bodove kuci.
BosnaE
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo pobjedise albanci crnogorce u Podgorici, sad ce ih uhvatiti euforija. 

Neće valjda na nama iskaliti bijescalcio je napisao/la:evo pobjedise albanci crnogorce u Podgorici, sad ce ih uhvatiti euforija.

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sto me ovaj Elddarov post nasmija xDElddar je napisao/la:Neće valjda na nama iskaliti bijescalcio je napisao/la:evo pobjedise albanci crnogorce u Podgorici, sad ce ih uhvatiti euforija.![]()
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
hahaElddar je napisao/la:Neće valjda na nama iskaliti bijescalcio je napisao/la:evo pobjedise albanci crnogorce u Podgorici, sad ce ih uhvatiti euforija.![]()

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma vakat je da i tu Albaniju pobijedimo,dva puta dosad smo igrali i imamo negativan skor.
A u oktobru u Tirani velika pobjeda Zmajeva.
A u oktobru u Tirani velika pobjeda Zmajeva.
BosnaE
- Ponos Torina
- Kontakt:
Francuzi nikad gori to je ekipa boli glava,ali igra im je za
Ako mi neiskoristimo ovu njihovu nemoc kao domacini i neuzmemo 3 boda mislim da onda stvarno nismo dorasli prvenstvu!
Veliki se oraju pobjedzivati...

Veliki se oraju pobjedzivati...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Drogeras Mutu nece igrati za cigane, ovaj Rumune ... suspendovan 

× Plava krv ispod koze ×
- Principatus
- Kontakt:
Selektor Rumunije se odrekao Mutua
Selektor reprezentacije Rumunije protivnika naše reprezentacije u kvalifikacijama za EP Razvan Lucesku, izjavio je medijima u Rumuniji kako u narednim kvalifikacijama neće računati na usluge napadača Fiorentine, Adriana Mutua.
Na pitanje novinara zašto neće više pozivati Mutua, Lucesku je odgovorio:
- Za mene disciplina je na prvom mjestu. Nikad neću dopustiti igračima da se ponašaju protivno sportskim pravilima, a Mutu je jedan od tih koji narušavaju atmosferu u reprezentaciji. Na utakmici kvalifikacija za SP, kada smo poraženi od Srbije sa 5:0, malo prije utakmice vidio sam Mutua kako pije alkohol u klubu. Tada sam Mutuu pokazao izlazna vrata iz reprezentacije i sve dok sam ja selektor on neće biti pozivan.
Lucesku je takođe izjavio da će u narednim kvalifikacijama ići na prvo mjesto.
- Želimo pobjediti svaku utakmicu u narednim kvalifikacijama i biti prvi u grupi, svaki drugi rezultat bi za nas bio neuspijeh, izjavio je Lucesku.
Aha ali malo morgen.
Selektor reprezentacije Rumunije protivnika naše reprezentacije u kvalifikacijama za EP Razvan Lucesku, izjavio je medijima u Rumuniji kako u narednim kvalifikacijama neće računati na usluge napadača Fiorentine, Adriana Mutua.
- Za mene disciplina je na prvom mjestu. Nikad neću dopustiti igračima da se ponašaju protivno sportskim pravilima, a Mutu je jedan od tih koji narušavaju atmosferu u reprezentaciji. Na utakmici kvalifikacija za SP, kada smo poraženi od Srbije sa 5:0, malo prije utakmice vidio sam Mutua kako pije alkohol u klubu. Tada sam Mutuu pokazao izlazna vrata iz reprezentacije i sve dok sam ja selektor on neće biti pozivan.
- Želimo pobjediti svaku utakmicu u narednim kvalifikacijama i biti prvi u grupi, svaki drugi rezultat bi za nas bio neuspijeh, izjavio je Lucesku.
Aha ali malo morgen.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislis Veliki drogeras MutuMaliMemo je napisao/la:Drogeras Mutu nece igrati za cigane, ovaj Rumune ... suspendovan
Joj memo moj zivot bez tebe bi bio tuzan

svoj ti pos'o !
Drugo mjesto, baraz. Pa sta bude. 

ma kakvi crni rumuni, znali smo i prije da su u krizi, ali evo sada gube od makedonije 0:1 70 min.Principatus je napisao/la:Selektor Rumunije se odrekao Mutua
Aha ali malo morgen.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Rumuni nisu nikakva ekipa, ali moramo bit spremni na njihove trikove i lopovske poteze. To je nacija cigana koja je spremna na sve za bodove. Vidjet cemo hoce li se igrat na granici Srbije protiv njih, kao sto su najavljivali. Licno se vise plasim Bjelorusije od Rumunije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jest a Bjelorusija fasovala od Svedske i to na svom terenu.A mi trebali Svedsku po ''nasim''prognozama pobijeiti jedno 14-0 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izgubiti i sa tih 14-0 ali pokazati imalo taktike,volje,smisla,igre a ne kao da je pustano 11 zbunjenih baba na teren;)harishp je napisao/la:Jest a Bjelorusija fasovala od Svedske i to na svom terenu.A mi trebali Svedsku po ''nasim''prognozama pobijeiti jedno 14-0
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Francuska osramoćena protiv Kine
Nogometna reprezentacija Francuske izgubila je od Kine s 1-0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Saint-Pierreu. Bila je to posljednja provjera ''tricolora'' pred početak Svjetskog prvenstva.
Jedini pogodak na utakmici postigao je Deng Zhuo Xiang u 68. minuti iz slobodnog udarca.
Poraz od Kineza, koji neće igrati na Svjetskom prvenstvu, a uz to su u ovoj utakmici igrali bez nekoliko standardnih igrača, veliki je udarac samopouzadnju francuskih nogometaša i navijača uoči početka Mundijala u Južnoafričkoj Republici. Tim više što su Francuzi ostavili dosta blijed dojam i u prethodne dvije utakmice koje su odigrali. Kostariku su, doduše, prošlog mjeseca pobijedili 2-1, a s Tunisom su prošle sedmice odigrali 1-1.
U dvoboju protiv Kine, francuski selektor Raymond Domenech izveo je na teren svoje najbolje igrače. Igrali su Ribery, Henry, Anelka, Gourcuff, Malouda, Abidal, Evra, Gallas.
Francuska će prvu utakmicu na Mundijalu, u sklopu skupine A, odigrati 11. juna protiv Urugvaja u Cape Townu. Nakon toga će se sastati sa Meksikom i Južnoafričkom Republikom.
Prijateljska utakmica:
Kina – Francuska 1-0 (Xiang 68)
Nogometna reprezentacija Francuske izgubila je od Kine s 1-0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u Saint-Pierreu. Bila je to posljednja provjera ''tricolora'' pred početak Svjetskog prvenstva.
Jedini pogodak na utakmici postigao je Deng Zhuo Xiang u 68. minuti iz slobodnog udarca.
Poraz od Kineza, koji neće igrati na Svjetskom prvenstvu, a uz to su u ovoj utakmici igrali bez nekoliko standardnih igrača, veliki je udarac samopouzadnju francuskih nogometaša i navijača uoči početka Mundijala u Južnoafričkoj Republici. Tim više što su Francuzi ostavili dosta blijed dojam i u prethodne dvije utakmice koje su odigrali. Kostariku su, doduše, prošlog mjeseca pobijedili 2-1, a s Tunisom su prošle sedmice odigrali 1-1.
U dvoboju protiv Kine, francuski selektor Raymond Domenech izveo je na teren svoje najbolje igrače. Igrali su Ribery, Henry, Anelka, Gourcuff, Malouda, Abidal, Evra, Gallas.
Francuska će prvu utakmicu na Mundijalu, u sklopu skupine A, odigrati 11. juna protiv Urugvaja u Cape Townu. Nakon toga će se sastati sa Meksikom i Južnoafričkom Republikom.
Prijateljska utakmica:
Kina – Francuska 1-0 (Xiang 68)
× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.