AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Sta je ovo bilo Sergio dobio crveni 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- senad_flamin
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahahahaaha kiks ... to Sampdoria, bravo carevi

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Neki dan retard kaze mozemo se za titulu boriti, jadu jadni najadniji nikad ti u toj svojoj bijedoj karijeri neces nishta znacajno osvojiti, nikad zapamti to **** li ti sve usta da ti **** rahiticno. koliko god je juan kriv i ti si isto toliko, ako je Mexes vec povrijedjen bio koji **** si ga stavio da igra, sto odma nisi ovu dvojicu. sto u 70-75 nije ubacio de rosija ili totija, sta je on mislio? ebote bod jadni da te ebo na koji si ishao, kvalitetniji smo od njih 3 puta i sa 2 igraca manje, al ti retardu to ne znas i uvijek ces biti jedan obicni luzer, sa onim tupim pogledom koji ko **** izgleda.
juane dugo si ovde, volim te, postujem, dobar si igrac, al ovo ti danas nikad oprostit necu
ovako se gospodo gube titule, od tima koji ti ne napravi haman nijednu sansu primis 2 gola, aferim
juane dugo si ovde, volim te, postujem, dobar si igrac, al ovo ti danas nikad oprostit necu
ovako se gospodo gube titule, od tima koji ti ne napravi haman nijednu sansu primis 2 gola, aferim
nema potpisa
- senad_flamin
- Kontakt:
nije Doria nesto !
Ali jbg znaju oni uzeti bodove ekipama velike cetvorke ...
Ako nista ima li ste barem ljepse dresove
Cudi me pravo sto Borrielo nije zabio!
Ali jbg znaju oni uzeti bodove ekipama velike cetvorke ...
Ako nista ima li ste barem ljepse dresove

Cudi me pravo sto Borrielo nije zabio!
-RIVALDO-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Znam kako ti je ... savrseno dobro znam ... Ranijeri debilčina kakve nisam vidio u svijetu fudbalaAdmir_Sa je napisao/la:Neki dan retard kaze mozemo se za titulu boriti, jadu jadni najadniji nikad ti u toj svojoj bijedoj karijeri neces nishta znacajno osvojiti, nikad zapamti to **** li ti sve usta da ti **** rahiticno. koliko god je juan kriv i ti si isto toliko, ako je Mexes vec povrijedjen bio koji **** si ga stavio da igra, sto odma nisi ovu dvojicu. sto u 70-75 nije ubacio de rosija ili totija, sta je on mislio? ebote bod jadni da te ebo na koji si ishao, kvalitetniji smo od njih 3 puta i sa 2 igraca manje, al ti retardu to ne znas i uvijek ces biti jedan obicni luzer, sa onim tupim pogledom koji ko **** izgleda.

★★★
Umjesto da ostavi Meneza, on ostavlja Boriela
e moja levatino svjetske klase
e moja levatino svjetske klase
nema potpisa
dobro, admire, nemoj se nervirat, jbg, ja sam sjeban, sinoc coltsi izgubise, danas roma i liverpool, grozno..
evo udinese slavio u milanu, velika steta sto to nismo iskoristili, al jbg, ostaje 7 bodova, to se topi u 3 kola...

evo udinese slavio u milanu, velika steta sto to nismo iskoristili, al jbg, ostaje 7 bodova, to se topi u 3 kola...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ma ne sikiraj te se
, evo i Milan kiksao. Novo kolo, nova nafaka 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Smijesna ova Roma cim je njima Boriello jedan od glavnih igraca sve je jasno 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
skazen se s vama svima u potpunosti..juanu se ova greska ne oprasta..isto tako kriv je za drugi gol.ranieri je budala,prva stvar zato sta je mexesa izvadia,druga stvar meneza..on danas ne shvaca da je mozak rome menez.da je ostavia meneza i vucinica mozda bi i dobilil...ali eto..sutra je novi dan,a rezulatati nam danas idu na ruku.lazio je izgubia,milan je uzea bod i sad je na plus 8..puno al ne nedostizno.mada je treba biti na plus 4..jer nismo zasluzili izgubit niti je on zaluzia bod..al eto..mogli smo bit 2 sada na tablici..
- sarajlija89
- Kontakt:
Nemojte se ljutit..al iluzija je da roma moze uzet titulu...gledo sam dosta utakmica...nije to na proslogodisnjem nivou,nema te igre koja je krasila romu..sve je to nesto tesko i sa dosta muke...
jedino bas nesto da pocnu igrati...al sumnjam.Totti je vec jednom nogom zavrsio karijeru..vise ne iga nego sto igra....a previse zavise od Vucinica il DDR..koji ne mogu sami nositi igru rome...
Romi je maximaln domet LP...a pri tom bar 3 ekipe su bolje (inter,milan,juve)....
to je neko moje vidjenje...iako bi ja najradije roma da uzme titulu ako vec ne moze Juventus..al tesko...nemaju ekipu za to
jedino bas nesto da pocnu igrati...al sumnjam.Totti je vec jednom nogom zavrsio karijeru..vise ne iga nego sto igra....a previse zavise od Vucinica il DDR..koji ne mogu sami nositi igru rome...
Romi je maximaln domet LP...a pri tom bar 3 ekipe su bolje (inter,milan,juve)....
to je neko moje vidjenje...iako bi ja najradije roma da uzme titulu ako vec ne moze Juventus..al tesko...nemaju ekipu za to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Romu nikad nije krasila igra, uvijek su na nafaku dobijali i gubili tekme. UVIJEK !
Zeljeznicar za zivot cijeli !
-
- Kontakt:
kad bi krenili u seriju 0d 24 kola bez poraza ka i lani eto nas.jel kao sto vidis nije ni milan siguran tako..ne podcjenjujen udinese,ali ipak je to triba s lakocom rijesit kao sta smo mi 2 0.na olimpicu.tako da..milan ce pasti jos dosta puta,samo mi to tribamo znat iskoristit.
daj ba sarajlijo pa budi ti bar realan, razuman si covjek. u cemu ste to vi bolji trenutno od nas? bekova nemate, nemamo ni mi desnog, al bar Risea imamo. Centralna odbrana tu negdje u pet deka, mi imamo 3 dobra, vi 2, vasha dvojica mozda za nijansu bolje igraju u tandemu. imate krasica, imamo i mi meneza. u vezi je to tu negdje, ko to odskace majke ti? Melo? Martinez nekakav? Pepe? Sto se napada tice tu nam meda ne mozete, Mirko i Borielo su trenutno dosta bolji, a pogotovo sad kada nemate Kvaljarele.sarajlija89 je napisao/la:Nemojte se ljutit..al iluzija je da roma moze uzet titulu...gledo sam dosta utakmica...nije to na proslogodisnjem nivou,nema te igre koja je krasila romu..sve je to nesto tesko i sa dosta muke...
Ni Milan nije bolji, skup penzionera koji imaju samo dobar napad. Ko je nekakav straser, pirlo, sedorf dede postale odavno, Bonera, Antonini, nekakav abate

Jedino inter sa igracima odskace, al njima je minus zasicenje i rafa benitez, al nazalost njega vishe nema

sad neshto razmisljam ovako sje*an i kontam da je jedina dobra stvar kod ovog cmara ranierija to sto ostavlja tottija, a sad i ddr na klupu i izvodi ih iz igre. Svaka njima cast, al Roma je iznad svega i kad slabo igraju treba ih mjenjati. Eto to mu je jedini plus koji sam uspio skontat u sat vremena razmisljanja o Romi
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
vise nego iznerviran jucerasnjim porazom odlucio sam ne pisat nista o romi do danas kad sam mislio hladne glave bacit par recenica o utakmici i dat neko svoje vidjenje svega toga al' jednostavno i dalje me drzi taj osjecaj frustracije i razocarenja . . . ne zbog utakmice i nase same igre, koja me na momente podsjetila na spallettijevu eru romanticnog fudbala, nego zbog ostalih rezultata koji su se morali iskoristit. mislim da cemo se ovog kola sjetit za nekih par mjeseci kao 'ono kolo gdje nismo iskoristili kikseve ostalih' dok budemo raspravljali o jos jednoj izgubljenoj titulu
ovu zadnju rijec prethodne recenice sam ove sezone napisao sad i nikad vise.
misao mi je na trenutak bila da je sve ovo rezultat karme jer proslu utakmicu smo uz pomoc simpaticnog celavca u zutoj majici (koji je iskoristio svoju titulu u svakom smislu rijeci 'pomocni') pobjedili nesretnu cataniu a jucer smo to sve fino nadoknadili kiksevima vjerovatno najmirnijeg i najkonstantnijeg stopera u posljednjih 10 godina kojeg smo imali (barem je to do jucer bio). medjutim, cinjenica je da ne vjerujem u karmu isto tako kao sto je i cinjenica da je nas problem 'ovozemaljski' i daleko od apstraktnog, zapravo taj problem nosi crno odijelo sa grbom rome i vadi meneza iz igre u trenutcima kad trebas uradit sve osim izvadit meneza iz igre. da se razumijemo, nisam jedan od onih kojima je trener uzrok svih neuspjeha kluba al' moram priznat da polako postajem nakon sto sam bacio pogled na neke od rezultata.
roma - cesena 0:0
cagliari - roma 5:1
roma - bologna 2:2
brescia - roma 2:1
parma - roma 0:0
chievo - roma 2:2
sampdoria - roma 2:1

misao mi je na trenutak bila da je sve ovo rezultat karme jer proslu utakmicu smo uz pomoc simpaticnog celavca u zutoj majici (koji je iskoristio svoju titulu u svakom smislu rijeci 'pomocni') pobjedili nesretnu cataniu a jucer smo to sve fino nadoknadili kiksevima vjerovatno najmirnijeg i najkonstantnijeg stopera u posljednjih 10 godina kojeg smo imali (barem je to do jucer bio). medjutim, cinjenica je da ne vjerujem u karmu isto tako kao sto je i cinjenica da je nas problem 'ovozemaljski' i daleko od apstraktnog, zapravo taj problem nosi crno odijelo sa grbom rome i vadi meneza iz igre u trenutcima kad trebas uradit sve osim izvadit meneza iz igre. da se razumijemo, nisam jedan od onih kojima je trener uzrok svih neuspjeha kluba al' moram priznat da polako postajem nakon sto sam bacio pogled na neke od rezultata.
roma - cesena 0:0
cagliari - roma 5:1
roma - bologna 2:2
brescia - roma 2:1
parma - roma 0:0
chievo - roma 2:2
sampdoria - roma 2:1

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.