Ispred Mesija, Bolta, NBA zvijezda....

Nestvarno....
Mi nismo svjesni kakva je veličina ovaj čovjek...
Treći put najbolji sportista svijeta ...
I onda se još nadje neko da mu traži mane...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
slobodnjak je napisao/la:Majkl Džordan, Pele, Muhamed Ali, Sergej Bubka, Johan Krojf, Dijego Maradona ...Najbolji sportisti svijeta .Ove godine najbolji Novak Djoković....
Ispred Mesija, Bolta, NBA zvijezda....![]()
![]()
![]()
Nestvarno....
Jedan bolesnik se upravo javio.I to jedan od najvećih na forumu...Mancini je napisao/la:slobodnjak je napisao/la:Majkl Džordan, Pele, Muhamed Ali, Sergej Bubka, Johan Krojf, Dijego Maradona ...Najbolji sportisti svijeta .Ove godine najbolji Novak Djoković....
![]()
![]()
Nestvarno....
Neka si ti mene nazvao bolesnikom.slobodnjak je napisao/la:Jedan bolesnik se upravo javio.I to jedan od najvećih na forumu...Mancini je napisao/la:slobodnjak je napisao/la:Majkl Džordan, Pele, Muhamed Ali, Sergej Bubka, Johan Krojf, Dijego Maradona ...Najbolji sportisti svijeta .Ove godine najbolji Novak Djoković....
![]()
![]()
Nestvarno....
Slažem se.Galion je napisao/la:Mancini najveći nacionalist na forumu
nacionalizam sam po sebi nije loš, ali njegovo pretvaranje u šovinizam je odlika naših prostora.LeSa je napisao/la:Ja bih ga cijenio kao patriotu, nacionalistu već ne, to ide iznad mog kućnog odgoja.
Zato sto smo dosta bolesno drustvo nazalost! Evo dobar dio Srba ga najblaze receno ne voli, samo zato sto navijaza Zvezdu, kud ces dalje...Effenberg je napisao/la: Ne znam kako iko moze osporavati, dobro ne bas osporavati, jer cinjenice i trofeji se ne mogu osporiti, nego bagatelizirati njegove uspjehe!
E to si dobro reko da smo generalno vecinom bolesnici. Ne kontam samo dokad kontamo biti toliko glupi i zadrti? Pogani mahala mentalitet.marconato je napisao/la:Zato sto smo dosta bolesno drustvo nazalost! Evo dobar dio Srba ga najblaze receno ne voli, samo zato sto navijaza Zvezdu, kud ces dalje...Effenberg je napisao/la: Ne znam kako iko moze osporavati, dobro ne bas osporavati, jer cinjenice i trofeji se ne mogu osporiti, nego bagatelizirati njegove uspjehe!
Ljudi su ljubomorni i zavisni i zive u fazonu "da komsiji crkne krava". Usled te mrznje i ljubomore traze i najmanju manu da bi nekog pljuvali i omalovazavali...
P.S. Cestitke Novaku na ovom ogromnom postignucu! Hvala mu sto u najboljem svjetlu predstavlja i promovise kako Srbiju, tako i citav balkan!
Itekako ima, pa navijaju za Nadala, Murraya, Rogera kad igraju protiv njega...Effenberg je napisao/la: A nisam znao da ima pacijenata i u Srbiji sto ga ne vole, cuj sto navija za Zvezdu, a koje su to dijabole likovi!
Generalno je fascinantno ponašanje naših ljudi kada su ovakve stvari u pitanju. Novakova finala običo gledam na miru ili sa odabranim društvom, jer gledanje na javnom mjestu, kafiću ili u kladionici ti ogadi ovaj gospodski sport i ljude.marconato je napisao/la:Itekako ima, pa navijaju za Nadala, Murraya, Rogera kad igraju protiv njega...![]()
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 1 gost.