Sport i TV

moustapha
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la moustapha » 29 jul 2013, 13:38

edo07 je napisao/la: nema SBB nikakve veze ni sa arenom niti sa Mt:s-om...ali nebitno...mislim da ce vam arene na mojatv ostati iz razloga sto ce Sportklub biti u posebnom paketu...pa ko zeli da placa imat ce oboje...
Mislio sam da je Telekom Srbije preko SBB-a u vlasnistvu nad arenama, ali izgleda da su ih direktno kupili.
Od osnivanja, Telekom Srbija je među vizionarskim firmama i preduzetnicima tražio saradnike za projekte koji prate svetske i nameću domaće trendove. Tako su danas deo Telekom Srbija Grupe i Telekomova zavisna preduzeća: Telekom Srpske a.d. m:tel d.o.o.,, Telus a.d., Beograd, FiberNet d.o.o.,TS:NET BV i HD WIN (4 TV kanala Arena Sport).
http://www.telekomsrbija.com/AboutUs/Ab ... 89&id=1124
#divovi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 29 jul 2013, 13:40

moustapha je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Sumnjam da ce ostat Arene na Moja TV sad kad su uveli SK. I puno je tih 15 km.
Zasto? Ne postoji neka veza izmedju ove dvije kuce osim da su konkurenti na ovom nasem trzistu. Meni koliko je poznato Sportklub i Telemach su u jedom vlasnistvu preko Slovenaca koje drzi neki srednjoevropski investicijski fond, dok su arene u vlasnistvu SBB koji je u vlasnistvu MT:S-a i sve se to zavrsava u bih sa M:tel-om. Do sada se nisu trudili da iskoriste tu svoju poziciju, jer M:Tel i BH Telecom nisu konkuretni na trzistu IPTV-a zbog infrastrukture.

Mozda i nisam u pravu, ali ja to tako vidim.
Nisam ni ja bas upucen ali znam da je na Totalu kojeg ja imam Sport Klub odbio da pusti svoje kanale zbog arene bilo je ili oni ili Arena. Na kraju su ovi iz totala potpisali sa SK. Kakva je trenutno situacija ne znam, al mislim da nema puno providera koji nude oba kanala.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 jul 2013, 13:43

[quote="Nisam ni ja bas upucen ali znam da je na Totalu kojeg ja imam Sport Klub odbio da pusti svoje kanale zbog arene bilo je ili oni ili Arena. Na kraju su ovi iz totala potpisali sa SK. Kakva je trenutno situacija ne znam, al mislim da nema puno providera koji nude oba kanala.[/quote]

ja cak mislim da trenutno nema nijedan operater koji nudi i AS i SK...MojaTV ce biti prva koja ce probiti led

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jul 2013, 13:47

neurofunk je napisao/la: Nisam ni ja bas upucen ali znam da je na Totalu kojeg ja imam Sport Klub odbio da pusti svoje kanale zbog arene bilo je ili oni ili Arena. Na kraju su ovi iz totala potpisali sa SK. Kakva je trenutno situacija ne znam, al mislim da nema puno providera koji nude oba kanala.
Total,Sport Klub,Telemach sve to ista firma, i sigurno oni nisu to odbili, nego je Arena tada bila jako konkurentna i ona je Totalu uskratila svoje kanale, onda se oni svete njima i dižu cjenu svojih paketa i tako mnogi ostaju bez SK, sad se Mitrović sveti njima i uzima im Pinkove kanale, tj pravi svoj vlastitu uslugu itd.

mnogo je tu igara ;)

edo

naveo sam nekoliko postova iznad da nisu jedini ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 jul 2013, 13:48

Logosoft je dosada jedini bio, ali su i oni imali "samo" tri kanala.
#divovi

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 29 jul 2013, 13:50

legenda reala je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:
Total,Sport Klub,Telemach sve to ista firma, i sigurno oni nisu to odbili, nego je Arena tada bila jako konkurentna i ona je Totalu uskratila svoje kanale, onda se oni svete njima i dižu cjenu svojih paketa i tako mnogi ostaju bez SK, sad se Mitrović sveti njima i uzima im Pinkove kanale, tj pravi svoj vlastitu uslugu itd.

mnogo je tu igara ;)

edo

naveo sam nekoliko postova iznad da nisu jedini ;)
sorry nisam obracao paznju na prethodne postove :) moja greska

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 jul 2013, 14:21

Edin Avdić, vjerovatno najbolji komentator na Balkanu kada je u pitanju košarka, bit će u Sloveniji na Eurobasketu, odakle će u direktnom prijenosu za Federalnu televiziju pratiti nastupe reprezentacije BiH, saznaje portal Klix.ba.
8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 29 jul 2013, 15:52

legenda reala je napisao/la:
Edin Avdić, vjerovatno najbolji komentator na Balkanu kada je u pitanju košarka, bit će u Sloveniji na Eurobasketu, odakle će u direktnom prijenosu za Federalnu televiziju pratiti nastupe reprezentacije BiH, saznaje portal Klix.ba.
8-)
are you fuckin' kiddin' me :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 jul 2013, 16:14

moustapha je napisao/la:Logosoft je dosada jedini bio, ali su i oni imali "samo" tri kanala.
Pa Sportklub i ima samo 3 kanala tj 4 ako cemo racunati Premium, ali na ovom vecinom bude sadrzaj sa osnovnog Sk kanala..
Ti 3,4 i 5 su kanali koje rade samo subotom i nedjeljom kad je sportski sadrzaj pretrpan raznoraznim ligama a utakmice koje prenose su nizeg ranga tj tipa swansea, klagenfurt i sl.
Ovo govorim jer ne vidim razlog zbog cega se u vijestima kao ekskluziva spominje famoznih 10 SK kanala, kad su to ustvari u pitanju samo 3 kanala...
Golfklub, are you kidding me
15.10 - 15.06 ...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 29 jul 2013, 16:18

skyisthelimit je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Logosoft je dosada jedini bio, ali su i oni imali "samo" tri kanala.
Pa Sportklub i ima samo 3 kanala tj 4 ako cemo racunati Premium, ali na ovom vecinom bude sadrzaj sa osnovnog Sk kanala..
Ti 3,4 i 5 su kanali koje rade samo subotom i nedjeljom kad je sportski sadrzaj pretrpan raznoraznim ligama a utakmice koje prenose su nizeg ranga tj tipa swansea, klagenfurt i sl.
Ovo govorim jer ne vidim razlog zbog cega se u vijestima kao ekskluziva spominje famoznih 10 SK kanala, kad su to ustvari u pitanju samo 3 kanala...
Golfklub, are you kidding me
Pa zar bolje ne zvuci:10 ekskluzivnih SK kanala nego 3 ;)

Marketing brate.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 jul 2013, 16:27

Otelo je napisao/la: Pa zar bolje ne zvuci:10 ekskluzivnih SK kanala nego 3 ;)

Marketing brate.

Pa znam marketing i sve to, ali govorim samo da neko naivan ne bi pomislio da se nesto desava i na ostalim kanalima kad su samo 3 glavna i koja rade punom parom. Ostalo je smijesno
15.10 - 15.06 ...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jul 2013, 23:12

edo07 je napisao/la:[quote="Nisam ni ja bas upucen ali znam da je na Totalu kojeg ja imam Sport Klub odbio da pusti svoje kanale zbog arene bilo je ili oni ili Arena. Na kraju su ovi iz totala potpisali sa SK. Kakva je trenutno situacija ne znam, al mislim da nema puno providera koji nude oba kanala.
ja cak mislim da trenutno nema nijedan operater koji nudi i AS i SK...MojaTV ce biti prva koja ce probiti led[/quote]

ima ovaj moj, al samo jedna arena i samo jedan sportklub, meni je to bilo dosta jer ostale arene kada je nešto bitno gledam preko webtv, a kada je na sk+ i prajm npr onda gledam preko telemacha na netu (dao mi jaran pasvord za onaj 3dg nešto)

baš me zanima koliko ce para biti to preko moje tv da imaš sve arene, tri ona sportkluba i 2 eurosporta
nema potpisa

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 30 jul 2013, 23:19

Admir_Sa je napisao/la:
edo07 je napisao/la:[quote="Nisam ni ja bas upucen ali znam da je na Totalu kojeg ja imam Sport Klub odbio da pusti svoje kanale zbog arene bilo je ili oni ili Arena. Na kraju su ovi iz totala potpisali sa SK. Kakva je trenutno situacija ne znam, al mislim da nema puno providera koji nude oba kanala.
ja cak mislim da trenutno nema nijedan operater koji nudi i AS i SK...MojaTV ce biti prva koja ce probiti led
Logosoft
Sportski kanali

31. Arena Sport 1
32. Arena Sport 2
33. Arena Sport 3
34. Arena Sport 4
35. Arena Sport 1 Hr
36. Sport Klub
37. Sport Klub+
38. SK Prime Novo!
39. Golf Klub  
40. Fishing&Hunting
41. Eurosport  
42. Eurosport 2 
43. Eurosport News  
44. Motors TV  
45. Nautical Channel
46. ESPN America  
47. Extreme Sports Channel
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 jul 2013, 23:44

MT3 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Logosoft
Sportski kanali

31. Arena Sport 1
32. Arena Sport 2
33. Arena Sport 3
34. Arena Sport 4
35. Arena Sport 1 Hr
36. Sport Klub
37. Sport Klub+
38. SK Prime Novo!
39. Golf Klub  
40. Fishing&Hunting
41. Eurosport  
42. Eurosport 2 
43. Eurosport News  
44. Motors TV  
45. Nautical Channel
46. ESPN America  
47. Extreme Sports Channel
koliko je para ovo
nema potpisa

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 30 jul 2013, 23:56

Pretplata 25,00 KM :)
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 jul 2013, 11:23

Joj bombe. :lol: :lol:
Moja TV ipak bez SportKlub kanala

Iako se 29. jula ove godine pojavila informacija da će Moja TV IPTV platforma u septembru u programsku shemu uvrstiti Sport Klub kanale, o čemu smo pisali, Odjel za odnose s javnošću BH Telecoma demantovao je danas pomenutu informaciju.

Vijest da će se od septembra u programskoj shemi Moja TV naći i Sport Klub paket, TeVe Portal je preuzeo sa Facebook stranice facebook.com/mojatv.ba koja, kako tvrde iz BH Telecoma, nije oficijalna stranica ove kompanije niti njenih usluga.

"Jedina zvanična i oficijelna Facebook stranica BH Telecoma d.d. jeste facebook.com/IdemoPrvi. U skladu s tim, ovim putem vas obavještavamo da objavljena vijest o ponudi Sport Klub paketa u programskoj shemi Moja TV nije tačna", navodi se u saopštenju Odjela za odnose s javnošću BH Telecoma.

Kao što smo ranije pisali, na Sport Klubu su bili bez komentara nakon objavljivanja ove informacije, što nam je potvrdio i Sava Jovanović, direktor produkcije Sport Kluba.
#divovi

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 31 jul 2013, 11:46

joj cirkusa :lol: :lol: :lol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 31 jul 2013, 12:30

I šta se može sad gledati na MojaTV od sporta?
Bundesliga na ES.
Ligue1 na Areni.
Srpska i bosanska liga na Arenama.

Šta još? (nemojte mi brazilsku ligu i slično)
Hrvatsku ligu kao prenose ali je to na nekoj AreniHR3 koja nema na MojaTV.
Jesu li otkupili Ligu prvaka i Europa ligu za ovu sezonu? Šta je sa ABA ligom, Euroligom?
NAPRIJED NARODE!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 jul 2013, 12:33

Pa Liga Prvaka i Europa Liga su valjda i dalje na Arenama. Nisam nigdje procitao da je to SK preuzeo.

BH Telecom i dalje ima veliku podrsku od mene zbog prijenosa i sponzorstva nase lige.
#divovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jul 2013, 12:40

edo07 je napisao/la:
Moj kablovski operater nudi 5 Arena + 1 SK.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 3 gosta.