lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:cemu poredenje igraca?Zasto Nihad ne igra svima nama je jasno,tako da nema potrebe opet pocinjati o tome!Ako mu Harun pruzi drugi sansu,i ja cu mu oprostiti.
pa ne znam je li svima jasno,bar sudeci po nekim komentarima ovdje na forumu,sto se mene tice,ne treba ga nikad vise pozvati u repku,ako cemo takve pozivati onda ajmo i preldzica,ajmo sutra šutiti i ako jusuf nesto ovako uradi,musa,hoćemo li šutiti ako sikiraš odluči da igra za srbiju,nihad je odlucio da ne igra za nas,kraj price
Djedaj nije igrao za TurskuOn igra za nas 10 godina,necemo njega sa Emirom porediti. Ja sam branio i Jusufa ,sve su to nasa djeca svako nekada pogrijesi....
sve su to nijanse,neko ima opravdanje za ovakav đedovicev postupak,neko za preldzicev,meni se gadi sto je u aprilu tvrdio da ce igrati a sad spominje neka podmetanja,ovo,ono,ko da je neko drugi kriv sto ne moze igrati,trebamo li biti presretni sto nas ovako on odbacuje,pa ce mozda za godinu ,dvije,pet mozda ponovo htjeti ili moci igrati za nas,trebamo ga tad moliti da igra za nas?,hocemo li braniti i druge igrace koji naprave ovakve stvari,ja postujem ovo sto je niohad uradio,njegova stvar,ali ajmo biti karakter,principijelni,IZABRAO JE,sretno mu bilo,necemo nikog moliti da igra za nas