Nihad Đedović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan

filip13

Re: Nihad Đedović

Post Postao/la filip13 » 22 avg 2015, 14:15

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:cemu poredenje igraca?Zasto Nihad ne igra svima nama je jasno,tako da nema potrebe opet pocinjati o tome!Ako mu Harun pruzi drugi sansu,i ja cu mu oprostiti.

pa ne znam je li svima jasno,bar sudeci po nekim komentarima ovdje na forumu,sto se mene tice,ne treba ga nikad vise pozvati u repku,ako cemo takve pozivati onda ajmo i preldzica,ajmo sutra šutiti i ako jusuf nesto ovako uradi,musa,hoćemo li šutiti ako sikiraš odluči da igra za srbiju,nihad je odlucio da ne igra za nas,kraj price

Djedaj nije igrao za Tursku :arrow: On igra za nas 10 godina,necemo njega sa Emirom porediti. Ja sam branio i Jusufa ,sve su to nasa djeca svako nekada pogrijesi....

sve su to nijanse,neko ima opravdanje za ovakav đedovicev postupak,neko za preldzicev,meni se gadi sto je u aprilu tvrdio da ce igrati a sad spominje neka podmetanja,ovo,ono,ko da je neko drugi kriv sto ne moze igrati,trebamo li biti presretni sto nas ovako on odbacuje,pa ce mozda za godinu ,dvije,pet mozda ponovo htjeti ili moci igrati za nas,trebamo ga tad moliti da igra za nas?,hocemo li braniti i druge igrace koji naprave ovakve stvari,ja postujem ovo sto je niohad uradio,njegova stvar,ali ajmo biti karakter,principijelni,IZABRAO JE,sretno mu bilo,necemo nikog moliti da igra za nas

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 26 avg 2015, 10:04

[youtube][/youtube]

Da vidimo sta Harun ima da kaze uvezi naseg Svabe :wave:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 avg 2015, 17:27

I harun je dvolican u nekim aspektima, Nurkica su napadali samo sto je otisao sa prirpema (ispao glupan) a za Đedovića ne smije ruzne rijeci reci... Ovako je isto trebao i prvi put postupiti kao i onaj debil Dino, jer pretpostavljam nada se da ce Nihad zaigrati slijedece godine pa ne zeli pogorsati situaciju
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 avg 2015, 13:38

Nurkicu i Mirzi reprezentacija nista nije dala specijalno, dok je ovom idiotu sve dala. Zelim mu los nastavak karijere.
Ovu prvu dvojicu i shvatam i donekle opravdavam, dok ovog idiota naravno shvatam, ali opravdati ne mogu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 avg 2015, 22:29

jede g.... harun,da izvinite,kaze u traileru nemojmo o tome, ko da ga pita za krizu na bliskom istoku

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 avg 2015, 22:37

Djetinjstvo proveo u Njemackoj ?

Case closed.
15.10 - 15.06 ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 avg 2015, 23:12

filip13 je napisao/la:jede g.... harun,da izvinite,kaze u traileru nemojmo o tome, ko da ga pita za krizu na bliskom istoku
Ne paše kad priča i prepucava se (čitaj Nurkic), ne paše kad suti, neznam sta hoćete! Nema sta da priča, zna se sta je i kakva je situacija, svi mi to znamo '!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 29 avg 2015, 23:15

Sta imate sad protiv Haruna ?
Nezgodno covjeku pricati o tome jer zna da moze reci nesto sto ce otjerati Nihada, Jusufa i Mirzu zauvijek od reprezentacije....covjek sasvim normalno i racionalno razmislja, tako bi svako normalan postupio. Najlakse je reci sva tri kosarkasa su prekrsila kodeks, pogazili drzavni dres za njih su vrata reprezentacije zatvorena. Ja bih najsretniji bio da mi imamo toliko kvalitetnih kosarkasa da ovu trojicu mozemo prekriziti.

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 avg 2015, 09:50

vrebac86 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:jede g.... harun,da izvinite,kaze u traileru nemojmo o tome, ko da ga pita za krizu na bliskom istoku
Ne paše kad priča i prepucava se (čitaj Nurkic), ne paše kad suti, neznam sta hoćete! Nema sta da priča, zna se sta je i kakva je situacija, svi mi to znamo '!

za nurkica ja nisam nista rekao,ako je intervju sa gen. sekretarom saveza onda bi trebao i o tome pricati ako ga je novinarka to pitala a ne da izbjegava odgovor

filip13

Post Postao/la filip13 » 30 avg 2015, 09:54

mercurial je napisao/la:Sta imate sad protiv Haruna ?
Nezgodno covjeku pricati o tome jer zna da moze reci nesto sto ce otjerati Nihada, Jusufa i Mirzu zauvijek od reprezentacije....covjek sasvim normalno i racionalno razmislja, tako bi svako normalan postupio. Najlakse je reci sva tri kosarkasa su prekrsila kodeks, pogazili drzavni dres za njih su vrata reprezentacije zatvorena. Ja bih najsretniji bio da mi imamo toliko kvalitetnih kosarkasa da ovu trojicu mozemo prekriziti.

ovdje je konkretno rijec o harunovom izbjegavanju novinarkinog pitanja o nihadovom postupku,ajd vidicemo u srijedu kompletan inetrvju,da ne prejudiciramo

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 30 avg 2015, 14:15

Postoji li snasa da mu se sredi dvojno drzavljanstvo?
Jer je u pitanju licnost od iznimnog znacaja za drzavu ???
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 30 avg 2015, 14:42

Husika je napisao/la:Postoji li snasa da mu se sredi dvojno drzavljanstvo?
Jer je u pitanju licnost od iznimnog znacaja za drzavu ???
Pa nije problem u nasoj strani jer u BiH mozes imati dvojno drzavljanstvo vec u Njemackoj jer tamo ukoliko nema diplomatski sporazum sa nekom zemljom koja nije clanica EU (u slucaju BiH nema nikakav ugovor) osoba ne moze imati dvojno drzavljanstvo.

A Nihad Djedovic jedva da ima neki znacaj u Njemackoj, a da ne pricamo od iznimnom.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2015, 14:48

A što je uopšte uzeo njemački pasoš? Jel Bayern tražio od njega da bi im se otvorilo još jedno mjesto za stranca ili je Đedović to uradio iz privatnih razloga?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 avg 2015, 14:52

alan_kardec je napisao/la:A što je uopšte uzeo njemački pasoš? Jel Bayern tražio od njega da bi im se otvorilo još jedno mjesto za stranca ili je Đedović to uradio iz privatnih razloga?

uzeo ga da sebi olaksa sledeci ugovor..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 avg 2015, 14:53

alan_kardec je napisao/la:A što je uopšte uzeo njemački pasoš? Jel Bayern tražio od njega da bi im se otvorilo još jedno mjesto za stranca ili je Đedović to uradio iz privatnih razloga?

a brate bil ti uzeo njremacko austrijsko ili svicarsko da ti neko ponudi a na ovoj zrmlji svetoj zvsanoj balnan nemas nikakvog hajra a tamo si objezbjedjen za cijeli zivot, hvala dragom Bogu pa ja volim svoju drzavu cijeli zivot sam u njoj bio a izvan nje otisao samo na eskurziju u hrvatsku i tursku davno je to nbilo ovo sto je njihad urqadio je licni interes i nista drugi i nama takvi ne trebaju pisam se na takve igrace
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 30 avg 2015, 14:54

Zbog većeg ugovora koji će vjerovatno dobiti kao nagradu, oslobodio je to mjesto stranca, mislim da mu time dijete stice pravo na njemacko drzavljanstvo po rodjenju itd.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2015, 15:29

Rule_hz je napisao/la:a brate bil ti uzeo njremacko austrijsko ili svicarsko da ti neko ponudi a na ovoj zrmlji svetoj zvsanoj balnan nemas nikakvog hajra a tamo si objezbjedjen za cijeli zivot, hvala dragom Bogu pa ja volim svoju drzavu cijeli zivot sam u njoj bio a izvan nje otisao samo na eskurziju u hrvatsku i tursku davno je to nbilo ovo sto je njihad urqadio je licni interes i nista drugi i nama takvi ne trebaju pisam se na takve igrace

Naravno da bih uzeo strano državljanstvo (austrija, švajcarska, njemačka ili neka skandinavska zemlja, svejedno). Volim i ja ovu zemlju, tu sam rođen, tu sam cio život, svi moji su odavde, ali bih najradije pobjegao odavde. I ne samo ja nego na hiljade mladih ljudi bez obzira na vjeru i naciju, svi identično razmišljamo. Isto ovako bih razmišljao da živim bilo gdje na Balkanu, osim možda Slovenije (mada će oni reći da nisu Balkan). Yebo Balkan. Juče ratovi, bombardovanja, osiromašeni uran, masovne grobnice i zločini, danas terorizam i imigranti, sutra ko zna šta. Balkan je uvijek bio bure baruta i poligon za eksperimente, eno prema Balkanu se postavljaju ograde, zabranjuje se izvoz naših proizvoda, polako postajemo geto. Ajd bar da nismo protektorat, da se ne moramo peglat sa svakom šušom koju nam stave za vrat, da je malo bolja finansijska situacija, da ima više posla... razmislio bih dvaput dal bih otišao, ovako ne bih ni razmišljao ni sekunde. Nema to mnogo veze sa ljubavlju ni prema čemu pa ni prema domovini. Ja ako je volim, i iz inostranstva mogu mogu da joj pomažem na različite načine, od finansija pa nadalje.
S tim u vezi, Đedovića ne mogu osuđivati. Iskoristio je priliku koju bi iskoristila i velika većina sa ovog foruma i uopšte većina ljudi iz države. I ako se sutra vrati u reprezentaciju, po meni niko nema pravo da mu bilo šta prebacuje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 avg 2015, 15:31

alan_kardec je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:a brate bil ti uzeo njremacko austrijsko ili svicarsko da ti neko ponudi a na ovoj zrmlji svetoj zvsanoj balnan nemas nikakvog hajra a tamo si objezbjedjen za cijeli zivot, hvala dragom Bogu pa ja volim svoju drzavu cijeli zivot sam u njoj bio a izvan nje otisao samo na eskurziju u hrvatsku i tursku davno je to nbilo ovo sto je njihad urqadio je licni interes i nista drugi i nama takvi ne trebaju pisam se na takve igrace

Naravno da bih uzeo strano državljanstvo (austrija, švajcarska, njemačka ili neka skandinavska zemlja, svejedno). Volim i ja ovu zemlju, tu sam rođen, tu sam cio život, svi moji su odavde, ali bih najradije pobjegao odavde. I ne samo ja nego na hiljade mladih ljudi bez obzira na vjeru i naciju, svi identično razmišljamo. Isto ovako bih razmišljao da živim bilo gdje na Balkanu, osim možda Slovenije (mada će oni reći da nisu Balkan). Yebo Balkan. Juče ratovi, bombardovanja, osiromašeni uran, masovne grobnice i zločini, danas terorizam i imigranti, sutra ko zna šta. Balkan je uvijek bio bure baruta i poligon za eksperimente, eno prema Balkanu se postavljaju ograde, zabranjuje se izvoz naših proizvoda, polako postajemo geto. Ajd bar da nismo protektorat, da se ne moramo peglat sa svakom šušom koju nam stave za vrat, da je malo bolja finansijska situacija, da ima više posla... razmislio bih dvaput dal bih otišao, ovako ne bih ni razmišljao ni sekunde. Nema to mnogo veze sa ljubavlju prema domovini. Ja ako je volim, i iz inostranstva mogu mogu da joj pomažem na različite načine, od finansija pa nadalje.
S tim u vezi, Đedovića ne mogu osuđivati. Iskoristio je priliku koju bi iskoristila i velika većina sa ovog foruma i uopšte većina ljudi iz države. I ako se sutra vrati u reprezentaciju, po meni niko nema pravo da mu bilo šta prebacuje.

Nihad je ovo strogo zbog $$$ ucinio :crazy: Mogao je igrati narednih godina u njemackoj i stekao bi stalni boravak :!: :!:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2015, 15:59

alan_kardec je napisao/la:

Naravno da bih uzeo strano državljanstvo (austrija, švajcarska, njemačka ili neka skandinavska zemlja, svejedno). Volim i ja ovu zemlju, tu sam rođen, tu sam cio život, svi moji su odavde, ali bih najradije pobjegao odavde. I ne samo ja nego na hiljade mladih ljudi bez obzira na vjeru i naciju, svi identično razmišljamo. Isto ovako bih razmišljao da živim bilo gdje na Balkanu, osim možda Slovenije (mada će oni reći da nisu Balkan). Yebo Balkan. Juče ratovi, bombardovanja, osiromašeni uran, masovne grobnice i zločini, danas terorizam i imigranti, sutra ko zna šta. Balkan je uvijek bio bure baruta i poligon za eksperimente, eno prema Balkanu se postavljaju ograde, zabranjuje se izvoz naših proizvoda, polako postajemo geto. Ajd bar da nismo protektorat, da se ne moramo peglat sa svakom šušom koju nam stave za vrat, da je malo bolja finansijska situacija, da ima više posla... razmislio bih dvaput dal bih otišao, ovako ne bih ni razmišljao ni sekunde. Nema to mnogo veze sa ljubavlju ni prema čemu pa ni prema domovini. Ja ako je volim, i iz inostranstva mogu mogu da joj pomažem na različite načine, od finansija pa nadalje.
Samo sto zaboravljete neke stvari. Nihad dobro zaradjuje, ne kopa po kontejnerima. Nihad vec zivi u Njemackoj jer igra za Bayern. NIhad je stekao pravo na njemacko drzavljanstvo i nije mu niko nista ponudio, uzmi ili ostavi, vec ga je mogao izvaditi i za 5-10 godina. Pravo na drzavljanstvo ne moze izgubiti osim ako nije kriminalac..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 avg 2015, 16:19

Odlicno objasnjeno @calcio.Nihad je i prije uzimanja njemackog drzavljanstva obezbjedio i sebe i svoju porodicu finansijski.Ako se na taj potez odlucio zbog dodatne love,on je gladan para i nikad mu dosta nece biti.Da postuje ovu drzavu,a zeli biti bezbrizan u buducnosti, uradio bi isto sto i Salihamidzic svojevremeno.Dao svoje najbolje godine repki,penzionisao se i onda uzeo njemacko drzavljanstvo.Ne vidim nijedan razlog zasto tim istim putem nije mogao ici i Nihad.Jel to pravio Bayernu uslugu naustrb svoje domovine?Aferim.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.