Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

newbie
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la newbie » 15 avg 2009, 16:40

jel tebi poceo prenos

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 15 avg 2009, 16:55

NIsta Vedo izadje u 58 min....Hoffenhajm igra ocajno oako generalno...nije to vise ona napadacka taktika...u ovakvoj igri tesko da iko moze postici vise od 10 golova u sezoni...nije mi jasno sto ga Ragnick ovako rano vadi...prvu tekmu protiv Bajerna u 65 min. ,a sada u 58 min...umijesto da mu lagano povecava minutazu ovaj mu je smanjuje..Demba Ba se oporavio..mogo bi se (nedo Bog) Vedo na klupu preseliti...ovaj sto je dosao Maicosuel ne zna gdje goni...vidim da je i zamjenjen na poluvremenu! Uglavnom beze tekma...zao mi potrosnje :D
Od sada samo za Liverpool cuvam :lol:

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 15 avg 2009, 17:03

sencho je napisao/la:NIsta Vedo izadje u 58 min....Hoffenhajm igra ocajno oako generalno...nije to vise ona napadacka taktika...u ovakvoj igri tesko da iko moze postici vise od 10 golova u sezoni...nije mi jasno sto ga Ragnick ovako rano vadi...prvu tekmu protiv Bajerna u 65 min. ,a sada u 58 min...umijesto da mu lagano povecava minutazu ovaj mu je smanjuje..Demba Ba se oporavio..mogo bi se (nedo Bog) Vedo na klupu preseliti...ovaj sto je dosao Maicosuel ne zna gdje goni...vidim da je i zamjenjen na poluvremenu! Uglavnom beze tekma...zao mi potrosnje :D
Gdje gledaš?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 avg 2009, 17:06

Vedo napustio igru u 59. minuti. Hofenheim nevjerovatno slab. Onaj Macousiel nema pojma. Nadam se da će Vedo početi zabijati i da će ponovo biti onaj stari.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 15 avg 2009, 18:06

nemam.nick je napisao/la:
sencho je napisao/la:NIsta Vedo izadje u 58 min....Hoffenhajm igra ocajno oako generalno...nije to vise ona napadacka taktika...u ovakvoj igri tesko da iko moze postici vise od 10 golova u sezoni...nije mi jasno sto ga Ragnick ovako rano vadi...prvu tekmu protiv Bajerna u 65 min. ,a sada u 58 min...umijesto da mu lagano povecava minutazu ovaj mu je smanjuje..Demba Ba se oporavio..mogo bi se (nedo Bog) Vedo na klupu preseliti...ovaj sto je dosao Maicosuel ne zna gdje goni...vidim da je i zamjenjen na poluvremenu! Uglavnom beze tekma...zao mi potrosnje :D
Gdje gledaš?
Imam brate na bwin-u racun otvoren...i uplacene pare...i odem live kladjenje i onda izaberem video i gledam koju hocu tekmu bundeslige ili enlgeske!
Ali moras imati para na racunu..meni ostalo 30 eurocenti i to drzim cisto da mogu gledati a na drugom acc se kladim!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 avg 2009, 08:42

sad sam gledo neke isjecke tekmu bajer-hofenhajm...po meni hoffenheim je lose odigro jedno polusansa za vedada iz koje je stvarno strasno sutirao...al onaj golman bajera je odlican...reflex strasan..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 avg 2009, 12:10

Hoffenheim inace je imao tezak pocetak sa Bayern i Bayer Leverkusen. Utakmica protiv Leverkusena je bilo blago receno jedna katastrofa od citave ekipe, veoma letargicno, bez volje ili kreativnosti. Jedinu pravu sansu je jedan put imao Ibisevic, inace se nisu ozbiljno priblizivali golu protivnika koji je mogao Hoffenheimu na taj dan utrpati jos vise.

Nadam se da ce se uozbiljiti i protiv Magathovog Schalke pokazati najzad sta mogu. Da bih Ibisevic ponovo davao golove kao prosle godine mora imati podlogu od svoje ekipe, dobre zadnje pasove i inace ofanzivniju, tipicno Hoffenheimsku igru. Demba Ba bih trebao da se vrati na teren, zajedno sa Ibisevicem i Obasi to bi trebalo da funkcionise.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 21 avg 2009, 15:38

Večeras Vedo akobogda postiže svoj prvi gol u ovoj sezoni! :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 avg 2009, 15:40

Počeo je Ramazan sad je Vedo 10x jači :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 avg 2009, 16:01

Principatus je napisao/la:Hoffenheim inace je imao tezak pocetak sa Bayern i Bayer Leverkusen. Utakmica protiv Leverkusena je bilo blago receno jedna katastrofa od citave ekipe, veoma letargicno, bez volje ili kreativnosti. Jedinu pravu sansu je jedan put imao Ibisevic, inace se nisu ozbiljno priblizivali golu protivnika koji je mogao Hoffenheimu na taj dan utrpati jos vise.

Nadam se da ce se uozbiljiti i protiv Magathovog Schalke pokazati najzad sta mogu. Da bih Ibisevic ponovo davao golove kao prosle godine mora imati podlogu od svoje ekipe, dobre zadnje pasove i inace ofanzivniju, tipicno Hoffenheimsku igru. Demba Ba bih trebao da se vrati na teren, zajedno sa Ibisevicem i Obasi to bi trebalo da funkcionise.
Fali im Gustavo koji je fakticki Rahimic iz najboljih dana u ekipi.
Onda bi i Salihovic dobio vise prostora u sredini i po strani.A zna se sta zznaci njegovi nabacaji.
Onda i Weis osvijezi malo ekipu.a ti igraci fale.Da ne govorima da su Ba,Vedo pa i obasi jos pod post povredom.
Kad se to uhoda masina opet krece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 21 avg 2009, 16:59

ocel bit veceras prijenos protiv shalcke negdje na netu
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 avg 2009, 17:06

http://www.justin.tv/artan_16/popout

Biće prenos i na Eurosportu 2.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 21 avg 2009, 17:53

hvala za link , nadam se da ce fercerat

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 avg 2009, 18:10

Nadajmo se da ce masina danas najzad krenuti. Kod Schalke me jedino stvarno plasi Magath.
Novinari su pitali Rangnicka sta ce raditi ako danas budu ponovo igrali kao protiv Leverkusen, a on je na to veoma sigurno izjavio, da ne zna sta ce tada biti, jer o tome nije izgubio ni misao, zato sto se to jednostavno nece dogoditi. Magath isto ocekiva opasan Hoffe i kaze da se vidi da Ibisevic se oporavlja i vraca u igru. Dakle mozemo ocekivati agresivnu igru sa strane Hoffenheima.

Evo za ove nove kao uvjek na istoj strani dovoljno linkova, programme kao Sopcast, TVants itd. morate za pojedine linkove prije toga downloaden i instalirati:

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=46212&part=sports

Sopcast: http://www.chip.de/downloads/SopCast_17568283.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 avg 2009, 18:17

Vedo sretno veceras, vrijemne je za taj prvi gol. Hajmo jedan na asistenciju Seje! ! !
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 avg 2009, 18:24

Moj Vedo ako si postio...pusti ti njih prvo iftari ko cojk pa izadji na teren i zabijaj golove :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 avg 2009, 19:37

Mislim da je došlo i vrijeme da Vedo dadne gol, idemo Veade. InšAllah .

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 avg 2009, 19:39

Rz88 je napisao/la:Mislim da je došlo i vrijeme da Vedo dadne gol, idemo Veade. InšAllah .
aBd, pravo bi dobro dosla pobjeda Hoffenheima i uz to pogodak Vede, i odlicna partija Seje ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 21 avg 2009, 20:30

otvaram linkove preko sopcasta al sporo ucitava sta je ovo
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

nexoze
Kontakt:

Post Postao/la nexoze » 21 avg 2009, 20:34

http://stadium-live.com/ , radi stream , puj bemti ofsajd

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN, JavierBosnia, Mow i 14 gostiju.