Sejad Salihovic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Sejad Salihovic
nakon Misketa imamo jos jednog sigurnog izvodjaca penala
...Bravo Salihaga majstore

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Znao sam da će onako šutat... Pa onaj golman samo da je gled'o prva dva-tri kola Bundeslige znao bi. Isto je šutao.bhfanatic14 je napisao/la:nakon Misketa imamo jos jednog sigurnog izvodjaca penala...Bravo Salihaga majstore

Čelik Zenica 1945
- L' Imperator
- Kontakt:
Sta je sa Salihovicem?? Ono mi se ucinilo kao ozbiljna povreda :/ I meni se nesto slicno desilo..,nezgodno doskocio i evo, i dan danas mi iskace koljeno..
#samoRudar #zauvijek
I ja se bojim da je povreda ozbiljnije "prirode"...
Nadam se i mislim da nije ozbiljnija povreda inace ne bih mogao onako nastaviti igrati onih 5-10 minuta. Da je istegnuce ligamenata sigurno al ne vjerujem da je nesto puklo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne mora znaciti da je toliko ozbiljno, ligamenti se kidaju uglavnom od promjene smjera a ne od skoka... Nadam se da nije ozbiljno i da imamo Seju i dalje jer je momak igracina i unikat
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
ligamenti se kidaju od oblacenja cipela pa nadalje...Celikovac je napisao/la:Ne mora znaciti da je toliko ozbiljno, ligamenti se kidaju uglavnom od promjene smjera a ne od skoka... Nadam se da nije ozbiljno i da imamo Seju i dalje jer je momak igracina i unikat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovo zvuci pravo nezgodno. Zna li neko sta vise o ovomeFudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Bilinom polju s minimalnih 1:0 savladala Bjelorusiju. Zmajevi su ovom pobjedom došli na korak do baraža, no na samom početku susreta ostali smo bez Sejada Salihovića.
Naime, prvotimac Hoffenheima je pri jednom duelu ružno doskočio i povrijedio je koljeno. Pokušao je Salihović nastaviti igrati, no zbog bolova je morao napustiti teren.
O kakvoj se doista povredi radi još uvijek se ne zna. Salihović je rano jutros otputovao u Njemačku gdje će biti podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima, a za SportSport.ba fizioterapeut našeg nacionalnog tima Ismar Hadžibajrić je istakao:
"Sejo je jutros otputovao za Njemačku. U ovom trenutku vam ne mogu sa sigurnošću reći o kakvoj se povredi radi. Onako 'na prvu' čini se da je nagnječio meniskus. Danas će u Njemačkoj biti podvrgnut detaljnim pregledima nakon kojih ćemo sa sigurnošću moći reći o čemu se radi."
- Principatus
- Kontakt:
Ako je "samo" nagnjecio meniskus onda to nije nista opasno, nekoliko sedmica pauze, mozda sa jacom terapijom i krace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sejo pauzira par dana zbog lakse povrede meniskusa, ali je upitan nastup protiv Mainza u subotu.
Odlične vijesti. Moglo je ono dosta nezgodnije da prođe.Goalgetter je napisao/la:Sejo pauzira par dana zbog lakse povrede meniskusa, ali je upitan nastup protiv Mainza u subotu.
Vom Jäger zum Gejagten
- Principatus
- Kontakt:
Super vijesti. Dobro je nas doktor predvidio.
Mene je pravo presjeklo kad sam vidio, kako je sletio na nogu. Nisam mogao ono jos jedanput gledati.
Sejo uvjek igra maksimalno, sa zari i srcem.
Mene je pravo presjeklo kad sam vidio, kako je sletio na nogu. Nisam mogao ono jos jedanput gledati.
Sejo uvjek igra maksimalno, sa zari i srcem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sejad Salihović pauzirat će samo desetak dana, što znači da će biti spreman za posljednje dvije kvalifikacione utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Luksemburga i Francuske.
Salihović je već nakon 20 minuta utakmice protiv Bjelorusije u utorak navečer morao napustiti igru, a selektor Sušić strahovao je da je riječ o ozljedi meniskusa, koja bi ga odvojila od terena na duži period.
Pregledom u Njemačkoj ipak je utvrđeno da nema napuknuća ni ligamenata ni meniskusa, tako da će se Salihović ubrzo vratiti na teren i biti spreman za duele sa Luksemburžanima i Francuzima.
Salihović je već nakon 20 minuta utakmice protiv Bjelorusije u utorak navečer morao napustiti igru, a selektor Sušić strahovao je da je riječ o ozljedi meniskusa, koja bi ga odvojila od terena na duži period.
Pregledom u Njemačkoj ipak je utvrđeno da nema napuknuća ni ligamenata ni meniskusa, tako da će se Salihović ubrzo vratiti na teren i biti spreman za duele sa Luksemburžanima i Francuzima.
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da Sejo i danas nece igrati. To je vjerovatno zbog trenera TSG koji ne zeli da ubacuje igrace suvise rano u igru poslije povrede.
- Goalgetter
- Kontakt:
To njega Stanislawski cuva za repkuPrincipatus je napisao/la:Izgleda da Sejo i danas nece igrati. To je vjerovatno zbog trenera TSG koji ne zeli da ubacuje igrace suvise rano u igru poslije povrede.

Zna li iko sta je sa Sejom, jel se oporavio, jel poceo trenirati, ima li bar sanse da ce igrati protiv Francuza?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
nije pozvan.Harrison je napisao/la:Zna li iko sta je sa Sejom, jel se oporavio, jel poceo trenirati, ima li bar sanse da ce igrati protiv Francuza?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa jel se on oporavio ,govrili ste da je počeo trenirati i da će biti spreman za Francuze ,šta je sad u pitanju
Imali šansi da mu Sajo pošalje naknadni poziv u ovih dan-dva

Imali šansi da mu Sajo pošalje naknadni poziv u ovih dan-dva

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.