Sejad Salihovic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 sep 2011, 10:13

nakon Misketa imamo jos jednog sigurnog izvodjaca penala ;) ...Bravo Salihaga majstore
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 03 sep 2011, 11:12

bhfanatic14 je napisao/la:nakon Misketa imamo jos jednog sigurnog izvodjaca penala ;) ...Bravo Salihaga majstore
Znao sam da će onako šutat... Pa onaj golman samo da je gled'o prva dva-tri kola Bundeslige znao bi. Isto je šutao. :lol:
Čelik Zenica 1945

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 07 sep 2011, 02:13

Sta je sa Salihovicem?? Ono mi se ucinilo kao ozbiljna povreda :/ I meni se nesto slicno desilo..,nezgodno doskocio i evo, i dan danas mi iskace koljeno..
#samoRudar #zauvijek

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 07 sep 2011, 02:22

I ja se bojim da je povreda ozbiljnije "prirode"...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 sep 2011, 02:24

Nadam se i mislim da nije ozbiljnija povreda inace ne bih mogao onako nastaviti igrati onih 5-10 minuta. Da je istegnuce ligamenata sigurno al ne vjerujem da je nesto puklo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 07 sep 2011, 02:25

Ne mora znaciti da je toliko ozbiljno, ligamenti se kidaju uglavnom od promjene smjera a ne od skoka... Nadam se da nije ozbiljno i da imamo Seju i dalje jer je momak igracina i unikat
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 07 sep 2011, 04:13

Bilo je neobićno bez Seje kad je izašo :(
Pod prečku u devet banki.... :)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2011, 05:12

Celikovac je napisao/la:Ne mora znaciti da je toliko ozbiljno, ligamenti se kidaju uglavnom od promjene smjera a ne od skoka... Nadam se da nije ozbiljno i da imamo Seju i dalje jer je momak igracina i unikat
ligamenti se kidaju od oblacenja cipela pa nadalje...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 07 sep 2011, 12:43

Ima li neko nesto novo oko povrede?
G BUSSA BUSS

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2011, 14:23

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Bilinom polju s minimalnih 1:0 savladala Bjelorusiju. Zmajevi su ovom pobjedom došli na korak do baraža, no na samom početku susreta ostali smo bez Sejada Salihovića.
Naime, prvotimac Hoffenheima je pri jednom duelu ružno doskočio i povrijedio je koljeno. Pokušao je Salihović nastaviti igrati, no zbog bolova je morao napustiti teren.

O kakvoj se doista povredi radi još uvijek se ne zna. Salihović je rano jutros otputovao u Njemačku gdje će biti podvrgnut detaljnim liječničkim pregledima, a za SportSport.ba fizioterapeut našeg nacionalnog tima Ismar Hadžibajrić je istakao:

"Sejo je jutros otputovao za Njemačku. U ovom trenutku vam ne mogu sa sigurnošću reći o kakvoj se povredi radi. Onako 'na prvu' čini se da je nagnječio meniskus. Danas će u Njemačkoj biti podvrgnut detaljnim pregledima nakon kojih ćemo sa sigurnošću moći reći o čemu se radi."
Ovo zvuci pravo nezgodno. Zna li neko sta vise o ovome

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2011, 16:06

Ako je "samo" nagnjecio meniskus onda to nije nista opasno, nekoliko sedmica pauze, mozda sa jacom terapijom i krace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2011, 16:43

Sejo pauzira par dana zbog lakse povrede meniskusa, ali je upitan nastup protiv Mainza u subotu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 sep 2011, 16:46

Goalgetter je napisao/la:Sejo pauzira par dana zbog lakse povrede meniskusa, ali je upitan nastup protiv Mainza u subotu.
Odlične vijesti. Moglo je ono dosta nezgodnije da prođe.
Vom Jäger zum Gejagten

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2011, 17:13

Super vijesti. Dobro je nas doktor predvidio.
Mene je pravo presjeklo kad sam vidio, kako je sletio na nogu. Nisam mogao ono jos jedanput gledati.

Sejo uvjek igra maksimalno, sa zari i srcem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 sep 2011, 16:08

Sejad Salihović pauzirat će samo desetak dana, što znači da će biti spreman za posljednje dvije kvalifikacione utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Luksemburga i Francuske.

Salihović je već nakon 20 minuta utakmice protiv Bjelorusije u utorak navečer morao napustiti igru, a selektor Sušić strahovao je da je riječ o ozljedi meniskusa, koja bi ga odvojila od terena na duži period.

Pregledom u Njemačkoj ipak je utvrđeno da nema napuknuća ni ligamenata ni meniskusa, tako da će se Salihović ubrzo vratiti na teren i biti spreman za duele sa Luksemburžanima i Francuzima.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 sep 2011, 11:37

Izgleda da Sejo i danas nece igrati. To je vjerovatno zbog trenera TSG koji ne zeli da ubacuje igrace suvise rano u igru poslije povrede.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 sep 2011, 11:42

Principatus je napisao/la:Izgleda da Sejo i danas nece igrati. To je vjerovatno zbog trenera TSG koji ne zeli da ubacuje igrace suvise rano u igru poslije povrede.
To njega Stanislawski cuva za repku :D

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 01 okt 2011, 22:43

Zna li iko sta je sa Sejom, jel se oporavio, jel poceo trenirati, ima li bar sanse da ce igrati protiv Francuza?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 01 okt 2011, 22:55

Harrison je napisao/la:Zna li iko sta je sa Sejom, jel se oporavio, jel poceo trenirati, ima li bar sanse da ce igrati protiv Francuza?
nije pozvan.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 03 okt 2011, 12:21

Pa jel se on oporavio ,govrili ste da je počeo trenirati i da će biti spreman za Francuze ,šta je sad u pitanju :?:
Imali šansi da mu Sajo pošalje naknadni poziv u ovih dan-dva ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.