Ne vredi pricati sa ljudima koji govore napamet, ajde da je odgledao barem jednu utakmicu PAOKa pa da tako nesto kaze...Devil je napisao/la:CEk,cek ja provociram,pa zovni citav forum da vidi jesam li provocirao.Je li provociranje to sto kazem da su Paok,Villarreal,i CLub Brugge jaci od vas.Ako je to provociranje ja odlazim trajno sa foruma.
Ja plakao za pArtizanom,jesam ali od srece,da konacno Lp doce ponovo u Beograd.Je li ti sada drago.
I hajde dovidjenja moram te pustiti da se pripremis za skolu krece u ponedeljak.
Budi pozdravljen!!!
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
16. rujna
Dinamo Zagreb - Villarreal
30. rujna
PAOK - Dinamo Zagreb
21. listopada
Dinamo Zagreb - Club Brugge
4. studenog
Club Brugge - Dinamo Zagreb
1. prosinca
Villarreal- Dinamo Zagreb
15. prosinca
Dinamo Zagreb - PAOK
Mogla je i lakša utakmica na otvaranju....
ali šta je tu je, hrabro i ne plivati u obrani. Nadam se bodu.
Dinamo Zagreb - Villarreal
30. rujna
PAOK - Dinamo Zagreb
21. listopada
Dinamo Zagreb - Club Brugge
4. studenog
Club Brugge - Dinamo Zagreb
1. prosinca
Villarreal- Dinamo Zagreb
15. prosinca
Dinamo Zagreb - PAOK
Mogla je i lakša utakmica na otvaranju....
ali šta je tu je, hrabro i ne plivati u obrani. Nadam se bodu.
...što je više lome to je volim jače...
moje mišljenje je da Dinamo nema šta tražiti u ovoj grupi iako možda se i prevarim ....
mislim da je Villarreal apsolutni favorit za prvo mjesto u grupi dok će drugi biti PAOK....
Club Brugge nije prejak i mislim da bi Dinamo u duelu protiv njih mogao do nekih bodova, ali koji neće biti dostatni za prolaz grupe...
uglavnom Dinamu predviđam sigurne poraze u Španjolskoj i Grčkoj... za ostalo neću ništa govorit iako mislim da Dinamo neće ni kući nikog pobjedit osim možda Bruggea....
mislim da je Villarreal apsolutni favorit za prvo mjesto u grupi dok će drugi biti PAOK....
Club Brugge nije prejak i mislim da bi Dinamo u duelu protiv njih mogao do nekih bodova, ali koji neće biti dostatni za prolaz grupe...
uglavnom Dinamu predviđam sigurne poraze u Španjolskoj i Grčkoj... za ostalo neću ništa govorit iako mislim da Dinamo neće ni kući nikog pobjedit osim možda Bruggea....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Pa sta je ovo svaki dan Vaha i njegov Dinamo na naslovnici SS.ba....cccccc kao da igraju finale LP.....iii umjesto da se podgrijaje atmosfera pred kvalifikacije,bombarduju nas tamo nekim Dinamom...nek se puse vise svi .....u pm....
Opće poznato da Dinamo bolje igra u gostima nego kod kuće.
To je jučer i Vaha potvrdio na press konferenciji kad je ono rekao. Imam osjećaj da ćemo Bruggea uzeti u gostima ali ćemo doma odigrati x.
To je jučer i Vaha potvrdio na press konferenciji kad je ono rekao. Imam osjećaj da ćemo Bruggea uzeti u gostima ali ćemo doma odigrati x.

ma kakav dinamo, cuj uezt briza na strani. jbt nemogu serifu nista a da briza puknu. mogu biti sretni ako im i bod uzmu u obje tekme.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ma kakav dinamo, cuj uezt briza na strani. jbt nemogu serifu nista a da briza puknu. mogu biti sretni ako im i bod uzmu u obje tekme.

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dođi i popit ćeš batine. Boysa neće biti na stadionu, ali Zagreb je veliki grad. I hardcore navijači sigurno neće propustiti šansu za obračun.NukeR je napisao/la:Zna li neko kad se igra u Zagrebu sa PAOKom? Prelepa prilika da odem sa bracom u Zagreb.
PAOK-PARTIZAN

Usrali su se, stari moj. Usrali. Vide ima se, konačno, trenera koji se ne boji "Nečastivog" i koji je čvrste ruke. Još kad se objave dva velika transfera (kroz koji dan, ništa neću pisati, imam neke dojaveKB-TM87 je napisao/la:Jeste navalili na Dinamo, zar vas je toliko strah ?

A već sam rekao, nisam zadovoljan. Želio sam Sheriffa, za osvetu

Hayley <3
Mamić ima još priliku dovesti Muslimovića.. on je jedina ozbiljna opasnost u PAOK-u. 

Ako su mogli uzeti Anderlecht u gostima, sa lošijom ekipom i sa trenerom gušterom, onda bi ove sezone trebali rasturiti Briž. Dinamo u zadnjih par godina najbolje je igrao u gostima, u Maksimiru imaju neki grč, to je i Vaho primijetio. Uzmite samo primjer prošle sezone kad su rasturili Temišvar i Anderlecht u gostima, a u Maksimiru glat izgubili. Pa protiv Ajaxa prije par godina i ona simultanka Mandžukića u Amsterdamu. I mnogo takvih primjera. Što se tiče grupe, Dinamo sa Vahom, razigranim playom Sammirom, Rukavinom i Slepičkom u napadu, Cufreom i Bišćanom u odbrani i sa trenutno najpotentnijim bekom na Balkanu Šimetom Vrsaljkom ima velike, ogromne šanse za ne samo prolaz grupe, nego i par kola nokaut faze. Uglavnom sretno...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- Los*Blancos
- Kontakt:
Pa de mi objasni kako bi igrao u EL za Dinamo..ako je igrao za PAOK u tom takmicenju?? vijerovatno bi ga doveo da igra u HNL samojacky09 je napisao/la:Mamić ima još priliku dovesti Muslimovića.. on je jedina ozbiljna opasnost u PAOK-u.

Pa bitno je da ne igra za PAOK. Kužiš.Los*Blancos je napisao/la:Pa de mi objasni kako bi igrao u EL za Dinamo..ako je igrao za PAOK u tom takmicenju??jacky09 je napisao/la:Mamić ima još priliku dovesti Muslimovića.. on je jedina ozbiljna opasnost u PAOK-u.![]()

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Los*Blancos
- Kontakt:
Da da vijerovatno bi ga placao da igra samo u HNL koliko se bojeVanBasten je napisao/la:Pa bitno je da ne igra za PAOK. Kužiš.Los*Blancos je napisao/la:Pa de mi objasni kako bi igrao u EL za Dinamo..ako je igrao za PAOK u tom takmicenju??jacky09 je napisao/la:Mamić ima još priliku dovesti Muslimovića.. on je jedina ozbiljna opasnost u PAOK-u.![]()

Jbt, jesi ti ozbiljan dečko. Opusti se malo s rajom ba. 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Ovi Srbi mi idu vise na bubrege,samo da je iz pravoslavne drzave i oni svi kao neke patriote!
Ja navijam za sve Hrvatske klubove i reprezentaciju,i drago mi je sto su uspjeli.
Sto se tice utkmice Paok-Dinamo,zanima me po cemu je Paok favorit,nista nije kvalitetniji od Dinama,a ako uzmemo u obzir i ko ih trenira,dajem prednost Dinamu.
Ja navijam za sve Hrvatske klubove i reprezentaciju,i drago mi je sto su uspjeli.
Sto se tice utkmice Paok-Dinamo,zanima me po cemu je Paok favorit,nista nije kvalitetniji od Dinama,a ako uzmemo u obzir i ko ih trenira,dajem prednost Dinamu.
Šta čovjek neće sve ovdje pročitati
Što se tiče Dinama, dobili su srednje tešku skupinu (po njih, ne općenito uzevši u obzir ostale grupe). Moje mišljenje je da su trenutno i Villareal i PAOK jači (zašto? zato
), a oni nek me isprave na terenu. I sigurno je da će bolje igrati u gostima nego u Maksimiru. Mogli bi proći skupinu, a mogli bi biti i zadnji. Dinamo je prevrtljiva ekipa i nikad nisi s njima na čisto.
Ja im želim svu sreću u grupnoj fazi i da to yebeno proljeće više dočekaju
onaj židak iz jutarnjeg mi se popeo na glavu sa svojim godinama brojeći ta famozna proljeća...
samo cu malo biti off topic vezano za navijače. Budući da su navijači PAOK-a i Partizana ko fol neka braća i sestre
il kako se to već kaže, i ne sumnjajući u hrabrost i junaštvo Grobara, očekujem poplavu crno belih u belom lepo Zagrebu i najmanje 16 tisuca 5 hiljada 249 istih kako na tečnom Grčkom navijaju za PAOK
i nikad nisam kontao to kod komšija, taj odnos braća ovaj, brat onaj itd...ja imam jednog brata, neam ih stotine
očito su njihovi vanbračna braća 

Što se tiče Dinama, dobili su srednje tešku skupinu (po njih, ne općenito uzevši u obzir ostale grupe). Moje mišljenje je da su trenutno i Villareal i PAOK jači (zašto? zato

Ja im želim svu sreću u grupnoj fazi i da to yebeno proljeće više dočekaju

samo cu malo biti off topic vezano za navijače. Budući da su navijači PAOK-a i Partizana ko fol neka braća i sestre

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Velika je to ljubav, košarkaši su to demonstrirali. lol Šalu na stranu, ne vidim zbog čega bi Dinamo bio podređen protiv Paoka, štaviše mislim da Dinamu tu ima blagu prednost jer ima izuzetno brza krila poput Tomečaka i Eta, a Paok ima jako tromu odbranu. Treneri Vahinog kalibra, znaju jako dobro iskoristiti prednosti, a zakamuflirati mane svojih igrača.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
ma Etto danas jest, sutra nije. Dosta oscilira, nikako da se pronađe. Tomečak je još premalo odigrao da se može nešto reći. Badelj bi se trebao isto probuditi. Zasad su Sammir i Rukavina veliki plus.Offside je napisao/la:Velika je to ljubav, košarkaši su to demonstrirali. lol Šalu na stranu, ne vidim zbog čega bi Dinamo bio podređen protiv Paoka, štaviše mislim da Dinamu tu ima blagu prednost jer ima izuzetno brza krila poput Tomečaka i Eta, a Paok ima jako tromu odbranu. Treneri Vahinog kalibra, znaju jako dobro iskoristiti prednosti, a zakamuflirati mane svojih igrača.
Još dok ih Vaha uštima bit će to dobro za njih, ali ne znam da li dovoljno za skupinu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nije važno hoće li igrati za Dinamo, nego hoće li za PAOK.Los*Blancos je napisao/la:Pa de mi objasni kako bi igrao u EL za Dinamo..ako je igrao za PAOK u tom takmicenju?? vijerovatno bi ga doveo da igra u HNL samojacky09 je napisao/la:Mamić ima još priliku dovesti Muslimovića.. on je jedina ozbiljna opasnost u PAOK-u.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.