Adnan Zahirović

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2013, 13:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest jest, zato Zelju puni Maribor, Sarajevo ne moze proci Zetu, ali su svakako jaci od Dinama.
Jaki argumenti nema sta, Sarajevo je izbacivalo ekipe koje su pet puta jace od Dinama.

Tuzno je kad je taj Elazigspor vrijedniji po tm od Dinama :lol: :lol: :lol: Uostalom Sesar igra u jacoj ligi.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 10 feb 2013, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 feb 2013, 13:51

Nista onda je treboa preci u Sarajevo ako je htio napredovati u karijeri. :D
Celik!3,2,2.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 10 feb 2013, 13:51

ciza je napisao/la:
SB90 je napisao/la:
criscito je napisao/la:Nije li zalosno kad ti je Dinamo Minsk korak naprijed u karijeri?
nije li zalosno sto ce zahirovic u ovoj godini zaraditi kao ti za pola zivota?
zalosno je sto ti pokazaujes prosjek BH mentaliteta glupog primitivnog i seljackog,kad nema argumenata o rezutlatima i uspjehu onda idu uslovi kad nema ni toga onda ide zarada,igrac dinama za godinu zaradi ko pola ekipe dinamo minska zajedno sa zahirovicem
cuj :mrgreen:
srdjan grahovac je trebao preci u dinamo minsk, a nije, to mislim da nije objavljeno nigdje, zato sto ima problema sa vidom, ne vidi dovoljno dobro. a finansijski uslovi su bili predobri, usli su neki sponzori u dinamo minsk, okrecu se uglavnom mladjim igracima sa nasih prostora, a krajnji cilj je skinuti bate borisov.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 feb 2013, 13:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Nista onda je treboa preci u Sarajevo ako je htio napredovati u karijeri. :D
to si u pravu napravio bi iskorak u karijeri zaradio bi od sljedeceg transvera bar 50k eurica :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 13:56

SB90 je napisao/la:
ciza je napisao/la:
SB90 je napisao/la:
nije li zalosno sto ce zahirovic u ovoj godini zaraditi kao ti za pola zivota?
zalosno je sto ti pokazaujes prosjek BH mentaliteta glupog primitivnog i seljackog,kad nema argumenata o rezutlatima i uspjehu onda idu uslovi kad nema ni toga onda ide zarada,igrac dinama za godinu zaradi ko pola ekipe dinamo minska zajedno sa zahirovicem
cuj :mrgreen:
srdjan grahovac je trebao preci u dinamo minsk, a nije, to mislim da nije objavljeno nigdje, zato sto ima problema sa vidom, ne vidi dovoljno dobro. a finansijski uslovi su bili predobri, usli su neki sponzori u dinamo minsk, okrecu se uglavnom mladjim igracima sa nasih prostora, a krajnji cilj je skinuti bate borisov.
Cuj ne vidi. Pa imaju lece. De Gea brani za United sa lecama, a on ne moze igrat za Minsk sa njima?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 10 feb 2013, 15:32

I Dzeko je prelazio iz Zelje u Teplice. Adnan je tek poceo da pise svoju pricu. Vidjecemo sta ce se desiti do njegove 24 ili 25. godine.

U reprezentaciji on mene jos nije razocar'o. U klubu ga i ne gledam.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 feb 2013, 15:52

dobro je sto je presao i Dinamo iz Minska,to je veliki klub i u bivsoj SSSR,i mislim da ce tamo imati bolje uslove za napredovanje! klub je redovan sudionik evropskih takmicenja,igraju dobro... bitno je da Zahirovic bude standardan,to je najvaznije za reprezentaciju,jer vidjelo se protiv Slovenije da nije u nekoj formi....

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 16:02

bosnas_ je napisao/la:dobro je sto je presao i Dinamo iz Minska,to je veliki klub i u bivsoj SSSR,i mislim da ce tamo imati bolje uslove za napredovanje! klub je redovan sudionik evropskih takmicenja,igraju dobro... bitno je da Zahirovic bude standardan,to je najvaznije za reprezentaciju,jer vidjelo se protiv Slovenije da nije u nekoj formi....
jel se salis od historije dinamo minska nasa reprezentacija nema nista,on ide u danasnji dinamo minks ,sssr-a nema ,dinamo minska je klub koji 10 godina nemoze pretkola proci o cemu pricamo,a standardni reprezentativac,kod na umjrsto da ga reprezentacija lansira igraca u klub i ligu koja ima renome i kvalitet kod bude obratno,u hrvatskoj igrac koji debituje za a tim ide u mnogo mnogo jace lige i klubove,svaka cast zahi sto ce pare zaradit ali BiH od ovoga nema nista,ako mu je reprezentacij bila odskocna daska malo je odskocio a malo je i dobacio jest mlad ali ima solidan broj utakmica za reprezentaciju i morao je BOLJE OD OVOGA ,jel ovo njegov realan kvaltiet ne znam ali izgleda da jest, mi osim pjanica nemamo veznjaka svjetske klase a izgelda da ga jos dugo necemo imat,a moramo ako hocemo nekakv uspjeh,od prosjecnh igraca nista,kad ovo govorim ne zagovaram mjesto njega dovodjenje cocalica,svraka,sesara itd... jer su i to igraci koji ispod prosjecni za potrebe BH reprezentacije

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 feb 2013, 16:46

Dinamo Minsk je sigurno po kvaliteti kao pola timova u prvoj Ruskoj ligi,,,redovno je u Evropi,imaju pare i vjerujem velike ambicije...Zahirovic ce biti standardan a to je za reprezentaciju najvaznije,igranje u drugoj Ruskoj ligi sigurno nije bilo u interesu reprezentacije a ni Zahirovica,ne znam kad im pocinje prvenstvo ,valjda ce do Grcke odigrati koju utakmicu...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 16:48

bosnas_ je napisao/la:Dinamo Minsk je sigurno po kvaliteti kao pola timova u prvoj Ruskoj ligi,,,redovno je u Evropi,imaju pare i vjerujem velike ambicije...Zahirovic ce biti standardan a to je za reprezentaciju najvaznije,igranje u drugoj Ruskoj ligi sigurno nije bilo u interesu reprezentacije a ni Zahirovica,ne znam kad im pocinje prvenstvo ,valjda ce do Grcke odigrati koju utakmicu...
ovo je smijesno,po kvaliteti su u rangu crvene zvezde mada je i to upitno
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 10 feb 2013, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 16:49

bosnas_ je napisao/la:Dinamo Minsk je sigurno po kvaliteti kao pola timova u prvoj Ruskoj ligi,,,redovno je u Evropi,imaju pare i vjerujem velike ambicije...Zahirovic ce biti standardan a to je za reprezentaciju najvaznije,igranje u drugoj Ruskoj ligi sigurno nije bilo u interesu reprezentacije a ni Zahirovica,ne znam kad im pocinje prvenstvo ,valjda ce do Grcke odigrati koju utakmicu...
Dinamo Minsk redovno u Evropi? Jest redovno kao i Zeljo ili Siroki. Od raspada Sovjeta nisu igrali nista drugo nego kvalifikacije, niti ce igrat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2013, 17:37

Korak nazad za Zahirovića pa ima li on pameti ili bar sposobnog menadžera. :roll:

Jedan Stevanović napravi transfer iz hebene Vojvodine u Sevillu a Adnan spao na Dinamo Minsk. :oops:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 18:14

Saurman je napisao/la:Korak nazad za Zahirovića pa ima li on pameti ili bar sposobnog menadžera. :roll:

Jedan Stevanović napravi transfer iz hebene Vojvodine u Sevillu a Adnan spao na Dinamo Minsk. :oops:
Od svojih 5 hiljada postova garantujem da ti nemas 10 postova koji imaju pozitivan stav prema necemu a da ne pricam da imas pozitivan stav o nekom nasem igracu il igri nase repke. Ti trebas potrazit strucnu pomoc reci da imas neki oblik socijalnog poremecaja moze neko zamjetit tvoje postove i ako napises nesto pozitivno i dobro a ne da svako malo pljujes negdje. Sto je najgore nisi jedini ...

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 10 feb 2013, 18:22

Dinamo Minsk- redovan ucesnik u euro kupovima, ccc? Pa Zeljo, Siroki i Sarajevo takodje skoro svake godine izlaze u Evropu, pa sta im vrijedi sto ne mogu dalje od 3. pretkola? Dinamo Minsk u rangu pola ruskih klubova iz 1. lige? Daju cak 3 reprezentativca u strasnu reprezentaciju Bjelorusije.

O ovome sam trubio par puta na ovoj temi, pa me nekolicina forumasa popljuvala. Covjek igra u prvih 11 u reprezentaciji koja je HIT u Evropi. Pa Vrsajevic je odigrao jednu i po tekmu, pa je ove zime dobio par ponuda iz prve turske lige. Sesar je presao u tursku ligu, igrao ukupno 15 minuta. Stevanovic predje u Sevillu, a ima 3-4 nastupa. I u proslosti su preko reprezentacije mnogi igraci znali napraviti trensfer zivota, npr. Grujic u Keln.
Sa svojim godinama, statusom u reprezentaciji i sl, on bi minimalno trebao igrati prvu rusku ligu. Sta je razlog tome sto ne igra, procjenite sami...

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 10 feb 2013, 18:23

Pojedini forumasi samo znaju kritikovati... Pitam se po cemu je to Adnan napravio korak u nazad ako je iz druge Ruske lige presao u bolji tim prve Bjeloruske ekipa Dinama iz Minska... Nek je njemu sa srecom a tek su mu 22 godine i pred njim je duga karijera... U biti je najbitnije da on igra standardno a rezultati ce doci sami po sebi a to je ujedno super za repku... Sretno Adnane....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2013, 18:26

grgr je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Korak nazad za Zahirovića pa ima li on pameti ili bar sposobnog menadžera. :roll:

Od svojih 5 hiljada postova garantujem da ti nemas 10 postova koji imaju pozitivan stav prema necemu a da ne pricam da imas pozitivan stav o nekom nasem igracu il igri nase repke. Ti trebas potrazit strucnu pomoc reci da imas neki oblik socijalnog poremecaja moze neko zamjetit tvoje postove i ako napises nesto pozitivno i dobro a ne da svako malo pljujes negdje. Sto je najgore nisi jedini ...
Zar trebam imati pozitivan stav kad nam jedan od ključni igrača iz veze završi u Dinamu iz Minska. :?

Realan sam i to jedino ljudi poput tebe ne svaćaju nego misle da je to pljuvanje.To je za mene poremećaj i što je najgore nisi jedini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 18:27

Svako ima pravo na svoje misljenje to uvazavam. Al jestel vi dali zahirovicu loptu u noge i vozali ga po rusiji da igra ? Niste, on najbolje zna sta i kako i gdje treba igrat. O tome dal ce igrat za reprezentaciju odlucit ce selektor. Zasto se treba pljuvat po covjeku odma ,a vratite se 20 stranica unazad kad je debitovo svi su ga proglasili novim Rahimicem.Ne branim ga nista nije neki igrac to je istina al mlad je jos moze napredovat i nije razlog da ga se pljuje uopste. Mi sve pljujemo od onih koji ne igraju za nas do onih koji ginu na terenu. Pa sad vi skontajte sta pisete. I opet cu rec Dinamo Minsk moze pobjedit i zelju i sarajevo u nekoj all star kombinaciji tih timova pa vi sad pricajte o transferima sesara itd.
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 10 feb 2013, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 feb 2013, 18:29

Ali su mi smijesni neki sa ovom pricom o potencijalu i kako on nema potenciajla ,a jedan Rahimic u 22. igrao u Interbloku u Sloveniji. Godinu kasnije igrao u Austrijskom klubu. Do 25. igrao u Anziju, da napomenem da je godinu dana igrao u drugoj Ruskoj ligi. I opet je stigao biti jedan od boljih veznih u Rusiji, a najbolji kod nas. Puni smo strucnjaka, a nigdje nikakvih rezultata.
Celik!3,2,2.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 18:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Ali su mi smijesni neki sa ovom pricom o potencijalu i kako on nema potenciajla ,a jedan Rahimic u 22. igrao u Interbloku u Sloveniji. Godinu kasnije igrao u Austrijskom klubu. Do 25. igrao u Anziju, da napomenem da je godinu dana igrao u drugoj Ruskoj ligi. I opet je stigao biti jedan od boljih veznih u Rusiji, a najbolji kod nas. Puni smo strucnjaka, a nigdje nikakvih rezultata.
**** majku evo htio sam da napisem isti post ...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 feb 2013, 19:04

bio sam na tekmu u slo i meni Zahirovic uopste nije odigrao lose kako se ovdje pise!! ja sam i dalje misljenja da on ima mjesto u ovoj repki pogotovo ispred Mede, Ibre , Sesara itd jer je on igrac koji trci, bori se i prekida dosta napada protivnika!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.