bosnas_ je napisao/la:dobro je sto je presao i Dinamo iz Minska,to je veliki klub i u bivsoj SSSR,i mislim da ce tamo imati bolje uslove za napredovanje! klub je redovan sudionik evropskih takmicenja,igraju dobro... bitno je da Zahirovic bude standardan,to je najvaznije za reprezentaciju,jer vidjelo se protiv Slovenije da nije u nekoj formi....
jel se salis od historije dinamo minska nasa reprezentacija nema nista,on ide u danasnji dinamo minks ,sssr-a nema ,dinamo minska je klub koji 10 godina nemoze pretkola proci o cemu pricamo,a standardni reprezentativac,kod na umjrsto da ga reprezentacija lansira igraca u klub i ligu koja ima renome i kvalitet kod bude obratno,u hrvatskoj igrac koji debituje za a tim ide u mnogo mnogo jace lige i klubove,svaka cast zahi sto ce pare zaradit ali BiH od ovoga nema nista,ako mu je reprezentacij bila odskocna daska malo je odskocio a malo je i dobacio jest mlad ali ima solidan broj utakmica za reprezentaciju i morao je BOLJE OD OVOGA ,jel ovo njegov realan kvaltiet ne znam ali izgleda da jest, mi osim pjanica nemamo veznjaka svjetske klase a izgelda da ga jos dugo necemo imat,a moramo ako hocemo nekakv uspjeh,od prosjecnh igraca nista,kad ovo govorim ne zagovaram mjesto njega dovodjenje cocalica,svraka,sesara itd... jer su i to igraci koji ispod prosjecni za potrebe BH reprezentacije