Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Kakva mora biti konfiguracija za tu igricu ?
Ništa pretjerano jakoMouse je napisao/la:Kakva mora biti konfiguracija za tu igricu ?

izašao je ali preko steama za skidrow ne vjerujem da će još .batistuta9 je napisao/la:Zna li neko kad bi mogao izaci najnoviji patch 12.1.0 od skidrowa? Evo prvi put mi se desilo ovo, da mi se odgodio mec zbog snijega, teren neuslovan za igru hehe.
- tarikhordas
- Kontakt:
Jel zna neko kako mogu i preko kojeg programa da budem selektor repke
Ja cekam evo par sezona pa nikad Papetu otkaz da uruce !?

I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ako toliko silno zelis to, onda odes na ono 'add new manager' i preuzmes BiH...i odmah s tim managerom ides na 'retire from football' i tako ostajes ti jedini manager u toj igri, a BiH bez manageratarikhordas je napisao/la:Jel zna neko kako mogu i preko kojeg programa da budem selektor repkeJa cekam evo par sezona pa nikad Papetu otkaz da uruce !?

Dajte ba morao je neko zavrsit 5,6 sezona osim patricka, pa da mi provjeri dva igraca, Jose Pinelli i Jacobo Angloma
nista vas ne kosta, mozda ih i kupite ako su dobri 

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
idi na new game, uzmi neki francuski klub i uzmi godisnji 5 sezona, nakon toga si ih sam provjerisschmecker je napisao/la:Dajte ba morao je neko zavrsit 5,6 sezona osim patricka, pa da mi provjeri dva igraca, Jose Pinelli i Jacobo Anglomanista vas ne kosta, mozda ih i kupite ako su dobri

ja igram petu sezonu i volio bih ti pomoci ali mi je small db...od ovih francuza znam samo da je niang zvijer...schmecker je napisao/la:Dajte ba morao je neko zavrsit 5,6 sezona osim patricka, pa da mi provjeri dva igraca, Jose Pinelli i Jacobo Anglomanista vas ne kosta, mozda ih i kupite ako su dobri
Mi nikada odustati necemo...
tarikhordas je napisao/la:Jel zna neko kako mogu i preko kojeg programa da budem selektor repkeJa cekam evo par sezona pa nikad Papetu otkaz da uruce !?
imaš post iznad objasnio ti je ali ti je smor brate u pm

Raja link za download, crack i update (da nije torrent)? Ovo ranije što sam gledao na ovoj temi il je puklo il je polovično. Hvala unaprijed 

- tarikhordas
- Kontakt:
Hvala momci. 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Jarane ako oni imaju po 16 godina,a ti igras trecu sezonu,nemoguce je da su to real igraci jer bi to znacilo da su stavljeni u igru sa 13 godina sto je apsurdno...To su ti tzv.newgeni ili kako smo ih prije zvali regeni...Ili jednostavnije nestvarni/izmisljeni igraci...schmecker je napisao/la:Dajte ba morao je neko zavrsit 5,6 sezona osim patricka, pa da mi provjeri dva igraca, Jose Pinelli i Jacobo Anglomanista vas ne kosta, mozda ih i kupite ako su dobri

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Arsenalisation je napisao/la:I kod svakog drugog igraca nastane drukciji newgen,i nema sanse da te igrace koji su kod tebe "nastali" ima neko drugi osim tebe,jedino ako si mu ti dao svoj "sejv"...

Nisam ja ni mislio da su real igraci, po onoj slici znam da su regeni, samo sam mislio da su isti regeni kod svakog, pa da bi mi neko ko igra duze moze provjerit kakvi su kad se razviju.. hvala u svakom slucajuArsenalisation je napisao/la:Jarane ako oni imaju po 16 godina,a ti igras trecu sezonu,nemoguce je da su to real igraci jer bi to znacilo da su stavljeni u igru sa 13 godina sto je apsurdno...To su ti tzv.newgeni ili kako smo ih prije zvali regeni...Ili jednostavnije nestvarni/izmisljeni igraci...schmecker je napisao/la:Dajte ba morao je neko zavrsit 5,6 sezona osim patricka, pa da mi provjeri dva igraca, Jose Pinelli i Jacobo Anglomanista vas ne kosta, mozda ih i kupite ako su dobri
I kod svakog drugog igraca nastane drukciji newgen,i nema sanse da te igrace koji su kod tebe "nastali" ima neko drugi osim tebe,jedino ako si mu ti dao svoj "sejv"...
Treba mi dobar golman za Anzhi :S mozda zna neko nekog dobrog golmana ?
- KB-TM87
- Kontakt:
De Stegen, Ulreich, Handanovic, Begović, Ospinavm22 je napisao/la:Treba mi dobar golman za Anzhi :S mozda zna neko nekog dobrog golmana ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
zanimljivo bi bilo pocet sa dortmundom imaju jak stoperski dvojac a nekako me to najvise zanima na manageru. Ono da ne primam puno golova, i da dajem iz prekida dosta. Na sejvu sa Milanom 2015 godina Astori i TS siluju sve redom
.

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Rogerio Cenivm22 je napisao/la:Treba mi dobar golman za Anzhi :S mozda zna neko nekog dobrog golmana ?

golman Sao Paula, zmaj na golu...sjecam se kad sam u nekom kupu prosao na penale bez primljenog gola, a i jedne sezone mi je bio 3. strijelac kluba

Ovaj boldirani je zvjer, doveo ga ja u Ren za 3,5 mil, neces se pokajat 100%KB-TM87 je napisao/la:De Stegen, Ulreich, Handanovic, Begović, Ospinavm22 je napisao/la:Treba mi dobar golman za Anzhi :S mozda zna neko nekog dobrog golmana ?
Eto'o: Ospina set to shineschmecker je napisao/la:Ovaj boldirani je zvjer, doveo ga ja u Ren za 3,5 mil, neces se pokajat 100%KB-TM87 je napisao/la:De Stegen, Ulreich, Handanovic, Begović, Ospinavm22 je napisao/la:Treba mi dobar golman za Anzhi :S mozda zna neko nekog dobrog golmana ?

- tarikhordas
- Kontakt:
Imam pitanje vezano oko onog preuzimanja repke
Gdje se nustavari nalazi to "Add new manager" ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.