Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Dear Friends,
yesterday was a bad day for me and my nation.
We lost the Play-Off return match against Portugal, and missed the qualification for the upcoming FIFA World Cup.
We've missed Emir Spahic, Elvir Rahimic, Samir Muratovic and espacially Zvjezdan Misimovic badly, but we were motivated and made a good play. Unfortunately, we've played luckless.
I'm very proud of our performance in the last few month and optimistic concerning the qualification for the European Championship 2012.
Now, I'm totally focused on TSG and the German Bundesliga. The next matchday will be very hard. On the one hand, it's the first matchday after Robert Enke died tragically, and on the other we have to play a difficult away match against 1.FC Köln.
I hope that we can hold our level and take the points with us.
Keep your fingers cross for me!
Take Care,
Vedo
http://www.Ibisevic.net
yesterday was a bad day for me and my nation.
We lost the Play-Off return match against Portugal, and missed the qualification for the upcoming FIFA World Cup.
We've missed Emir Spahic, Elvir Rahimic, Samir Muratovic and espacially Zvjezdan Misimovic badly, but we were motivated and made a good play. Unfortunately, we've played luckless.
I'm very proud of our performance in the last few month and optimistic concerning the qualification for the European Championship 2012.
Now, I'm totally focused on TSG and the German Bundesliga. The next matchday will be very hard. On the one hand, it's the first matchday after Robert Enke died tragically, and on the other we have to play a difficult away match against 1.FC Köln.
I hope that we can hold our level and take the points with us.
Keep your fingers cross for me!
Take Care,
Vedo
http://www.Ibisevic.net
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Nije dobro ni za kogabosnjoo je napisao/la:ALLAHU dragi sto se Dzeko izmasi...
ovo nije dobro za njega

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
To si dobro rekao.harishp je napisao/la:Ebo majku![]()
Ovdje ovima izgleda moras donijeti nogu na sto otkinutu.
Da bi ''strucnjaci obradili teoriju''![]()
Hajte vi igrajte domine.

Procitaj moje rijeci, tu se sve samo od sebe objasnjava, nista tebi direktno nisam uputio, ako si tu sebe prepoznao to nije moj problem.NoName je napisao/la: Jel možeš pojasniti? Nešto nevolim kad mene neko zove jadnikom....

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Ma ko vas hebe, vi se uhvatite nečeg, bez argumenata i toga se držite ko pjani plota. Kao eto, kod nas se nikada nisu dešavali slučajevi kao ovaj.
Nije bitno kako, ali ako te zanima, objasnio sam da je utakmica protiv Irana unaprijed prodata, što je i potvrđeno na terenu, nije se vjerovalo u to.
Za Zvjezdana sigurno znam da je mogao igrati, i to je trebao da uđe sa klupe, ali se to očito izjalovilo. Ne vjerujem da je do Vedada to, ima tu čarki između Ćire i Zvjezdana. Zvjezdan više neće igrati ako Ćiro bude selektor a evo to se može i vidjeti iz njegove izjave za sportsport.ba. Isto se može vidjeti iz činjenice da će ćiro dobiti otkaz.
Yebe mi se hoćel neko vjerovat ili ne, meni je bitno da ja znam a volio bih da ne znam.
Nije bitno kako, ali ako te zanima, objasnio sam da je utakmica protiv Irana unaprijed prodata, što je i potvrđeno na terenu, nije se vjerovalo u to.
Za Zvjezdana sigurno znam da je mogao igrati, i to je trebao da uđe sa klupe, ali se to očito izjalovilo. Ne vjerujem da je do Vedada to, ima tu čarki između Ćire i Zvjezdana. Zvjezdan više neće igrati ako Ćiro bude selektor a evo to se može i vidjeti iz njegove izjave za sportsport.ba. Isto se može vidjeti iz činjenice da će ćiro dobiti otkaz.
Yebe mi se hoćel neko vjerovat ili ne, meni je bitno da ja znam a volio bih da ne znam.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ako je istina da nece da igra dok je ciro tu, nemora sto se mene tice vise nikad zaigrat.
- Principatus
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la: Ibišević je navodno započeo sukob tako što je napao Misketa da se slabo kretao , nije se trudio itd na što mu je ovaj odbrusio nešto gadno od čega bi vam se svima sad tu zaledila krv u žilama ....daj Bože da nije istina jer ako jeste Miske više neće sigurno igrati za repku ...
NoName je napisao/la:Ma ko vas hebe, vi se uhvatite nečeg, bez argumenata i toga se držite ko pjani plota. Kao eto, kod nas se nikada nisu dešavali slučajevi kao ovaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Wolverine je napisao/la:ako je istina da nece da igra dok je ciro tu, nemora sto se mene tice vise nikad zaigrat.
Ne nego onda vozdra Ciro...hvala ti na svemu sto si uradio za nas...trenera uvijek mozemo uezti i spanca,engleza,japanca...Miske je nas!
bez obzira s kim je imao sukob nije smio drugove ostaviti na cjedilu zbog sujete u tako bitnoj utakmici !
ne postoji opravdanje za takvo nešto !
ne postoji opravdanje za takvo nešto !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
ako je imao sukob sa nekim, i onda napusto reprezentaciju pred najvazniji mec ikad, onda vise nema sta traziti u toj reprezentaciji.adnan24 je napisao/la:Wolverine je napisao/la:ako je istina da nece da igra dok je ciro tu, nemora sto se mene tice vise nikad zaigrat.
Ne nego onda vozdra Ciro...hvala ti na svemu sto si uradio za nas...trenera uvijek mozemo uezti i spanca,engleza,japanca...Miske je nas!
nek idu i ciro i on sto se mene tice.
Kao sto neko spomenu mene najvise ,,bajke,, izbacuju iz cipela.
Nekad sa svojih 5 godina sam i volio cuti ali se vremenom izblijedilo.
Sta je bilo,sta ce biti ne'am pojma.
Jedino sam siguran da Miske bio ili nebio povrijedjen trebao je iskulirati ovaj danasnji mec.
Ovako se opet crv sumnje,razdora u repci stvara zbog te ebene danasnje utakmice.
P.S Neko se vise a neko manje prima zavisi od individue.
Ali nemojte bogati sa ,,provjerenim informacijama,,odmah mi se u cenifu ide.
Nekad sa svojih 5 godina sam i volio cuti ali se vremenom izblijedilo.

Jedino sam siguran da Miske bio ili nebio povrijedjen trebao je iskulirati ovaj danasnji mec.
Ovako se opet crv sumnje,razdora u repci stvara zbog te ebene danasnje utakmice.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Principatus je napisao/la:mostar_mo je napisao/la: Ibišević je navodno započeo sukob tako što je napao Misketa da se slabo kretao , nije se trudio itd na što mu je ovaj odbrusio nešto gadno od čega bi vam se svima sad tu zaledila krv u žilama ....daj Bože da nije istina jer ako jeste Miske više neće sigurno igrati za repku ...NoName je napisao/la:Ma ko vas hebe, vi se uhvatite nečeg, bez argumenata i toga se držite ko pjani plota. Kao eto, kod nas se nikada nisu dešavali slučajevi kao ovaj.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
- NoName
- Kontakt:
U pravu ste, nema šta. Čut ćemo se za 4-5 dana.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Miske kako te nije stid 

nadamo se da ce nam Bakir u ponedjeljak malo vise okriti u vezi zavrzlama oko nasih igraca a i repke inace... 

igra li miske danas i sepa li

- sanelmasetic
- Kontakt:
- sanelmasetic
- Kontakt:
Zaista je ovaj forum pun sveznalica, ljudi sve znaju i imaju provjerene informacije... Idem sada, poslije cu naavratit da vidim sta ste ustanovili, dali je Miske bio povrijedjen, i skim je zapravo u sukobu, sa Vedom ili Cirom???
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
imam ja provjerenu informaciju mogu li napisatharishp je napisao/la:Kao sto neko spomenu mene najvise ,,bajke,, izbacuju iz cipela.
Nekad sa svojih 5 godina sam i volio cuti ali se vremenom izblijedilo.![]()

- TheManiacs
- Kontakt:
Zvjezdane srami` se svog' naroda !
Mogao si protiv portugala stisnut zube i igrat.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- majestic24
- Kontakt:
TheManiacs je napisao/la:Zvjezdane srami` se svog' naroda !![]()
![]()
Da mu i ovdje placaju 2-3 miliona po godinu,vidio bi kako se igra. Malo je Bolica,Bajramovica i Barbareza.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.