Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
Svaki skolovani bek iz PL je bolji od Avdije na poziciji Beka.
Posebno se to odnosi na ove jace timove borac, zeljo, sarajevo, siroki, zrinja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
usuđujem se reći da je bolji Dino Ćorić od njegabhsport je napisao/la:Svaki skolovani bek iz PL je bolji od Avdije na poziciji Beka.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Vidim da je mnogima doslo iz guzice u glavu...drago mi je 

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Znam da je seljacki komentar, ali vise me strpljenje izdaje.....Pocinjem moliti vise sile da se ovaj "fudbaler" povrijedi. Ako neko zeli da skupi lovu da se neko potplati ja cu prvi donirati....Ne smije se nista prepustiti slucaju, ovaj lik ne smije vise dobijati minute.
Vrsajevic i Sunjic nemaju mjesta u ovoj repki, kad nam se vrate Salihovic, Mujdza, Lulic i Vranjes to ce biti druga prica
Limvo Likce
idi vise iz reprezentacije, stvarno te dosta bilo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Kako nije ovog kloca stid da igra fudbal, pa kunem ti se mladog igraca iz nase lige da stavis ne bi bio ovako los. I onda kazu nemamo bolje pa jarane od ovog Avdije ne moze gore ovaj lik je uvreda za fudbal, ako bude pozvan na svjetsku treba mu dati priznanje kao najgori igrac koji je nastupio na istom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije on kriv, ne može bolje. Stavljen je u nezavidnu situaciju, Safet ga previše forsira na desnom beku, a on nema ni "k" od kvaliteta. Nije do njega.BigBigBang je napisao/la:Kako nije ovog kloca stid da igra fudbal, pa kunem ti se mladog igraca iz nase lige da stavis ne bi bio ovako los. I onda kazu nemamo bolje pa jarane od ovog Avdije ne moze gore ovaj lik je uvreda za fudbal, ako bude pozvan na svjetsku treba mu dati priznanje kao najgori igrac koji je nastupio na istom.
-
- Kontakt:
Upravu si nije on kriv, ne znam zelio bih da samo znam kakvu kvalitetu selektor vidi u ovom poluigracu realno. Prica brz je? Nije on brz, jutros smo mi vidjeli sta su brzi igraci, tako da ni tu kvalitetu nema mozda jes brz ali kad ga poredis sa Dzekom, Pjanicem, Ibisevicem... Defanziva nikakva, ofanziva isto tako pa lik ne zna centrirati, onakve centarsuteve gledmao u kantonalnoj ligi, to su elementarne fudbalske stvari koje razlikuju profesionalca i amatera, on uopste ne izgledakao profesionalni fudbaler.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Partija ispod svakog nivoa.
Nista, ama bas nista nije uradio. Sramotno je odigrao.
Ja se iskreno nadam da su njegovi dani u reprezentaciji odbrojani, jer kalibar ovog igraca nije dovoljan ni za puno slabije selekcije od nase.
Eh Mujdza, Mujdza.

Nista, ama bas nista nije uradio. Sramotno je odigrao.
Ja se iskreno nadam da su njegovi dani u reprezentaciji odbrojani, jer kalibar ovog igraca nije dovoljan ni za puno slabije selekcije od nase.
Eh Mujdza, Mujdza.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vršajević ako ima obraza trebao bi se oprostiti od reprezentacije, jer Sušić nema mozga pa mu non stop šalje poziv a ovaj se bruka i bruka.
Lik ne zna uputiti hebeni centaršut a da ne govorim za nešto više.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samoposteno
- Kontakt:
avdija je totalno los i budala vidi da nemoze sam cuvat desnu stranu i ustvari nikad covjek beka u zivotu igro nije ili de mi molim te nabroj 4 igraca koja su valjala sinoc ja cu ti orden postom poslatSaurman je napisao/la:Vršajević ako ima obraza trebao bi se oprostiti od reprezentacije, jer Sušić nema mozga pa mu non stop šalje poziv a ovaj se bruka i bruka.

Avdija je sinoc po meni jedan od najboljih kod nas : Momak se dosta trudio,oduzeo par lopti,doduse imao ona dva losa centarsuta,ali ovi su mu ostali bili sjajni,nekoliko puta je lomio Argentinske igrace,po svojoj strani.
Vi govorite sta hocete,ali decko je sinoc pokazao da je sjajan igrac,i da moze igrati u bilo kojem vecem klubu u Europi.

Vi govorite sta hocete,ali decko je sinoc pokazao da je sjajan igrac,i da moze igrati u bilo kojem vecem klubu u Europi.

beg, spaha, rušilac i višća, ne moraš orden može dopunasamoposteno je napisao/la:avdija je totalno los i budala vidi da nemoze sam cuvat desnu stranu i ustvari nikad covjek beka u zivotu igro nije ili de mi molim te nabroj 4 igraca koja su valjala sinoc ja cu ti orden postom poslatSaurman je napisao/la:Vršajević ako ima obraza trebao bi se oprostiti od reprezentacije, jer Sušić nema mozga pa mu non stop šalje poziv a ovaj se bruka i bruka.

Vrsajevic ne bi trebao da ima mjesta ni na popisu stanovnistva, a kamoli na popisu igraca reprezentacije.
Nazalost, on je 90% siguran putnik u Brazil.
Nazalost, on je 90% siguran putnik u Brazil.
- samoposteno
- Kontakt:
@Coraco begovicu svaka cast skino je sve sto je mogo, spaha kriv za gol okrecali ga kako su htjeli,kolasincu svaka cast prva mu je utakmica i momak je odigro perfekt, visca trco jest ali ni jedan centar sut nije uputio u sesnesterac da je valjo to su ti dva da su po meni valjala nesto nadji jos dva i saljem dopunu odma 

Covjek je zalutao totalno u reprezentaciju,a sto je najgore Susic to ne vidi ili ne zeli da vidi.Sama izjava da su nam jutros nedostajali Salihovic i Lulic,a ne Mujdza govori da je Avdija po Papetu zadovoljio,a desna strana odbrane,pa nismo je realno ni imali.Kamo srece da kad se oporavi umjesto Avdije upadne Ogi,a umjesto Sunjica Arslanagic na spisak putnika za Brazil,no to je vec naucna fantastika.Bojim se da Avdiju samo s SP moze izostaviti neka teza povreda,i ne znam zvucati cu nesportski i sve,ali ni to ne bi bilo lose 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ma daj brate pa pikaju se i ova dvojica, makar su radili nešto sa loptom a ne k'o ostali panjevisamoposteno je napisao/la:@Coraco begovicu svaka cast skino je sve sto je mogo, spaha kriv za gol okrecali ga kako su htjeli,kolasincu svaka cast prva mu je utakmica i momak je odigro perfekt, visca trco jest ali ni jedan centar sut nije uputio u sesnesterac da je valjo to su ti dva da su po meni valjala nesto nadji jos dva i saljem dopunu odma

ja sam mislio spaha će sačekat aguera k'o onda marka marina protiv njemačke

-
- Kontakt:
Pravo su skolovani, zato i igraju PL.bhsport je napisao/la:Svaki skolovani bek iz PL je bolji od Avdije na poziciji Beka.
-
- Kontakt:
a on igra u SUPERJAKOM hajduku, ima 27 godina... ccc svasta ovdje ces procitati...imperator10 je napisao/la:Pravo su skolovani, zato i igraju PL.bhsport je napisao/la:Svaki skolovani bek iz PL je bolji od Avdije na poziciji Beka.
momak onaj u austriji sto iga, onda imas par desnih bekova mladih u nasoj ligi, SVAKI je bolji od ovog pokusaja od igraca...al bukvalno svaki... a hajduk je tu negdje u rangu nasih najboljih klubova...mozda malo gore, sto ne znaci da jedan PROSJECAN igrac kao vrsajevic treba da bude dio repke...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.