NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- nostradamus
Re: NK Travnik
JEDVA SAM NEKAKO USAO NA SAJT...NE ZNAM RAZLOG...
MOGU RECI SAMO JEDNO .OVO JE JADNO.OVAKVU KOMEDIJU U REZIJI SUDIJE RUSMIRA MRKOVICA I ONA DVA KLOVNA UZ LINIJU NIKAD U ZIVOTU A DOSTA MI JE GODINA NISAM VIDIO.PA ONO JE NEVJEROVATNO .POVEDE BORAC [ODMAH ,I ONDA KRECE 20 BUKVALNO SITUACIJA SVAKA NA STRANU BORCA ILI AUT ILI FAUL.MOMCI SE KIDAJU MALI FEJZIC CUDA BRANI,I ONDA ODIGRA KARALIC EXTRA POVRATNU I CURIC IZJEDNACI...A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA...ONO NAM INTERNACIONALAC JADNA NAM MAJKA...NA METAR OD POMOCNOG BORCEV IGRAC GLAVOM IZBACI LOPTU AUT ZA BORAC...NE ZNA RAJA VISE DAL DA PLACE ILI SE SMIJE.I KRENE SE U SVLACIONICU MOMCI IZGINULI UZ ONAKNO SUDJENJE NI BARSA NEBI IZVUKLA NULU POLUVRJEME...
I NEKO KOSKANJE UNUTRA NE VIDI SE S TRIBINA....IZLAZI BAHRUDIN TRBOJEVIC NANE PREDSJEDNIK ,PAZITE OVO NOGOMETNOG KANTONALNOG SAVEZA,ZA KOGA SVI ZNAJU SVE OVDJE KAKAV JE KRIMINALAC I OSTALO I PSUJE NESTO ,IZLAZI IZ TUNELA MISLIM...I NEKO KAZE NOKAUTIRAO GA NEKO NIJE...IAKO JA LICNO MISLIM DA MOZDA I JEST....ALI LJUDI VOLIM NOGOMET VISE OD SEBE DA MI JA BIO NA DOHVAT RUKE U ONOM TRENUTKU NE ZNAM STA BI MU URADIO.
IZLAZE IGRACI NA 2 POL...I NEMA SUDIJE ZOVU TRENERE I PREKID...
STOJE NASI MOMCI KOJI SU SEBE DALI DA IGRAJU I PROTIV BORCA I SUDIJA I SAVEZA I NANETA I KOGA SVE NE I BEZ PARA I NISU POKLEKLI,SA SUZAMA U OCIMA GLEDAJU PREKO OGRADE U NAS MI U NJIH,NELE TRENER SELIMOVIC MALTE NE PLACE.MA OD SVEGA BI ODUSTAO U OVOM TRENUTKU ALI ZBOG TE SCENE NECU NIKAD...ZA INAT...
A KAKVA BRUKA ZA NAVIJACE BORCA TZV LESINARE EEEJ SLAVE TAKVU POBJEDU ZAJEDNO S TRENEROM I IGRACIMA KAO DA SU OSVOJILI PRVENSTVO ILI KUP..PA DA JE MOJA EKIPA DOBILA NA TAJ NACIN U CRNU ZEMLJU BI PROPAO.KAKO VAS BOLAN NIJE SRAMOTA.SVAKO LIJEPO MISLJENJE KOJE SAM DO DANAS IMAO O VAMA KAO LJUBITELJIMA SPORTA SU NESTALA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJATI ZA KLUB KOJI OVO RADI
AJDE SAD MOCNICI IZ SAVEZA SUSPENDUJTE IZBACIVAJTE,A NIKO NAMA NIJE KRIV ZATO STO JE VAS KRIMINALAC IZ SAVEZA KAVI STE SVI TAMO UDARIO KRIMINALCA U CRNOM I NEK VAM NAKARADNI BORAC SA DODIKOVIM PARAMA BUDE SAMPION...HAJDA NE MOZETE NAS OCIMA VIDJETI ,HAJDE OVAKO KAD DRUGACIJE NEMOZETE..SAMO ZAPAMTITE NASA LJUBAV PREMA PREMA PIROTI I TRAVNIKU NIKADA NECE UMRJETI,NECE VAM POMOCI NI NANE NI SVI KRIMINALNI MILJEI NI VASE PARE NISTA ...TRAVNIK JE BIO I BICE
I VELIKO HVALA IGRACIMA TRAVNIKA NA HEROJSKOM POLUVREMENU BILI SU SPRJECENI DA POBJEDE ZAJEDNO I SUDIJE I BORAC I NANETA,ALINEMA VEZE ONI SU ZA NAS SAMPIONI DANAS...
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ
MOGU RECI SAMO JEDNO .OVO JE JADNO.OVAKVU KOMEDIJU U REZIJI SUDIJE RUSMIRA MRKOVICA I ONA DVA KLOVNA UZ LINIJU NIKAD U ZIVOTU A DOSTA MI JE GODINA NISAM VIDIO.PA ONO JE NEVJEROVATNO .POVEDE BORAC [ODMAH ,I ONDA KRECE 20 BUKVALNO SITUACIJA SVAKA NA STRANU BORCA ILI AUT ILI FAUL.MOMCI SE KIDAJU MALI FEJZIC CUDA BRANI,I ONDA ODIGRA KARALIC EXTRA POVRATNU I CURIC IZJEDNACI...A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA...ONO NAM INTERNACIONALAC JADNA NAM MAJKA...NA METAR OD POMOCNOG BORCEV IGRAC GLAVOM IZBACI LOPTU AUT ZA BORAC...NE ZNA RAJA VISE DAL DA PLACE ILI SE SMIJE.I KRENE SE U SVLACIONICU MOMCI IZGINULI UZ ONAKNO SUDJENJE NI BARSA NEBI IZVUKLA NULU POLUVRJEME...
I NEKO KOSKANJE UNUTRA NE VIDI SE S TRIBINA....IZLAZI BAHRUDIN TRBOJEVIC NANE PREDSJEDNIK ,PAZITE OVO NOGOMETNOG KANTONALNOG SAVEZA,ZA KOGA SVI ZNAJU SVE OVDJE KAKAV JE KRIMINALAC I OSTALO I PSUJE NESTO ,IZLAZI IZ TUNELA MISLIM...I NEKO KAZE NOKAUTIRAO GA NEKO NIJE...IAKO JA LICNO MISLIM DA MOZDA I JEST....ALI LJUDI VOLIM NOGOMET VISE OD SEBE DA MI JA BIO NA DOHVAT RUKE U ONOM TRENUTKU NE ZNAM STA BI MU URADIO.
IZLAZE IGRACI NA 2 POL...I NEMA SUDIJE ZOVU TRENERE I PREKID...
STOJE NASI MOMCI KOJI SU SEBE DALI DA IGRAJU I PROTIV BORCA I SUDIJA I SAVEZA I NANETA I KOGA SVE NE I BEZ PARA I NISU POKLEKLI,SA SUZAMA U OCIMA GLEDAJU PREKO OGRADE U NAS MI U NJIH,NELE TRENER SELIMOVIC MALTE NE PLACE.MA OD SVEGA BI ODUSTAO U OVOM TRENUTKU ALI ZBOG TE SCENE NECU NIKAD...ZA INAT...
A KAKVA BRUKA ZA NAVIJACE BORCA TZV LESINARE EEEJ SLAVE TAKVU POBJEDU ZAJEDNO S TRENEROM I IGRACIMA KAO DA SU OSVOJILI PRVENSTVO ILI KUP..PA DA JE MOJA EKIPA DOBILA NA TAJ NACIN U CRNU ZEMLJU BI PROPAO.KAKO VAS BOLAN NIJE SRAMOTA.SVAKO LIJEPO MISLJENJE KOJE SAM DO DANAS IMAO O VAMA KAO LJUBITELJIMA SPORTA SU NESTALA.KAKO VAS NIJE SRAMOTA NAVIJATI ZA KLUB KOJI OVO RADI
AJDE SAD MOCNICI IZ SAVEZA SUSPENDUJTE IZBACIVAJTE,A NIKO NAMA NIJE KRIV ZATO STO JE VAS KRIMINALAC IZ SAVEZA KAVI STE SVI TAMO UDARIO KRIMINALCA U CRNOM I NEK VAM NAKARADNI BORAC SA DODIKOVIM PARAMA BUDE SAMPION...HAJDA NE MOZETE NAS OCIMA VIDJETI ,HAJDE OVAKO KAD DRUGACIJE NEMOZETE..SAMO ZAPAMTITE NASA LJUBAV PREMA PREMA PIROTI I TRAVNIKU NIKADA NECE UMRJETI,NECE VAM POMOCI NI NANE NI SVI KRIMINALNI MILJEI NI VASE PARE NISTA ...TRAVNIK JE BIO I BICE
I VELIKO HVALA IGRACIMA TRAVNIKA NA HEROJSKOM POLUVREMENU BILI SU SPRJECENI DA POBJEDE ZAJEDNO I SUDIJE I BORAC I NANETA,ALINEMA VEZE ONI SU ZA NAS SAMPIONI DANAS...
SVE U SVEMU
FUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJ
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Cim je sudjenje dobro odma se vi zalite isto ko juce Leotar daj molim te sudjenja su bila odlicna to sto smo bili jaci nisu sudije krive 

- nostradamus
Ma kako te nije sramota ,pa jesi li bio na tekmi imas li ista ljudsko u sebi ,jesi covjek imalo sta si to ,ako vam se uvjek ovako sudi onda nije ni cudo sto ste prvaci...Tetrijeb je napisao/la:Cim je sudjenje dobro odma se vi zalite isto ko juce Leotar daj molim te sudjenja su bila odlicna to sto smo bili jaci nisu sudije krive
da je moj tim pobjedio na onaj nacin kunem se svime da vise nikad nebi dosao na tekmu
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Zao mi je samo momaka sto izgorise na terenu
Ove sezone pridoslice i stari lisci igraju srcem za Travnik
Sacica Gerile podmladak se skupio hebote ko mi nekad
Sve mi je licilo na povratak fudbala ovom gradu ali onda SUDIJA x 2
Sve je nostradamus opisao
Necu dalje
Sramota
Ove sezone pridoslice i stari lisci igraju srcem za Travnik
Sacica Gerile podmladak se skupio hebote ko mi nekad
Sve mi je licilo na povratak fudbala ovom gradu ali onda SUDIJA x 2
Sve je nostradamus opisao
Necu dalje
Sramota
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
A ONDA HAOS MA SVE ZA BORAC SAMO COVJEK PREMA GOLU TRAVNIKA POKAZUJE .MA U 5 OJ LIGI ONO NEMA.
Pa mora kad ste lošije pa ne možete uzeti loptu sem faulom, nije sudija za to kriv, smiri se malo pipij vode

Pa mora kad ste lošije pa ne možete uzeti loptu sem faulom, nije sudija za to kriv, smiri se malo pipij vode

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 28 avg 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Šta se čudite u Širokom je bilo još gore,nismo se ni mi džaba tužili 

- slogauskoplje
- Kontakt:
Naneta idota, pa koji mu je klinac bio. Jel on u dobrim odnosima sa NK Travnik, da ga nije namjerno nokautiro?
Sloga Uskoplje
Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati? 
nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju?
Zasto ne napises kakve su povike igraci i navijaci Borca dobili od strane publike u Travniku? Hoce li sada ss.ba pisati o tome, ili se nije nista desilo?

nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju?

Zasto ne napises kakve su povike igraci i navijaci Borca dobili od strane publike u Travniku? Hoce li sada ss.ba pisati o tome, ili se nije nista desilo?

Zadnja izmjena: SrdjanBL, dana/u 28 avg 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
SrdjanBL je napisao/la:Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati?
Ma nisi dobro cuo brate
Klasicni primjer kupovine tekme
Imate snimak vaseg kamermana pa lijepo sjedite i pregledajte poluvrijeme
Od 10 situacija najmanje 7 je linijski dosudio za vas najmanje 7
- nostradamus
Ma majmun ko majmun,ali kod njega ti je sve moguce ba,nikakve veze s klubom nema,ali on ti je lokalni mocnik nemoze mu niko nista ,kao i svagdje u drzavi,znas o cemu pricam,sve na silu i to mu godinama prolazi....Zamisli sidje tip ladno s tribina udje u tunel i uradi to sto uradi.Niko ga ne zaustavi ,jel on je zaboga ipak funkcija u savezu....slogauskoplje je napisao/la:Naneta idota, pa koji mu je klinac bio. Jel on u dobrim odnosima sa NK Travnik, da ga nije namjerno nokautiro?
7 auta? 7 ofsajda? Cega sedam? 

- Милош Обилић
- Kontakt:
' / ?. & " не ' то $ па % %. ? ' вас " на терену а поготово ". " %, " 0:3 

? & ?, & $ " ње...
Covjece mi smo bili bolji od vas puno i da se nastavilo drugo pol uzeli bi vas sigurno a i ako je bilo malo gresaka sudija sto se cudite pa u najvecim derbijima liga petica ima gresaka, zasto ne bi bilo i u Travniku inace poznatom da im se kuci tesko uzimaju bodovi.
Mozda jegera7 auta? 7 ofsajda? Cega sedam?

Eto vidis Srdjo sineSrdjanBL je napisao/la:7 auta? 7 ofsajda? Cega sedam?
Ne trebam ja govoriti cega 7
Sve se samo kaze
Istina uvijek izadje na vidjelo
- nostradamus
Jesu ali zasto.Ja uvjek kazem potpunu istinu nikad pola.Za to sto ste skandirali Titula nam ne treba i bosna nije nasa drzava i zivjela kraljevina srbija,i tako isprovocirali inace uvjek mirne Travnicane.Reci i ti pravu istinu nemoj samo govoriti sta ti ide u prilog...SrdjanBL je napisao/la:Koliko sam cuo od ljudi koji su bili na utakmici Borac je satra Travnik, samo ne znam koliko je to tacno. Ako je tako ne vidim zasto bi sudija vukao na stranu Borca, i ako je vukao to znaci da se isti smije isprebijati?
nostradamus, sta sad je Borac kriv sto je ovaj levat udario sudiju?![]()
A niko ga nebi udario da ga niste kupili i zato ste krivi eto ukratko...
- slogauskoplje
- Kontakt:
on nije predsjednik saveza KSBnostradamus je napisao/la:Ma majmun ko majmun,ali kod njega ti je sve moguce ba,nikakve veze s klubom nema,ali on ti je lokalni mocnik nemoze mu niko nista ,kao i svagdje u drzavi,znas o cemu pricam,sve na silu i to mu godinama prolazi....Zamisli sidje tip ladno s tribina udje u tunel i uradi to sto uradi.Niko ga ne zaustavi ,jel on je zaboga ipak funkcija u savezu....slogauskoplje je napisao/la:Naneta idota, pa koji mu je klinac bio. Jel on u dobrim odnosima sa NK Travnik, da ga nije namjerno nokautiro?

baš mi je zao kad vidim kako fino igrate i sad ovo

Sloga Uskoplje
- nostradamus
Ma jest predsjednik stari provjeri...Nogometnog saveza kantonaslogauskoplje je napisao/la:on nije predsjednik saveza KSBnostradamus je napisao/la:Ma majmun ko majmun,ali kod njega ti je sve moguce ba,nikakve veze s klubom nema,ali on ti je lokalni mocnik nemoze mu niko nista ,kao i svagdje u drzavi,znas o cemu pricam,sve na silu i to mu godinama prolazi....Zamisli sidje tip ladno s tribina udje u tunel i uradi to sto uradi.Niko ga ne zaustavi ,jel on je zaboga ipak funkcija u savezu....slogauskoplje je napisao/la:Naneta idota, pa koji mu je klinac bio. Jel on u dobrim odnosima sa NK Travnik, da ga nije namjerno nokautiro?znam sve o njemu i kako je uso u savez i sve ostalo
![]()
baš mi je zao kad vidim kako fino igrate i sad ovo
Rus Mrkovic je najveci kloc od BH sudija, taj covjek dao pare i pare da dodje na premier ligu, vecina sudija je dala al je bas sakom i kapom davao da se nadje tu gdje je sad, a ovom Trbojevicu ne treba trosit rijeci koji je to primitivac i karinas bjelosvjetski, cestitam travnicani mislio sam da cete skinit gace za stare prijatelje, al ste me pozitivno iznenadili
i vi bi kupovali da mozete a posto ne mozete onda sakama rjesavate. medjutim, to je ona gora opcija.

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 6 gostiju.