FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Meni ne radi desni analog, 100x probao napraviti i nece...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ni meni ne radi halalio sam toOtelo je napisao/la:Meni ne radi desni analog, 100x probao napraviti i nece...

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Analog vam ne radi cak i kad instalirate x360ce i preko njega registrujete gamepad?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Znači, ne mogu da vjerujem koji su lopovi ovi iz EA-a. Igram u division 1 na UT i kad god nađem protivnika izbaci mi nekog lika s čitavim bronze timom. Haj, sve bi bilo uredu da igramo bar malo, ali ne može nikako, odmah me izbaci te izgubim po 1 contract za svakog igrača. To mi se desilo jedno 30ak puta do sad. Znači 11 igrača je izgubilo oko 30 contracta na ništa, pa eto izračunajte ako hoćete koliko para to iznosi.
Evo sad pokušavam da nađem protivnika, ima 20min.
Evo sad pokušavam da nađem protivnika, ima 20min.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
http://www.moddingway.com/file/40350.html" onclick="window.open(this.href);return false;
je li neko ubacivo ovaj
je li neko ubacivo ovaj

1946
-
- Kontakt:
Jesu li ovo update transferi ili šta je već?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Pogba je napisao/la:Vi koji igrate duze 14-ku, zašto ne mogu gurnuti loptu u for kao na FIFA 13, a namjestio sam da desni analog funkcioniše?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unknown Genius
- Kontakt:

Je li vam se ovo ikako desilo? Pa tek mu 29. godina...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: FIFA 14
Nisu transferi odradjeni.ragazzidelsud1987 je napisao/la:
Jesu li ovo update transferi ili šta je već?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Unknown Genius je napisao/la:
tobe tobe...
- Ponos Torina
- Kontakt:
koji ti je joystik? napisi mi ime,ili sliku stavi...Otelo je napisao/la:Meni ne radi desni analog, 100x probao napraviti i nece...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:koji ti je joystik? napisi mi ime,ili sliku stavi...Otelo je napisao/la:Meni ne radi desni analog, 100x probao napraviti i nece...

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- franklampard8
- Kontakt:
Unknown Genius je napisao/la:

1946
Jel neko zna dal je urađen crack za FIFA MANAGER 14 konačno ili su se halalili sa njim?
DRUG NEBI TI PUNCA
a ti taman pceo dominirati sa njim, nista kupi vrsajevica nema ti drugeUnknown Genius je napisao/la:
Levattreci je napisao/la:a ti taman pceo dominirati sa njim, nista kupi vrsajevica nema ti drugeUnknown Genius je napisao/la:

- invincible1921
- Kontakt:
- Unknown Genius
- Kontakt:
Što je najgore za ovu sezonu se odlučio igrati samo sa jednim napadačom i prodam onog Potea, kontam ovaj mi bolji. Kad sam ovo vidio kasnije...treci je napisao/la:a ti taman pceo dominirati sa njim, nista kupi vrsajevica nema ti drugeUnknown Genius je napisao/la:

Unknown Genius je napisao/la:Što je najgore za ovu sezonu se odlučio igrati samo sa jednim napadačom i prodam onog Potea, kontam ovaj mi bolji. Kad sam ovo vidio kasnije...treci je napisao/la:a ti taman pceo dominirati sa njim, nista kupi vrsajevica nema ti drugeUnknown Genius je napisao/la:
Hahahaha kupi Martiala iz Monaca lik rastura
- Unknown Genius
- Kontakt:
Za kol'ko se može dovesti? Nemam budžeta puno, sirotinja.Ramsey16 je napisao/la:
Hahahaha kupi Martiala iz Monaca lik rastura

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.