Poljaci su dominirali.
Odlične izmjene Kloppa. Kuba je imao gol, asist, a na njemu je bio i penal radi kojeg je isključen Haggui; Lewa gol; a Toni prelijepu asistenciju.
Jedva čekam okršaj sa HSV-om u petak, jer će to biti pravi test za BVB.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Hare_BvB je napisao/la: Lucas majstorski zabio, ali mi se malo naljutio kada ga je Klopp izveo iz igre.Prezadovoljan sam i igrom i rezultatom.
B0SANAC je napisao/la:Svaka cast BVB !
Samo tako nastavite ..
Bender standardno dobar, odličan u defanzivi i dobar u pas igri.Damir_BvB je napisao/la:pitanje za hareta:
Posto si gledao svih 90 min de mi molim te reci kakav je bio Bender i kakav je bio pisonja jel stvarno dosao malo sebi il je ono bio samo blijesak mali... i kako je moj ljubimac super mario el maestro Gotzinho igrao ?
Vakat je bio više.JuveSissoko je napisao/la:Borrusia odusevljava, koja gotiva, jest mi drago nesto, cestitam,jos malo i gotojo
Bravo majstore ja kazem ova nasa grupa je za liguprvaka teza je nasa grupa nego bayernova ... Uzmi eto Romu i Sevillu izjednacene ekipe isto tako PSG i BASEL barem po imenima. Vrijednost Basela je 38.650.000 € a PSG-a 97.450.000 € znaci po imenima PSG duplo jaci od Basela , vrijednost Rome je 233.050.000 € a Seville 191.500.000 € .. a one cernobil i one nesrece druge da ne spominjem... tako da ova grupa i ovi klubovi sigurno mogu igrat i u ligi prvaka al hajd bit ce valjda 2011 ABD na dobrom smo putu u svakom slucaju...adnan24 je napisao/la:Psg dobio Marseille...Sevilla dobila Valensiju...Kvalitet lige prvaka u grupi J europske lige
PSG je odlična ekipa i ja sam im prognozirao borbu za titulu u Le Championnatu u ovoj sezoni. Imaju par odličnih mladih igrača, kao i nekoliko veoma iskusnih i super kvalitetnih igrača, te odličnog trenera i nije nikakvo iznenađenje da dobro guraju ove sezone.adnan24 je napisao/la:Psg dobio Marseille...Sevilla dobila Valensiju...Kvalitet lige prvaka u grupi J europske lige
Hare_BvB je napisao/la:PSG je odlična ekipa i ja sam im prognozirao borbu za titulu u Le Championnatu u ovoj sezoni. Imaju par odličnih mladih igrača, kao i nekoliko veoma iskusnih i super kvalitetnih igrača, te odličnog trenera i nije nikakvo iznenađenje da dobro guraju ove sezone.adnan24 je napisao/la:Psg dobio Marseille...Sevilla dobila Valensiju...Kvalitet lige prvaka u grupi J europske lige
Sevilla je posve druga momčad nakon promjene trenera, a uvjeren sam da bi ušli u LP sa sadašnjim trenerom. U prvom meču protiv Brage su se ispromašivali i izgubili 1-0 golom iz ofsajda. Tad nisu imali sreće, ali zato im se sve vratilo sa kamatama na Westfalenu.
Nek je i Kobasičar jednom izgubio koji ojrić.FRANK RIBERY je napisao/la:Predsjednik kluba Uli Hoeness na svojoj je koži osjetio što znači posjedovati lako ‘kvarljivu’ robu. On je, zanimljivo, jedan od vlasnika dionica konkurentske Borussije iz Dortmunda:
- Da, imam 5000 dionica Borussije. Moja žena ih je kupila. Htio sam vidjeti kako funkcionira vrijednosni papir nogometnog kluba. Dosad sam samo izgubio mnogo novca...
Hajde bar čovjek zna ušta da ulaže.Hare_BvB je napisao/la:Nek je i Kobasičar jednom izgubio koji ojrić.FRANK RIBERY je napisao/la:Predsjednik kluba Uli Hoeness na svojoj je koži osjetio što znači posjedovati lako ‘kvarljivu’ robu. On je, zanimljivo, jedan od vlasnika dionica konkurentske Borussije iz Dortmunda:
- Da, imam 5000 dionica Borussije. Moja žena ih je kupila. Htio sam vidjeti kako funkcionira vrijednosni papir nogometnog kluba. Dosad sam samo izgubio mnogo novca...![]()
![]()
Bitno je da se BVB oporavlja i na finansijskom planu. Inače, nakon pobjede protiv H96, vrijednost dionice BVB-a je prešla i 2 €.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.