FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
a ja zaboravio sam da je svraka otiso, a dudica nisam i stavio...a sto se tice muharemovica pa mora neko i na klupi sjediti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
umjesto svrake treba staviti musa dialiba...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- bistrikboy
- Kontakt:
Info s treninga:
-danas su predani pasoši, svi osim Redžepija i malog iz Partizana nemaju problema..njih dvojica moraju u Bg da nesto izvade jer nemaju naše pasoše
-Šešlija ide na posudbu u Leotar, Svraka je vec na posudbi u Travniku, a Jamak pregovara sa Čelikom
-Brko im ne da dahnuti...nema priče sekunde samo rad, rad i rad
-Musa radi s prvim timom
-Bekric, kako sada stvari stoje, nece ici.
-Dino M. trckara okolo..povrijedio se na toj nekoj probi
- M. i H. Beslija dobro rade
Uglavno nakon dugo vremena..odsustva s treninga...lijepo je vidjeti ih opet...trude se pa sad...vidjecemo kako ce sve biti aBd
preneseno sa tm.org
-danas su predani pasoši, svi osim Redžepija i malog iz Partizana nemaju problema..njih dvojica moraju u Bg da nesto izvade jer nemaju naše pasoše
-Šešlija ide na posudbu u Leotar, Svraka je vec na posudbi u Travniku, a Jamak pregovara sa Čelikom

-Musa radi s prvim timom
Uglavno nakon dugo vremena..odsustva s treninga...lijepo je vidjeti ih opet...trude se pa sad...vidjecemo kako ce sve biti aBd
preneseno sa tm.org
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
e jbg,valjda ce redzepi i ovaj novi ja mislim da se ivkovic zove uspjeti izganjati papire,a sta je sa rovcaninom zar on ima nase papirebistrikboy je napisao/la:Info s treninga:
-Šešlija ide na posudbu u Leotar, Svraka je vec na posudbi u Travniku, a Jamak pregovara sa Čelikom![]()
![]()
![]()
-Musa radi s prvim timom
preneseno sa tm.org

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
-
- Kontakt:
NIJE BILO AS RAJE,SVE JE FINO OSIM JEDNE STVARI....
ESADI IBRAHIMOVIC TRENER GOLMANA SE SKANDALOZNO PONASA PREMA MLADIM GOLMANOM BORICEM KOJEM JE PSOVAO AMERIKU I KOLEDZ IZ KOJEG JE DOSAO,A GVOZDICA JE SLAO PO LOPTE COVJEK SUSTENE GLAVE PORED LJUDI PROLAZI SAMO STO NIJE ZAPLAKAO.......ZALOSNOOOO ESADE IBRAHIMOVICU
ESADI IBRAHIMOVIC TRENER GOLMANA SE SKANDALOZNO PONASA PREMA MLADIM GOLMANOM BORICEM KOJEM JE PSOVAO AMERIKU I KOLEDZ IZ KOJEG JE DOSAO,A GVOZDICA JE SLAO PO LOPTE COVJEK SUSTENE GLAVE PORED LJUDI PROLAZI SAMO STO NIJE ZAPLAKAO.......ZALOSNOOOO ESADE IBRAHIMOVICU
ja volim samo zelju i njega dobro znam,plavo-bijele boje sve cu da vam dam,u zivotu mome samo jedan tim,drzava nasa ponosi se s njim.....
e jbg,valjda ce redzepi i ovaj novi ja mislim da se ivkovic zove uspjeti izganjati papire,a sta je sa rovcaninom zar on ima nase papireHARIS XXL je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Info s treninga:
-Šešlija ide na posudbu u Leotar, Svraka je vec na posudbi u Travniku, a Jamak pregovara sa Čelikom![]()
![]()
![]()
-Musa radi s prvim timom
preneseno sa tm.org

- bistrikboy
- Kontakt:
ma nek ode da bod da moje oci vise ne ugledale.... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
**** eso familiju cijelu...tako je i baotica otjerao,tako svakog ko imalo vrijedi ponizava..ali vazno je da on onu kurvu promovise na golzeljina lokomotiva je napisao/la:NIJE BILO AS RAJE,SVE JE FINO OSIM JEDNE STVARI....

Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom
ma on bi trebao u splitharis10 je napisao/la:ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom

tako sam i ja cuo al nesto se govorka da pregovara sa celikom pa zato pitam
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
memisevic potpiso veceras...a sta imate protiv sehe, seha je dobar a **** esu...doslo mu je vrijeme da ide...il ce ga hotic smiriti il ce ga otjerat...vidjecete bice tako...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
pa jeste,morat ce se on smirit posto nema smisla da se tako ponasa prema momcima...i kako se sad osjecaju gvozdic ili boric,danas su ponizeni pred publikom i motiv im je sigurno na nuli a znaju da moraju opet sutra ici kod ono papka 

om je vec potpisao za nk split koji nastupa u trecoj HNL, kakav celik...HARIS XXL je napisao/la:ma on bi trebao u splitharis10 je napisao/la:ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom

1942 1983 2001
-
- Kontakt:
Koliko sam ja upucen i koliko se sjecam-isti asistenti jos kada je Hadzija bio trener(mozda i duze,ako neko se bolje sjeca neka kaze),mislim da to nije dobro,mijenjaju se glavni treneri a asistenti ostaju,moje misljenje je da ako "leti" glavni trener moraju da "lete" i njegovi pomocnici u paketu,takva je uglavnom praksa u nogometnom svijetu-novi trener u vecini slucajeva zeli nove pomocnike,ne znam kakvo je vase misljenje o ovome!?HARIS XXL je napisao/la:pa jeste,morat ce se on smirit posto nema smisla da se tako ponasa prema momcima...i kako se sad osjecaju gvozdic ili boric,danas su ponizeni pred publikom i motiv im je sigurno na nuli a znaju da moraju opet sutra ici kod ono papka
PS:neko rece da su dobili vize a onda je jos neko gore rekao da su predali papire i da vecina igraca nema nikakvih problema osim Redzepija i Ivkovica!Za ove sto navodno nemaju problema-znaci li to da su oni vec dobili vize ili jos cekaju!?
Tek kad 'vako negdje kreneš vidiš kakav smo mi jad i čemer. Pa šta bi bilo da se kojim čudom plasiraju u grupnu fazu Kupa UEFA. Završilo bi se sve dok bi mi vize izganjali.
Ovo za Esu je fakat prevršilo svaku mjeru. Ja ne znam što ga Faruk ne otjera. Bolje bi bilo i Gušu dovest nego njega više gledat'.
Ovo za Esu je fakat prevršilo svaku mjeru. Ja ne znam što ga Faruk ne otjera. Bolje bi bilo i Gušu dovest nego njega više gledat'.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
i meni je to cudno,jedno 5-6 trenera se promijenilo ali je eso ostaolopta je okrugla je napisao/la:Koliko sam ja upucen i koliko se sjecam-isti asistenti jos kada je Hadzija bio trener(mozda i duze,ako neko se bolje sjeca neka kaze),mislim da to nije dobro,mijenjaju se glavni treneri a asistenti ostaju,moje misljenje je da ako "leti" glavni trener moraju da "lete" i njegovi pomocnici u paketu,takva je uglavnom praksa u nogometnom svijetu-novi trener u vecini slucajeva zeli nove pomocnike,ne znam kakvo je vase misljenje o ovome!?HARIS XXL je napisao/la:pa jeste,morat ce se on smirit posto nema smisla da se tako ponasa prema momcima...i kako se sad osjecaju gvozdic ili boric,danas su ponizeni pred publikom i motiv im je sigurno na nuli a znaju da moraju opet sutra ici kod ono papka
PS:neko rece da su dobili vize a onda je jos neko gore rekao da su predali papire i da vecina igraca nema nikakvih problema osim Redzepija i Ivkovica!Za ove sto navodno nemaju problema-znaci li to da su oni vec dobili vize ili jos cekaju!?

- RK Gradacac
- Kontakt:
E hvala Bogu viseZELJO DO GROBA je napisao/la:memisevic potpiso veceras...a sta imate protiv sehe, seha je dobar a **** esu...doslo mu je vrijeme da ide...il ce ga hotic smiriti il ce ga otjerat...vidjecete bice tako...

010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lecler, MoSaZeLjo1921, Pact1921, Paromlinac, voltron30 i 56 gostiju.