FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 jan 2009, 16:13

a ja zaboravio sam da je svraka otiso, a dudica nisam i stavio...a sto se tice muharemovica pa mora neko i na klupi sjediti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 jan 2009, 16:16

umjesto svrake treba staviti musa dialiba...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2009, 17:03

Info s treninga:

-danas su predani pasoši, svi osim Redžepija i malog iz Partizana nemaju problema..njih dvojica moraju u Bg da nesto izvade jer nemaju naše pasoše
-Šešlija ide na posudbu u Leotar, Svraka je vec na posudbi u Travniku, a Jamak pregovara sa Čelikom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-Brko im ne da dahnuti...nema priče sekunde samo rad, rad i rad
-Musa radi s prvim timom
-Bekric, kako sada stvari stoje, nece ici.
-Dino M. trckara okolo..povrijedio se na toj nekoj probi
- M. i H. Beslija dobro rade
Uglavno nakon dugo vremena..odsustva s treninga...lijepo je vidjeti ih opet...trude se pa sad...vidjecemo kako ce sve biti aBd

preneseno sa tm.org
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 27 jan 2009, 17:17

bistrikboy je napisao/la:Info s treninga:

-danas su predani pasoši, svi osim Redžepija i malog iz Partizana nemaju problema..njih dvojica moraju u Bg da nesto izvade jer nemaju naše pasoše
-Šešlija ide na posudbu u Leotar, Svraka je vec na posudbi u Travniku, a Jamak pregovara sa Čelikom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-Musa radi s prvim timom
Uglavno nakon dugo vremena..odsustva s treninga...lijepo je vidjeti ih opet...trude se pa sad...vidjecemo kako ce sve biti aBd

preneseno sa tm.org
e jbg,valjda ce redzepi i ovaj novi ja mislim da se ivkovic zove uspjeti izganjati papire,a sta je sa rovcaninom zar on ima nase papire :?: bezze je to vala sto su sesliju posudili leotaru,vidi se da momak ima potencijal a i govorili su pred pocetak sezone da ce biti zestoko pojacanje i sad posudjen :? po meni losa odluka jer ne raspolazemo sa tako kvalitetnim kadrom da bi igraca poput njega mogli tek tako posuditi...sto se tice jamaka,nek mu je sretno....drago mi je zbog bekrica da ostaje,valjat ce nam sigurno drago mi je i zbog musse sto se namece valjda ce biti na spisku igraca za njemacku....a jesuli trenirali na umjetnoj i jel bilo raje :?: :?:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

zeljina lokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la zeljina lokomotiva » 27 jan 2009, 17:54

NIJE BILO AS RAJE,SVE JE FINO OSIM JEDNE STVARI....

ESADI IBRAHIMOVIC TRENER GOLMANA SE SKANDALOZNO PONASA PREMA MLADIM GOLMANOM BORICEM KOJEM JE PSOVAO AMERIKU I KOLEDZ IZ KOJEG JE DOSAO,A GVOZDICA JE SLAO PO LOPTE COVJEK SUSTENE GLAVE PORED LJUDI PROLAZI SAMO STO NIJE ZAPLAKAO.......ZALOSNOOOO ESADE IBRAHIMOVICU
ja volim samo zelju i njega dobro znam,plavo-bijele boje sve cu da vam dam,u zivotu mome samo jedan tim,drzava nasa ponosi se s njim.....

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 27 jan 2009, 18:08

eso je kritican pravo :evil: :x

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 27 jan 2009, 18:17

HARIS XXL je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Info s treninga:

-Musa radi s prvim timom

preneseno sa tm.org
e jbg,valjda ce redzepi i ovaj novi ja mislim da se ivkovic zove uspjeti izganjati papire,a sta je sa rovcaninom zar on ima nase papire :?: bezze je to vala sto su sesliju posudili leotaru,vidi se da momak ima potencijal a i govorili su pred pocetak sezone da ce biti zestoko pojacanje i sad posudjen :? po meni losa odluka jer ne raspolazemo sa tako kvalitetnim kadrom da bi igraca poput njega mogli tek tako posuditi...sto se tice jamaka,nek mu je sretno....drago mi je zbog bekrica da ostaje,valjat ce nam sigurno drago mi je i zbog musse sto se namece valjda ce biti na spisku igraca za njemacku....a jesuli trenirali na umjetnoj i jel bilo raje :?: :?:[/quote lave moj interesuje mo to za nermina jamka moze li neko potvrditi ejl stvarno pregovara sa celikom

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jan 2009, 18:20

ma nek ode da bod da moje oci vise ne ugledale.... :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

presley_sa
Kontakt:

Post Postao/la presley_sa » 27 jan 2009, 18:24

zeljina lokomotiva je napisao/la:NIJE BILO AS RAJE,SVE JE FINO OSIM JEDNE STVARI....

ESADI IBRAHIMOVIC TRENER GOLMANA SE SKANDALOZNO PONASA PREMA MLADIM GOLMANOM BORICEM KOJEM JE PSOVAO AMERIKU I KOLEDZ IZ KOJEG JE DOSAO,A GVOZDICA JE SLAO PO LOPTE COVJEK SUSTENE GLAVE PORED LJUDI PROLAZI SAMO STO NIJE ZAPLAKAO.......ZALOSNOOOO ESADE IBRAHIMOVICU
**** eso familiju cijelu...tako je i baotica otjerao,tako svakog ko imalo vrijedi ponizava..ali vazno je da on onu kurvu promovise na gol :evil:
Dok je BOSANACA I HERCEGOVACA,ovim forumom neće vladati rušitelji REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 27 jan 2009, 18:28

ESADE ODLAZI,VRIJEME JE :!:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 27 jan 2009, 18:51

ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 27 jan 2009, 19:14

haris10 je napisao/la:ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom
ma on bi trebao u split :!:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 27 jan 2009, 19:18

tako sam i ja cuo al nesto se govorka da pregovara sa celikom pa zato pitam

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 27 jan 2009, 20:13

memisevic potpiso veceras...a sta imate protiv sehe, seha je dobar a **** esu...doslo mu je vrijeme da ide...il ce ga hotic smiriti il ce ga otjerat...vidjecete bice tako...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 27 jan 2009, 21:37

pa jeste,morat ce se on smirit posto nema smisla da se tako ponasa prema momcima...i kako se sad osjecaju gvozdic ili boric,danas su ponizeni pred publikom i motiv im je sigurno na nuli a znaju da moraju opet sutra ici kod ono papka :(

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 27 jan 2009, 21:38

HARIS XXL je napisao/la:
haris10 je napisao/la:ja sam robijas al pozz. sve manijake koje cjenim puno i moze li neko odgovorit da li jamak pregovarasa celikom
ma on bi trebao u split :!:
om je vec potpisao za nk split koji nastupa u trecoj HNL, kakav celik... ;)
1942 1983 2001

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 27 jan 2009, 22:52

HARIS XXL je napisao/la:pa jeste,morat ce se on smirit posto nema smisla da se tako ponasa prema momcima...i kako se sad osjecaju gvozdic ili boric,danas su ponizeni pred publikom i motiv im je sigurno na nuli a znaju da moraju opet sutra ici kod ono papka :(
Koliko sam ja upucen i koliko se sjecam-isti asistenti jos kada je Hadzija bio trener(mozda i duze,ako neko se bolje sjeca neka kaze),mislim da to nije dobro,mijenjaju se glavni treneri a asistenti ostaju,moje misljenje je da ako "leti" glavni trener moraju da "lete" i njegovi pomocnici u paketu,takva je uglavnom praksa u nogometnom svijetu-novi trener u vecini slucajeva zeli nove pomocnike,ne znam kakvo je vase misljenje o ovome!?
PS:neko rece da su dobili vize a onda je jos neko gore rekao da su predali papire i da vecina igraca nema nikakvih problema osim Redzepija i Ivkovica!Za ove sto navodno nemaju problema-znaci li to da su oni vec dobili vize ili jos cekaju!?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 27 jan 2009, 23:04

Tek kad 'vako negdje kreneš vidiš kakav smo mi jad i čemer. Pa šta bi bilo da se kojim čudom plasiraju u grupnu fazu Kupa UEFA. Završilo bi se sve dok bi mi vize izganjali.
Ovo za Esu je fakat prevršilo svaku mjeru. Ja ne znam što ga Faruk ne otjera. Bolje bi bilo i Gušu dovest nego njega više gledat'.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 27 jan 2009, 23:53

lopta je okrugla je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:pa jeste,morat ce se on smirit posto nema smisla da se tako ponasa prema momcima...i kako se sad osjecaju gvozdic ili boric,danas su ponizeni pred publikom i motiv im je sigurno na nuli a znaju da moraju opet sutra ici kod ono papka :(
Koliko sam ja upucen i koliko se sjecam-isti asistenti jos kada je Hadzija bio trener(mozda i duze,ako neko se bolje sjeca neka kaze),mislim da to nije dobro,mijenjaju se glavni treneri a asistenti ostaju,moje misljenje je da ako "leti" glavni trener moraju da "lete" i njegovi pomocnici u paketu,takva je uglavnom praksa u nogometnom svijetu-novi trener u vecini slucajeva zeli nove pomocnike,ne znam kakvo je vase misljenje o ovome!?
PS:neko rece da su dobili vize a onda je jos neko gore rekao da su predali papire i da vecina igraca nema nikakvih problema osim Redzepija i Ivkovica!Za ove sto navodno nemaju problema-znaci li to da su oni vec dobili vize ili jos cekaju!?
i meni je to cudno,jedno 5-6 trenera se promijenilo ali je eso ostao :? neznam kako to,normalno je da kada sef strucnog staba napusti kormilo napustaju i njegovi pomocnici (asistent,trener golmana...) to izgleda samo nije praksa kod nas :shock: ...isto tako je i sa alihodzicem ali je hare puno bolji i korektniji od ese pa mi i nije zao zbog toga ali eso je sa ovim definitivno zasluzio nogu iz kluba :!:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 jan 2009, 00:59

ZELJO DO GROBA je napisao/la:memisevic potpiso veceras...a sta imate protiv sehe, seha je dobar a **** esu...doslo mu je vrijeme da ide...il ce ga hotic smiriti il ce ga otjerat...vidjecete bice tako...
E hvala Bogu vise ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lecler, MoSaZeLjo1921, Pact1921, Paromlinac, voltron30 i 56 gostiju.