16.11.2014 Izrael - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Izrael - BiH

Pobjeda
113
44%
Neriješeno
58
23%
Poraz
84
33%

Ukupno glasova: 255

adriano_leite
Kontakt:

Re: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la adriano_leite » 13 nov 2014, 12:05

haris92 je napisao/la:Sumnjivo mi je ovo da su Tino i Avdija istovremeno povrijeđeni a pogotovo u trenutku kada su povrijeđeni i Edin,Sejad, Vedo.Ovo meni liči na strah da se u ovoj utakmici kad Džeko,Vedad i ostali neće moći prekriti kakvi su ustvari igrači Sušić i Vrsajevic te se ne smiju gurati ova dvojica u vatru jer bi sad sa oslabljenom ekipom njihov individualni kvalitet došao do izrazaja.Nego je adzina jabuka povrijedjen a u slučaju lošeg rezultata ako se desi da igrači podbace adzo će imati alibi da ih stavi u narednoj utakmici opet u prvi tim.Safet je mnogo mudrija nego što izgleda.
Kako onda objasnjavas da Hadzic nije povrijedjen, a Hadzica svrstavate u grupu sa Tinom i Avdijom? Raskol u Agenciji? Isto kao i onda sto je Zahirovic igrao dok je bio u Agenciji, a sada ne igra iako je i dalje u Agenciji? :lol: :clap:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 nov 2014, 12:10

haris92 je napisao/la:Sumnjivo mi je ovo da su Tino i Avdija istovremeno povrijeđeni a pogotovo u trenutku kada su povrijeđeni i Edin,Sejad, Vedo.Ovo meni liči na strah da se u ovoj utakmici kad Džeko,Vedad i ostali neće moći prekriti kakvi su ustvari igrači Sušić i Vrsajevic te se ne smiju gurati ova dvojica u vatru jer bi sad sa oslabljenom ekipom njihov individualni kvalitet došao do izrazaja.Nego je adzina jabuka povrijedjen a u slučaju lošeg rezultata ako se desi da igrači podbace adzo će imati alibi da ih stavi u narednoj utakmici opet u prvi tim.Safet je mnogo mudrija nego što izgleda.
:lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 13 nov 2014, 12:12

Sinoć su se igrači samoorganizovali i sjeli na kafu sa selektorom, a već od jutros su Pjanić, Spahić, Medunjanin i Begović sjeli sa selektorom i još uvijek pregledavaju mečeve Izraela kako bi uvidjeli slabost i mane protivnika. U večernjim satima počinju uigravati striktno dogovorenu taktiku do Nedjelje!
Ovo je prvi put da igrači uzimaju stvari u svoje ruke i maksimalno pripomažu selektoru.

Zbog neviđenog medijskog pritiska na Sušića koji ne može neometano raditi svoj posao, igrači nisu nikad jedinstveniji bili, te sam dolazak Džeke u kamp je motiv više za igrače koji uz pomoć Spahića i Piplice drži na nivou motivaciju igrača kojim nije svejedno što mediji narušavaju atmosferu u reprezentaciju uzimajući Sušića na zub u trenucima kad je mir i koncentracija najpotrebnija pred vrlo važan meč.

Sušić nije sam donio odluku o nepozivanju napadača i izjavi da je i bod dovoljan...ovo je savjet mnogo većeg čovjeka i stručnjaka kojeg je ovaj put Pape apsolutno poslušao...jer taktika se postavlja i utakmica se igra mnogo prije početnog sudijskog zvižduka!

Sretno Zmajevi!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 nov 2014, 12:17

gazijabih je napisao/la:Sinoć su se igrači samoorganizovali i sjeli na kafu sa selektorom, a već od jutros su Pjanić, Spahić, Medunjanin i Begović sjeli sa selektorom i još uvijek pregledavaju mečeve Izraela kako bi uvidjeli slabost i mane protivnika. U večernjim satima počinju uigravati striktno dogovorenu taktiku do Nedjelje!
Ovo je prvi put da igrači uzimaju stvari u svoje ruke i maksimalno pripomažu selektoru.

Zbog neviđenog medijskog pritiska na Sušića koji ne može neometano raditi svoj posao, igrači nisu nikad jedinstveniji bili, te sam dolazak Džeke u kamp je motiv više za igrače koji uz pomoć Spahića i Piplice drži na nivou motivaciju igrača kojim nije svejedno što mediji narušavaju atmosferu u reprezentaciju uzimajući Sušića na zub u trenucima kad je mir i koncentracija najpotrebnija pred vrlo važan meč.

Sušić nije sam donio odluku o nepozivanju napadača i izjavi da je i bod dovoljan...ovo je savjet mnogo većeg čovjeka i stručnjaka kojeg je ovaj put Pape apsolutno poslušao...jer taktika se postavlja i utakmica se igra mnogo prije početnog sudijskog zvižduka!

Sretno Zmajevi!
Jel' to Ivica Osim popravlja što se popraviti da :hmmmmm:

Hajde da je izjava taktički rečena da i povjerujem ali ovo za napadača teško Bgm :nedam:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2014, 12:18

Taj veliki strucnjak ga je pomagao do USA tekme i do tada se nije znalo za poraz a onda ga je pustio sa lanca i blamaze su pocele rafalno....Nazalost ucenik nije polozio ispit i nije ni blizu svog ucitelja niti ce ikada biti....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 nov 2014, 12:19

„Igrat će sa pojačanim veznim redom. Moramo zaustaviti Miralema Pjanića i ako to uradimo možemo se nadati najboljem“, poručio je Guttman

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 13 nov 2014, 12:22

zgembo89 je napisao/la:„Igrat će sa pojačanim veznim redom. Moramo zaustaviti Miralema Pjanića i ako to uradimo možemo se nadati najboljem“, poručio je Guttman
Drugim rijecima, cova zna sve o nama.....

Misir
Kontakt:

Post Postao/la Misir » 13 nov 2014, 12:22

.
Zadnja izmjena: Misir, dana/u 14 nov 2014, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pravi sportisti su ljudske moralne veličine

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2014, 12:23

voltron30 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Veliki je hendikep sto bar nemamo Djurica naprijed kao spica, isto bi nam pri standardima bio od ogromne pomoci. Uz to bi u ovoj utakmici igrali sa krilima, to jest Lulic ili Visca, pa Hajrovic na drugoj strani, jer nema Tine da smeta. Sta Djuric uz dobro krilo moze da uradi pokazao je protiv Njemacke. On i Zukanovic bi nam jako pojacali sansu za pobjedu, ovako ce biti izuzetno tesko. Jos su nasi igraci navikli na to da Dzeko navlaci 2 igraca na sebe.
Ovo ne vidi samo đuturum od selektora. I onda mi neko dođe i pametuje, zašto ga vrijeđate. Ma m'rš!!!
Na ne vrijedjamo mi njega, mi vrijedjamo domace zivotinje stavljajuci ih u komparaciju sa doticnim.

Podravko odlazi!!!

(Pocetak recenice pa zato podravka velikim!)
Zadnja izmjena: Effenberg, dana/u 13 nov 2014, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 nov 2014, 12:24

Batko je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:„Igrat će sa pojačanim veznim redom. Moramo zaustaviti Miralema Pjanića i ako to uradimo možemo se nadati najboljem“, poručio je Guttman
zato bi trebali MEdunjanin i Besic da preuzmu glavne uloge na centru terena sobzirom da ce ici Pjanica da zatvore al Medunjanin i Besic su mi bili potanki protiv Belgije,MEdunjanin nije nesto posebno dobar bio u zadnja dva kola Primere ne znam vidjet cemo..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 13 nov 2014, 12:27

Mi cemo pobijediti Izrael, čak i sa ovim sastavom, samo u slucaju pobjede produžavamo sebi agoniju sa ovim "strucnjakom" na klupi, koji neće otići sve dok ga se ne otjera,čak i u slucaju remija ne bi đubre otišlo jer nema obraza ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 13 nov 2014, 12:29

gazijabih je napisao/la:Sinoć su se igrači samoorganizovali i sjeli na kafu sa selektorom, a već od jutros su Pjanić, Spahić, Medunjanin i Begović sjeli sa selektorom i još uvijek pregledavaju mečeve Izraela kako bi uvidjeli slabost i mane protivnika. U večernjim satima počinju uigravati striktno dogovorenu taktiku do Nedjelje!

Izgleda da je i igračima puna kapa poraza i remija.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 nov 2014, 12:40

Sretno Zmajevi!
Pa zasto dobija onda 100 prosjecnih bosanskih plata ako su mu prije tim sklapali dzeko i spahic , sada ova cetvorka , jos mu i taktiku i pozive sklapaju veliki strucnjaci , sta on radi osim sto uzima prosjecnih 100 bosanskih plata i unosi nemir medju navijace i ismijava nas po svijetu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 nov 2014, 12:59

slika

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 13 nov 2014, 13:02

Jedino mi je ovdje bio kralj.. izgleda zna Ruski, Latvijski, Litvanski.. koji li vec vrag

[youtube][/youtube]

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 nov 2014, 13:05

avenija je napisao/la:

Sretno Zmajevi!
Pa zasto dobija onda 100 prosjecnih bosanskih plata ako su mu prije tim sklapali dzeko i spahic , sada ova cetvorka , jos mu i taktiku i pozive sklapaju veliki strucnjaci , sta on radi osim sto uzima prosjecnih 100 bosanskih plata i unosi nemir medju navijace i ismijava nas po svijetu.
ovo znaci da ga igraci postuju i da ce zapeti iz petni zila da dobiju izrael :bih: :bih: :bih:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 nov 2014, 13:08

zapeli su oni i protiv nigerije pa lulic u 50 toj minuti morao na vjestacko disanje .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 nov 2014, 13:25

zgembo89 je napisao/la:
Batko je napisao/la:
zato bi trebali MEdunjanin i Besic da preuzmu glavne uloge na centru terena sobzirom da ce ici Pjanica da zatvore al Medunjanin i Besic su mi bili potanki protiv Belgije,MEdunjanin nije nesto posebno dobar bio u zadnja dva kola Primere ne znam vidjet cemo..
Treba na krila igrat ako ih uopće i bude ali đaba nam to kad nema centarfora koji to može pospremat. Jedina nam je nada neki slobodnjak na pristojnoj udaljenosti i možda korneri. Jebote pretvorismo se u Moldaviju/Estoniju/Latviju. :roll:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: 16.11.2014 Izrael - BiH

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2014, 13:32

FliX je napisao/la:Jedino mi je ovdje bio kralj.. izgleda zna Ruski, Latvijski, Litvanski.. koji li vec vrag

[youtube][/youtube]
Ma on sto je najzalosnije ni na bosanskom nije elokventan.

Jedino mu dobro ide teleci i srneci. :grin:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 13 nov 2014, 13:49

Činjenica je da što mi u velikoj mjeri oslabljeni negiranjem Dzeke a i Ibisevica, Salihovica
Ali uprkos tome kvalitet je na našoj strani
Na golu imamo vrhunskog Begovića,odbrana nam je sa Spahom znatno ojačana, Mujdza i Lulic će bez sumnje odraditi dobro svoj dio posla.Vezni red možda nešto najjace čime raspolažemo Pjanic -Medunjanin -Besic.Hajrovic i Visca će sigurno dati sve od sebe jer je ovo i njihova prilika da se dokažu.Dakle svaki igrač na svakoj poziciji je dovoljno kvalitetan.Ponavljam,činjenica je da smo jako lošoj situaciji ali mislim da nije sve ni tako crno kako neki govore.Dirigenti igre će sigurno biti Pjanic i Medunjanin i na njima će sigurno biti veliki teret u ovoj utakmici.Samo treba neko dovoljno da nabrije ove momke i Izrael će sigurno pasti.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 8 gostiju.