izvinjavam se evo ovako, znaci i Lede...Tanbabuka je napisao/la:Eto simiri se ti malokakav bolan Delac *?? drug smiri se malo... lupas i previse ...Delac(posudba na 1,5 god. )
Grahovac ili Lede
Velikonja(jako velike sanse,dosao bi na posudbu do juna)
I time bi se zavrsio prelazni rok,najvjerovatnije.![]()
I ako ti sta znaci i Veldin Muharemovic ce doci
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Ma nije frka drug,znam da je malo zvucalo previse da nam igreaciz Chelsea dodje al eto,a kako mi je receno sa ledetom je sve zavrseno i trebao bi krenuti na pripreme u Antaliju sa nama.A tamo ce nam se prikluciti i Sirijac najvjerovatnije.izvinjavam se evo ovako, znaci i Lede..
AMIN sve tako i da bude...Tanbabuka je napisao/la:Ma nije frka drug,znam da je malo zvucalo previse da nam igreaciz Chelsea dodje al eto,a kako mi je receno sa ledetom je sve zavrseno i trebao bi krenuti na pripreme u Antaliju sa nama.A tamo ce nam se prikluciti i Sirijac najvjerovatnije.izvinjavam se evo ovako, znaci i Lede..
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Re: Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Travnik doveo Brazilca, Meksikanca, Portugalca i Jamajcanina. Bit ce interesantno vidjeti sta znaju, da malo osvjeze premijerligaski kadar poluigraca.
kad uzmemo zvijezdine igrace japanac senegalac i brazilac ma prava legija stranacaEborg je napisao/la:Travnik doveo Brazilca, Meksikanca, Portugalca i Jamajcanina. Bit ce interesantno vidjeti sta znaju, da malo osvjeze premijerligaski kadar poluigraca.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A i Celiku se smijesi jedan Kamerunac. 
e sad
ja mislim da je u Sarajevu definitivno zavrsio prelazni rok:
delač 18 mj
bilbija(tek pocinje) 2 god
stojčev 2,5
baric 2.5
puric 2,5
crnac (?)
ovaj iz druge lige
petrovic (?)
velkoski 2,5
jajalo (?)
u nastavku su duzine ugovora, a za ove iz zagrada ne znam
jos nije objavljeno, onaj Popovic je otpao jer je dosao Jajalo, igrao u Sijeni i Kelnu 
delač 18 mj
stojčev 2,5
baric 2.5
puric 2,5
crnac (?)
ovaj iz druge lige
velkoski 2,5
jajalo (?)
u nastavku su duzine ugovora, a za ove iz zagrada ne znam
Taj iz Kelna je neprovjeren igracrammstein je napisao/la:e sad
delač 18 mj
stojčev 2,5
baric 2.5
puric 2,5
crnac (?)
ovaj iz druge ligepetrovic (?)
velkoski 2,5
jajalo (?)
u nastavku su duzine ugovora, a za ove iz zagrada ne znamjos nije objavljeno, onaj Popovic je otpao jer je dosao Jajalo, igrao u Sijeni i Kelnu
ta će on, ig'o u Sieni, levat
Dzoni79 je napisao/la:Taj iz Kelna je neprovjeren igracrammstein je napisao/la:e sad
delač 18 mj
stojčev 2,5
baric 2.5
puric 2,5
crnac (?)
velkoski 2,5
jajalo (?)
u nastavku su duzine ugovora, a za ove iz zagrada ne znamjos nije objavljeno, onaj Popovic je otpao jer je dosao Jajalo, igrao u Sijeni i Kelnu
![]()
![]()
Daj ne lupaj
iz Zvijezde su otlisli :
Bogdanovic
Morankic
Crnogorac
Novakovic
Kuduzovic
Vejzovic
Smigalovic
Treic
pandza
Pehilj
Nikolic
a stigli su
nikola prebiracevic
Edis Zulic
Vernes Islmagic
Senad Zuhric
Belmin vila
Bogdanovic
Morankic
Crnogorac
Novakovic
Kuduzovic
Vejzovic
Smigalovic
Treic
pandza
Pehilj
Nikolic
a stigli su
nikola prebiracevic
Edis Zulic
Vernes Islmagic
Senad Zuhric
Belmin vila
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
- franklampard8
- Kontakt:
Ibrakovic rece da je posudba 6 mjeseci i mogucnost otkupa ugovorarammstein je napisao/la:e sad
delač 18 mj
stojčev 2,5
baric 2.5
puric 2,5
crnac (?)
velkoski 2,5
jajalo (?)
1946
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jel moguce da dodje igrac poslije 14. Februara ako nikad nije imao ugovora?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
jesteLegenda_BiH je napisao/la:Jel moguce da dodje igrac poslije 14. Februara ako nikad nije imao ugovora?
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Za koga sve važi so 14. Februar?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
sve osim skandinavije i mislim rusije, za rusiju nisam siguranLegenda_BiH je napisao/la:Za koga sve važi so 14. Februar?
A svaki igrac sa slobodnim papirima ako je imao manje od dva kluba te godine moze bilo kada doci i potpisati ugovor....
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja mislim da do 14 februara moraju zavrsiti transferi ako prelazi iz ekipe u nasoj ligi ,a iz vana mogu uvijek naravno ako je u sezoni imao manje od dva kluba .mislim da je tako npr ovaj iz zvijezde sto je dosao u zelju mislim da ga moraju registrovati do 14 a spahica koji je dosao iz vana mogu i poslije .mislim da je tako mada ne garantujem .rammstein je napisao/la:sve osim skandinavije i mislim rusije, za rusiju nisam siguranLegenda_BiH je napisao/la:Za koga sve važi so 14. Februar?
A svaki igrac sa slobodnim papirima ako je imao manje od dva kluba te godine moze bilo kada doci i potpisati ugovor....
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Znaci ako bi neki igrac iz njemačke dosao 29. Februaru bubam nesto iz njemačke amatere da pojača travnika. Onda moze?
-
bordobijeli
- Kontakt:
da mislim da moze ,a ako je iz nase lige onda mora da se registruje do 14 februara bar mislim da je takoLegenda_BiH je napisao/la:Znaci ako bi neki igrac iz njemačke dosao 29. Februaru bubam nesto iz njemačke amatere da pojača travnika. Onda moze?
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Aha hvala brate :d
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.