Garay uz ostanak Murilla
G.Jesus ne moze prije sijecnja jer je gotovo s ulaznim transferima u Kini.
Izgleda da Murillo ne ide na OI što je dobra vijest.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Je,Ambrozije je igrao na ove dvije pripremne stopera kao i prosle sezone nesto sitno tako da me ni to ne bi uopce cudilo.Inter continues to make progress in their pursuit of Gabriel Jesus. The nerazzurri have never been closer to signing the striker born in 1997, there were more positive contacts on Friday to complete the deal for around €30 million. The player could arrive in January since Gabriel Jesus will first go through Suning (who owns the club in China as well as the nerazzurri) before arriving at Inter, the transfer window in China doesn't open again until the new year. While Inter wasn't able to close for Joao Mario they have been able to make substantial progress for Gabriel Jesus.
Ja ne poznajem nikog ko ga brani! Loše društvo, Siamo loše društvoSiamoNoi je napisao/la:Nema jacih likova od ovih koji brane Mancinija.Lo stile ove naše ovce "nije tako loš","još jedna šansa" i "a šta nakon?"
Ma stranci po portalima.vrebac86 je napisao/la:Ja ne poznajem nikog ko ga brani! Loše društvo, Siamo loše društvoSiamoNoi je napisao/la:Nema jacih likova od ovih koji brane Mancinija.Lo stile ove naše ovce "nije tako loš","još jedna šansa" i "a šta nakon?"
To opet nesto pricala?Tritolone je napisao/la:Nadam se da Icardi i ova **** broje zadnje dane u klubu, daj 50 mil i puna saka brade.
Jesmo pali kurcu za usi ali da ova glupaca otvoreno provocira ("followala" je juventus na twitteru) zbog povecanja place a da Icardi ne reagira a kao kapetan je kluba i zna da muku mucimo sa ffp-om to mi stvarno ne ide u glavu. Zar je toliki sonjo da mu je ova i jaja odrezala i totalno upravlja sa njim. Jos ce bit gori ovi iz uprave ako prihvate zahtjeve a tek ima 6 mjeseci je produzio ugovor.arminz je napisao/la:To opet nesto pricala?Tritolone je napisao/la:Nadam se da Icardi i ova **** broje zadnje dane u klubu, daj 50 mil i puna saka brade.
"We don't want to renew his contract (expiring in 2019), but only a new salary"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.