Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Neki nasi igraci u repci, svoje lose igre pravdaju sa "nemaju skim igrat" u repci, a u klubu kao dobro. Za Milana ocito obratno. Nema skim igrat u klubu..

Nije poenta u seriji B, vec u taktici i karakteristikama Djurica.
Ovakvog napadaca na klupi bi trebala imati, ne samo BiH, vec svaka reprezentacija na svijetu. U situaciji kada te ne ide protiv bunkera i kada moras preskakati igru zadnjih 15 minuta tu ti ne mogu pomoci ni Vedo ni Bajic ni Hodzic...valjda je jasno zbog cega.
Nema potrebe da se omalozava ovaj momak jer to nije zasluzio.
Sto se tice Bajica ja sam jos prije godinu dana govorio da smatram da je bolji igrac od Hodzica iako je ovaj tada briljirao u Dinamu...nadam se da ce makar jedan od njih dogurati bar na nivo Vedada Ibisevica...kad se sjetim klocova koji su gurali Armina prije Vede i govorili da je bolji...da su ljudi s imalo skrupula sami bi se ispisali s foruma.
Ovakvog napadaca na klupi bi trebala imati, ne samo BiH, vec svaka reprezentacija na svijetu. U situaciji kada te ne ide protiv bunkera i kada moras preskakati igru zadnjih 15 minuta tu ti ne mogu pomoci ni Vedo ni Bajic ni Hodzic...valjda je jasno zbog cega.
Sto se tice Bajica ja sam jos prije godinu dana govorio da smatram da je bolji igrac od Hodzica iako je ovaj tada briljirao u Dinamu...nadam se da ce makar jedan od njih dogurati bar na nivo Vedada Ibisevica...kad se sjetim klocova koji su gurali Armina prije Vede i govorili da je bolji...da su ljudi s imalo skrupula sami bi se ispisali s foruma.
Ovdje je moda pljuvati Djurica od 2014, takmice se ko ce ga vise pljunuti a decko nikad nije zakazao u repki. Donio nam baraz prosle godine i to se zaboravlja preko noci, 3 gola svabama ma nista.hurem je napisao/la:Nije poenta u seriji B, vec u taktici i karakteristikama Djurica.
Hajmo pljunuti Milana, nova akcija. Covjek se sam izborio za sve, odabrao BiH da igra za nju, igra srcem, kada nije u formi ne poziva se, ali eto smeta li smeta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Momak nikada nije zakazao u reprezentaciji i sve dok je tako zaslužuje da bude pozivan.
Gurao se i Hodzic ispred Milana pa je Milan pokazao da je reprezentaciji mnogo korisniji.
Gurao se i Hodzic ispred Milana pa je Milan pokazao da je reprezentaciji mnogo korisniji.
Strijelac evo za 1 - 0 
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
priblizava se svom prosjeku,a to je 3 gola po sezoni u serie B.jos malo pa ce zabijat u seire C
-
Nerminovic
- Kontakt:
Spavas li mirno, RiadeNeutral je napisao/la:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
tarabuka, jel ti muka kad za Bosnu zabije Djuka?tarabuka je napisao/la:priblizava se svom prosjeku,a to je 3 gola po sezoni u serie B.jos malo pa ce zabijat u seire C
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija je napisao/la:tarabuka, jel ti muka kad za Bosnu zabije Djuka?tarabuka je napisao/la:priblizava se svom prosjeku,a to je 3 gola po sezoni u serie B.jos malo pa ce zabijat u seire C
naravno da ne.bilo tko od nasih postigne gol,ja se uvjek radujem,ali ja bih ipak puno radije vidio da to bude ante budimir,koji je lani prekucau serie B i samo je pitanje vremena kad ce eksplodirati i na najvisem nivou u serie a.neka se milan prvo dokaze u klubu u nekoj prvoj ligi,a ne da grije klupu u jednom od najslabijih klubova serie b.rezerve iz serie b mi nekako ne pasu na velika natjecanja,treba voditi racuna i o imidzu repke
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
**** te budimir, gledam sad sampdorio 16 zicera je promasio 
da ali on masi u serie A,a djuric grije i masi u serie B.pored toga milan je vec stari B ligas sa velikim iskustvom iz te lige,sa druge strane budimir je tek stigo u serie a.svi mi znamo da je ante bolji napadac i da ce napraviti puno bolju karijeru.
Prednost mu jer masi zicere u seria a hahahahhhahahaha
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Strasan argumentjasmin10 je napisao/la:Prednost mu jer masi zicere u seria a hahahahhhahahaha
E jesi našao brate kad ćeš ga dat, kad ja keca imam. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Zar nije 1X?gaston je napisao/la:E jesi našao brate kad ćeš ga dat, kad ja keca imam.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947