PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Ajzea
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Ajzea » 11 jun 2015, 11:50

AllGunsBlazing je napisao/la:Obrukali? Platili covjeka da im kaze gdje je, prevarili cuvara i govore kako smo se mi obrukali? Udarni jeste vazan, najstariji je isto vazan.

Pozdrav za CCB i znajte Nema Predaje.

I sta sad pjevate Ljubav se zvala imenom tvojim?
Pa vi ni taj jedan trans koji nosite niste uspjeli zaštiti. Ni pitari više ne nosaju manje transove zato i ne postoji mogućnost da im padne ijedan sem udarnog, a upućeni znaju šta se izdešavalo poslije Atromitosa ;)
Eh sad, što grupa kao grupa kači sve one transove na ogradu ja ne znam ali njihova stvar. Sada imam nekih obaveza ali malo kasnije stavim nekoliko slika sa foruma koje se tiču tih trofeja, vidim ni fukare se ne hvale a i oni su u svoj ovoj zbrci. Ako ne zaboravim naravno :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2015, 11:56

Ajzea je napisao/la:Vi nekog stjerali u kut?
Nemoj da dovedemo i Amru u Slobodu da nam reklamira dresove i Azmiru kamione. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 jun 2015, 12:02

Kako ces zastiti nesto od bravara? Sta smo trebali dezurati 24/7 ispred stadiona? Nacin na koji ste dosli do njega ukazuje da uopste nije navijacki trofej, kao ni vas trans sto je pao. Glupo je da se ta dva i racunaju, ali eto.

Pored tih je vama svasta nesto jos palo. Nama nije. A idemo na gostovanja sa vise transova nego vi. Vi u Zenicu protiv Viteza donesete 1 trans, mi protiv Olimpica 5, cak je prije 2-3 godine bilo i vise. Robijasi su uvijek nosali puno transova, i nikad nisu ni jedan izgubili u postenoj tuci.
Celik!3,2,2.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2015, 12:04

Aerodromsko je napisao/la:''Stanic prica po gradu kako mu duguju 80 milja, isla mu stara u klub da se svadja za pare :lol: :lol:
Dao Bog da da se pate narednih 20 godina pogan...

A najtalentovaniji djecak njihove skole trenutno ima ponudu akademije, nadam se da ce sto prije medju divove''

:tokralju:
Otisle pare na amawowog kera. Koliko je ona dzukeletina mogla pojesti, dovoljno je da se nahrani prvih jedanaest igraca.
Vrijeme je da i amaw pocne rezati troskove i nabavi sebi kakvog maltezera ili pekinejzera. Covjek ih odero dok je bilo para od Dzeke i onda zapalio prema arabiji. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 11 jun 2015, 12:21

Probisvjet je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:''Stanic prica po gradu kako mu duguju 80 milja, isla mu stara u klub da se svadja za pare :lol: :lol:

A najtalentovaniji djecak njihove skole trenutno ima ponudu akademije, nadam se da ce sto prije medju divove''

Otisle pare na amawowog kera. Koliko je ona dzukeletina mogla pojesti, dovoljno je da se nahrani prvih jedanaest igraca.
Vrijeme je da i amaw pocne rezati troskove i nabavi sebi kakvog maltezera ili pekinejzera. Covjek ih odero dok je bilo para od Dzeke i onda zapalio prema arabiji. :urnebes:
prije toga je izbacio troprstase iz lige...predsjednice ubise nas, predsjednice
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 11 jun 2015, 12:26

Tuzlak04 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Jankoviću roditelji nisu dali da potpiše, vidjeli da Željezničar skuplja samo omladince pa im to bilo sumnjivo
Šta misliš da im pokupimo i Jankovića, kao što smo i Ordagića :urnebes: . . .
Ipak je Janković premlad za nas, dok se ti sa tom djecom izboriš ..
shzna je napisao/la:Opet postavljam pitanje fukarama, nadam se da će sad valjda odgovoriti, kako to da ste nas upravo vi koštali titule, bez da se služimo onom " da se na utakmicama protiv malih klubova gubi titula" ?
Nismo vam mi izbili titulu nego Zajko Zeba. A jbg sto se tice toga da se protiv malih klubova gubi titula, haj što pokušavaš da uvrijediš nas, ti brato uvrijedi i Čelik i Sarajevo i Široki i Zrinjski i Borac .. :think:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 11 jun 2015, 12:27

dimitrijevic je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:

prije toga je izbacio troprstase iz lige...predsjednice ubise nas, predsjednice
Sad će priča kako su bili zaključani i nisu mogli doći do nas a ne znam jel' se sjećaš kako izletiše isti ovi iz zdenke prije nekoliko godina samo zato jer su se poriječkali sa sjeverom :lol:
Cijeli jug nagrno :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 12:28

BadrHari je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:Momci momci :lol:
nije problem priznati da ste najtrofejniji,najuspjesniji, najbolji omladinski pogon, najbolji fudbal ..
ko god je objektivan i neiskomplexiran priznat će.
Ali ne pricamo o tome, ja isticem koliko ste vi kao klub ciganija i odron :D
Koliko god dobri bili vazda ćete pogani bit, jedva igrace plaćat ( ev i sloboda vas klepa po usima :lol: ) ostati na raspaloj sugavici, sastavljat kraj s krajem ..
Ne bi me cudilo da vam Ispuni mi zelju na prostorije kluba ne pokuca kako mudru politiku kluba godinama vodite :clap:
Jel ja nesto lazem ovo ili ćete se vi nastavit izvlacit na to da ste radnicki klub, radnicka klasa ..

Boli li vas to Strumfovi sto pokraj svog potencijala uvijek zakazete iskorak organizacijski napraviti ?
Sto vam kone već stasavaju i rade stvari sto ste vi mogli trebali .. :D
Uz duple krune i oba Osima, klub nam perspektivan ko Modrica Maxima ..
Zlatna era prođe, gen. Sponzy ne dođe :clap:

p.s. Zagađenje i udarni trans, malo licemjerno mozete vi bolje ..
Ovo je najbitnije napisano, a to što ti imaš kompleks od Želje je yebiga druga stvar. Sam sebi skačeš u stomak sa glupostima koje valjaš. Stavio je odron od kluba i najuspješniji fudbalski klub u dva reda :urnebes:

Jel' mene majke vam ovdje neko zayebava? :rol:
Sine ja da komplex imam, ja ovo od muke napisati ne bih mogao.
Jedan klub fudbalski ne cini samo ono sto pruzaju na terenu.
Govorim o finansijskom, organizacijskom i mnogim drugim aspektima zbog kojeg se kroz historiju bruka klub za koji ti navijas.

Skontat ces ti ovo sto ti ja govorim, dosta je Zeljovaca to vec uradilo sto govori sramotna posjeta ..
Aha, e izvini onda. Pa jest, inače u ovoj našoj ligi od 15 klubova, 12 je bolje organizacijski organizovano od Želje. a 10 ima bolju posjetu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

@allguns

Pravdaj pravdaj, znam da boli :opaopa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2015, 12:29

Opet mitovi i legende starih sampiona. :rol: :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 jun 2015, 12:32

Coraco je napisao/la:
shzna je napisao/la:Opet postavljam pitanje fukarama, nadam se da će sad valjda odgovoriti, kako to da ste nas upravo vi koštali titule, bez da se služimo onom " da se na utakmicama protiv malih klubova gubi titula" ?
Nismo vam mi izbili titulu nego Zajko Zeba. A jbg sto se tice toga da se protiv malih klubova gubi titula, haj što pokušavaš da uvrijediš nas, ti brato uvrijedi i Čelik i Sarajevo i Široki i Zrinjski i Borac .. :think:
Vidiš kralju moj, prvenstvo od 30 utakmica se ne može izgubiti na jednoj utakmici zbog jednog primljenog gola. To što vi mislite da ste nas nešto izradili, oštetili ili šta ti već, grdno se varate. Isto kao što se ne može ni ispasti zbog jedne utakmice.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 jun 2015, 12:35

shzna je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Vidiš kralju moj, prvenstvo od 30 utakmica se ne može izgubiti na jednoj utakmici zbog jednog primljenog gola. To što vi mislite da ste nas nešto izradili, oštetili ili šta ti već, grdno se varate. Isto kao što se ne može ni ispasti zbog jedne utakmice.
E' sad si me iznervirao! Azmire kupuj Amru zajedno sa Edinom! :urnebes:

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 11 jun 2015, 14:01

Joj mitomana,niko im ne treba!!!.Dok je kod nas frka bila oko Azmira,hocel ostat.Salijecali ga sa svih strana da dodje u Zelju,naravno opet i u toj su situaciji pokazali"gospodsko ponasanje"...a i ne cudi me kad im baza navijaca najmanje potice iz Sarajeva a vise iz "gradova" do 10 000 stanovnika...ono prica nekom seljak i komplex :rol: :rol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 11 jun 2015, 15:07

Ajzea je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Obrukali? Platili covjeka da im kaze gdje je, prevarili cuvara i govore kako smo se mi obrukali? Udarni jeste vazan, najstariji je isto vazan.

Pa vi ni taj jedan trans koji nosite niste uspjeli zaštiti. Ni pitari više ne nosaju manje transove zato i ne postoji mogućnost da im padne ijedan sem udarnog, a upućeni znaju šta se izdešavalo poslije Atromitosa ;)
Eh sad, što grupa kao grupa kači sve one transove na ogradu ja ne znam ali njihova stvar. Sada imam nekih obaveza ali malo kasnije stavim nekoliko slika sa foruma koje se tiču tih trofeja, vidim ni fukare se ne hvale a i oni su u svoj ovoj zbrci. Ako ne zaboravim naravno :)
hajd svega ti napisi sta je bilo, i da odmah pobijem ovu informaciju da kacimo samo glavni trans, pogledaj slike ove polusezone iz Gradacca, Viteza, Ugljevika, zatim isto Banja Luka, Mostar, Travnik !!!

prije se samo nosio glavni jer predstavlja sve nas, al da se ne nose transovi podgrupa to je laz !!!

bujrum opet kazem imas slike svih nasih gostovanja u ovoj polusezoni i provjeri !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 jun 2015, 18:59

Kako ste vi meni smijesni, sve lafo neki uber giga ultrasi a pricaju o navijackim temama na jednom ovakom forumu. :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 11 jun 2015, 19:37

[youtube][/youtube]
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 12 jun 2015, 08:25

collector je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:

hajd svega ti napisi sta je bilo, i da odmah pobijem ovu informaciju da kacimo samo glavni trans, pogledaj slike ove polusezone iz Gradacca, Viteza, Ugljevika, zatim isto Banja Luka, Mostar, Travnik !!!

prije se samo nosio glavni jer predstavlja sve nas, al da se ne nose transovi podgrupa to je laz !!!

bujrum opet kazem imas slike svih nasih gostovanja u ovoj polusezoni i provjeri !!!
Mitomanska prica i lazi..pusti
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jun 2015, 09:18

Sta je sa pastrmkom, stvarno me zabrinjava. Yebo li ga patak, da ga nije dosla glave ****?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 jun 2015, 09:44

Sarajevski mangupi. :rol: :rol:

slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 12 jun 2015, 09:49

rob do bagro je napisao/la:Sarajevski mangupi. :rol: :rol:

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 jun 2015, 13:01

Hoćeš ja isto da napravim? :urnebes:
:rol: :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.