ode i Fedex...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Momak šta je s tobom,Darcis je jučer nadmudrio Nadala u svakom segmentu igre a glavni adut mu je bio to gore što si rekao.Međutim,i u dužim razmjenama Darcis je osvajao poene koji su bili iznimno važni.samosarajvo je napisao/la:a ja sta su igraci koji se oslanjaju na servis i eventualno jak forehand i ako ne zavrse poen u trecoj razmjeni gube ga 99%?
nek se i federer povrjedi do WBa sljedece godine, mozda ga i osvoji
Ma Tony je sam rekao da mu nije rod da bi ga Nadal smakao,Meni nervira to sto Nadal nikada nema plan B i igra mu je uvjek ista,nemozes na WB irati isto kao na RG 2 metra iza Base linea,jednostano Nadal je mnogo vise trebao ici naprijed na mrezu gdje je sjajn a to sve manje korist a sa obzirom kako je koljeno trea to da radi.samosarajvo je napisao/la: @emire
da otpusti tonija? pa on bi bio niko i nista bez tonija
Tsonga je predao meč protiv Gulbisa.Valencia je napisao/la:Ehh, koliko ste kukali na 'sportu travu', kao, 'ne mogu vise sljivotresi igrati s&v'..
Bas mi je milo sto je Stakovski razbio 'mit' o 'sporoj travi' tj. zemlji koja pogoduje 'majstorima sljake',. S&v igra je uvijek imala prolaz.. Prolazilo je Hasu, Rodiku i drugim kada bi dobro servirali. Ne mozes kao nekad raspaliti los servis i opet los potez materijalizovati izlaskom na mrezu. Sada i servis i volej moras odigrati dobro da bi dosao do poena, sto je odlicno za tenis i njegovu ljepotu/popularnost.. Nadam se da ce u buducnosti biti dobrih s&v igraca, a ne sljivotresa poput Ivanisevica ili Henmana. Njihovo vrijeme je proslo.
Dakle, s&v i dalje ima prolaz ako odigras majsotorski. Sve ima prolaz ako si majstor. Ako nisi, onda se vadis na svasta nesto.. Oni koji nisu dovoljno dobri uvijek se vade na nesto... Pobjednik uvijek pronadje nacin.
Sta prognozirate?
Kako izgledaju Nole i Marej?
Bi li mogao Delpo do titule, ili u nekoj ludoj varijanti Conga ako nije ispao do sada?
Ala si poletio.Valencia je napisao/la:Ehh, koliko ste kukali na 'sportu travu', kao, 'ne mogu vise sljivotresi igrati s&v'..
Bas mi je milo sto je Stakovski razbio 'mit' o 'sporoj travi' tj. zemlji koja pogoduje 'majstorima sljake',. S&v igra je uvijek imala prolaz.. Prolazilo je Hasu, Rodiku i drugim kada bi dobro servirali. Ne mozes kao nekad raspaliti los servis i opet los potez materijalizovati izlaskom na mrezu. Sada i servis i volej moras odigrati dobro da bi dosao do poena, sto je odlicno za tenis i njegovu ljepotu/popularnost.. Nadam se da ce u buducnosti biti dobrih s&v igraca, a ne sljivotresa poput Ivanisevica ili Henmana. Njihovo vrijeme je proslo.
Dakle, s&v i dalje ima prolaz ako odigras majsotorski. Sve ima prolaz ako si majstor. Ako nisi, onda se vadis na svasta nesto.. Oni koji nisu dovoljno dobri uvijek se vade na nesto... Pobjednik uvijek pronadje nacin.
Sta prognozirate?
Bi li mogao Delpo do titule, ili u nekoj ludoj varijanti Conga ako nije ispao do sada?
Hajde dobro sto se igraju sa podlogama ali ne znam kolko je pametno igrati se sa lopticama..,formance je napisao/la:Ala si poletio.Valencia je napisao/la:Ehh, koliko ste kukali na 'sportu travu', kao, 'ne mogu vise sljivotresi igrati s&v'..
Sta prognozirate?
Bi li mogao Delpo do titule, ili u nekoj ludoj varijanti Conga ako nije ispao do sada?Naravno da prolazi, trava je ove godine brža, a loptice lakše. To su organizatori rekli, a spomenuli su i komentatori na BBC-u. Stavljen je manji sloj trave, nešto slično kao i na OI prošle godine. Nusprodukt je da je teže mijenjati pravac, pa se često igrači osjećaju kao da su na ledu (pogledaj samo koliko je bilo padova i proklizavanja ove sedmice), a i degradacija same trave je veča.
Dokaz da je potrebno samo malo bržih podloga i lakših loptica, da bi se čitava filozofija igre promijenila, na bolje naravno.
Edin TM87 je napisao/la:Ovo je kraj za mene na ovom podforumu, vjerovatno i na citavom forumu, nakon 37 uzastopnih cetvrfinala, ovo se desi i preko ovog ne mogu preci, ne znam kako cu vise i pratiti ovaj sport zbog prokletog jednorucnog bekenda koji mi je zgadio igru.
Nemam komentara, grozno se osjecam, zadnja 2 seta sa pratio sa curom koja navija za Nadala i uzas...
Nek' mi niko nista ne zamjeri, pogotovo ne Nadalovi navijaci, hvala Magici i formanceu na odlicnim analizama i postovima koje je bilo uzivanje citati, samo nastavite, ne znam vise sta da kazem
to je to.
Edin TM87 je napisao/la:Ovo je kraj za mene na ovom podforumu, vjerovatno i na citavom forumu, nakon 37 uzastopnih cetvrfinala, ovo se desi i preko ovog ne mogu preci, ne znam kako cu vise i pratiti ovaj sport zbog prokletog jednorucnog bekenda koji mi je zgadio igru.
Nemam komentara, grozno se osjecam, zadnja 2 seta sa pratio sa curom koja navija za Nadala i uzas...
Nek' mi niko nista ne zamjeri, pogotovo ne Nadalovi navijaci, hvala Magici i formanceu na odlicnim analizama i postovima koje je bilo uzivanje citati, samo nastavite, ne znam vise sta da kazem
to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.