PAPE, ISKORISTI TO !

sastrane je napisao/la:dobro pa zasto opet Hasagic. Moj Sajo ako zijanimo znas da ces zbog ovog izgoriti kod raje, al eto valjda imas dobar razlog za to.... nadamo se
@Hodza ne lupetaj, nisi zanimljiv.hodža je napisao/la:lasecus je napisao/la:sad čitam po francuskim sajtovima, sušić nakon poljske i ukrajine preuzima marseille.
a Hidink i Terim dolaze da u tandemu vode BiH repku, a priča se da bi kao savjetnika mogli dovesti i Murinja![]()
![]()
Najbolja ekipa to i u obdanistu znaju i tvrde o formi i standardnosti u klubu ni rijeci o cemu se non stop i pise.Dylan Dog je napisao/la:Auu,sta li je ovo,poceli su se razdvajati u razmisljanjima Susic i HarishpSusic:"Mislim da je ovo najbolja ekipa koju je Bosna i Hercegovina ikada imala"
ko nam sad nije u formi?harishp je napisao/la:Najbolja ekipa to i u obdanistu znaju i tvrde o formi i standardnosti u klubu ni rijeci o cemu se non stop i pise.Dylan Dog je napisao/la:Auu,sta li je ovo,poceli su se razdvajati u razmisljanjima Susic i HarishpSusic:"Mislim da je ovo najbolja ekipa koju je Bosna i Hercegovina ikada imala"
Tako dilkane ti opet letis pred rudu.
Pa djes ba Harise?harishp je napisao/la:Najbolja ekipa to i u obdanistu znaju i tvrde o formi i standardnosti u klubu ni rijeci o cemu se non stop i pise.Dylan Dog je napisao/la:Auu,sta li je ovo,poceli su se razdvajati u razmisljanjima Susic i HarishpSusic:"Mislim da je ovo najbolja ekipa koju je Bosna i Hercegovina ikada imala"
Tako dilkane ti opet letis pred rudu.
Eto ti sad... Upravo kad pomislim da ces biti barem malo realan ti me ponovo iznenadiharishp je napisao/la:Cuj zar imamo i golmane.
Ocigledno je da je cjela ekipa protiv Begsona,a nema nista gore nego kvariti koncepciju prvobitnog programa.
Mrtav Realan Huan Antonio Pizduan.kokakolas je napisao/la:Eto ti sad... Upravo kad pomislim da ces biti barem malo realan ti me ponovo iznenadiharishp je napisao/la:Cuj zar imamo i golmane.
Ocigledno je da je cjela ekipa protiv Begsona,a nema nista gore nego kvariti koncepciju prvobitnog programa.
Dosadni ste vise s ovom pricom!haxonja je napisao/la:Safet Susic igracina bio, al' kao trener ispod prosjeka. Pa ova repka sto je on vodi dosad je najkvalitetnija i trebala bi da se plasira u baraz bez problema. Najbolje se pokazalo protiv jedne sada psrosjecne Rumunije kada su ljudi nas rastavili, odnosno demolirali. Najveci krivac nisu bili igraci vec trener, trener koji treba da ih psihicki i takticki pripremi. Sve se vidjelo kao bez glave su igrali, bez ideje i puno gresaka. Strah i nisu bili glavom u utakmici. Ovu repku da vodi jedan Vaha ili Ciro sigurno bi vec sada imali 3-5 vise.
Nasao sam ovo:
1994–1995 AS Cannes
1996–1998 Istanbulspor
2001Al - Hilal
2004–2005Konyaspor
2005–2006Ankaragucu
2006Rizespor
2008Rizespor
2008–2009Ankaraspor
2009- BiH
Mali klubovi, malo vodi pa pedala jer nigdje kako moze da se vidi nije napravio nekakvu trenersku karijeru.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.