Safet Sušić - Pape

babilonTM
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la babilonTM » 01 sep 2011, 17:58

Imamo odličnu ekipu na raspolaganju. Mislim da je ovo najbolja ekipa koju je Bosna i Hercegovina ikada imala i to nam daje za pravo da očekujemo pobjedu", kazao je selektor BiH Safet Sušić na današnjoj press konferenciji.

PAPE, ISKORISTI TO ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 02 sep 2011, 13:16

dobro pa zasto opet Hasagic. Moj Sajo ako zijanimo znas da ces zbog ovog izgoriti kod raje, al eto valjda imas dobar razlog za to.... nadamo se :?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 02 sep 2011, 14:13

bacis koju dobru o papetu i onda on opet ukenja sa hasagicem na golu :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 02 sep 2011, 14:14

sastrane je napisao/la:dobro pa zasto opet Hasagic. Moj Sajo ako zijanimo znas da ces zbog ovog izgoriti kod raje, al eto valjda imas dobar razlog za to.... nadamo se :?
:?
Znaci Sajo je kriv i ako odbrana kiksa tj. Begovic bi npr. skino zicer 1-1 :roll: :lol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2011, 14:41

Safet Susic - Pape

18. Aug. - "Asmir će biti na spisku i moram reći da njegov poziv nema veze sa pritiscima pojedinih časopisa. Jedini razlog što zovem Begovića jeste taj što se radi o izuzetnom golmanu. Naša druga dva golmana, Kenan Hasagić i Ibrahim Šehić, igraju u Turskoj u kojoj kasni početak prvenstva, a meni trebaju za Bjelorusiju igrači koji imaju barem četiri, pet jakih utakmica u nogama do susreta u Minsku."

2. Sept. - "Dakle, ovo će biti sastav koji bi trebao početi večerašnju utakmicu: Kenan Hasagić, Senad Lulić, Saša Papac, Emir Spahić, Boris Pandža, Haris Medunjanin, Miralem Pjanić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Elvir Rahimić i Edin Džeko".

DaBogda se ti ovo NE obilo o glavu Susicu!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 02 sep 2011, 14:43

Drvo ostaje drvo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 02 sep 2011, 14:47

E moj Pape.... Izgubis li veceras nahebo si ali ono posteno...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 sep 2011, 14:55

hodža je napisao/la:
lasecus je napisao/la:sad čitam po francuskim sajtovima, sušić nakon poljske i ukrajine preuzima marseille.

a Hidink i Terim dolaze da u tandemu vode BiH repku, a priča se da bi kao savjetnika mogli dovesti i Murinja ;) :lol: :lol:
@Hodza ne lupetaj, nisi zanimljiv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 15:14

Dylan Dog je napisao/la:
Susic:"Mislim da je ovo najbolja ekipa koju je Bosna i Hercegovina ikada imala"
Auu,sta li je ovo,poceli su se razdvajati u razmisljanjima Susic i Harishp :lol:
Najbolja ekipa to i u obdanistu znaju i tvrde o formi i standardnosti u klubu ni rijeci o cemu se non stop i pise.
Tako dilkane ti opet letis pred rudu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 sep 2011, 15:19

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Auu,sta li je ovo,poceli su se razdvajati u razmisljanjima Susic i Harishp :lol:
Najbolja ekipa to i u obdanistu znaju i tvrde o formi i standardnosti u klubu ni rijeci o cemu se non stop i pise.
ko nam sad nije u formi?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 02 sep 2011, 15:20

Pape podrzavam te ali ako je ovo istina za Hasagica treba te s noge na nogu iz repke! Jos ne daj Boze da, i ako bude istina, napravi neki kiks (99% da hoce iz vise razloga), vjerovat cu da ti je neko platio da izgubimo, i treba te pljunut po sred face. :evil:

Tako da jos uvijek mislim da je neko zavaravanje protivnika.
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 02 sep 2011, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2011, 15:23

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Pa djes ba Harise? :D Kako komentarises to da ce Hasagic braniti?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 sep 2011, 15:24

Papeta sam uvijek branio al ovo danas za Hasagica ne znam sta da kazem. Jedino ce ga izvaditi ako Hasagic odradi utakmicu zivota.Mozda je tip kopirao recept rotiranja golmana Hasagic ovu a Begovic sledecu. Bilo kako bilo nista osim Begovica na golu cisto fudbalski nije logicno...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 15:25

Cuj zar imamo i golmane. :mrgreen:
Ocigledno je da je cjela ekipa protiv Begsona,a nema nista gore nego kvariti koncepciju prvobitnog programa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2011, 15:28

harishp je napisao/la:Cuj zar imamo i golmane. :mrgreen:
Ocigledno je da je cjela ekipa protiv Begsona,a nema nista gore nego kvariti koncepciju prvobitnog programa.
Eto ti sad... Upravo kad pomislim da ces biti barem malo realan ti me ponovo iznenadi :lol:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 sep 2011, 15:28

Sušić definitivno voli driblere... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 02 sep 2011, 15:31

Spasi Bosnu i oprosti se od repke, Hasagicu Kenane! Dok jos nije kasno :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 15:31

kokakolas je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cuj zar imamo i golmane. :mrgreen:
Eto ti sad... Upravo kad pomislim da ces biti barem malo realan ti me ponovo iznenadi :lol:
Mrtav Realan Huan Antonio Pizduan.
Grdne rane raja se sekira ko ce na gol,ja bih bas Avdukica stavio.Pa da i ovi iz RS ne budu ugrozeni. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 02 sep 2011, 15:37

Safet Susic igracina bio, al' kao trener ispod prosjeka. Pa ova repka sto je on vodi dosad je najkvalitetnija i trebala bi da se plasira u baraz bez problema. Najbolje se pokazalo protiv jedne sada psrosjecne Rumunije kada su ljudi nas rastavili, odnosno demolirali. Najveci krivac nisu bili igraci vec trener, trener koji treba da ih psihicki i takticki pripremi. Sve se vidjelo kao bez glave su igrali, bez ideje i puno gresaka. Strah i nisu bili glavom u utakmici. Ovu repku da vodi jedan Vaha ili Ciro sigurno bi vec sada imali 3-5 vise.
Nasao sam ovo:
1994–1995 AS Cannes
1996–1998 Istanbulspor
2001Al - Hilal
2004–2005Konyaspor
2005–2006Ankaragucu
2006Rizespor
2008Rizespor
2008–2009Ankaraspor
2009- BiH
Mali klubovi, malo vodi pa pedala jer nigdje kako moze da se vidi nije napravio nekakvu trenersku karijeru.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 02 sep 2011, 15:39

haxonja je napisao/la:Safet Susic igracina bio, al' kao trener ispod prosjeka. Pa ova repka sto je on vodi dosad je najkvalitetnija i trebala bi da se plasira u baraz bez problema. Najbolje se pokazalo protiv jedne sada psrosjecne Rumunije kada su ljudi nas rastavili, odnosno demolirali. Najveci krivac nisu bili igraci vec trener, trener koji treba da ih psihicki i takticki pripremi. Sve se vidjelo kao bez glave su igrali, bez ideje i puno gresaka. Strah i nisu bili glavom u utakmici. Ovu repku da vodi jedan Vaha ili Ciro sigurno bi vec sada imali 3-5 vise.
Nasao sam ovo:
1994–1995 AS Cannes
1996–1998 Istanbulspor
2001Al - Hilal
2004–2005Konyaspor
2005–2006Ankaragucu
2006Rizespor
2008Rizespor
2008–2009Ankaraspor
2009- BiH
Mali klubovi, malo vodi pa pedala jer nigdje kako moze da se vidi nije napravio nekakvu trenersku karijeru.
Dosadni ste vise s ovom pricom!

STA BI TEK CINILI DA NAS MOURINHO VODI! STA BI TEK CINILI DA NAS SIR ALEX FERGUSON VODI!

Nema se para ljudi sta vam je!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.