NeretvanskaPastrmka je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Primit ce ga vec sutra, al zato cemo mi zabiti jedno dva, tri.
Mozda. Zakrve ovi novopeceni klubovi kad igraju protiv velikana
Novopeceni? Zanimljivo. Nisam znao da Široki postoji od 90 i neke.
Tu si negdje na tragu logike, ali si je malo obrnuo : tu jednostavno kudikamo kvalitetniji i uspjesniji klub u ovoj drzavi objasnjava slabijem gdje mu je danas mjesto. Vec godinama.
Jedno je sta bi ti htio, odnosno film u kojem ti zivis i iz nekog razloga uvijek sebi mantras i iznova prozivljavas, a nesto potpuno drugo stanje svijesti igraca, vodstva i trenera FK Velež koji su i sami svjesni da igraju s vrlo jakim protivnikom sutra kojeg nisu dobili godinama, sto im je i vidljivo iz izjava vec godinama, ponovno. Isto tako, danasnjem FK Velezu je model kojeg NK Široki Brijeg primjenjuje uzor i po vlastitom priznanju ga usvajaju i to se i vidi na stabiliziranju kluba koji je sad vec konacno stao na noge kako mu i prilici i kako zasluzuje, a i nije kao da mu se i ne pomaze od strane NK ŠB, pocevsi od omladinskog pogona pa nadalje, al nema veze, lakse lajati kako se naucilo ''Listica ovo, Listica ono''.
A ako je tebi lakse to ''provariti'' time sto mi zapnemo protiv kojekakvih velikana, u redu, nije bed, zakrvimo mi protiv svih, osvojimo jos koji pehar i izadjemo jos koji put u Europu, nije bed, nama odgovara.
...Život za Široki...