Ja ne znam jeli li ti svjestan kakve gluposti pises. Postavio sam ti vrlo jednostavno pitanje i ovo nisu nikakve teorije za malu djecu nego realnost. Gasol se uskoro vraca a Kobe vjerovatno za nekih 4-5 sedmica kao i Blake. Znaci tri igraca iz prve petorke se vracaju, Kobe je sve bolje i bolje izgledo nakon nekoliko partija a Blake je bio odlican prije povrede. I kako ti kontas tankirati sa takvom ekipom, objasni mi tu genijalnu logiku.miki_92 je napisao/la:prvo te teorije SBBKBB su za malu djecu,Balon je napisao/la:Ja ne kontam o kakvom tankiranju vi pricate. Sta ako se Gasol,Kobe, Blake itd. vrate i sezonu odigraju bez povreda do kraja? Ova ekipa u punom sastavu je jednostavno predobra da bi se namjerno gubilo, to je valjda svima jasno.
Za tankiranje se odlucis prije a ne u toku sezone, pa ne mozes preko noci promjeniti cijeli tim.
a i sve da se vrate ti igraci koje si naborojao i udju u neku "godlike" formu u najboljem slucaju bicete 8. i OKC/SAS ce vas lagano pomesti![]()
e sad ti meni reci je li bolje "ganjati" 8. mjesto pa izvisiti(sto je velika vjerovatnoca) i ostati "na pola puta" (ne dobiti top 10 pik) ili lagano se prebaciti u "tanking mode" i uzeti top 10 pick, mozda i visi![]()
tvoja teza kako ekipa ne moze na pola sezone odluciti da tankira je presmijesna
Dovesti nekog trenera iz D-Leaguea da nas sroza skroz sta li vec? Pusti se igrica i menadzera i razmisli malo.