Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Hajde malo Liverbird,,,.šta si p o p i z d i o,pravo ste dobri,Gerard vam usporava igru samo tako,jest da je legenda i ikona kluba ali sada jednostavno unazađuje igru.Fali jedan pravi napadač,drzak bezobrazan ,tipa Coste.Sturidge je dobar ali pitanje je da li je to ono pravo(znači treba vam drugi Suarez).Ima tu uno škarta,Glen,Baloteli i još par njih.Vjerovatno idete u top četiri jer ste zaista dobri,sa par uvezanih dobrih rezultata i malo sreće veoma visoko na tabeli...
Koliko ti je godina?Scouser1892 je napisao/la:Glenu umro dabogda i ti i leiva sve vam ybm
Usput, odlično prvo poluvrijeme. Drugo mnogo loše. Nema se šta više reći. Nismo zaslužili finale i to je to.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A zasto nismo zasluzili prolaz zbog jednog loseg poluvremena ?Carlo je napisao/la:Koliko ti je godina?Scouser1892 je napisao/la:Glenu umro dabogda i ti i leiva sve vam ybm
Usput, odlično prvo poluvrijeme. Drugo mnogo loše. Nema se šta više reći. Nismo zaslužili finale i to je to.
- Scouser1892
- Kontakt:
Uz duzno postovanje veze nemas. Pa da nema gerrarda na sta bi tek onda nas vezni red licio? Allen da ga menja mozda ili leiva.aqarius je napisao/la:Hajde malo Liverbird,,,.šta si p o p i z d i o,pravo ste dobri,Gerard vam usporava igru samo tako,jest da je legenda i ikona kluba ali sada jednostavno unazađuje igru.Fali jedan pravi napadač,drzak bezobrazan ,tipa Coste.Sturidge je dobar ali pitanje je da li je to ono pravo(znači treba vam drugi Suarez).Ima tu uno škarta,Glen,Baloteli i još par njih.Vjerovatno idete u top četiri jer ste zaista dobri,sa par uvezanih dobrih rezultata i malo sreće veoma visoko na tabeli...
I jos jedna stvar HENDERSON NIJE I NIKAD NECE BITI VODJA NA TERENU NEMA POTREBNU KARIZMU. nadam se da ce rodgers jos jednom razmisliti koga da imenuje za novog kapitena. Ovog precenjenog engleza ne sigurno.....
Ma ništa me više ne nervira ko ove sudijske tamo vamo odluke. Onda mi sve ode u krivom pravcu pa su mi svi krivi.aqarius je napisao/la:Hajde malo Liverbird,,,.šta si p o p i z d i o,pravo ste dobri,Gerard vam usporava igru samo tako,jest da je legenda i ikona kluba ali sada jednostavno unazađuje igru.Fali jedan pravi napadač,drzak bezobrazan ,tipa Coste.Sturidge je dobar ali pitanje je da li je to ono pravo(znači treba vam drugi Suarez).Ima tu uno škarta,Glen,Baloteli i još par njih.Vjerovatno idete u top četiri jer ste zaista dobri,sa par uvezanih dobrih rezultata i malo sreće veoma visoko na tabeli...
I priznajem, jeste zakinuo i to ozbiljno obje strane i to mi je najgore. Zato mrzim Engleze i njihov stav prema sucima, tj da su nedodirljivi. Ne mora se ni govoriti da neće nikakvu kaznu dobiti

Za Gerrarda i igru sam previše nervozan da bi iole išta konstruktivno mogao sastaviti.
YNWA
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- reds_forever
- Kontakt:
Sto me ovaj novi dizajn foruma sokirao, pomislih izbrisana tema
Sezona za zaborav. To je to.

Sezona za zaborav. To je to.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Chelsea objektivno jaca ekipa. Ipak pokazali smo borbenost, stvorili par dobrih sansi, ali fali iskustva ovom timu. Sterling nije napadac. Mozda ce nekad biti, ali preveliki je to pritisak za momka. Coutinho me odusevio. Stalno se krece i pravi probleme protuvniku. Jako tesko ga je cuvati, a dosta radi i u defanzivi. Opet kazem, nedostatak iskustva i kvaliteta nas je kostao.
Balotelli stvarno nema mjesta u timu. Momak nije nista korisno napravio. Nije cuvao Baneta, pokusaj presinga, gomila izgubljenih lopti, itd itd. Uglavnom, moze se reci da je promasaj i pokazati mu vrata.
Svaka cast Chelseau na pobjedi. Zasluzeno nema sta
Balotelli stvarno nema mjesta u timu. Momak nije nista korisno napravio. Nije cuvao Baneta, pokusaj presinga, gomila izgubljenih lopti, itd itd. Uglavnom, moze se reci da je promasaj i pokazati mu vrata.
Svaka cast Chelseau na pobjedi. Zasluzeno nema sta
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Uz dužno poštavanje i tebi Gerard vam sada ne radi dobru stvar.Dobar je zato što nemate boljeg.Nisam mislio ni na Lucasa ni na Leivu ,nego na kvalitetnog igrača ,novog igrača,igrača koji može na pravi način zamijeniti Gerarda...na žalost godine ne pitaju ni mene ,ni tebe ,ni njega..jeednostavno fizički ne može dati Liverpulu ono što je potrebno za premijer ligu..
Ekipa Liverpoola u kojoj igra ovaj fudbalski otpad kao što su : Skrtel,Glen,Sako,Leiva,Baloteli,Lambert,Borini,Mignolet,Lovren nikad neće ništa napraviti ni u ligi ni u bilo kojem kupu. Sve dok se ne riješimo ovih igrača i dovedemo fudbalere koji su kvalitetni, ispadat cemo iz kupova i zadovoljavat se sredinom tabele.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mario Balotelli, najveci kancer ekipe gde god otisao. Nadam se da vise nece ulaziti u igru, barem ovi ligaski mecevi.
- Scouser1892
- Kontakt:
To je druga stvar. Ali shvati da mi imamo rinaka transfer politiku i koga god da dovedemo nece biti bolji od stivena. Pa stiven ce u 50 tim biti doktor za nas cijeli vezni red. Tek kad ode pojedinci tj balavurdija i djecica ce skontati kolko nam je znacio a ovdje mislim na navijace liverpoola....
Oh da i lambert je jedno drvo palma na obali mora kakav panj boze dragi pokido sam zivce sve.............
Oh da i lambert je jedno drvo palma na obali mora kakav panj boze dragi pokido sam zivce sve.............
Ja ne znam šta Brendan govori ovim našim igračima,znaju li oni šta je ekipa,šta je kolektiv?
Pa Sterling prvo ne dodaje Gerrardu u prvom poluvremenu.Onda Gerrard pokušava bezveznim šutevima,a Hendersona u jednoj situaciji imao samog desno.Isto tako Balotelli,Henderson potpuno sam desno,a on puca.Strašno.
Ono što je Henderson uspio fulit glavom,mislim da bi ja ono dao.Mislim da je trebalo samo postavit glavu.
Gerrard je užasan.Kao što napisa neko u kolumni na dizizenfild,pravo je vrijeme da ode Steven iz Liverpoola.To se večeras najbolje vidjelo.Bezbroj netačnih dodavanja,3 očajna šuta da očajnija ne mogu biti (kod jednog usamljen igrač desno) te samo 2-3 pasa naprijed kako treba.
Sterlinga ne treba kriviti ni za što osim toga što je sebičan,zašto ne dade loptu Gerrardu,nije mi jasno.Sterling je opet dao sve od sebe na poziciji koju on ne igra.Jednostavno sam siguran da će sve krenuti na bolje sa povratkom Sturridgea jer se večeras vidjelo koliko nam je samo falio jedan napadač.Sterlingu svaka čast,ali on je krilo i tu najviše 'zla' može nanijeti suparniku.
Coutinho je bio standardno dobar,ali realizaciju također mora popraviti.Lucas je napravio čist penal,naravno nenamjerno.Jeste opet presjekao dosta lopti,ali on definitivno nije rješenje na duže vrijeme te moramo kupiti zadnjeg veznog na ljeto.Henderson se borio,nije loše igrao,čak i kad je desno bio.Samo mu zamjerim što se izgubi u napadu nekako,ono šta je čovjek fulio glavom,jednostavno nemoguće.
Moreno je bio dobar,možda čak i nije mogao bolje opucati iz one šanse.I čovjek vadi njega,a drži Gerrarda u igri ...Gerrard je trebao izaći još kad je Balotelli ušao,jednostavno očajno je igrao.
Can večeras dobar,barem meni.Škrtel brutalan i ponekad mi ga žao jer igra sa Johnsonom kojem čovjek 2-3 puta bježi.Sakho ako se povrijedi,jeste šteta,ali i on je večeras imao svojih trenutaka,ponekad se čini da jednostavno nema kontrolu nad loptom dok je vodi.
Mignolet nevjerovatan,dao sve od sebe večeras.
Nadam se da je ovo bila jedna od posljednjih utakmica Balonje u Liverpoolu.Imao sam strpljenja za njega kao i za Markovića za kojeg se isplatilo imati strpljenja,ali ovaj je večeras ispucao sve kredite.Prvo ne daje loptu usamljenom Hendersonu desno,onda griješi u odbrani i nakon te greške Lucas pravi faul i nakon tog faula Balotelli ostavlja samog Ivanovića koji daje gol.Nevjerovatno,daleko ti kuća od Anfielda,Mario.
Povratak Stua dolazi u pravom trenutku i sada moramo krenuti pobjeđivati.Šanse za trofej još nisu izgubljene,imamo Evropa Ligu,a imamo i FA kup gdje je toliko favorita ispalo.
Nismo zaslužili da prođemo večeras,imali smo samo u prvom poluvremenu dobre periode igre,onda smo potpuno pali.
Ne znam ima li igrač s kim se onaj glupi Costa nije zakačio večeras.Kakav gadan igrač,majko mila,crveni je morao dobiti zbog gaženja Cana.Gerrardu strpa prst u oko bukvalno,normalno da će Stevie onako reagovat.
Subota jedna od važnijih utakmica,sada se lagano penjati na tabeli,odsada je svaki gol i svaki bod važan,a siguran sam da imamo dobre izglede za 4.mjesto sa povratkom najboljeg igrača.
Pa Sterling prvo ne dodaje Gerrardu u prvom poluvremenu.Onda Gerrard pokušava bezveznim šutevima,a Hendersona u jednoj situaciji imao samog desno.Isto tako Balotelli,Henderson potpuno sam desno,a on puca.Strašno.
Ono što je Henderson uspio fulit glavom,mislim da bi ja ono dao.Mislim da je trebalo samo postavit glavu.
Gerrard je užasan.Kao što napisa neko u kolumni na dizizenfild,pravo je vrijeme da ode Steven iz Liverpoola.To se večeras najbolje vidjelo.Bezbroj netačnih dodavanja,3 očajna šuta da očajnija ne mogu biti (kod jednog usamljen igrač desno) te samo 2-3 pasa naprijed kako treba.
Sterlinga ne treba kriviti ni za što osim toga što je sebičan,zašto ne dade loptu Gerrardu,nije mi jasno.Sterling je opet dao sve od sebe na poziciji koju on ne igra.Jednostavno sam siguran da će sve krenuti na bolje sa povratkom Sturridgea jer se večeras vidjelo koliko nam je samo falio jedan napadač.Sterlingu svaka čast,ali on je krilo i tu najviše 'zla' može nanijeti suparniku.
Coutinho je bio standardno dobar,ali realizaciju također mora popraviti.Lucas je napravio čist penal,naravno nenamjerno.Jeste opet presjekao dosta lopti,ali on definitivno nije rješenje na duže vrijeme te moramo kupiti zadnjeg veznog na ljeto.Henderson se borio,nije loše igrao,čak i kad je desno bio.Samo mu zamjerim što se izgubi u napadu nekako,ono šta je čovjek fulio glavom,jednostavno nemoguće.
Moreno je bio dobar,možda čak i nije mogao bolje opucati iz one šanse.I čovjek vadi njega,a drži Gerrarda u igri ...Gerrard je trebao izaći još kad je Balotelli ušao,jednostavno očajno je igrao.
Can večeras dobar,barem meni.Škrtel brutalan i ponekad mi ga žao jer igra sa Johnsonom kojem čovjek 2-3 puta bježi.Sakho ako se povrijedi,jeste šteta,ali i on je večeras imao svojih trenutaka,ponekad se čini da jednostavno nema kontrolu nad loptom dok je vodi.
Mignolet nevjerovatan,dao sve od sebe večeras.
Nadam se da je ovo bila jedna od posljednjih utakmica Balonje u Liverpoolu.Imao sam strpljenja za njega kao i za Markovića za kojeg se isplatilo imati strpljenja,ali ovaj je večeras ispucao sve kredite.Prvo ne daje loptu usamljenom Hendersonu desno,onda griješi u odbrani i nakon te greške Lucas pravi faul i nakon tog faula Balotelli ostavlja samog Ivanovića koji daje gol.Nevjerovatno,daleko ti kuća od Anfielda,Mario.
Povratak Stua dolazi u pravom trenutku i sada moramo krenuti pobjeđivati.Šanse za trofej još nisu izgubljene,imamo Evropa Ligu,a imamo i FA kup gdje je toliko favorita ispalo.
Nismo zaslužili da prođemo večeras,imali smo samo u prvom poluvremenu dobre periode igre,onda smo potpuno pali.
Ne znam ima li igrač s kim se onaj glupi Costa nije zakačio večeras.Kakav gadan igrač,majko mila,crveni je morao dobiti zbog gaženja Cana.Gerrardu strpa prst u oko bukvalno,normalno da će Stevie onako reagovat.
Subota jedna od važnijih utakmica,sada se lagano penjati na tabeli,odsada je svaki gol i svaki bod važan,a siguran sam da imamo dobre izglede za 4.mjesto sa povratkom najboljeg igrača.
You'll never walk alone.
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hahahahaha...Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
mario je bog i batina 

Pozitivna stvar je da nas Chelsea nije nadigrao. Jest nas malo stisnuo u drugom poluvremenu ali to se desava. Najvise mi je krivo zbog izmjena, Lucas je grijesio, ne znam zasto ga nije zamijenio sa Gerrardom a na kapitenovu poziciju Lallanu stavio. Ne svidja mi se Gerrard na toj poziciji kao desni poluspic, covjeka obiljezili dugi pasovi i pregled igre odjednom u 35.godini na toj poziciji. BR je isao na kontru, racunajuci na Sterlingovu brzinu ali ne na realizaciju i vodjenje ljubavi sa loptom.
Nadat je se da cemo nesto napraviti u FA i EL i pomocu filmskih trikova se pokusati domoci 4.mjesta.
Nadat je se da cemo nesto napraviti u FA i EL i pomocu filmskih trikova se pokusati domoci 4.mjesta.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Svaka cast na dvomecu, i iskren da budem ovakav liverpool zasluzuje mjesto medju prve 4 ekipe. 

pi.
- Carragher23
- Kontakt:
Odlicna utakmica sinoc momci su se borili ali na kraju nisu uspjeli i nemaa im se sta zamjeriti mene posebno raduje da se Mignolet vraca u formu fenomenalna partija sinoc isto tako Coutinho nastavlja da pruza odlicne partije sa povratkom Daniela ovo ce biti puno puno bolje samo se nadam da Sakho nije ozbiljnije povrijedjen ko ce gledati Johnsona nevjerovatno kako je propao kao igrac za kratko vrijeme nadam se da nije istina da mu nude jovi ugovor jer to definitivno nije zasluzio
LIVERPOOL FC
Steta, bili smo bolji u ovom dvomecu, ali svoju prolaz smo prokockali doma, kada smo morali pobjediti, jucer je bilo tesko ocekivati da se moze nesto vise uraditi, ali opet smo odigrali dobro protiv fizicki daleko jace ekipa, ali jednostavno pali smo kako se blizio kraj utakmice, i chelsea je to iskoristio, za mene jedan od kljucnih detalja je zuti karton lukasu, koji je do tada bio jedan od najboljih na terenu, ali nakon zutog je pao, i nije bilo vise te agresivnosti u sredi, jer i on i hendo su jednom nogom vec biti u svlacionici, i nisu smjeli ici jace u duele...
Onaj Sakho kad igra za Francusku izgleda kao WC igrac, a u dresu Liverpoola je obicno drvo
Onaj Sakho kad igra za Francusku izgleda kao WC igrac, a u dresu Liverpoola je obicno drvo

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Nisam u toku, ima li istine u povezivanju sa Lavezzijem?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.