FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samim tim sto su dresovi Slobode usli u Bingu, mi smo prvu turu dresova prodali, eh sad je pitanje koja je to zaliha dresova prva u Bingo radnjama. Sto znaci, svi dresovi koji budu u Bingu su vec zarada za Slobodu, jer ako ide kroz Bingo kasu, roba se morala zaduzit, sto znaci da je Sloboda dresove fakturisala Bingu i za 60 dana ce dobiti novac za sve dresove. Eh sad je samo pitanje da li ce biti novih narudzbi dresova od strane Binga, il ce sa ovom turom sve stati zbog lose prodaje.
Ako je prva tura 700 dresova. po 30 KM u maloprodaji, nek je Bingo dobar 10% nagadam, ,mi bismo po dresu trebali imati cijenu 23KM otprilike, sto znaci nama ide za 60 dana u kasu 16.100 KM. Naravno il cemo tu stati il ce biti novih narudzbi zbog dobre prodaje, ali et vec sad smo dobri 16.100 KM
Eh sad je samo pitanje za koliko mi nabavimo te dresove i koliko nama cisto ostane, dok pokrijemo nabavu dresa.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Čim se Pirija proda i ovi dresovi, tražiti finansijski izvještaj, da se vidi gdje idu te pare!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesul ti dresovi sigurno orginali od Patricka? 
Stampa to Ikina na brdutuzlak1987 je napisao/la:Jesul ti dresovi sigurno orginali od Patricka?
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Bingo ti bratu ne radi na 10% marže stari moj...najmanje 30% jer zna koliki je i bukvalno uslovljava dobavljače jer čovjek radi na brodove i avione...Ko se uvali kod njega taj je na konju sa hvataljkama... Tih 700 dresova će planut po toj cijeni...Ja znam 30 ljudi sto ce u ponedeljak u 8 ispred BingaTRUST je napisao/la:Ako je prva tura 700 dresova. po 30 KM u maloprodaji, nek je Bingo dobar 10% nagadam, ,mi bismo po dresu trebali imati cijenu 23KM otprilike, sto znaci nama ide za 60 dana u kasu 16.100 KM. Naravno il cemo tu stati il ce biti novih narudzbi zbog dobre prodaje, ali et vec sad smo dobri 16.100 KM
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma ok al vjerovati je da nece imat isti odnos prema Slobodi kao dobavljaču i prema ostalim. Vjerovatno je to simbolična marža.staragarda je napisao/la:Bingo ti bratu ne radi na 10% marže stari moj...najmanje 30% jer zna koliki je i bukvalno uslovljava dobavljače jer čovjek radi na brodove i avione...Ko se uvali kod njega taj je na konju sa hvataljkama... Tih 700 dresova će planut po toj cijeni...Ja znam 30 ljudi sto ce u ponedeljak u 8 ispred BingaTRUST je napisao/la:Ako je prva tura 700 dresova. po 30 KM u maloprodaji, nek je Bingo dobar 10% nagadam, ,mi bismo po dresu trebali imati cijenu 23KM otprilike, sto znaci nama ide za 60 dana u kasu 16.100 KM. Naravno il cemo tu stati il ce biti novih narudzbi zbog dobre prodaje, ali et vec sad smo dobri 16.100 KM
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino to da je sklopio neki interni deal posto je Sloboda u pitanju...za njega su svakako te cifre zarade od dresova i količine istih presmijesneTRUST je napisao/la:Ma ok al vjerovati je da nece imat isti odnos prema Slobodi kao dobavljaču i prema ostalim. Vjerovatno je to simbolična marža.staragarda je napisao/la:Bingo ti bratu ne radi na 10% marže stari moj...najmanje 30% jer zna koliki je i bukvalno uslovljava dobavljače jer čovjek radi na brodove i avione...Ko se uvali kod njega taj je na konju sa hvataljkama... Tih 700 dresova će planut po toj cijeni...Ja znam 30 ljudi sto ce u ponedeljak u 8 ispred BingaTRUST je napisao/la:Ako je prva tura 700 dresova. po 30 KM u maloprodaji, nek je Bingo dobar 10% nagadam, ,mi bismo po dresu trebali imati cijenu 23KM otprilike, sto znaci nama ide za 60 dana u kasu 16.100 KM. Naravno il cemo tu stati il ce biti novih narudzbi zbog dobre prodaje, ali et vec sad smo dobri 16.100 KM
Orginal dres kod Patrick-a košta 39 eura sad neznam kako je sloboda tu u plusu ....još kad bingo uzme maržu???
Zadnja izmjena: BiHpl, dana/u 19 jun 2016, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Niko,niko samo Sloboda !!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ikina je distributer Patricka za Balkankrmpotich je napisao/la:Stampa to Ikina na brdutuzlak1987 je napisao/la:Jesul ti dresovi sigurno orginali od Patricka?
Koliko Ikina uze para pod Azmirom za proizvode sto nisu licencirani, da nije on onaj sto mu duguju 450 hiljada
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav originalni dres za 30 KM....neka dobra kopijaBiHpl je napisao/la:Orginal dres kod Patrick-a košta 39 eura sad neznam kako je sloboda tu u plusu ....još kad bingo uzme maržu???
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Daj bože i da je dobra.staragarda je napisao/la:Ma kakav originalni dres za 30 KM....neka dobra kopijaBiHpl je napisao/la:Orginal dres kod Patrick-a košta 39 eura sad neznam kako je sloboda tu u plusu ....još kad bingo uzme maržu???
Onda valja ganjati orginal kasnije ...al da vidimo prvo kakvi su ovi od 30 KMstaragarda je napisao/la:Ma kakav originalni dres za 30 KM....neka dobra kopijaBiHpl je napisao/la:Orginal dres kod Patrick-a košta 39 eura sad neznam kako je sloboda tu u plusu ....još kad bingo uzme maržu???
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice ba dobri dresovi. Ovo je super za pocetak. Sutra na sabahu u Bingo.
Vidjeti ćemo koliko su bolji od onih na pijaciNYKnicks Fan je napisao/la:Bice ba dobri dresovi. Ovo je super za pocetak. Sutra na sabahu u Bingo.
Ja sam vidio ovaj dres vec, to je ona fan verzija dresa, svi detalji na dresu su ostampani u platno, i ovaj kao V sav preko prsa i znak patrick, i grb lige na rukavu sve je isprintano, nije naljepljeno kao kod orginala, al svejedno je dres lijep za oko... jedini detalj koji mi se ne svidja sto na ledjima pise ono FK SLOBODA.. jer na orginalu ne pise a i malo mi je to nekako seljacki 
Piše samo FK SLOBODA ima li neki broj ili samo to ??klasik je napisao/la:Ja sam vidio ovaj dres vec, to je ona fan verzija dresa, svi detalji na dresu su ostampani u platno, i ovaj kao V sav preko prsa i znak patrick, i grb lige na rukavu sve je isprintano, nije naljepljeno kao kod orginala, al svejedno je dres lijep za oko... jedini detalj koji mi se ne svidja sto na ledjima pise ono FK SLOBODA.. jer na orginalu ne pise a i malo mi je to nekako seljacki
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Odlično je To ako je tako....Prvo treba radit na popularizaciji kluba na kantonu a to nećeš uspjeti sa dresovima od 100 + maraka nego finim kopijama od 30-tak maraka... Živimo u sirotinjskoj državi igrajuci miki maus ligu,jbgklasik je napisao/la:Ja sam vidio ovaj dres vec, to je ona fan verzija dresa, svi detalji na dresu su ostampani u platno, i ovaj kao V sav preko prsa i znak patrick, i grb lige na rukavu sve je isprintano, nije naljepljeno kao kod orginala, al svejedno je dres lijep za oko... jedini detalj koji mi se ne svidja sto na ledjima pise ono FK SLOBODA.. jer na orginalu ne pise a i malo mi je to nekako seljacki
Svakako i ja pozdravljam to, samo ako vec necemo imat pivaru na dresvima, onda nije trebala ni ovdje bit, i samo taj natpis na ledjima nije potreban al aj..staragarda je napisao/la:Odlično je To ako je tako....Prvo treba radit na popularizaciji kluba na kantonu a to nećeš uspjeti sa dresovima od 100 + maraka nego finim kopijama od 30-tak maraka... Živimo u sirotinjskoj državi igrajuci miki maus ligu,jbgklasik je napisao/la:Ja sam vidio ovaj dres vec, to je ona fan verzija dresa, svi detalji na dresu su ostampani u platno, i ovaj kao V sav preko prsa i znak patrick, i grb lige na rukavu sve je isprintano, nije naljepljeno kao kod orginala, al svejedno je dres lijep za oko... jedini detalj koji mi se ne svidja sto na ledjima pise ono FK SLOBODA.. jer na orginalu ne pise a i malo mi je to nekako seljacki