FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Samo opusteno, probati jos rezervno krilo i veznjaka rezervnog za iniestu, di marija, ako ne on onda draxler ako se nudi, uz uslov da im se uvali gomez i to bi bilo definitivno rjesavanje napada uz prodaju munjare
U veznom redu probati lemara, ponuditi ardu, rafinju ako zele, ili raketu, i para nesto manje od 50 miliona, ako ne on , onda moze i seri ako se rascisti sredina, pominje se ozil koji isto moze ako ce uzeti ardu
Di marija i lemar bi bili genijalni, samo da ne bude preplacivanja, a ako se uspiju rijesiti arde,gomesa,rafinje ili rakete i munjare, nek dovedu i serija sto se mene tice cisto radi sevapa, a mozda i bude sta od njega
Ostalo je dva dana nade da nece nasjesti na coutinja za 160 miliona, coro ako krene u liverpool treba mu ukrasti pecat
U veznom redu probati lemara, ponuditi ardu, rafinju ako zele, ili raketu, i para nesto manje od 50 miliona, ako ne on , onda moze i seri ako se rascisti sredina, pominje se ozil koji isto moze ako ce uzeti ardu
Di marija i lemar bi bili genijalni, samo da ne bude preplacivanja, a ako se uspiju rijesiti arde,gomesa,rafinje ili rakete i munjare, nek dovedu i serija sto se mene tice cisto radi sevapa, a mozda i bude sta od njega
Ostalo je dva dana nade da nece nasjesti na coutinja za 160 miliona, coro ako krene u liverpool treba mu ukrasti pecat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Torres_9 je napisao/la: Da united nije povukao one lude cifre s pogbom i lukakuom, cou bi kostao 50 m a lemar 25.

Ko će koga nego scouser Uniteda

@parangal imaš li još kakvih kćerki, ili njihovih jaranica barem koje su slobodne

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Re: RE: Re: FC Barcelona
Hahahhahah, mani mi se zene I njenih jaranica [emoji23]rio_Ferdy88 je napisao/la:Torres_9 je napisao/la: Da united nije povukao one lude cifre s pogbom i lukakuom, cou bi kostao 50 m a lemar 25.![]()
@parangal imaš li još kakvih kćerki, ili njihovih jaranica barem koje su slobodne
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Logicnorio_Ferdy88 je napisao/la:Torres_9 je napisao/la: Da united nije povukao one lude cifre s pogbom i lukakuom, cou bi kostao 50 m a lemar 25.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Douglas nije trenirao sa ostatkom ekipom. Dakle to je to.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ima ovdje parangal materijala i za vaspitno-disciplinske mjere hehrio_Ferdy88 je napisao/la:Torres_9 je napisao/la: Da united nije povukao one lude cifre s pogbom i lukakuom, cou bi kostao 50 m a lemar 25.![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Majku im

Odbio Napoli. Pored minuta navodno mu nudili bolji ugovor i 30 miliona Barceloni.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Samo je pitanje vremena kad ce sazrijeti u potpunosti, ima I drskost I tehniku
-
- Kontakt:
Kazu Mahrez sletio 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Lijep pozdrav svim forumašima najboljeg kluba na svijetu, čitam Vas preko 2 godine i uvijek zaboravim da se prijavim.
Danas sam se prijavio i to baš na ovaj smorni prelazni rok za navijače Barcelone.
Prvo da prokomentarišem baš ovaj prelazni rok
Ousmane Dembele - stavljam ga na prvo mjesto, jer je trenutno drugo najskuplje pojačanje na svijetu.
Mislim da će dosta dobrog donijeti Barceloni, na predstavljanju se vidjelo koliko je ponosan i koliko voli ovaj klub.
Nelson Semedo - jedan mlad igrač, najviše me podsjeća na Alvesa. Vrijeme će pokazati svoje, protiv Betisa vrhunski posao
Mina - tog čovjeka stvarno nisam pratio i ne znam šta da očekujem.
Paulinho - Mislim da čovjek koji ima 28-29 godina ne može doći iz Kineske lige i igrati za Barcelonu.
Potencijalni transferi
Coutinho - Iskreno mislim da bi bio pravo pojačanje za Barcelonu, ali ne vrijedi 160 miliona €. Doduše, ne plaćam ja.
Riyad Mahrez - dobar igrač, samo da li je i to dovoljno dobro za Barcelonu? Mislim da ne bi bio pravo rješenje.
Dybala - pusti snovi
Još jednom, lijep pozdrav svima i
Més que un club!
Danas sam se prijavio i to baš na ovaj smorni prelazni rok za navijače Barcelone.
Prvo da prokomentarišem baš ovaj prelazni rok
Ousmane Dembele - stavljam ga na prvo mjesto, jer je trenutno drugo najskuplje pojačanje na svijetu.
Mislim da će dosta dobrog donijeti Barceloni, na predstavljanju se vidjelo koliko je ponosan i koliko voli ovaj klub.
Nelson Semedo - jedan mlad igrač, najviše me podsjeća na Alvesa. Vrijeme će pokazati svoje, protiv Betisa vrhunski posao

Mina - tog čovjeka stvarno nisam pratio i ne znam šta da očekujem.
Paulinho - Mislim da čovjek koji ima 28-29 godina ne može doći iz Kineske lige i igrati za Barcelonu.
Potencijalni transferi
Coutinho - Iskreno mislim da bi bio pravo pojačanje za Barcelonu, ali ne vrijedi 160 miliona €. Doduše, ne plaćam ja.
Riyad Mahrez - dobar igrač, samo da li je i to dovoljno dobro za Barcelonu? Mislim da ne bi bio pravo rješenje.
Dybala - pusti snovi

Još jednom, lijep pozdrav svima i
Més que un club!
You know nothing, Jon Snow.
Sta je reci za Mahreza.
Samo je Sport dovoljno hrabar da negira, barem za sada.
Nece valjda u Espanyol.

Samo je Sport dovoljno hrabar da negira, barem za sada.

Nece valjda u Espanyol.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
iskreno se nadam da ce u espanyol, kod nas moze kao backup dembeleu, nesto kao deulofeu
Ajde mozda ipak bude nesto od njega na krajuDEAL DONE: Seung-Woo Lee has joined Hellas Verona from Barcelona on a 4-year deal, with a buyback option. (****: @HellasVeronaFC)

neka rikija, dobar je mahrez igrac nema se tu sta reci, narocito je dobar za zamjenu i zato ga i dovode, samo se nadam da ce i cifra biti dobra. Koliko sam ga ja upratio, moze igrati jedino krilo, vidjo sam ga na desnom, lijevo ne znam moze li, dakle ta desna strana gdje je skripalo trebala bi biti popunjena sad sa semedom nazad, i dembom i mahrezom , to je po meni taman, ima kvaliteta a nije gomilanje igraca, nadam se da ce se htjeti dokazivati i da ce dati svoj doprinos, a ne potpisati pa coolirati ko arda
ovo sad znaci da definitivno nema nista od di marije, draxlera i bilo kakvih vise pojacanja u napadu
ima jos dan i po da se nadje ovako neka opcija u veznom redom, solidna i da nije skupa vise za zamjenu, a opet s kapacitetom nekim da kako tako kvalitetno zamijeni iniestu
dolazak rikija ne znaci da se odustalo od coutinja, al ja se nadam da jeste ako ce ga platiti 160 miliona, lemar je sad vruca roba i pravi igrac za nas vezni red, samo da se moze dovesti uz nekog naseg igraca da im damo
ovo sad znaci da definitivno nema nista od di marije, draxlera i bilo kakvih vise pojacanja u napadu
ima jos dan i po da se nadje ovako neka opcija u veznom redom, solidna i da nije skupa vise za zamjenu, a opet s kapacitetom nekim da kako tako kvalitetno zamijeni iniestu
dolazak rikija ne znaci da se odustalo od coutinja, al ja se nadam da jeste ako ce ga platiti 160 miliona, lemar je sad vruca roba i pravi igrac za nas vezni red, samo da se moze dovesti uz nekog naseg igraca da im damo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Riyad Mahrez

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako su doveli Mahreza ,sjajan posao.Vrhunski tehnicar sa carobnom ljevicom.Dokazan kvalitet.
Cjena mozda cca 60 mil.
Cjena mozda cca 60 mil.
Ako dođe Mahrez, odličan posao.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
I vi ste sami spali na niske grane, cuj Mahrez. A zele se triplete osvajati... samo jos jedan Delofeu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.