Everton ( A )
Tottenham ( H )
Soton ( A )
M.City ( H )

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
10 bodova iz ove 4 utakmnice nam otvara vrata LP.EdoMajka je napisao/la:Na 4 boda od LP.Bit ce tesko jer slijede nam 4 veoma teske utakmice,ali spas u zadnji trenutak je dosao.Stu se oporavio,odbrana pocela igrati bolje,Minjole poceo braniti kako treba,Coutinho se razigrao jos Sterling da se pocne dodavati sve ok.
Vratili Ibea sa posudbe.Hendo je napisao/la:Koga smo doveli u zimskom prijelaznom roku?
I jos par ljudi sa bolovanja sto rade na Anfieldu.heski je napisao/la:Vratili Ibea sa posudbe.Hendo je napisao/la:Koga smo doveli u zimskom prijelaznom roku?
Mali je extra kvalitetan. Brz, jak, prodoran... Prijace mu ova posudba kao i Ibe-u. Jedan od igraca koji ce ako se ostvare prognoze biti jedan od vaznijih igraca u buducnosti.Paradajz je napisao/la:Sheyi Ojo presao u Wigan, pozajmica do kraja sezone.
Odlicne vijesti, jos samo da ga Sterling produziEDO299 je napisao/la:Coutinho produžio ugovor do 2020.HVALA INTERU!
by stari dobri E. Škorić (ss.ba)Coutinho je 2013. godine iz Intera došao na Anfield, ali ga je engleski klub slao na posudbe u Espanyol i Vasco de Gamu.
pozz druze stari, nadam se da si ozdravio. i ja sve manje pisem, sve manje je konstruktivnog pisanja, pa kad vidim sta se pise ja odustanem.fera je napisao/la:odlican prelazni rok napokon. bojao sam se da ce biti jos rodgersovih akvizicija al na svu srecu to se nije dogodilo.
lijepo je vidjeti da se ekipa vraca u formu i pocinje liciti na nesto samo se nadam da lovren nece sve upropastiti kad se vrati.
nije me bilo dugo zbog zdravstvenih problema, na srecu po ove kojima smetam moram jos neko vrijeme izbjegavati stvari koje su stresne tako da forum pa i liverpool ostavljam po strani.
pozdrav svima
Druže ja ipak mislim da bi Brendan trebao dati večeras Staridžu minutaže,barem poluvrijeme kako bi ovaj bio što više spremniji za derbi u subotuThunder93 je napisao/la:Večeras protiv Boltona. Bitna utakmica, treba proći dalje, ali bih odmorio par ključnih igrača, ostavio bih an klupi Coutinha, Sturridgea, Skrtela...
Ozdravi druze brzo, ako vec nisi.fera je napisao/la:odlican prelazni rok napokon. bojao sam se da ce biti jos rodgersovih akvizicija al na svu srecu to se nije dogodilo.
lijepo je vidjeti da se ekipa vraca u formu i pocinje liciti na nesto samo se nadam da lovren nece sve upropastiti kad se vrati.
nije me bilo dugo zbog zdravstvenih problema, na srecu po ove kojima smetam moram jos neko vrijeme izbjegavati stvari koje su stresne tako da forum pa i liverpool ostavljam po strani.
pozdrav svima
Ibe je igrao za Derby u kupu tako da nema pravo igrati za nas.coutinholfc je napisao/la:Ja bih pruzio sansu Ibeu cijelu utakmicu da odigra,a Sturridge bi svakako trebao grati poluvrijeme barem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.