Jes on dao neke kljucne golove, ali on nema pojma s fudbalom, samo zna trcat i to je sve.Dabar je napisao/la:pa stvarno ste smiješni da vam nije olića niti bi bili u polufinalu lp,niti bi bili prvi na tablici,a niti vam van gaal ne bi bio trener više,pa jbt pobjeđujete zahvaljujući oliću i robbenu..
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ajd ne pretjeraji ... šta bi bilo kad bi bilo ...Dabar je napisao/la:pa stvarno ste smiješni da vam nije olića niti bi bili u polufinalu lp,niti bi bili prvi na tablici,a niti vam van gaal ne bi bio trener više,pa jbt pobjeđujete zahvaljujući oliću i robbenu..
ako je takav igrač jedan od najbolji(ako ne i najbolji) u bayernu,igrač koji nema pojma o fudbalu,onda vidi kakva ste vi ekipa,ako vam je on jedan od najbolji,evo ovim postom si sve rekao o svom klubuBilal je napisao/la:Jes on dao neke kljucne golove, ali on nema pojma s fudbalom, samo zna trcat i to je sve.Dabar je napisao/la:pa stvarno ste smiješni da vam nije olića niti bi bili u polufinalu lp,niti bi bili prvi na tablici,a niti vam van gaal ne bi bio trener više,pa jbt pobjeđujete zahvaljujući oliću i robbenu..
Ako Lyona prođu, halalim im za igru u ovoj utakmici. Samo, sada je račun do kraja sezone jasan... Dvije pobjede za ovjeru titule, druge nema!!!
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako je tako je. Bod po bod i eto titule.
Bili smo bolji, mozda smo i zasluzili pobjedu, ali ona nije sama dosla. Dosta trke, dobrih pasova, ali nije bilo pravih prilika. Sutevi sa distance nisu mogli donijeti mnogo toga, uostalom nisu bili ni precizni.
I dalje smo prvi. Iako imamo isti broj bodova kai i Schalke, na prvom mjestu nas drzi gol razlika.
Olic je majstor i uvijek ostaje. Ne vidim razlog da se kudi, jer danas nije imao previse upotrebljivih lopti. Uglavnom, pruza bolje partije od Gomeza, tako da zasluzeno igra u pocetnih 11.
Idemo dalje, okrenuti se Lyonu i uzvratu i traziti to tako dugo iscekivano finale.
Bili smo bolji, mozda smo i zasluzili pobjedu, ali ona nije sama dosla. Dosta trke, dobrih pasova, ali nije bilo pravih prilika. Sutevi sa distance nisu mogli donijeti mnogo toga, uostalom nisu bili ni precizni.
I dalje smo prvi. Iako imamo isti broj bodova kai i Schalke, na prvom mjestu nas drzi gol razlika.
Olic je majstor i uvijek ostaje. Ne vidim razlog da se kudi, jer danas nije imao previse upotrebljivih lopti. Uglavnom, pruza bolje partije od Gomeza, tako da zasluzeno igra u pocetnih 11.
Idemo dalje, okrenuti se Lyonu i uzvratu i traziti to tako dugo iscekivano finale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
A ko je to ikad rekao da je on najbolji u Bayernu, sta se sipas. Klose je za njega bog.Dabar je napisao/la:ako je takav igrač jedan od najbolji(ako ne i najbolji) u bayernu,igrač koji nema pojma o fudbalu,onda vidi kakva ste vi ekipa,ako vam je on jedan od najbolji,evo ovim postom si sve rekao o svom klubuBilal je napisao/la:Jes on dao neke kljucne golove, ali on nema pojma s fudbalom, samo zna trcat i to je sve.Dabar je napisao/la:pa stvarno ste smiješni da vam nije olića niti bi bili u polufinalu lp,niti bi bili prvi na tablici,a niti vam van gaal ne bi bio trener više,pa jbt pobjeđujete zahvaljujući oliću i robbenu..
Ma Olic je krampa ili trnokop koji ima tek onako usput motor u gujci.
Ali na osnovu koliko su ga ''platili'' i uporedivsi sa tim i Gomesa.
Olic je ko ljubicica izrasla u djubrivu.
Robben je samo primjer koliko su u Realu mazgumi i nenormalni ljudi.
Bayo osvaja titulu tojest salataru jer ja u bajke vec odavno ne vjerujem .
Shalke nije ni zasluzio tu titulu jer su imali par mec lopti a oni je bas direktno protiv Baye uprskali.
Ali na osnovu kakvi su bili prosle sezone sa skoro istom ekipom onda respekt imaju opet.
P.S Olic nikad ama bas nikad nece napraviti ono sto je Klose u BL i reprezentaciji.
Glupo i porediti.
Ali na osnovu koliko su ga ''platili'' i uporedivsi sa tim i Gomesa.
Olic je ko ljubicica izrasla u djubrivu.
Robben je samo primjer koliko su u Realu mazgumi i nenormalni ljudi.
Bayo osvaja titulu tojest salataru jer ja u bajke vec odavno ne vjerujem .
Shalke nije ni zasluzio tu titulu jer su imali par mec lopti a oni je bas direktno protiv Baye uprskali.
Ali na osnovu kakvi su bili prosle sezone sa skoro istom ekipom onda respekt imaju opet.
P.S Olic nikad ama bas nikad nece napraviti ono sto je Klose u BL i reprezentaciji.
Glupo i porediti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
pa uz robbena je najbolji htjeli vi priznat ili ne,olić je najzaslužniji i za izbacivanje man.utd i juvea,a jesi našao hvalit klosea nakon jednog gola,harisu ne trebam odgovarat to je teški nacionalista koji mrzi hrvate i nijedan hrv igrač mu ne valja,to je jasno odavno..
Dabar je napisao/la:pa uz robbena je najbolji htjeli vi priznat ili ne,olić je najzaslužniji i za izbacivanje man.utd i juvea,a jesi našao hvalit klosea nakon jednog gola,harisu ne trebam odgovarat to je teški nacionalista koji mrzi hrvate i nijedan hrv igrač mu ne valja,to je jasno odavno..
Protiv MUD-a zahvaljujuci trci (jedino sto zna).
LoL. Ti se sad vadiš na nacionalnost Olića i na nacionaliste. Da li je za tebe ključna stvar Olićeva nacionalnost dok ga toliko hvališ?Dabar je napisao/la:pa uz robbena je najbolji htjeli vi priznat ili ne,olić je najzaslužniji i za izbacivanje man.utd i juvea,a jesi našao hvalit klosea nakon jednog gola,harisu ne trebam odgovarat to je teški nacionalista koji mrzi hrvate i nijedan hrv igrač mu ne valja,to je jasno odavno..
joj sto svi s.erete po olicu sad, de malo s.erite po riberyu koji ko qrac igra, olic je zaduzio bayern svojim igrama tako da price tipa da nema pojma ne piju vodu, kad neko zabije manu u dvije tekme dva gola on sigurno zna da igra loptu.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
ovde na forumu se tacno vidi da pola vas navija za bajern od jucer...vidi se da samo navijate za bajern kada igra dobro,a kada ga nema po 5 godina nema ni vas
a najveci foler je omer bavarac 
Da mi je brat on ostaje krampa,trnokop i bog te veselio.Za mene je bio to dok je i u CSK igrao i uvijek sam to ponavljao.Kako rekoh motor u guzici ga vadi,ovo sve ostalo tanko.Dabar je napisao/la:pa uz robbena je najbolji htjeli vi priznat ili ne,olić je najzaslužniji i za izbacivanje man.utd i juvea,a jesi našao hvalit klosea nakon jednog gola,harisu ne trebam odgovarat to je teški nacionalista koji mrzi hrvate i nijedan hrv igrač mu ne valja,to je jasno odavno..
Uostalom koliko je Bayo mislio da vrijedi toliko su ga i ''platili''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
kada bajern dobija pun forum,cim gubi nigdje nikog
kada bajern gubi omera-bavarca nema po 5 dana,a jel bajern dobije covjek se neskida sa foruma...to mi nije jasno...budite tu za vas voljeni klub i u teskim vremenima
tako rade pravi navijaci....
Evo vidis mene ja sam tu i kad dobijaju i kad gube.
P.S Ne navijam za Bayern
P.S Ne navijam za Bayern
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ja sam uvijek tu....komentarisao sam i nakon onog poraza protiv stuttgarta a koliko znam to nam je zadnji poraz bio(bar koji se vodi ko poraz jer onaj protiv ManU je bio slatki)....a i inace je ovo najaktivniji forum
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
sanjinzeljo
- Kontakt:
cast izuzetcima i svaka cast
znaci ipak sam bio u pravu!!!bajern ima dobru seriju i odmah je i ova tema najaktivnija.pitam se sta ce biti kada krenu gubiti...
evo igrali ste nerjeseno a omera vec nema
da ste dobili bio bi ovdje do 12 sati....jelde omere
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ljudi nemojte sad pljuvati po Olicu. Pa zar se tako lako zaboravlja sta je uradio? Kad je tek dosao u Bayern, nije mi bilo drago, ali nakon ovoga sto je uradio ove sezone, mogu samo reci: kapa dole!
Da nije bilo Olica ispao bi Bayern u grupnoj fazi LP. Da i ne spominjem ManU. I ako Ola da gol protiv Lyona, opet cete svi govoriti da je odlican.
Nije vam to fino...
Da nije bilo Olica ispao bi Bayern u grupnoj fazi LP. Da i ne spominjem ManU. I ako Ola da gol protiv Lyona, opet cete svi govoriti da je odlican.
Nije vam to fino...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
zato si ti tu da nadomjestis omera ^^sanjinzeljo je napisao/la:cast izuzetcima i svaka castznaci ipak sam bio u pravu!!!bajern ima dobru seriju i odmah je i ova tema najaktivnija.pitam se sta ce biti kada krenu gubiti...
evo igrali ste nerjeseno a omera vec nema
da ste dobili bio bi ovdje do 12 sati....jelde omere
a evo sada veći problema ... povrede Demichelisa i DvB
mada govore da bi trebala obojica biti spremni za Lyon ...
mada govore da bi trebala obojica biti spremni za Lyon ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.