Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Formula 1
Po rijecima Toto Wolffa nakon katastrofalne zime fine stvari se trenutno desavaju i sastavljaju u Brackleyu pogotovo jer znamo koliko je on skrt na optimisticnim izjavama. Nisu revolucionarne da bi se borili sa RB za sampionat ali veliki koraci za ovo sada
https://the-race.com/formula-1/mercedes ... ter-shift/
https://the-race.com/formula-1/mercedes ... ter-shift/
Ma stvara pritisak na tim.Ovako je i Michael isto radio.Nije to lose jer tjera tim da se unaprijedi.Nije glup,svjestan je da ne moze preko noci ali ovakvi vozaci ti trebaju kada se planiras vratiti na stare staze.darker10 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 08:09Truhlo je to sto britanskoj primadoni nije bilo dovoljno da haman 8-9 godina ima apsolutno najdominantniji bolid na gridu pa bi da to bude bar 11,12AshburtonG je napisao/la: ↑18 mar 2023, 21:05Kakav post-qualifying intervju Lewisa. Nesto je truhlo u njegovom timu. Prvo prica o Ferrariju, pa otkaz onom nosacu Samuelu, ovaj debakl u kvalama i kao slag na tortu intervju nervozan kao dijete na tuti. Ako se Mecka ne dohaviza do ljetne pauze i pokaze neki progres, dajem ruku da on ne ostaje u ekipi sljedece godine. On mi se ne cini kao ljubitelj sporta poput Alonsa ili Vettela da se voza oko sredine grida i ceka neku sansu. Mislim da ce se prije oprostit, nego i sljedece godine borit za 3-4. red.
Ova era Mercedesa je bila najdominantnija ikad. Pa ni onaj Mclaren s kraja osamdesetih i pocetka devedesetih nije bio tako dugo dominantan i opet to Hamiltonu nije dovoljno dobro. Apsolutno je u redu da koju godinu fulas bolid, a Hamilton kuka kao da se za naslov zadnji put borio prije 15 godina, a ne prije nepunih godinu i po dana.
Ne volim Lewisa , 100% sam siguran da nece nigdje.Ovo je cisto strateski odigrano.
Danas ocekujem opet 1 i 2 od RB , jednostavno prebrzi.Charles se moze dosta pomaknuti , cak i na postolje doci.Alonso ako starta dobro i bude imao dobar racepace , ima sanse za postolje.
Moze li Max do pobjede danas 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa ako samo jedan SC bude, Max vec ima sigurno drugo mjesto. Pereza tesko da ce uhvatit bez timskih naredbi i neke alternativne strategije. Medjutim, nakon Brazila, ne vjerujem da ce mu se Perez sklonit cak i pod naredbom. 
Nadam se da ce bit dobar, imam ga na 3x na Fantasyu, jeb.em ga ja.

Nadam se da ce bit dobar, imam ga na 3x na Fantasyu, jeb.em ga ja.

AshburtonG je napisao/la: ↑19 mar 2023, 16:57Pa ako samo jedan SC bude, Max vec ima sigurno drugo mjesto. Pereza tesko da ce uhvatit bez timskih naredbi i neke alternativne strategije. Medjutim, nakon Brazila, ne vjerujem da ce mu se Perez sklonit cak i pod naredbom.
Nadam se da ce bit dobar, imam ga na 3x na Fantasyu, jeb.em ga ja.![]()
Vadi ga odmah

Imao je neki leak sad an prednjem dijelu, prijavio je slipave pedale - Horner kaže da je sve ok, mada ne ulijeva nadu iskreno, Bahrein curse.
Je li se ikad prije desilo Fernandu da dobije ovu kaznu ?
McLaren 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali kad cujem da neki zale sto je Vettela jer otisao bas kad je Aston Martin postao ovako dobar, kao da mu je malo sto mu se onako posrecilo sa RB-om i na konto toga uzeo 4 titule 

Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vettel ti je baš u glavi, svaku trku ga pominješakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 mar 2023, 18:10ali kad cujem da neki zale sto je Vettela jer otisao bas kad je Aston Martin postao ovako dobar, kao da mu je malo sto mu se onako posrecilo sa RB-om i na konto toga uzeo 4 titule![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Idemo Maxic 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Moze i Lec do podijuma s kaznom Alonsa
Jel se ovo opet stima Alonsu s SC 
Šteta za Strolla
- akisarajevo92
- Kontakt:
ode u qrac Alonsovih 5 sekundi u odnosu na Russella
EDIT
ovo ce ipak dobro ispasti lol
EDIT
ovo ce ipak dobro ispasti lol
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 19 mar 2023, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- AshburtonG
- Kontakt:
krenulo je
Tako je SC 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.