Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kako vecini nije jasno da Pape najvise dobija odnosno gubi veceras, i da nece sam sebi skakati u stomak i stavljati golmana koji je dibidus van forme, naustrb jednog od najboljih golmana EPL. To bi samo maloumnik uradio, a iskreno se nadam da Pape nije takav.
Dajte da ne pljujemo do veceras do pola 11, mozda bas Keno digne zicer i donese nam 3 boda.
Hajmo za promjenu malo pozitive ubaciti na forum.
Dajte da ne pljujemo do veceras do pola 11, mozda bas Keno digne zicer i donese nam 3 boda.
Hajmo za promjenu malo pozitive ubaciti na forum.
Cuva Bog Zelju svog!
Ima se novaca sigurno za ova dva trenera da vode repku, pa da i nema to mislis da Vaha ne bi probao da odradi jedan ciklus sa svojom BiH!? Ciro nas je vodio i kako znam sve mu je isplaceno uredno!Alfa_Muzijak je napisao/la:Dosadni ste vise s ovom pricom!haxonja je napisao/la:Safet Susic igracina bio, al' kao trener ispod prosjeka. Pa ova repka sto je on vodi dosad je najkvalitetnija i trebala bi da se plasira u baraz bez problema. Najbolje se pokazalo protiv jedne sada psrosjecne Rumunije kada su ljudi nas rastavili, odnosno demolirali. Najveci krivac nisu bili igraci vec trener, trener koji treba da ih psihicki i takticki pripremi. Sve se vidjelo kao bez glave su igrali, bez ideje i puno gresaka. Strah i nisu bili glavom u utakmici. Ovu repku da vodi jedan Vaha ili Ciro sigurno bi vec sada imali 3-5 vise.
Nasao sam ovo:
1994–1995 AS Cannes
1996–1998 Istanbulspor
2001Al - Hilal
2004–2005Konyaspor
2005–2006Ankaragucu
2006Rizespor
2008Rizespor
2008–2009Ankaraspor
2009- BiH
Mali klubovi, malo vodi pa pedala jer nigdje kako moze da se vidi nije napravio nekakvu trenersku karijeru.
STA BI TEK CINILI DA NAS MOURINHO VODI! STA BI TEK CINILI DA NAS SIR ALEX FERGUSON VODI!
Nema se para ljudi sta vam je!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa Vaha i ide samo za parama. Nite se kad ponudio nit ista. U Dinamo dodje za 900.000 Eura godisnje. Ciro je bio selektor al mu je i Bandic davao pola plate.haxonja je napisao/la:Ima se novaca sigurno za ova dva trenera da vode repku, pa da i nema to mislis da Vaha ne bi probao da odradi jedan ciklus sa svojom BiH!? Ciro nas je vodio i kako znam sve mu je isplaceno uredno!Alfa_Muzijak je napisao/la:Dosadni ste vise s ovom pricom!haxonja je napisao/la:Safet Susic igracina bio, al' kao trener ispod prosjeka. Pa ova repka sto je on vodi dosad je najkvalitetnija i trebala bi da se plasira u baraz bez problema. Najbolje se pokazalo protiv jedne sada psrosjecne Rumunije kada su ljudi nas rastavili, odnosno demolirali. Najveci krivac nisu bili igraci vec trener, trener koji treba da ih psihicki i takticki pripremi. Sve se vidjelo kao bez glave su igrali, bez ideje i puno gresaka. Strah i nisu bili glavom u utakmici. Ovu repku da vodi jedan Vaha ili Ciro sigurno bi vec sada imali 3-5 vise.
Nasao sam ovo:
1994–1995 AS Cannes
1996–1998 Istanbulspor
2001Al - Hilal
2004–2005Konyaspor
2005–2006Ankaragucu
2006Rizespor
2008Rizespor
2008–2009Ankaraspor
2009- BiH
Mali klubovi, malo vodi pa pedala jer nigdje kako moze da se vidi nije napravio nekakvu trenersku karijeru.
STA BI TEK CINILI DA NAS MOURINHO VODI! STA BI TEK CINILI DA NAS SIR ALEX FERGUSON VODI!
Nema se para ljudi sta vam je!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Jasno je da je ovo Susicu kljucna utakmica,ako izgubi,on se ne treba ni vracati u Sarajevo...ni bod nam nije sjajno rjesenje,ali i to je bolje nego izgubiti..mada mi imamo takvu ekipu da mozemo pobjediti svakoga,ali i pored toga Susic je postavio dosta defanzivnu formaciju,ali ubjedjen sam da ce odmah na pocetku drugog poluvremena u igru morati ubaciti Misimovica,on je nas jako jako vazan igrac,nismo ni svjesno toga....ali dobro kaze mirza,treba pricekati kraj utakmice i onda davati neki sud...ako veceras ostavimo dobar dojam,onda ce sve krenuti kako treba u nastavku kvalifikacija...
@Alfa pa naravno da idu svi, samo sigurno da ima dovoljno da jedno dvije godine proba za manju platu da sta odradi sa nama. Ima nekada da i nije sve u novcu. To su price za Bandica da je davao novac, potrebnije je njemu da daje gradu Zagrebu ili CIBONI nego Ciri.
There is only one United!!!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa zar ne znas da je Ciri savez davao 5000 i Bandic 5000. Nez razlog al je istina. Nije ni Ciro htjeo za manje da nas vodi. A Vaha. Cuj sta fali, pa ne fali nista, samo sto veliki patriota Vaha nece.haxonja je napisao/la:@Alfa pa naravno da idu svi, samo sigurno da ima dovoljno da jedno dvije godine proba za manju platu da sta odradi sa nama. Ima nekada da i nije sve u novcu. To su price za Bandica da je davao novac, potrebnije je njemu da daje gradu Zagrebu ili CIBONI nego Ciri.

-
- Kontakt:
Hahahahahahah, crkohrevoX. je napisao/la:

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- velez_mostar
- Kontakt:
Zar Susic do juce nije izjavljivao da Hasagic nije u takmicarskoj formi, i da mu trebaju igraci koji imaju utakmice iza sebe, i ponovo najavljuje Kenu u prvom sastavu.
Mozda se Keno bolje uklapa u reprezentaciju, ali je realno Begovic puno bolji, i kvalitetniji golman, tako da ne razumijem ovu odluku, mada me pretjerano ne iznenadjuje jer se radi o ispodprosjecnom treneru koji moze dobiti angazman samo u reprezentaciji koju su, kad je dolazio, vodili kriminalci.
Mozda se Keno bolje uklapa u reprezentaciju, ali je realno Begovic puno bolji, i kvalitetniji golman, tako da ne razumijem ovu odluku, mada me pretjerano ne iznenadjuje jer se radi o ispodprosjecnom treneru koji moze dobiti angazman samo u reprezentaciji koju su, kad je dolazio, vodili kriminalci.
-
- Kontakt:
najlosiji trener u istoriji bih a ima najace igrace u odnosu na ostale trenere
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Koliko li si se namucio da skontas ovu prostu recenicuIVICA OSIM je napisao/la:pape je ****

Tebi ocigledno smeta zato sto je pitar. Zato pametniji si kad sutis.

- skyisthelimit
IVICA OSIM je napisao/la:najlosiji trener u istoriji bih a ima najace igrace u odnosu na ostale trenere
joj hocete pojesti sve ove rijeci veceras, uh, al nazalost necete se javiti....
za ove ostale ?
ZAR JE VAZNO KO IGRA, VAZNO JE DA POBJEDIMO
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
nemas ti pojma jarane gori si od papeta nema ni on mozga ko i ti sta me briga sto je pitar ja zelim repki najboljeAlfa_Muzijak je napisao/la:Koliko li si se namucio da skontas ovu prostu recenicuIVICA OSIM je napisao/la:pape je ****![]()
-
- Kontakt:
ma i ja se slazem bitno je da pobjedimo ali ja mislim da je velika greska da begovic nebude na golu(amaterska)skyisthelimit je napisao/la:IVICA OSIM je napisao/la:najlosiji trener u istoriji bih a ima najace igrace u odnosu na ostale trenere
joj hocete pojesti sve ove rijeci veceras, uh, al nazalost necete se javiti....
za ove ostale ?
ZAR JE VAZNO KO IGRA, VAZNO JE DA POBJEDIMO
pape tjera neki inat
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Vidim kako zelis. Pred jednu od najvaznijih utakmica, kad znas da se nista u ovim kvalifikacijama promjenit ne moze, ti si nasao da pises ovako visoko intelektualne tekstove o nasem selektoru ko god da je.IVICA OSIM je napisao/la:nemas ti pojma jarane gori si od papeta nema ni on mozga ko i ti sta me briga sto je pitar ja zelim repki najboljeAlfa_Muzijak je napisao/la:Koliko li si se namucio da skontas ovu prostu recenicuIVICA OSIM je napisao/la:pape je ****![]()
Vidim da ti ni gramatika nije jaca strana a ja taj koji nema mozga

Mora postojati dobar razlog da stavi Hasagića na gol!
Hasagić je van forme, nebrani nikako, ko zna kad je zadnju utakmicu imao!
Ima problema sa ledjima, i to je veliki problem!
Hasagić je loš kada treba napraviti paradu, postaviti živi zid, a da ne govorim o njegovom driblanju, dodje mi da mu sve od reda!Treba imat dobro srce, pa to gledat!
Sa druge strane imamo golmana koji brani u životnoj formi, koji pravi parade, školski odrađuje utakmice, i nema šanse da takav golman pravi gluposti sa driblanjem i sl!
Razočaro me safet sa ovom odlukom, jer mislim da nije u pravu!
Hasagić je loš kada treba napraviti paradu, postaviti živi zid, a da ne govorim o njegovom driblanju, dodje mi da mu sve od reda!Treba imat dobro srce, pa to gledat!
Sa druge strane imamo golmana koji brani u životnoj formi, koji pravi parade, školski odrađuje utakmice, i nema šanse da takav golman pravi gluposti sa driblanjem i sl!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Dijelim tvoje misljenje u potpunosti. Vjerovatno su i igraci za Hasagica. Al mi nije jasno kako Hasagic ne kaze pa treneru mene bole ledja, nisam spreman, nisam branio ne pamtim, pa da ispadne covjek koji nam zeli dobro. Jer u ovakvoj utakmici mora braniti najbolje u zivotu da bi opravdao ocekivanja. A branit ce tako al u qrcu (mada bi volio da brani ko Lav Jasin, kao niko na ovom dunjaluku citavom).MOZAK je napisao/la:Mora postojati dobar razlog da stavi Hasagića na gol!
Nešto kontam možda je lažna informacija, možda nas Sušić prca malo, sad sjedi i čita kako se mi nerviramo.
Al kad realno skontam možda i Sušić namjerno radi ovo Begoviću možda hoće da mu pokaže autoritet ko je gazda i sva ta sranja, a onda da ga stavi u Zenici na gol a Hasigića na klupu, to je ona seljačka politika "eh biće po mom pa makar".
Samo me strah da ga ne zvekne po ušima to, mada boli njega ćuna on će se iznervirati dok traje tekma poslje će otići hadžo da ga drka neđe, a mi levati obični smrtnici ćemo da se svađamo i trošimo ove tastature jos sedmicama nakon tekme. Jbg tako je kako je.
Al kad realno skontam možda i Sušić namjerno radi ovo Begoviću možda hoće da mu pokaže autoritet ko je gazda i sva ta sranja, a onda da ga stavi u Zenici na gol a Hasigića na klupu, to je ona seljačka politika "eh biće po mom pa makar".
Samo me strah da ga ne zvekne po ušima to, mada boli njega ćuna on će se iznervirati dok traje tekma poslje će otići hadžo da ga drka neđe, a mi levati obični smrtnici ćemo da se svađamo i trošimo ove tastature jos sedmicama nakon tekme. Jbg tako je kako je.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Yebo mu hasagic mater vise. Ja kvaliteta i kur.a
Begovic definitivno treba da ode iz repke ko sto je s pravom svojevremeno i Salihamidzic uradio kad je na silu u repki morao da grije klupu dok su na teren istrcavali igraci iz nase lige. Nasa posla - ova budala od trenera ne moze da vrijednuje Englesku ligu ispred ostali. Begovic treba da ode definitivno a nek Zavidovicki mazlum forsira druge...
p.s. izgleda da se stvarno ovaj konj sveti covjeku. Pa zamislite sta bi mislili igraci Bjelorusije kad znaju da je na golu golman iz Engleske lige. Al SOS - seljak ostaje seljak....
Begovic definitivno treba da ode iz repke ko sto je s pravom svojevremeno i Salihamidzic uradio kad je na silu u repki morao da grije klupu dok su na teren istrcavali igraci iz nase lige. Nasa posla - ova budala od trenera ne moze da vrijednuje Englesku ligu ispred ostali. Begovic treba da ode definitivno a nek Zavidovicki mazlum forsira druge...
p.s. izgleda da se stvarno ovaj konj sveti covjeku. Pa zamislite sta bi mislili igraci Bjelorusije kad znaju da je na golu golman iz Engleske lige. Al SOS - seljak ostaje seljak....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.