Pojede ga ovaj naš budući igrač, ukoliko Marotta ne zezne

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nije on loš igrač, ali kad dolaziš poslije Grygere i Motte na poziciju beka, teško je biti goriBianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pojede ga ovaj naš budući igrač, ukoliko Marotta ne zezne
On je pravi ratnik, takav jedan nam i treba nakon izvjesnog odlaska Mela...Treba ekipi jedan igrač koji će stvarati mali pritisak na sudije...juventus 0244 je napisao/la: Nije on loš igrač, ali kad dolaziš poslije Grygere i Motte na poziciju beka, teško je biti gori(moraš se baš potruditi
)! Samo kod njega koliko sam primjetio mnogo voli pričati sa sudijama, mnogo se ljuti i onako ponekad izgleda da će ubiti nekoga, vidim sad često ne dobija crvene, to je dobro, jer mi nekako izgleda previše lud
.
Kakva samo supljaSilvio B je napisao/la:JUVE, L'ORA DEL RISCATTO
35 milioni per Quagliarella, Matri e Pepe. Motta .
znaci juve je odlucio lupiti ove igrace i mora izdvojiti 35 mil za njih ,pa samo za pepa i mottu 13 mil udinezeu a motta kako je receno ce biti zamjena lischatejneru
dzenan01 je napisao/la:Kakva samo supljaSilvio B je napisao/la:JUVE, L'ORA DEL RISCATTO
znaci juve je odlucio lupiti ove igrace i mora izdvojiti 35 mil za njih ,pa samo za pepa i mottu 13 mil udinezeu a motta kako je receno ce biti zamjena lischatejneru
Mediaset medijski pandan Tuttosportu, sve crap do crapaSilvio B je napisao/la:
http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... atti.shtml
Motta neće biti zamjena, nego će biti otkupljen i odmah proslijeđen nekom, o tome se piše od januara!Silvio B je napisao/la:JUVE, L'ORA DEL RISCATTO
Jedino ako nam vi nešto uvaliteBane Madridista je napisao/la:Valjda će Juventus napraviti neki veliki transfer,a?
Ma dogovorićemo se,nije problemBianconeri1988 je napisao/la:Jedino ako nam vi nešto uvaliteBane Madridista je napisao/la:Valjda će Juventus napraviti neki veliki transfer,a?
Juventus spreman dati i 35 milijuna eura za Teveza
Loše sezone koje su iza njih ponukale su čelne ljude torinskog Juventusa da se ovaj put maksimalno pripreme za novu sezonu i da pritom zaborave na štednju kada su pojačanja u pitanju...
Posljednjih dana je Juventus glasno razmišljao o nekoliko pojačanja. U pitanju su bili Gokhan Inler, Alexis Sanchez i Giuseppe Rossi, no izgleda da će Juve od svih njih odustati i to samo zbog jednog igrača - 27-godišnjeg Argentinca Carlosa Teveza.
Dotični je 2009. godine došao u Manchester City, te je u 65 premierligaških utakmica postigao čak 43 pogotka. No, već se neko vrijeme Tevez povjeravao u javnosti o tome kako želi napustiti Manchester.
Juventus je spreman dati 35 milijuna eura i sada je pitanje kako će na takvu ponudu reagirati prvenstveno City, ali i sam igrač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.