aldin kukic igrao u olimpiku pa je otjeran kao visak i sad igra ja mislim u gabeli doleDiNno je napisao/la:dali mozda znas kako se prezivao ovaj odmah ispod trenera ovaj crni najljevljiCLS je napisao/la:19TM87 je napisao/la:
hehe skor ih sve znam doduse ja sam bio u generaciji ispred
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Sto mi je vas zao kad vidim da placete nad momkom kojeg ste do jucer zvali:"KLOC", psovali mu majku itd. Steta! Covjeka otjerali iz kluba a sada placu nad njim!maximus_genius je napisao/la:E Peugeot na bio sponzormirzza je napisao/la:
Zadnja izmjena: Navijac Sarajeva, dana/u 03 dec 2009, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
- TheManiacs
- Kontakt:
Navijac Sarajeva je napisao/la:Sto mi je vas zao kad visim da placete nad momkom kojeg ste do jucer zvali:"KLOC", psovali mu majku itd. Steta! Covjeka otjerali iz kluba a sada placu nad njim!maximus_genius je napisao/la:E Peugeot na bio sponzormirzza je napisao/la:
KOJE REKO DA JE KLOC ?
NE PRAVI SE LUD ?
Z5S1

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
info sa orga...Kad ste Sehica spomenuli. Covjek je otisao u Beograd na operaciju prepona, ali povreda je toliko teska da se ne moze operisati jer nije dosao na vrijeme, ovdje su ga unistili injekcijama. Tako da je sad u Novom Sadu na strogim terapijama i tamo ce ostati najvjerovatnije 5 sedmica.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Samo dvije stvari!BlueSharks je napisao/la:dobro se sjećam sezone kad smo se sa zrinskim borili za titulu, a čini mi se da je džeko te sezone debitirao....znam samo da sam uvijek dohvaćao lopte na sjevernoj strani, jer sam se bojao da me manijaci ne pogoe bakljom i dr.pirotehnikom...... i tad sam definitivno zamrzio sjever, jadnijih i odvratnijih ljudi(čast izuzecima) nisam vidio, oni su i sad glavni zagovarači da mladi igraju, da njima pružamo šansu, a upravo su to oni ljudi koji su psovali džeku i govorili da je kloc, pa se nastavilo sa jamakom, muharemovićem, šehićem i drugim, mrsko mi nabrajati, povraća mi se
Prvo, Jamak i Dino Muharemovic nikad nece biti igraci koliko god da su nasa djeca.
Drugo, zasto su se na posljednjoj utakmici na Grbavici sa juga culi zvizduci svih 45 minuta kad Seha uzme loptu? Jeli to podrska nasem djetetu?
Na svakoj tribini ima kvazinavijaca i prestanite vise da globalizujete sve navijace na sjeveru. Zar se svako malo mora to pisati?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Dobar avatarŽeljovac je napisao/la:

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ako je ovo istina, samo bi se još više trebali stiditi oni koji su mu zviždali i psovali. Sad mi krivo što mu nisam skandir'o u inat ludim i opasnim lafčinama. Sljedeći put ću aBd, makar sam bio, ako se vrijeđanje ponovi.bistrikboy je napisao/la:info sa orga...Kad ste Sehica spomenuli. Covjek je otisao u Beograd na operaciju prepona, ali povreda je toliko teska da se ne moze operisati jer nije dosao na vrijeme, ovdje su ga unistili injekcijama. Tako da je sad u Novom Sadu na strogim terapijama i tamo ce ostati najvjerovatnije 5 sedmica.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
e pa vodi ga kuci,3 sezone prosipa bodove,trpit ga vise necu,pogotovo sto sam ga par puta tjerao iz kafana u sitne sate.on samo stagnira,glupaca prava.colu i viscu treba istrpti jer konstantno napreduju.dzaba kad kazete nasa djeca a pojma nemaju,npr.jamak,dino itd
Einigkeit und Recht und Freiheit
Sreća pa nisi trener, tako da mi je baš svejedno hoćeš li ga trpiti ili ne. Recimo čak da je Šehić krajnje nekvalitetan. Ako misliš da je to razlog da mu se psuje i zviždi, bujrum. Ni to za kafane me ne zanima, kad znam da to niko ni spomenuo ne bi da dobro brani. Ja ću da zviždim Bekriću, Serdareviću, Bučanu kad ofirno neće da potrče, a isto tako ću podržavati superborbenog Muharemovića taman da svaki pas na utakmici pogrešno da. Za te stvari se Osim kritikuje, a ne momci koji su stavljeni da igraju i daju sve od sebe.domorocki je napisao/la:e pa vodi ga kuci,3 sezone prosipa bodove,trpit ga vise necu,pogotovo sto sam ga par puta tjerao iz kafana u sitne sate.on samo stagnira,glupaca prava.colu i viscu treba istrpti jer konstantno napreduju.dzaba kad kazete nasa djeca a pojma nemaju,npr.jamak,dino itd
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
domorocki je napisao/la:e pa vodi ga kuci,3 sezone prosipa bodove,trpit ga vise necu,pogotovo sto sam ga par puta tjerao iz kafana u sitne sate.on samo stagnira,glupaca prava.colu i viscu treba istrpti jer konstantno napreduju.dzaba kad kazete nasa djeca a pojma nemaju,npr.jamak,dino itd
o kome ba ti jel?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
o golmanu zelje, ibrahimu sehicutax je napisao/la:domorocki je napisao/la:e pa vodi ga kuci,3 sezone prosipa bodove,trpit ga vise necu,pogotovo sto sam ga par puta tjerao iz kafana u sitne sate.on samo stagnira,glupaca prava.colu i viscu treba istrpti jer konstantno napreduju.dzaba kad kazete nasa djeca a pojma nemaju,npr.jamak,dino itd
o kome ba ti jel?
Cuva Bog Zelju svog!
- bistrikboy
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Sad mi krivo što mu nisam skandir'o u inat ludim i opasnim lafčinama.[/bbistrikboy je napisao/la:info sa orga...Kad ste Sehica spomenuli. Covjek je otisao u Beograd na operaciju prepona, ali povreda je toliko teska da se ne moze operisati jer nije dosao na vrijeme, ovdje su ga unistili injekcijama. Tako da je sad u Novom Sadu na strogim terapijama i tamo ce ostati najvjerovatnije 5 sedmica.
Neki su to i u nedelju radili

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ima li kakvih informacija na kojim ozicijama nam trebaju igraci zna li se ko su nam zelje naravno osim Zebe zna li se ista?
- bistrikboy
- Kontakt:
Britanski mediji o Džeki
Deset stvari koje morate znati o "bh. dijamantu"
2) Iako je danas jedan od najboljih evropskih strijelaca, karijeru je počeo u lokalnom timu, FK Željezničaru kao vezni igrač.
Deset stvari koje morate znati o "bh. dijamantu"
2) Iako je danas jedan od najboljih evropskih strijelaca, karijeru je počeo u lokalnom timu, FK Željezničaru kao vezni igrač.
U zivotu nikada nisam zvizdao nijednom igracu Zelje niti cu ikad uraditi.To samo isfrusstrirani kreteni mogu pogotovo Sehi djetetu Zelje kome se desavalo da 6 mjeseci ne primi ni marke.
AMAR OSIM!
pun mi je qrac pitara u plavom!!!
Kad si **** od navijaca nemoj ocekivat od nekog da bude igrac tj kad ti budes navijac onda trazi od igraca da bude igrac...
idite na hadison pa zvizdite i pljujte...na vas se nije mislilo kad se reklo za zelju se ne navija zeljo se voli...vase pare zelji ne trebaju a ni vasa pitarska ljubav...
Zbog debila koji mi je izbrisao postove, ja vise necu iznosit nikakve info koje sam ponekad imao iz kluba...memli cujemo se preko pp, a stole mi se vidimo...
Kad si **** od navijaca nemoj ocekivat od nekog da bude igrac tj kad ti budes navijac onda trazi od igraca da bude igrac...
idite na hadison pa zvizdite i pljujte...na vas se nije mislilo kad se reklo za zelju se ne navija zeljo se voli...vase pare zelji ne trebaju a ni vasa pitarska ljubav...
Zbog debila koji mi je izbrisao postove, ja vise necu iznosit nikakve info koje sam ponekad imao iz kluba...memli cujemo se preko pp, a stole mi se vidimo...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Seyo nema smisla da prestanes pisati!Seyo_TM je napisao/la:pun mi je qrac pitara u plavom!!!
Ovo je tema o voljenom klubu i sve sto ima veze sa njim treba pisati,ko to ne moze podnijeti sam je kriv!
stvar je u tome sto sam i pisao o klubu, bez uvreda i izbrisani su postovi, nije mi 3 godine da neki bubuljicar lijeci komplekse na meni...ovo nije prvi put ali je preslo granicu...bistrikboy je napisao/la:Seyo nema smisla da prestanes pisati!Seyo_TM je napisao/la:pun mi je qrac pitara u plavom!!!
Ovo je tema o voljenom klubu i sve sto ima veze sa njim treba pisati,ko to ne moze podnijeti sam je kriv!
- bistrikboy
- Kontakt:
Neke stvari se ne mogu obrisati SeyoSeyo_TM je napisao/la:stvar je u tome sto sam i pisao o klubu, bez uvreda i izbrisani su postovi, nije mi 3 godine da neki bubuljicar lijeci komplekse na meni...ovo nije prvi put ali je preslo granicu...bistrikboy je napisao/la:Seyo nema smisla da prestanes pisati!Seyo_TM je napisao/la:pun mi je qrac pitara u plavom!!!

bila bi steta izgubiti korisnog clana foruma kao sto si ti!
gdje je camac?
jbg ispalo je da su dva camca
jedan je u bagdadu, drugi je isto na nekom putu 2-3 mjeseca (to je ovaj sa foruma)...
kad se on izbrise...ja cu nastavit...

jedan je u bagdadu, drugi je isto na nekom putu 2-3 mjeseca (to je ovaj sa foruma)...
kad se on izbrise...ja cu nastavit...
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Paromlinac i 46 gostiju.