FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Smiri se. Duboko diši. Popij šta...TZ075 je napisao/la:sta ba evo provg ljepo kazeemmm sto ne proba postavu st apametujee s drugom postavomm
Prva prijateljska i odma kuknjava.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
sta vam je ljudi prva utakmica jos sinoc stigli teske su noge a promjenili smo dota igraca vec u drugoj utakmici cemo vidjeti kako stoimo
jel ovo zvanično?Gifron je napisao/la:Znaci 2. poluvrijeme:
ma ajde ba solinas sta i ti pametujeess niko nije pljuvo smao kazem sto nije probo puknut u prvom sve najace sto imamo realno to su svi i ocekivalii
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Strasno, prodase utakmicu, uzasna igra, setaju po terenu, otjerat lazevskog uzas.
Sacuvaj boze kakih sve ljudi ima i komentarisu, joj tz075, idi u catez pa mu reci nesmaraj nas ovdje nebulozama
Sacuvaj boze kakih sve ljudi ima i komentarisu, joj tz075, idi u catez pa mu reci nesmaraj nas ovdje nebulozama
Drugo poluvrijeme ide ovaj sastav
Eric
Efendic Djidic Mehmedagic Mujkic
Stjepanovic Grahovac Hadjic Mehidic Govedarica Karic
Ovo je samo proba ljudi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eric
Efendic Djidic Mehmedagic Mujkic
Stjepanovic Grahovac Hadjic Mehidic Govedarica Karic
Ovo je samo proba ljudi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
Jedno je prva postava po imenima, a potpuno drugo prva postova prema onome sto trenutno pruzaju i mogu da pruze na terenu. Upravo zato i sluze pripremne utakmice, da se isprobaju sve moguce kombinacije i vidi na cemu si. A ne automatsko forsiranje nekog jer je prosle sezone BIO bolji igrac.TZ075 je napisao/la:sta ba evo provg ljepo kazeemmm sto ne proba postavu st apametujee s drugom postavomm
Ljudi su samo prosli kondicione pripreme na Kupresu, tek sada slijedi uigravanje i kombinacije da bi se naslo najboljih prvih 11. Tako da je razumno da ce igrati svako sa svakim da bi se stvorila hemija u ekipi.
Jedan grad, jedna ljubav!
pa hoće čovjek da vidi kako koji igrač stoji, de ba ljudi dragi neki od njih su prvi put danas potrčali sa ostatkom ekipe, pa šta hoćete
nek' isprobava, bolje sad kad nema nikakvog značaja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Beduin
- Kontakt:
I ovo preko Bet365 ko dlake mi gledati.
Razumljivo da je izmijesan sastav, tek u narednoj ili posljednjoj tekmi pred LE ce igrati najjaci sastav, ovako i bolje neka isprobava igrace i ujedno da i konkurenti u LE ne mogu nas procitati. Puno igraca smo doveli/otpustili pa treba i vremena da se upoznaju, uigraju, dovedu atmosferu na najvisi nivo... bice to sve dobro, najmanje je bitan danasnji rezultat
Samo ne razumijem ubaciti Fatica, Lazevskog i Todorovica zajedno, to mi je nidje veze. Nadam se da ne pokusava jednog od dvojice novih gurati na desnog beka umjesto Efendica, to mi je vec nidje veze.
Razumljivo da je izmijesan sastav, tek u narednoj ili posljednjoj tekmi pred LE ce igrati najjaci sastav, ovako i bolje neka isprobava igrace i ujedno da i konkurenti u LE ne mogu nas procitati. Puno igraca smo doveli/otpustili pa treba i vremena da se upoznaju, uigraju, dovedu atmosferu na najvisi nivo... bice to sve dobro, najmanje je bitan danasnji rezultat
Samo ne razumijem ubaciti Fatica, Lazevskog i Todorovica zajedno, to mi je nidje veze. Nadam se da ne pokusava jednog od dvojice novih gurati na desnog beka umjesto Efendica, to mi je vec nidje veze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hoće l' se ekipa na zadnjoj utakmici uigravat?xeksor je napisao/la:Strasno, prodase utakmicu, uzasna igra, setaju po terenu, otjerat lazevskog uzas.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Proba covjek da vidi moze li racunat' na Todorovica, Merzica, Fatic( u sredini ), Zeca, Krpica... Da vidi gdje nam jos trebaju pojacanja...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Najjace kad kazu teske nam noge a eto lokomotiva bila 6 mj na odmoru oni nisu bili na pripremama
zbog ovih internet navijaca koji na 2 utakmice odu godisnje i pametuju bi opet volio da igramo 2 ligu
Ovaj bet live ko da menagera igram
Ovaj bet live ko da menagera igram
Tako je druze al neko to nekonta, misle da se nesmje izgubit ni jedna utakmica. Kad se sjetim komentara na polusezoni prije odlaska u antaliju kad izgubise od bratsva ili radnickog nesjecam se vise. Ma to su stratezi boze sacuvajGifron je napisao/la:Jedno je prva postava po imenima, a potpuno drugo prva postova prema onome sto trenutno pruzaju i mogu da pruze na terenu. Upravo zato i sluze pripremne utakmice, da se isprobaju sve moguce kombinacije i vidi na cemu si. A ne automatsko forsiranje nekog jer je prosle sezone BIO bolji igrac.TZ075 je napisao/la:sta ba evo provg ljepo kazeemmm sto ne proba postavu st apametujee s drugom postavomm
Ljudi su samo prosli kondicione pripreme na Kupresu, tek sada slijedi uigravanje i kombinacije da bi se naslo najboljih prvih 11. Tako da je razumno da ce igrati svako sa svakim da bi se stvorila hemija u ekipi.
zaobidji me u sirokom luku momcino.TZ075 je napisao/la:ma ajde ba solinas sta i ti pametujeess niko nije pljuvo smao kazem sto nije probo puknut u prvom sve najace sto imamo realno to su svi i ocekivalii
I da je izveo trecu postavu i izgubio 10-0 pa prijateljske i sluze za takve stvari.
Koga boli ku..rac sta smo mi ocekivali i kakvu postavu.
Da nece se Husref sa forumom konsultovati mozda.
Ima vas par pljuvaca koji se pojavite samo kada je pljuvat po ekipi i klubu.
Zamolio bi te da me ne citiras ubuduce i ako imas neki problem stisni ignore i zdravo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Polako ba ljudi, vidi se da čovjek želi da isproba sve raspoložive snage. Ja ne bih zanemario ni mogućnost da Husref namjerno mrlja sa ovakvim sastavima radi realne opcije da izvučemo ovu istu Lokomotivu u prvom pretkolu.
Dabogda mi sve prijateljske izgubili,a onda kad bude trebalo da krenemo pobjedjivat. Prva utakmica i odma hajmo srat 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Svakim danom dokazujemo koliki smo mi debili i kreteni... nije ni cudo da nas svi ismijavaju. 
alo bolan ti si meni uputio kom ne ja tebi skontja sta radis pa poslje psii drugo nikad je nisam pljuvo nit hocuu samo kazem da sma ocekivo prvu odma kakav ti
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987
1919
1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.