Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la moj uzor-S.G » 04 feb 2015, 22:36

Toooo kutijico nasa :kafa: :opaopa:
ZZ

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 04 feb 2015, 22:36

gaston je napisao/la:Veliki klub !
Najbolji asistent ekipe. :kafa: :ljepota: :lol:
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 feb 2015, 22:37

Hendo je napisao/la:
gaston je napisao/la:Veliki klub !
Najbolji asistent ekipe. :kafa: :ljepota: :lol:
Sve mu ovakve asistencije :lol: :lol:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 feb 2015, 22:38

Otelo je napisao/la:Velski Xavi je tu. Pobjeda je neminovnost :bow:
Kazem ja :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

coutinholfc
Kontakt:

Post Postao/la coutinholfc » 04 feb 2015, 22:47

pod hitno prebaciti Cana u sredinu,covjek je doktor za sve nase vezne igrace :salut:

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 04 feb 2015, 22:48

Nekada pobijede ekipe koje nisu zaslužile,sreća nije to večeras bio slučaj.
Bili smo bolji cijelu utakmicu,sudija ih je dobro pogurao sa penalom (ne moramo o ostalom,dovoljan je penal),ali nakon crvenog kartona moralo je doći do ovoga.Emre Can je nevjerovatan igrač kada igra na onoj poziciji u zadnjih 10-15 minuta,to je i sada dokazao.Neka Rodgers proba sa Lovrenom nazad,možda je taj došao sebi,a Cana gurne naprijed jer asistencija te onaj šut prije toga,zadivljujuće.Borini još jednom pokazao da nije sposoban ni za šta,žao mi što ovo na kraju ne dade,ako ništa,bar za samopouzdanje.Nema ni sreće,ali ni kvalitet.Nije ga trebao ubacivati bezveze,ali eto.
Coutinho pokazao da je možda u formi života.Svi su dobro odigrali meni lično osim Borinija.Samo se nadat da nije ostavljen prevelik trag što se umora tiče jer u subotu je utakmica koja je veoma važna.
You'll never walk alone.

Dalabu
Kontakt:

Post Postao/la Dalabu » 04 feb 2015, 22:48

Sudiji se sjetim cijele familije, sramno!!! :evil:
A tebe Coutinho ljubim u k.urac et :tokralju: , slavim koda smo ligu prvaka uzeli, pa dokle više ide ovo da svaki golman koji brani protiv nas igra utakmicu života, dokle mamu mu kresnem kuknjava
ima Boga dobro je :pray:
HORDE ZLA SARAJEVO 1987

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 04 feb 2015, 22:52

Koliko Can lici na Yayu Turea to je nevjerovatno.Sut , prodor kad se zaleti i pas.Uskoro ovom igracu ce cijena biti ogromna.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 04 feb 2015, 22:53

Najbitnije da se prošla ova neugodna prepreka i da se nastavlja put prema Wembleyu...
Ono što me ponajviše brine je ta realizacija Sterlinga koja nikako da se poboljša. One dvije prilike iz prvog poluvremena su morale biti krunisane pogotkom i s tim golovima se ne bi dovodili u ovu situaciju da bezglavo jurimo u drugom dijelu ...moglo se ovo mnogo jednostavnije riješiti, ali očigledno da ovi igrači Liverpoola to jednostavno ne umiju...

PS. @fera sve najbolje...
Joint_fc

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 feb 2015, 22:58

Coutinho :salut: :clap:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 04 feb 2015, 22:59

Dajte gifove golova, radim, nisam gled'o...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 04 feb 2015, 22:59

Nabijem ih sve od reda, moglo se ovo proći i bez mog nerviranja.
Treba reći i da su nas lomili sistemski, zamalo Sterling-a ne onesposobiše pa onda Lazar nastrada, ali to je sve jer im je sudija dopustio.
Nek samo još neko kaže da Brendan ne zna sa transferima :P

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 feb 2015, 23:01

Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Ademom i Markecom :roll:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 04 feb 2015, 23:06

Zelio bih da se zahvalim Leverkuzenu, Interu i svim ljudima koji su omogucili dolazak ovih igracina. S razlogom sam ovog momka stavio na avatar pri samom dolasku. I dan danas je tu.
Nemam zamjerki na igrace, malo su me razocarali Lallana i Lazar, ali su ostali bili sjajni. Sterling ima nesto slabiju realizaciju, ali treba imati obzira. Ipak se radi o momku koji je tek napunio 20 godina. U nekim trenutcima me podsjetio na Suareza. Luis je dosta doprinio njegovom razvoju.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 feb 2015, 23:08

lfckop je napisao/la:Nabijem ih sve od reda, moglo se ovo proći i bez mog nerviranja.
Treba reći i da su nas lomili sistemski, zamalo Sterling-a ne onesposobiše pa onda Lazar nastrada, ali to je sve jer im je sudija dopustio.
Nek samo još neko kaže da Brendan ne zna sa transferima :P
Alal mu cufte za Emrea,na ljeto valjda bude love za wc napadaca i veznjaka,za odbranu me boli taki ionako da Ramosa dovedemo ne znamo sacuvat mrezu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 feb 2015, 23:10

Ili dva stopera, ili vratiti Koloa u tim, Can je jednostavno prelimitiran na poziciji stopera, kakve se sve mogucnosti gube, danas smo mogli videti i to za nesto vise od 20 minuta provedenih na toj poziciji. Ali ne vredi kad imas stopere koji na svojoj prirodnoj, ne umeju bolje od Cana kojem je to neprirodna pozicija.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 feb 2015, 23:12

Nije se smjelo uopste dopustiti da dođe do ove utakmice, na Anfieldu je se trebao rijesiti prolaz, a ne pred derbi morati odigrati jednu ovakvu utakmicu jos nekoliko minuta biti od produzetaka...
Suđenje katastrofalno, odavno se nije desilo da jedna ekipa bude toliko puta ostecena na jednoj utakmici, pa ko ovim debilima dopusti da sude :roll:

Losa postavka BR, katastrofalne izmjene, nije mi jasno zasto neke igrace drzi u klubu, imas tri napadaca, i nijednog ne smijes staviti protiv **** Boltona da igra, nego Sterling opet glumi napadaca, a forsiras Lallanu, nikad mi nece biti jasno kako je moguce da smo za njega dali 25 miliona funti, sta su vidjeli u njemu :? ...Lovren placen 20 miliona a ne smije ga staviti protiv Boltona da igra, nego forsira i tusi Cana na stoperu, momak je jos jednom pokazao kakav je potencijal, kakvog smo igraca doveli za sicu :tokralju:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 04 feb 2015, 23:14

LiverpoolREDS je napisao/la: Alal mu cufte za Emrea,na ljeto valjda bude love za wc napadaca i veznjaka,za odbranu me boli taki ionako da Ramosa dovedemo ne znamo sacuvat mrezu
Evo Aspas zabio Realu, samo ga vratiti sa posudbe :D

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 04 feb 2015, 23:31

Mkhitaryan želi ići iz Borusije, kad bi njega doveli ko Gerrard-ovu zamjenu :hmmmmm:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 feb 2015, 23:40

Aspas se okurazio zao mi ga sto nije ostao bolji je od Bale,Lambe,Borovine zajedno.Ja ne bih volio Mkhitaryana, jos ne vjerujem da SG nece igrat sljedece sezone na Anfieldu ,a ako se bude trazila zamjena neka dovedu kakvog svabu ili nakvog crnca da jede na sredi protivnike
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.