Prvi ne zna otjerati hanumu u krevet,a ja se svoje riješio tako da mogu gledat film.
Senči me pogotovo razočarao,šta ima zbog nje biti tužan.
Sarajlica isto postao papuča,pa mu neme foruma

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otelo je napisao/la:Slazem se sa doticinim iznad da sam kreten.
Prvi korak ka rješavanju problema je prihvatanje sebe kakav jesi.Otelo je napisao/la:Slazem se sa doticinim iznad da sam kreten.
Hvala brate na podrsci.Trenutacno sam negdje na veselim pjesmama Bijelog Dugmeta i krecem se prema Gunsima i Stonesima i onda prelazim na metal.LBJ MVP je napisao/la:Prvi korak ka rješavanju problema je prihvatanje sebe kakav jesi.Otelo je napisao/la:Slazem se sa doticinim iznad da sam kreten.
Za početak ostavi se emotivnih balada iako ih i ja volim.
[youtube][/youtube]
Evo da kreneš nekako,kasnije se sam snađi.
Idem sad,moram završit sezonu na manageru
Cuj Vedinih fazona .Bosniacum Lilium je napisao/la:ma samo hard, samo tvrdo
ne znam Bgm da je to ikad pisaokarlovacko je napisao/la:Cuj Vedinih fazona .Bosniacum Lilium je napisao/la:ma samo hard, samo tvrdo![]()
Mislio sam da ne gubim vrijeme na nju ako nije nesto,da procitam neku bolju,jer nemam puno vremena za bacat.Otelo je napisao/la:Nijedna knjiga ne prestavlja gubljenje vremena.Mada ti to ne shvatas.Cautinho je napisao/la:Ima li itko da mi kaze svoje misljenje,ko je procitao knjigu,druga strana ponoci.
Vrijedi li je citati,ima 400 strana,da ne gubim vrijeme ako ne vrijedi.
Šund se ne racuna u knjizevnost.Cautinho je napisao/la:Mislio sam da ne gubim vrijeme na nju ako nije nesto,da procitam neku bolju,jer nemam puno vremena za bacat.Otelo je napisao/la:Nijedna knjiga ne prestavlja gubljenje vremena.Mada ti to ne shvatas.Cautinho je napisao/la:Ima li itko da mi kaze svoje misljenje,ko je procitao knjigu,druga strana ponoci.
Vrijedi li je citati,ima 400 strana,da ne gubim vrijeme ako ne vrijedi.
Mada ti mene nikad ne shvatas.
Tko bi rekao za kamiondziju i gloryhuntera od 16 godina da ga toliko zanima knjizevnost.
Taman sam zavrsio i 5 knjigu ovo ljeto,od 650 stranica.
Inace,dobro jutro svima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.