FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 sep 2017, 00:22

parangal je napisao/la: Bez da mnogo polemišem reći ću samo bla bla bla.....Premier liga je interesantna, ja je i volim i pratim redovno a li ta liga NEMA klub koji je trenutno konkurentan za vrh LP i kraj polemike sa moje strane.....City je objektivno najbliži ali ipak vrlo daleko...
Tacno sam znao na sta ce ovo izac al nemam zivaca da se raspravljam stim zavrsam ovu diskusiju meni je dovoljno sto jedan Manchester koji je odlicno poceo nisu
primili gol u prva 3 meca ima 50-50 sanse za pobjedu na sljedecem mecu ma ko bio protivnik bio to Liverpool bio to Stoke jednostavno zato i jest zanimljivo nema slabe ekipe a Barca koja je u kurcu ce u 90% slucajeva za rezervama dobijat i betis i ostalu buraniju nije to sam barca tu su jos i Real i Atletico pito bi te ja dal bi real osvajao LP 2 godine za redom da su mu svako drugi vikent mecevi kao sto je bilo protiv Valencije.
Shvatam ja da su Real,Bajern,Barca pa i Juve level iznad svih al su im i protivnici u ligama znatno slabiji. :salut:
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:23

Nego da ja održim datu reč:

@Hendo...@Osim13, izvinjavam se što sam ovako matora i senilna budala mislio da će Coutinho tj. da je Coutinho već igrač Barse ....svaka čast momci, bili ste vi u pravu :clap:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:26

LiverpoolREDS je napisao/la:
parangal je napisao/la: Bez da mnogo polemišem reći ću samo bla bla bla.....Premier liga je interesantna, ja je i volim i pratim redovno a li ta liga NEMA klub koji je trenutno konkurentan za vrh LP i kraj polemike sa moje strane.....City je objektivno najbliži ali ipak vrlo daleko...
Tacno sam znao na sta ce ovo izac al nemam zivaca da se raspravljam stim zavrsam ovu diskusiju meni je dovoljno sto jedan Manchester koji je odlicno poceo nisu
primili gol u prva 3 meca ima 50-50 sanse za pobjedu na sljedecem mecu ma ko bio protivnik bio to Liverpool bio to Stoke jednostavno zato i jest zanimljivo nema slabe ekipe a Barca koja je u kurcu ce u 90% slucajeva za rezervama dobijat i betis i ostalu buraniju nije to sam barca tu su jos i Real i Atletico pito bi te ja dal bi real osvajao LP 2 godine za redom da su mu svako drugi vikent mecevi kao sto je bilo protiv Valencije.
Shvatam ja da su Real,Bajern,Barca pa i Juve level iznad svih al su im i protivnici u ligama znatno slabiji. :salut:
Premier liga je jedno a ja sam pisao o LP....da u pravu si, u Premieru se nikad unapred ne zna ishod kao što se na većini utakmica Primere može sa gotovo sigurnošću reći i zato i jeste kao liga najzanimljivija od svih liga 5-ce....ali kad je sami krov Evrope u pitanju stvari stoje drastično drugačije i ako si imalo objektivan znaš da je to tako

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2017, 00:31

Oni dolaze.. lol
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:32

Romariooo je napisao/la: Jedina gluplja uprava od nase je liverpoolova, kretenski je ponuditi za coutinja 150 miliona, a jos je kretenskije to odbiti, jos prije 15 dana kad je nudjeno 120 miliona moglu su laganini praviti se nezainteresovani i dovesti lemara i serija i oxa za cirka 140 miliona, i onda isto toliko uzeti od naseg pacova za coutinja i imali bi jacu ekipu i rijesili bi se igraca koji ne da je nezadovoljan, nego se sprda s klubom

Racunate da je cou uigran i sve to, a ne racunate ono najvaznije, to da se taj cou sprda s klubom i da sad nece biti ni sjena onog igraca, no pred nama je, vjerujem da cete se dugo sjecati sa sjetom idiotskih ponuda barce i idiotskijeg jos odbijanja, kad prodje pola sezone a coutinjo ko mrtvac

Dortmund i monaco su definitivno najpametniji ispali u ovom roku, sejk je sve poremetio i sreca niko vise nije bio toliko extreman, da se i barca kupovinom coutinja pridruzila ko zna kakvu bi to lancanu reakciju izazvalo, ovako, puno se vise zemlja tresla nego sto se stvarno nesto desilo, osim seikovih 400 miliona za dva igraca nista se vise radikalno nije ni desilo, uglavnom onako kako se i naucilo,prepkacivali se igraci al ne onako kako se ocekivalo kako je krenula prica
:thumbup: ...svaka čast druže, ko da sam ga ja pisao ;)

moj @zetko je u pravu....dosta sam trolao Poolovce i držao ih (ipak) u strahu do zadnjeg minuta :lol: .....dosta je bilo idemo na redovne aktivnosti i naše muke :mrgreen:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 sep 2017, 00:32

parangal je napisao/la: Premier liga je jedno a ja sam pisao o LP....da u pravu si, u Premieru se nikad unapred ne zna ishod kao što se na većini utakmica Primere može sa gotovo sigurnošću reći i zato i jeste kao liga najzanimljivija od svih liga 5-ce....ali kad je sami krov Evrope u pitanju stvari stoje drastično drugačije i ako si imalo objektivan znaš da je to tako
Po meni bas zbog toga sto moraju svaki vikend igrat punim tempom zato izostaju rezultati u LP
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 02 sep 2017, 00:32

Lillard je napisao/la:Oni dolaze.. lol
ali Van Dijk ne
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2017, 00:34

Oni trolaju. Lol
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2017, 00:37

Gledaj Sevillu u grupi proc, to je vas rang. Ljudi slave ostanak igraca kao da je.. madre mia

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 sep 2017, 00:39

Napokon gotovo sve, dosadilo je vise citati svaki dan gluposti koje mediji serviraju.Pisao sam cim je Neymar otisao da cemo biti sretni ako jedan veci transfer odrade i tako je i bilo, levati su nesposobni toliko da je to smijesno.Potrosili su 20 i vise dana na ganjanje Coutinha, izgleda zaboravili da postoje i drugi igraci na trzistu.Bice teska sezona sigurno, nisu se pojacali u veznom redu kako treba a moje je misljenje da je to bilo prijeko potrebno, dosao je Paulinho ali cisto sumnjam da ce od njega biti mnogo koristi.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2017, 00:40

Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.
Vizionarski. :salut:

Da se ispravim..

Oni pokušavaju da trolaju. *
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2017, 00:42

gaston je napisao/la:Ispadamo namjerno, poput Tottenhama recimo.

Da se ispravim..

Svaki drugi post Tottenham spominje :rol:

Al neka, sacuvali ste igraca koji se popisso po klubu i kojem cete klicat za 2 mjeseca. Svaka cast, vrijedilo je :bih:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 02 sep 2017, 00:44

Nije to crno bez belog.....Deulofeu levo, Demba desni i teeeraaaaaj :mrgreen: .....kao i predhodne dve sezone sve će zavisiti od oyebina na sredini, Ako Andres malo smanji sa konzumiranjem vina, Bus malo poseti teretanu, Rakita će i ovako i onako morati zapeti jer Paulinho ga opasno grize za dupe može se tu skrpiti nešto....za početak je primar počistiti Albu definitivno jer on više nema svrhu ni napred a još manje nazad.....pomeriti Umtitija (mora se, ko te pita) malo levlje i ubaciti Maskerana (kad već nisu Iniga) Busu iza ledja da mu čuva bar ove sezone jer ovaj definitivno više ne može pratiti jači tempo a već u Januaru zaganjati jednog pravog stopera

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 sep 2017, 00:45

Lillard je napisao/la:

Da se ispravim..

Svaki drugi post Tottenham spominje :rol:
Pominjao bih Zrinjski al' koga boli qrc za njih.
Nisu vrijedni ni pomena. :mrgreen:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 sep 2017, 00:58

LiverpoolREDS je napisao/la:
parangal je napisao/la: Premier liga je jedno a ja sam pisao o LP....da u pravu si, u Premieru se nikad unapred ne zna ishod kao što se na većini utakmica Primere može sa gotovo sigurnošću reći i zato i jeste kao liga najzanimljivija od svih liga 5-ce....ali kad je sami krov Evrope u pitanju stvari stoje drastično drugačije i ako si imalo objektivan znaš da je to tako
Po meni bas zbog toga sto moraju svaki vikend igrat punim tempom zato izostaju rezultati u LP
Razlog sto se mora igrati punim tempom i sto izostaju rezultati u LP je isti, niste dovoljno kvalitetni da dobijate u leru slabije timove a ni da konkurisete jakim europskim ekipama. Ali dobro, kada izostaju rezultati u Europi uvijek se moze pricati o cvrstom West Bromu, neugodnom Watfordu i teskom gostovanju u Stokeu.
ser del barça es el millor que hi ha !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2017, 01:14

Da se ispravim..

Kako planirate namoliti coutinja,inace vaseg igraca, da se registruje za ligu prvaka

Haha sprdnje i budala majko moja,,imali na tacni nase glupsone sa 160 miliona i odbise hah, i sad se ovi forumasi ko nesto qrce

Ja ne znam, da sejh nije aktivirao klauzulu nego po redovnoj proceduri nudio 160 miliona za neymara, i da je ovaj kmecao da ga puste da ide, i da su nasi odbili ponudu i ostavili ga, pa vecina nas bi hebala mater upravi za taj glupi potez, a neymar bi u prvih 10 utakmica mora dati barem po hetrik da sapere ljagu i da mu se vjeruje i u buduce

A ovi slave i qrce se haha, ja kluba,navijaca i govana heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 02 sep 2017, 01:17

Čestitke Redsima na najvećem uspjehu od dolaska Kloppa. Pustite ljude nek se raduju. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2017, 01:25

let3 je napisao/la:Hvala Bogu pa se konacno završio ovaj prelazni rok i citav taj cirkus, više ne mogu mediji turirati raju svojim vijestima. Inace, svako ljeto se vještacki pravi cirkus oko Barce, svi to znamo, mediji raspamete javnost svojim naslovima i lažima, al ovo zadnje ljeto je bilo najgore !! sigurno najgore u zadnjih 5 godina.

Sad je preostao obracun sa nesposobnom bandom, odbrojavamo im posljednje dane.
Prokletnici su od Barce napravili globalnu smijuriju i ulica im treba presuditi :x
Pa i s vaše teme su zadnji mjesec dana visili na temi Liverpoola, oko za oko, post za post :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 sep 2017, 01:27

Romariooo je napisao/la:

Da se ispravim..

Kako planirate namoliti coutinja,inace vaseg igraca, da se registruje za ligu prvaka

Haha sprdnje i budala majko moja,,imali na tacni nase glupsone sa 160 miliona i odbise hah, i sad se ovi forumasi ko nesto qrce

Ja ne znam, da sejh nije aktivirao klauzulu nego po redovnoj proceduri nudio 160 miliona za neymara, i da je ovaj kmecao da ga puste da ide, i da su nasi odbili ponudu i ostavili ga, pa vecina nas bi hebala mater upravi za taj glupi potez, a neymar bi u prvih 10 utakmica mora dati barem po hetrik da sapere ljagu i da mu se vjeruje i u buduce

A ovi slave i qrce se haha, ja kluba,navijaca i govana heh
I eto dobio si 222 miliina eura.
Šta ste uradili sa njima? :think:
Vi ste naučili jednu vrlo važnu lekciju a to je da danas, ali baš bukvalno, ne možeš dovesti igrača iz Kineske lige ispod 40 miliona eura. :wave:
Vidjet ćeš kako će Coutinho da leti terenom, a naredne sezone halalosum PSG- u za 100 miliona eura. :kafa:
Kocka je bačena

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 02 sep 2017, 01:36

Kakvo je trziste danas sa tih 160 miliona Lpool je mogao dovesti jednog kvalitetnog igraca, nekim cudom dva.Ali cisto sumnjam da bi dvojicu doveli, evo ovi nasi levati iz Barcelone su uspjeli dovesti jednog talenta i Paulinha a imali ogromne pare.Ovako su zadrzali odlicnog igraca i cisto sumnjam da ce on sad igrati preko kur*a, sljedece godine je svjetsko a i da nije zna da samo moze sjebati karijeru sa takvim ponasanjem.Ja tu samo krivim ove nase nesposobnjakovice, ganjati jednog igraca 20 dana a vidis da Lpool ne popusta, nije Messi, okrenite se drugim opcijama levati.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.