FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma kakve god raspodjele pravili, na krmetnjaku ne mozes imati uslove kao na kosevu, cisto zbog velicine
Ne kontam sta su navalili ovoliko, ko da bi ih doslo 5.000... pa u zadnje vrijeme na domacim tekmama im je prazan stadion
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hvala broJavierBosnia je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:52Sve za tebeLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:42I slazem se s tvojom preraspodjelom, extra sto je i vizuelno, Jos da si tampon zonu izdvojio cista 10-ka.![]()
![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Cirkus, ovo im je ostalo samo da se vade ako ih razgulimo. Curice i nista vise
- 1 9 4 6 -
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
2017.su nam htjeli dati oko 1100 i taj se derbi bojkotovao,ovo ce tekFCUM je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:54nemoj vise bojkota bgt
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prvo su ponudili 625 ulaznica pa onda taj brojNajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:072017.su nam htjeli dati oko 1100 i taj se derbi bojkotovao,ovo ce tek
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zna li neko koja su prodajna mjesta za karte ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Klasični potezi očajnika. Pokušavaju na sve načine da naprave uzbunu pred derbi. Večeras izaći, trčati i dati zadnji atom snage, uvaliti im par komada i ugasiti svaki san o Europi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sama bagra dize tenzije i kupuju svoje navijače jer znaju da im se vwceras sprema potop
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Razjebite im pickhice molim vas!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Samo mogu zamisliti koje su pomijesane emocije kod nase drage direktorice. Sjeti se dana kada je sa svojom nakaradnom rajom isla kao gostujuci navijac na ovaj derbi, na Kosevu. A sada, kao u lozi, ona je neki (spolni) organ, kluba za kojeg nikada nije ni navijala.
Sizofrenija teska. Nije joj lahko. Izdrzi direktorice. Iskontrlisi emociju i zbunjenost.
Sizofrenija teska. Nije joj lahko. Izdrzi direktorice. Iskontrlisi emociju i zbunjenost.
- FKS -
-
- Kontakt:
Svi smo uz tebe i ponosni smo do neba na tebeHajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:28Samo mogu zamisliti koje su pomijesane emocije kod nase drage direktorice. Sjeti se dana kada je sa svojom nakaradnom rajom isla kao gostujuci navijac na ovaj derbi, na Kosevu. A sada, kao u lozi, ona je neki (spolni) organ, kluba za kojeg nikada nije ni navijala.

- JavierBosnia
- Kontakt:

Prosle godine su dobili zapad ako se ne varam? I nije ih bas nesto puno doslo
Mislim da su se tad zalili na visoku cijenu ulaznice, ali nam je svima bila uvecana ne njima
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hajdeee je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:28Samo mogu zamisliti koje su pomijesane emocije kod nase drage direktorice. Sjeti se dana kada je sa svojom nakaradnom rajom isla kao gostujuci navijac na ovaj derbi, na Kosevu. A sada, kao u lozi, ona je neki (spolni) organ, kluba za kojeg nikada nije ni navijala.

12. igrač kluba iz Titove 38b
Ma bitno ja da se igrači posvete derbiju,da se skoncetrisu samo na igru i derbi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:17Klasični potezi očajnika. Pokušavaju na sve načine da naprave uzbunu pred derbi. Večeras izaći, trčati i dati zadnji atom snage, uvaliti im par komada i ugasiti svaki san o Europi.
Slicno nešto očekujem od njihovih igrača, te njihove klupe, razne provokacije i slicno.( njima sve odgovara osim fer igre)
Mi ne smijemo nasjedati na carke,provokacije da utakmica ode u smjeru koji njima odgovara,a to je sve sam igre.
Vidimo se večeras na istoku
Rez 2-0
-
- Kontakt:
Samo da ne bude nekog extra baksuzluka mi dobijamo ovo veceras. 3:1 Hajdeeeeeee Sarajevoooo
Kakvo je vrijeme u Sa??
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, bordobijeli, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, keli, Kyle88, mikimaus, mire971, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, Tarapi, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 143 gosta.