FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko plitak potok.
Ma samo bahato ljudi!
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Osim nase ova je po najlaksa grupa nositelja steta sto tu neuletismo
Group 6
•Seeded: 1 Pyunik (ARM), 2 Lokomotiva Zagreb (CRO), 3 Rabotnicki (MKD), 4 Čukarički (SRB), 5 Videoton (HUN)
Group 6
•Seeded: 1 Pyunik (ARM), 2 Lokomotiva Zagreb (CRO), 3 Rabotnicki (MKD), 4 Čukarički (SRB), 5 Videoton (HUN)
-
- Kontakt:
Kakav je fazon s dresovima u Bingu? Jel neko lovi u mutnom il je Sloboda dala dozvolu?
Hajmo Neftci
Hajmo Neftci
Ma to je sloboda nabavila to jest narucila 1000 dresova iz Turske i Bingo ih prodaje etobto jebto. E sad neznam imaju li danas u Bingu
+ nekih 300 km putarinePozitiva je napisao/la:ADMIRA!!
Znaci iz Tuzle 7 sati voznje. 4 cojka u auto - po 50 KM za put + 50 KM nocenje + 30 KM ulaznica.
Mi smo fukare iz tuzleeeee
bilo bi nas vise nego u bijeljini

Ides na budimpestu i sa hrvatskom putarinom od 10 km i vinjetom kroz mađarsku i austriju nekih 40 km
Daj ove Kukeši Albance da ih Husref samelje 

Nije bitno gdje cemo da igramo... bitno je proci prvo kolo. Radi navijaca,kluba, renomea... Ne trebamo puno da se dizemo i nadamo jer se svi klubovi iskusniji od nas ako nista drugo. Nefci je najbolja opcija vjerujte 

Bosno majko, volim te za sve drugo boli me ti si ponos srca mog jer ja sam Fanaticos
Ima stream izvlacenje lige prvaka, valjda bude i za Europaligu pa da se isprati direktno
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
maksimalno 50 KM (na 4 cojka)melain je napisao/la:+ nekih 300 km putarinePozitiva je napisao/la:ADMIRA!!
Znaci iz Tuzle 7 sati voznje. 4 cojka u auto - po 50 KM za put + 50 KM nocenje + 30 KM ulaznica.

A sad adio...
Pa cojk napravio tamo temu posebno za te vase dilove koga ba boli qurac koliko ima i kilometara i koliko para treba nismo jos nista ni izvukli sta spamate temu 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
kakvo auto uzmes povratnu kartu bus nije vise od 140 km nemas putarine nemas nista pa meni do pariza 310 km povratnaPozitiva je napisao/la:maksimalno 50 KM (na 4 cojka)melain je napisao/la:+ nekih 300 km putarinePozitiva je napisao/la:ADMIRA!!
Eto poljaka u mostar
ako nas zapadnu chifuti, pregazit' ce nas, nasi klubovi su od njih uvijek primali 5+ :lol:
mozda ovi siptari ili moldavci
mozda ovi siptari ili moldavci
Admir Husarić juče: Kombinovani tim u 1.pol igrao i primio 2.gola!Kad su usli macani,Sloboda bila bolja,stvorila 2.extra sanse,i imala puno veci posjed lopte!
Admir Husarić danas: Kukesi i Zimbru,tu imamo sansu,ostalo je sve puno jace objektivno da gledamo!A jucerasnja utakmica,mi nedaje puno nade,komb tim Lokomotive nas je nadigrao,i dobro smo prosli,4-5 kom je trebalo biti razlike,a mi nismo ostutali 2.lopte u okvir!

Admir Husarić danas: Kukesi i Zimbru,tu imamo sansu,ostalo je sve puno jace objektivno da gledamo!A jucerasnja utakmica,mi nedaje puno nade,komb tim Lokomotive nas je nadigrao,i dobro smo prosli,4-5 kom je trebalo biti razlike,a mi nismo ostutali 2.lopte u okvir!

valja im ispast + dobit batine od ovih huligana,nJoy je napisao/la:Eto poljaka u mostar

jooooj kakav kreten od čovjeka, pa strašnoNKMramor je napisao/la:Admir Husarić juče: Kombinovani tim u 1.pol igrao i primio 2.gola!Kad su usli macani,Sloboda bila bolja,stvorila 2.extra sanse,i imala puno veci posjed lopte!
![]()
![]()
![]()
![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo c i f u t e izbjeći
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo ima prenos izvlačenja
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.