https://www.ind ex.hr/sport/clanak/zbog-ove-fotografije-i-nevjerojatne-odluke-de-ligt-je-juventusov-najveci-junak/2199681.aspx
Edit: svi već vide
Bonucci trying to block the shots by twerking
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
https://www.ind ex.hr/sport/clanak/zbog-ove-fotografije-i-nevjerojatne-odluke-de-ligt-je-juventusov-najveci-junak/2199681.aspx
Bonucci trying to block the shots by twerking

Necija majka ima ozbiljnih problema, valjda ne moze da se pomiri s cinjenicom da nije abortirala na vakat iako je ocigledno trebala.JarnoTrulli je napisao/la: ↑21 jul 2020, 12:22Prvi komentar sinoc na izostanak Dybale iz prvih 11:
Ti imas nekih ozbiljnih problema. Tipujem na nedostatak ljubavi.![]()
JarnoTrulli je napisao/la: ↑21 jul 2020, 12:22Prvi komentar sinoc na izostanak Dybale iz prvih 11:
Ti imas nekih ozbiljnih problema. Tipujem na nedostatak ljubavi.![]()
A proslo kolo prevrtanje ocima, zanimljivo razmisljanje .BuffonGigi je napisao/la: ↑21 jul 2020, 12:35
A evo i jedan od signala o tome ko bi mogao biti trener Juventusa naredne sezone, svi mi znamo da CR-ova rijec nije nebitna.
Toliko ih je usporavao da su obojica kod Allegrija imali najbolje sezone karijere.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:20Ovo se nesto suska o Chiesi, ne bih ga otpisivao da ce u Juventusu ako dodje rasti kao igrac. Poredjenja sa Bernardeschiem ne idu jer je Allegri vidno par sezona usporavao Dybalu i Bernardeschia do te mjere da je jedan sada neupotrebljiv, a drugi je bio na izlasku. Neka mi niko ne govori da nije bilo tako jer Dybala mislim nikada u 3-4 sezone nije prebacio bio 10 asistencija.
Tako da Chiesa u ekipi koja nije orijentisana kako je bila se moze razviti u dobrog igraca dok drugi koji su vise talentirani mogu negdje drugo slabije proci.

Ma nije to poenta...svaki igrac moze napraviti gresku..ali Leo pravi PREGLUPE poteze na terenu..jednostavo, bezpotrebne greske..od jednog jednostavnog izbijanja, on usere stvar..o guJici necu ni govoriti...neko mozda i voli njegovu guJicu..BuffonGigi je napisao/la: ↑21 jul 2020, 09:30Ja razumijem bijes na Lea zbog greske, meni prvom nikad nije bio drag, ali sjetite se njegove asistencije za Dybalu 10 minuta prije te greske. Sjetite se izblokiranog suta Caiceda mislim na 2 metra od gola.
U svim takmicenjima nije nikada preko 10 imao, sada ima preko. Golovi su tu za razliku od prosle sezone, sto je najbitnije opusten je i nije frustriran, gaji timsku igru. Po meni mu je ovo najbolja sezona u Juventusu jer je sada nosioc igre, dok se prije moglo u Serie A i bez njegove vece uloge gurati.IlCapitano je napisao/la: ↑21 jul 2020, 19:58Toliko ih je usporavao da su obojica kod Allegrija imali najbolje sezone karijere.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:20Ovo se nesto suska o Chiesi, ne bih ga otpisivao da ce u Juventusu ako dodje rasti kao igrac. Poredjenja sa Bernardeschiem ne idu jer je Allegri vidno par sezona usporavao Dybalu i Bernardeschia do te mjere da je jedan sada neupotrebljiv, a drugi je bio na izlasku. Neka mi niko ne govori da nije bilo tako jer Dybala mislim nikada u 3-4 sezone nije prebacio bio 10 asistencija.
Tako da Chiesa u ekipi koja nije orijentisana kako je bila se moze razviti u dobrog igraca dok drugi koji su vise talentirani mogu negdje drugo slabije proci.![]()
Btw, Dybala ni sad nije prebacio 10 asistencija. Ima 8 što je jednako najboljem učinku pod Allegrijem.
![]()
Nije nikad imao preko 10, nema ni sad preko 10 u svim takmičenjima. Ima na transfermarktu, ali oni kao asistenciju broje i izboren penal/slobodnjak koji neko drugi zabije što nije asistencija.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 21:47U svim takmicenjima nije nikada preko 10 imao, sada ima preko. Golovi su tu za razliku od prosle sezone, sto je najbitnije opusten je i nije frustriran, gaji timsku igru. Po meni mu je ovo najbolja sezona u Juventusu jer je sada nosioc igre, dok se prije moglo u Serie A i bez njegove vece uloge gurati.IlCapitano je napisao/la: ↑21 jul 2020, 19:58Toliko ih je usporavao da su obojica kod Allegrija imali najbolje sezone karijere.tuzlak1987 je napisao/la: ↑21 jul 2020, 18:20Ovo se nesto suska o Chiesi, ne bih ga otpisivao da ce u Juventusu ako dodje rasti kao igrac. Poredjenja sa Bernardeschiem ne idu jer je Allegri vidno par sezona usporavao Dybalu i Bernardeschia do te mjere da je jedan sada neupotrebljiv, a drugi je bio na izlasku. Neka mi niko ne govori da nije bilo tako jer Dybala mislim nikada u 3-4 sezone nije prebacio bio 10 asistencija.
Tako da Chiesa u ekipi koja nije orijentisana kako je bila se moze razviti u dobrog igraca dok drugi koji su vise talentirani mogu negdje drugo slabije proci.![]()
Btw, Dybala ni sad nije prebacio 10 asistencija. Ima 8 što je jednako najboljem učinku pod Allegrijem.
![]()
Realno ali realno zadnju sezonu kod Allegrija je bio ocajan i to je izvor gdje su pocele price o prodaji. Na svu srecu sada smo skontali da citavo vrijeme nije bilo samo do njega i da je krivo to sto smo sjedili golmanu u krilu, a od 60 minute nismo ni prelazili pola centra. On tu nije imao sta da radi kada su stizale druge instrukcije sa klupe, a to je da se do kraja ne igra fudbal. Ofanzivno takodje nije imao slobode, sve golove smo davali na sablon i srecu.
Za Bernardeschia je gotovo, a i to je sve zbog nacina na koji je on vodjen. On je unisten i za njega je gotovo..sada da dovedemo Chiesu taj momak bi bio daleko vise eksploatisan i imao bi vjetar u ledja kao ofanzivac. Druga situacija potpuno jer se ne igra samo za 3 boda, pokusava se naci mjesto za te igrace koji trebaju statistike. Allegrija to nije interesovalo uopste pa makar wc igrac upao u rupu od 20 utakmica bez gola.
Za Sarrija se kaze obicno da on ne zna gdje udara ali je planski vratio Rabiota u zivot, dao mu sansu da do kraja sezone pokaze jel za ostanka u Juventusu, kao i Berni sto daje iz utakmice u utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.