nego u ovom kolu nema još prelaza kod Turaka, čini mi se da je ono semica pisao da je u svakom kolu bio prelaz, danas dvije utakmice, hoće li jedna u prelaz?
meni sumnjiv ovaj mersin da bude 2/1 ili 1/2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pa onda najbolje pokriti 4 moguće opcijezgmiky je napisao/la:nego u ovom kolu nema još prelaza kod Turaka, čini mi se da je ono semica pisao da je u svakom kolu bio prelaz, danas dvije utakmice, hoće li jedna u prelaz?![]()
lahko je izracunati kad je listic dobitnizgmiky je napisao/la:gundule moj nema ti pomoćimoraš sam računati kao da je to problem, imaš minimalni dobitak i samo izbaciš manju kvotu i ubaciš neku veću, samo da bude dobitaka nije problem izračunati, evo ja ću ti računati ako treba
nego u ovom kolu nema još prelaza kod Turaka, čini mi se da je ono semica pisao da je u svakom kolu bio prelaz, danas dvije utakmice, hoće li jedna u prelaz?![]()
Za te kvote meni je najbolji sistem 4/7. Možeš lako izračunati dobitak po kombinacijama.gundul je napisao/la:lahko je izracunati kad je listic dobitnizgmiky je napisao/la:gundule moj nema ti pomoćimoraš sam računati kao da je to problem, imaš minimalni dobitak i samo izbaciš manju kvotu i ubaciš neku veću, samo da bude dobitaka nije problem izračunati, evo ja ću ti računati ako treba
nego u ovom kolu nema još prelaza kod Turaka, čini mi se da je ono semica pisao da je u svakom kolu bio prelaz, danas dvije utakmice, hoće li jedna u prelaz?![]()
meni sumnjiv ovaj mersin da bude 2/1 ili 1/2![]()
Mislio sam nesto kad hocu da odigram da znam kakvi su mi dobitci po kombinacijama. Ili ako imate nekakvog iskustva koji su najbolji sistemi za odigrati bez fikseva kvote od 1,7-2,10 ulog od 5-10 KM
Zasto ?BMWspeed je napisao/la:zicer dana
Cabal J S / Farah R - Lipsky S / Ram R 1 16:10 1,90
To ce danas svi trpati a dosta puta je bio kontraefekat pa.....Evolution87 je napisao/la:Veceras Love over jer nema ni Jamesa ni Irvinga.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zasto?Ljiljani87 je napisao/la:Cibona-Mega Leks +5.5 h2 1.75
Siriščević 9.5 over 1.85
Zagorac 10.5 over 1.85
harisbokii je napisao/la:Zasto ?BMWspeed je napisao/la:zicer dana
Cabal J S / Farah R - Lipsky S / Ram R 1 16:10 1,90
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.