Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ima li neko da igra Football Manager, da organizujemo jednu prijateljsku ?? znam da ima tema za to al tamo niko nista ne pise za razliku od ove! ko hoce da igramo nek se javi na pp ! 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- sarajlija89
- Kontakt:
E gledam onu bolesnicu sto je male psice u vodu bacala...ma ja bi ono ubio,nisam agresivan al toliko volim zivotinje..pretesko mi je ono bilo gledat.
Stvarno ne razumijem kakav bolestan um moras bit za neke stvari...
Takve treba po kratkom postupku..nikakvo lijecenje,resocijalizacija i slicni tretmani...takvi se nikad ne mogu popravit i to je uzalud i gubljenje vremena...jednostavno nisu dostojni da zive

Stvarno ne razumijem kakav bolestan um moras bit za neke stvari...
Takve treba po kratkom postupku..nikakvo lijecenje,resocijalizacija i slicni tretmani...takvi se nikad ne mogu popravit i to je uzalud i gubljenje vremena...jednostavno nisu dostojni da zive
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad bi te ujeo neki pas lutalica, ili zaganjao čopor lutalica pričao bi ti drugu priču... I onako su se brzo ugušili, bolje i to nego da ih je ostavila negdje Bogu iza nogu, pa da umiru polako
100% sportski i krajnje opušten potpis
- sarajlija89
- Kontakt:
Govorim generalno za takve bolesnike koji imaju srca da to urade i slicno tome...nerijetko i ljudi nastradaju na slican nacin od ljudske ruke,od takvih bolesnika..o tom ja govorim..takvim ne postoji lijekRiNo je napisao/la:Kad bi te ujeo neki pas lutalica, ili zaganjao čopor lutalica pričao bi ti drugu priču... I onako su se brzo ugušili, bolje i to nego da ih je ostavila negdje Bogu iza nogu, pa da umiru polako
A ovo sto ti govoris i sto si naveo za primjer je nesto sasvim drugo,to je vec problem uredjenosti drustva i okoline i nista drugo..u svakoj ozbiljnijoj i uredjenijoj drzavi postoje azili za zivotinje i slicne ustanove koji rjesavaju takve stvari
Uglavnom, ne znam jesi se dobro izrazio i da ne shvatim pogresno poentu tvog posta...al brate posljednja,boldirana recenica
Al mislim da se nisi najbolje izrazio,jer nemoguce da opravdavas ovakvo nesto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Tu su opet krivi ljudi.RiNo je napisao/la:Kad bi te ujeo neki pas lutalica, ili zaganjao čopor lutalica pričao bi ti drugu priču... I onako su se brzo ugušili, bolje i to nego da ih je ostavila negdje Bogu iza nogu, pa da umiru polako
Kupe psa iz zajebancije i nakon 2 dana ih dosadi pa ga bace na ulicu.
Ljudi su stoka..
...što je više lome to je volim jače...
Svaka cast !!! Monica je jedinstvenajuznjak> je napisao/la:ovu su Andjeli pravili moja najdraza
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Vala ovaj je mala maca, C. Ronaldo razbi ferrarija i to kakvog ,i ništa normala, odo ja kući ...
1996
Ovaj Audi je avion za svaki ferari. Vidis li slicnosti sa Lamborginijima. Audi je vlasnik Lamborginijacassanova je napisao/la:Vala ovaj je mala maca, C. Ronaldo razbi ferrarija i to kakvog ,i ništa normala, odo ja kući ...![]()
Ne opravdavam...kao što si rekao azil je riješenje.sarajlija89 je napisao/la: Govorim generalno za takve bolesnike koji imaju srca da to urade i slicno tome...nerijetko i ljudi nastradaju na slican nacin od ljudske ruke,od takvih bolesnika..o tom ja govorim..takvim ne postoji lijek
A ovo sto ti govoris i sto si naveo za primjer je nesto sasvim drugo,to je vec problem uredjenosti drustva i okoline i nista drugo..u svakoj ozbiljnijoj i uredjenijoj drzavi postoje azili za zivotinje i slicne ustanove koji rjesavaju takve stvari
Uglavnom, ne znam jesi se dobro izrazio i da ne shvatim pogresno poentu tvog posta...al brate posljednja,boldirana recenica![]()
![]()
![]()
![]()
Al mislim da se nisi najbolje izrazio,jer nemoguce da opravdavas ovakvo nesto![]()
To zadnje sam napisao jer sam se sjetio nečeg kad sam prošli mjesec otišao malo prošetati izvan grada... I na sred puta naiđem na kutiju. U kutiji 3 mala psa, sunce ih prži (minimalno 35°C), bez hrane, bez vode... to je 100x gore nego da ih je neko bacio u rijeku.
Imam ovaj avast i istekla mu licenca, i sad smijem li ja to obrisati, i ako obrisem hocel biti kakvih kontraefekata
dva-tri puta mi je pado sistem zbog takvih s.ranja sa antivirusima
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
avst je jedno veliko gov.no.Moj ti je savjet da izbrises avast i da instaliras NOD32,ja sam dobio ga sa upadetom od 67 godina.nevjernik je napisao/la:Imam ovaj avast i istekla mu licenca, i sad smijem li ja to obrisati, i ako obrisem hocel biti kakvih kontraefekata
vjeruj mi nemoze me nista zaraziti
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Neće ništa biti, ponov'o instaliraj neki AV, a dok ne instaliraš nemoj otvarati stranice za koje nisi siguran da imaju virus. Nadam se da sam pomogaonevjernik je napisao/la:Imam ovaj avast i istekla mu licenca, i sad smijem li ja to obrisati, i ako obrisem hocel biti kakvih kontraefekata
Izbrisi taj i instaliraj ovaj: http://rapidshare.com/files/412063319/_ ... 2_Whi_.rarnevjernik je napisao/la:Imam ovaj avast i istekla mu licenca, i sad smijem li ja to obrisati, i ako obrisem hocel biti kakvih kontraefekata
prema uputstvima koja dodju u fajlu i nece ti nikad istec
haj dobro, probat cu ovaj nod trijesdvojku, valjda nece doci do "svadje" avasta i nod-a, jer sam avast u potpunosti izbrisao
hvala svetrojici
hvala svetrojici
NoName je napisao/la:Ja ne bih postavljao sliku svoje najdraže glumice, dovoljno je reči: Jenna Jameson

sta da kucam kad mi izbaci ovo username i password prilikom instalacije?Bilal je napisao/la:Izbrisi taj i instaliraj ovaj: http://rapidshare.com/files/412063319/_ ... 2_Whi_.rarnevjernik je napisao/la:Imam ovaj avast i istekla mu licenca, i sad smijem li ja to obrisati, i ako obrisem hocel biti kakvih kontraefekata
prema uputstvima koja dodju u fajlu i nece ti nikad istecEset smart security
Trebao si uputstvo procitat. Trebas oznaciti kvadratic set update parameters laternevjernik je napisao/la:sta da kucam kad mi izbaci ovo username i password prilikom instalacije?Bilal je napisao/la:Izbrisi taj i instaliraj ovaj: http://rapidshare.com/files/412063319/_ ... 2_Whi_.rarnevjernik je napisao/la:Imam ovaj avast i istekla mu licenca, i sad smijem li ja to obrisati, i ako obrisem hocel biti kakvih kontraefekata
prema uputstvima koja dodju u fajlu i nece ti nikad istecEset smart security
nisam dobio nikakvo uputstvo 
Jesi li skino sa ovoga linka sto sam stavio?
EDIT: Ovo je krekovana verzija da mozes raditi update bez username i pasword
da , sa tog linka sam skinuoBilal je napisao/la:Jesi li skino sa ovoga linka sto sam stavio?
Trenutno korisnika/ca: Celtic, ErosViverosViv, jasmin10 i 5 gostiju.

ovu su Andjeli pravili moja najdraza