U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Eto, sad su dobili odgovor. Za klasu bolji igrač od svih ostalih.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hairlija se ovdje htio potuci kad ovog nije bilo, te Kovacevic ovo te Kovacevic ono, a ono Kovacevic ****.legenda reala je napisao/la:svi su pričali kako je ovaj Kovačević doktor , a dečko je u svim utakmicama do sada pravio slične greške ali to niko nije gledao do sadaBatko je napisao/la:Ko gura ovog Kovačevića, oborice svjetski rekord u direktnim greškama za golove..
Ovi sto govore da imamo bolje igrace, koje? Besic? I to je to?
A neće, zato jer propada u mrtvom Evertonu.Head je napisao/la:Ova 11-ka iz Spanije ce za par godina biti najbolje krilo,sta je ovo u pm
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Batko je napisao/la:Ja mislim da treba uvesti pravilo na ovom djelu foruma. Ko pomene Kovačevića da mu se spuca ban 10 dana a ako opet ponovi isto trajno klošara banovati...
a nije samo on hudnik kriv
Na posudbi je decko iz Barcelone,sad dali ce tamo ikada dobiti pravu sansu o tom po tommandraX je napisao/la:A neće, zato jer propada u mrtvom Evertonu.Head je napisao/la:Ova 11-ka iz Spanije ce za par godina biti najbolje krilo,sta je ovo u pm
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Ovo Jagodić daje izjavu za forum....Buu je napisao/la:"Nismo ispostovali dogovor iz svlacionice", "Neki igraci se igraju sa dresom reprezentacije" , "Ne mogu da vjerujem kakav smo gol primili. Umjesto da raširimo protivnika, mi uradimo suprotno. Zasluzena pobjeda Spanije" ...
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Hajrović je bio dosta solidan.ovisnik je napisao/la:Sanjin prcic i goran zakaric,ovo ostalo nikad nece igrati ozbiljan fudbal i primirisati A selekciji,vlado nek se poselami,a novi selektor preostale utakmice treba da igra sa momcima koji mogu igrati u narednom ciklusu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Kriv sam, dajem ostavku"Buu je napisao/la:"Nismo ispostovali dogovor iz svlacionice", "Neki igraci se igraju sa dresom reprezentacije" , "Ne mogu da vjerujem kakav smo gol primili. Umjesto da raširimo protivnika, mi uradimo suprotno. Zasluzena pobjeda Spanije" ...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Daj Bože.Batko je napisao/la:Mislim da nema sumnje da je Vladovski bivši...
Kao što neko reče, do kraja kvalifikacija pokušati uigrati ekipu za naredne kvalifikacije. Dobro je što u tu grupu spadaju i Prcić i Hajrović.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amarinho, AnelMid, Anoniman, aqarius, AzRimiRzA, boki86, CAGarfia, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, DeeWa, Diadora, DUVNO1921, eaglebvb09, enobarca, ErosViverosViv, exampLe., FerdinandF, Fudo, Gifron, Google Adsense [Bot], greenwood, guillermo, HariTz, invincible1921, isko1807, J1897, JimmyPage, JohannWolfgang, KimJongEsmer, labostarmomosa, LenyYoro15, Marokanci58, MaroonBjelave, Micron, MikiPirs, MostarNeretva, nebeskasila, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Proximic, PSV, Rauber33, RaZuti, s4mke, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, Smaja, StevieG8, Sveti, tale07, THEC, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, VolimBiH96, Zagor, zaostrog, zemuntrg i 489 gostiju.