moramo mi dobiti crveni nema sta... nije do sudije nego do nasih igraca...vedran86 je napisao/la:joj cigana jest glup majko milaZike_HzSa je napisao/la:Mi izgleda moramo dobit crveni karton !
Maksuimć ,drugi žuti !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
sve to treba otjeratZike_HzSa je napisao/la:vedran86 je napisao/la:joj cigana jest glup majko milaZike_HzSa je napisao/la:Mi izgleda moramo dobit crveni karton !
Maksuimć ,drugi žuti !
Ma neam sta da ti kazem !
FUJ znaci !
I igraci i sve ! Samo je ostalo ono : Fudbalski klub Sarajevo !
nezahvalna stoka
mjesto da im je cast sto igraju u takvom klubu
HZSA87
Mozda da gubimo 2:0 nebi dobili crveni
ma nije to tobenajon je napisao/la:Mozda da gubimo 2:0 nebi dobili crveni
eto i protiv travnika smo gubili pa dobili 2
HZSA87
benajon je napisao/la:Mozda da gubimo 2:0 nebi dobili crveni
Ma pusti to , oni ovo namjerno dobijaju ili na neki nacin zele da pokazu da se " bore " kao sto smo mi trazili !
Mozda ovi crveni kartoni , koji dobijaju u svakoj tekmu , trebaju njima da znace da se bore !???
ZALOSNO !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Jos jedan crveni,Muminovic drugi zuti 
Crveni i Turkovicu
Crveni i Turkovicu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2010, 17:44, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i ja mislim isto toZike_HzSa je napisao/la:benajon je napisao/la:Mozda da gubimo 2:0 nebi dobili crveni
Ma pusti to , oni ovo namjerno dobijaju ili na neki nacin zele da pokazu da se " bore " kao sto smo mi trazili !
Mozda ovi crveni kartoni , koji dobijaju u svakoj tekmu , trebaju njima da znace da se bore !???
ZALOSNO !
ima nesto zbog cega oni namjerno dobijaju kartone
HZSA87
- Alen Škoro
- Kontakt:
mozes li nam objasnit onda o cemu je rjecAlen Škoro je napisao/la:Sta bezveze laprdate kad ne znate ni o cemu je rijec.
HZSA87
muminović crveniii kriminal 
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Sta je ovo, svaka utakmica crveni karton...
- Alen Škoro
- Kontakt:
vedran86 je napisao/la:mozes li nam objasnit onda o cemu je rjecAlen Škoro je napisao/la:Sta bezveze laprdate kad ne znate ni o cemu je rijec.
Objasnit ce nam oni kad se vrate aBd.
NON MOLLARE MAI
nadam se da imaju neko dobro objasnjenjeAlen Škoro je napisao/la:vedran86 je napisao/la:mozes li nam objasnit onda o cemu je rjecAlen Škoro je napisao/la:Sta bezveze laprdate kad ne znate ni o cemu je rijec.
Objasnit ce nam oni kad se vrate aBd.
HZSA87
daj te ljudi ba kakav kriminal sta je vama ovo je sve do nasih igraca pa sta oni rade ragbija igraju???
**** jedni sve manekeni u timu

Svaki dan živim za FKS
...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo
Samo nas kradu,svaka tekma po 2-3 crvena dokle vise lopovi!
Gubimo 2-1 u 94 gol,nas bivsi igrac Zecevic je strijelac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ovo i budala zna da je izrežirano, treba istupit iz lige. Jedina utakmica na koju se danas nije moglo kladit je Laktaši - Sarajevo, malo ima jedan crveni, nego tri, 6 min sudijske nadoknade, **** im Dodik mater. Gospoda iz NS RS su žrtvovali Modriču samo da se Laktaši spase.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
EnZo_85 je napisao/la:Ma ovo i budala zna da je izrežirano, treba istupit iz lige. Jedina utakmica na koju se danas nije moglo kladit je Laktaši - Sarajevo, malo ima jedan crveni, nego tri, 6 min sudijske nadoknade, **** im Dodik mater. Gospoda iz NS RS su žrtvovali Modriču samo da se Laktaši spase.
ja sam kladio laktasi - sarajevo 1
Haha pa dobro bogami vecina nas je ocekivala poraz ,ovi nasi kad idu dalje od Ilidze oni se useru i znaju da ce izgubiti...ja sam i onako halalio odavno ovu sezonu,tako da me ovaj poraz ne pogadja toliko...
Tek poslije 22 aprila sa novom upravom cu nesto ocekivati..ovako nema potrebe za gubljenjem zivaca
Tek poslije 22 aprila sa novom upravom cu nesto ocekivati..ovako nema potrebe za gubljenjem zivaca
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Eto im tri boda majku im lopovsku morali su 2 igraca da nam iskljuce barem nek se zna kako kradu ! Cuj u 94 minuti haha
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, boki86, mire971 i 8 gostiju.