Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Lukaku, izgleda često nezgrapno ali dok lopte ulaze u mrežu, koga briga? Miki odlučio prekucati pripreme 

Djavoli, jel moze neki link da gledam drugo poluvrijeme? Hvala.
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jedino ovih zadnjih 10min prvog izgledalo solidno a ono prije toga nije za komentarisati
Lingarda i Mkhia je sad stavio iza Romelua i nek mu ovo bude opomena da nikad vise to ne uradi
oba se kao krecu svugdje a nema ih nigdje KATASTROFA
Lingarda i Mkhia je sad stavio iza Romelua i nek mu ovo bude opomena da nikad vise to ne uradi

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Sto ne kazes ljudino da ima na mutv 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jao Valencija sta ti je budalo ubi čovjeka i zasluzeno crveni
Strašno koliko lose odigrano, svi van utakmice bolje da nisu ni igrali beze budan ostao ništa vidio nisam, osim to da Blind ne bi drzao ni na klupi a Carik prespor sa svojim teatralnim kretnjama za prvu postavu i ne znam sta se čeka sa tim da se nadje neko tu poziciju da popuni
Bolje odigrano 1pol.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
U sustini testiranje ideja, tako sam ja shvatio ovaj mec. Reezultat apsolutno nije bitan, kao ni u prvoj utakmici. Lijepo je dobijati ali druge nam @tajger stvari trebaju biti u fokusu.
Npr da Blind ne moze na beka klasicnog. Ako zeli ostati za rotacije onda moze na stopera jer cim se uvuce malo unutra reakcija mu je bolja i samo postavljanje efikasnije.
Fosu mi je drag stvarno. Fizicki je TOP level, kada se zaleti ne moze ga tenk zaustaviti ali tehniku dodavanja i ubacivanja treba usavrsiti, i ne libiti se uraditi ovo drugo jer mu uopste ne ide katastrofalno lose. Treba update ali ima solidne temelje.
Lingard jednostavno moze koliko moze i od njega znas tacno koliko ocekivati. Covjek trci gore-dole cijeli mec, ucestvuje i u napadu i u odbrani pa ga nemam obraza nesto ni kritikovati, a i vidim da ne zna.
Lindelof mi se svidja. Zna pokriti svoju stranu odbrane ali mu partner ne smije biti sinocnji Jones, ono je bilo odron. Bilo je situacija bukvalno kada Victor drzi svog igraca, blokira prostor i pokriva a pogledas par metara u lijevu stranu Jones izubljen. xD
Lukaku je bo dobar i u prvoj stvarno, jos bolji u ovoj. Nosio je, ocekivano, cijelu ekipu RSLa na ledjima, fino se kretao i okretao kada ledjima primi loptu sto mi se svidjelo. Prv kontakt nije bio los, ucestvovao dosta u igri i radio sa saigracima. Na kraju krajeva i zabio gol u prvom startu.
Akcija kod prvog gola je nacin na koji svi zelimo da United igra. Maestralno! Lukaku prima loptu, odlicno se okrece i igra povratnu, iz prve Mikiu i gol. Nema puno pametovanja i tone pasova koji tjeraju na zijevanje. Pojednostavi fudbal brate i zabijaj.
Kada napadamo i lopta ide Lukakuu, ako se oslobodi prvog igraca koji mu je uvijek na ledjima stvorit ce odlican visak prostora gdje uvijek iz drugog plana mogu uletiti Miki, Martial ili Lingard.
Zelim vidjeti na terenu Rashforda i Lukakua zajedno. Rasini centarsutevi su fkt odlicni a Lukaku sve to moze pokipiti i, na kraju krajeva, masno profitirati od brzine, znanja s loptom i tehnike Rashforda, Martiala, Mikitariana, Pereire i Perisica (eventualno) .
U drugom smo zapucali par odlicnih sansi. Martial, Small, Fella tokmak xD ali zasluzena pobjeda koja, kao ni ona prva, ne znaci nista. Ekipa se uigrava, najboljih 11 se trazi a sve je to interesantno pratiti na terenu.
Npr da Blind ne moze na beka klasicnog. Ako zeli ostati za rotacije onda moze na stopera jer cim se uvuce malo unutra reakcija mu je bolja i samo postavljanje efikasnije.
Fosu mi je drag stvarno. Fizicki je TOP level, kada se zaleti ne moze ga tenk zaustaviti ali tehniku dodavanja i ubacivanja treba usavrsiti, i ne libiti se uraditi ovo drugo jer mu uopste ne ide katastrofalno lose. Treba update ali ima solidne temelje.
Lingard jednostavno moze koliko moze i od njega znas tacno koliko ocekivati. Covjek trci gore-dole cijeli mec, ucestvuje i u napadu i u odbrani pa ga nemam obraza nesto ni kritikovati, a i vidim da ne zna.

Lindelof mi se svidja. Zna pokriti svoju stranu odbrane ali mu partner ne smije biti sinocnji Jones, ono je bilo odron. Bilo je situacija bukvalno kada Victor drzi svog igraca, blokira prostor i pokriva a pogledas par metara u lijevu stranu Jones izubljen. xD
Lukaku je bo dobar i u prvoj stvarno, jos bolji u ovoj. Nosio je, ocekivano, cijelu ekipu RSLa na ledjima, fino se kretao i okretao kada ledjima primi loptu sto mi se svidjelo. Prv kontakt nije bio los, ucestvovao dosta u igri i radio sa saigracima. Na kraju krajeva i zabio gol u prvom startu.
Akcija kod prvog gola je nacin na koji svi zelimo da United igra. Maestralno! Lukaku prima loptu, odlicno se okrece i igra povratnu, iz prve Mikiu i gol. Nema puno pametovanja i tone pasova koji tjeraju na zijevanje. Pojednostavi fudbal brate i zabijaj.
Kada napadamo i lopta ide Lukakuu, ako se oslobodi prvog igraca koji mu je uvijek na ledjima stvorit ce odlican visak prostora gdje uvijek iz drugog plana mogu uletiti Miki, Martial ili Lingard.
Zelim vidjeti na terenu Rashforda i Lukakua zajedno. Rasini centarsutevi su fkt odlicni a Lukaku sve to moze pokipiti i, na kraju krajeva, masno profitirati od brzine, znanja s loptom i tehnike Rashforda, Martiala, Mikitariana, Pereire i Perisica (eventualno) .

U drugom smo zapucali par odlicnih sansi. Martial, Small, Fella tokmak xD ali zasluzena pobjeda koja, kao ni ona prva, ne znaci nista. Ekipa se uigrava, najboljih 11 se trazi a sve je to interesantno pratiti na terenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ko je gledao,Perreira kakav je bio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Onako. Ni tamo ni vamo što bi se reklo. Sve je ličilo na trening. Highlight meča je akcija kod prvog gola (Mkhitaryan).Format je napisao/la:Ko je gledao,Perreira kakav je bio?
Kratki sažetak: Miki odlučio da prekuca pre-season a Martial šilji formu udarcima desnom nogom s vrha 16-erca ali uvijek ode malo previsoko

- Feldmarschall
- Kontakt:
Miki i TFM bi mogli biti najveći dobitnici priprema, iako tek slijede ozbiljnije utakmice. Pereira mi nije jasan sa ovim forsiranjem na šestici. Nema šanse da će dobiti minute tu. Njegove kvalitete bi više došle do izražaja bliže golu.
Teška utakmica, United van ritma totalno uprkos dva odlična gola. Drago mi je što je Lukaku zabio i skinuo pritisak očekivanja prvog gola sa sebe.
Dvije stvari bih posebno izdvojio. Prva je start Lingarda iz 19. minute na petercu kad je ispratio akciju do kraja nakon što je izgubio svog čovjeka. Ako se neko još uvijek pita zašto ga Mou toliko poštuje neka odvrti ovu situaciju. Druga je užasno pozicioniranje Jonesa kod gola RSL-a. Pustio je igrača da mu uđe "unutra". Najgora stvar koju možeš uraditi u onakvim situacijama.
Teška utakmica, United van ritma totalno uprkos dva odlična gola. Drago mi je što je Lukaku zabio i skinuo pritisak očekivanja prvog gola sa sebe.
Dvije stvari bih posebno izdvojio. Prva je start Lingarda iz 19. minute na petercu kad je ispratio akciju do kraja nakon što je izgubio svog čovjeka. Ako se neko još uvijek pita zašto ga Mou toliko poštuje neka odvrti ovu situaciju. Druga je užasno pozicioniranje Jonesa kod gola RSL-a. Pustio je igrača da mu uđe "unutra". Najgora stvar koju možeš uraditi u onakvim situacijama.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Miki baš dominira nad ovom američkom nejači.
Fino zagrijavanje zasad uglavnom, sad slijede nešto ozbiljnije utakmice do početka sezone.

Fino zagrijavanje zasad uglavnom, sad slijede nešto ozbiljnije utakmice do početka sezone.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
A Jones bi mogao biti najveći gubitnik. Reakcija Lindelofa nakon primljenog gola je sve rekla.Feldmarschall je napisao/la:Miki i TFM bi mogli biti najveći dobitnici priprema, iako tek slijede ozbiljnije utakmice.
TFM izdanje će zadovoljiti Mourinha siguran sam. Sve su prilike da se razvije u pristojan rotacijski materijal kroz pre-season a isto bi se moglo reći i za Taunezeba kojeg ćemo gledati u nešto težim utakmicama koje slijede.
Pereira na šestici može biti dobar za 2-3 godine a na poziciji ofanzivog veznog ili na krilu (svejedno će biti play) sad jači je za nekih 60%. Ipak. male su šanse da će i tu dobiti mjesta tako da je posudba jedna od realnih opcija. Prvo s njim produžiti ugovor, dakako.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Ni Martial me nije oduševio. Po govoru tijela rekao bih da ne želi biti tu. United uopšte ne igra defanzivan fudbal u Americi. Očigledno su upute s klupe da se sačuvaju noge i ostane zdrav. Ako se u takvim uslovima ne možeš istrčati u onih 45 minuta koliko dobiješ, ne znam kad ćeš moći. Sutra da me pitaš koga bih stavio protiv WH u ekipu bez razmišljanja bih rekao Lingard. Ne treba čuditi ako Francuz ostane zakovan za klupu i ovu sezonu. Ovakav pristup mu neće donijeti mjesto u XI.
TFM ako u narednoj sezoni izraste u beka od 10 utakmica United je mnogo dobio.
TFM ako u narednoj sezoni izraste u beka od 10 utakmica United je mnogo dobio.
Ne bih previše izdvajao igrače nakon ove dvije tekme, ipak su svi tu da dobiju priliku i pronađu formu do početka sezone. Jedino koga bih izdvojio i ko me je najviše oduševio je Lingard. Možda sam njegov najveći kritičar ovdje, ali uvijek volim kad me ovako neko demantuje. Momak u ove dvije tekme ponovo djeluje najspremnije. Svaki minut proveden na terenu iskoristi maximalno uz veliko zalaganje i trud. Ono što me posebno raduje jeste odlična igra u ofanzivi. Iako su protivnici znatno inferiorniji, što je naravno jasno, Lingard je naš ponajbolji igrač u završnoj trećini terena. Donosi dobre odluke, daje pravovremene pasove, usudi se povući loptu i učestvuje u skoro svakom našem napadu. Očigledno je da igra sa ogromnim samopouzdanjem i ukoliko prenese ovakvo raspoloženje u novu sezonu možemo očekivati mnogoo boljeg Lingarda negoli do sada. Drago mi je da Jose svima njima ulijeva mnogo energije, vidi se kako im vjeruje a na njima je da to opravdaju.
Martial me baš zabrinjava, nastavlja gdje stao prošle sezone, naniže par igrača pa pogrešan pas il zspuca preko gola il se zabije u igrača, nikako taj završni momenat da riješi tj šut mu gotovo uvijek blokiraju, dodavanje pogriješi i zapucava loptu preko trbina, baš me strah za njega da ga Muo ne izbriše jer nikako da uveze par dobri tekmi
Ajmooo momci malo ovo jutro ozbiljnijeg da ne zalim sto ću sutra na poslu izgledati kao vampir, ajd Mou da vidim jesil ih napucao a postava je od prilike ta koja će ići u prvenstvu
Walker jede Raša po ovoj strani, strašnog trkača je doveo Guardiola, koliko je samo ojačao tu stranu sa njim
Tako je Lukaka
Golman im ispao krelac, Lukaku sjajno iskorištava 
2:0, moglo bi se i leći

2:0, moglo bi se i leći

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.